Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (1980. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.976.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19781979198019811982
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar 500-600 Tl arasında telefon tavsiye eder misiniz 3g li android

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaynakci_1979

Slm arkadaşlar 500-600 Tl arasında telefon tavsiye eder misiniz 3g li android

Yanlış konudasınız.

Ucuz tek telefon GMD

Sonra da s3 mini

• Nys ki korktugum başıma gelmedi home tuşuna gerek olmadı cm 11 kurarken . cm 11 le aranızdayım ama otomatik dönderme çalışmıyor.
    Birde stok klavyede kaydırarak yazma yok.

• telefona 1650 lik orjinal sıfır pilde taktım ooohhhhhhhh deymeyin keyfime
  • cm 11 kuranlar yada kuracak olanlar konum bulmayı kapatsın deli gibi şarj yiyor
    Konum bulmayı kapatınca şarj stok rom gibi oldu
    İşlemciyide 1.2 ye çektim cillop gibi oldu
    S2 varken aklım hep s4 miniye kayıyordu ama üstüne min 300 tl istiyorlardı bende kendimi keriz gibi hissettim. Eşimden i9000 i aldım s2 yi verdim
    İ9000 e cm 11 kurdum ses kulaklık ses kalitesi muazzam oyun olarakta sadece candy crash oynadığım için bana göre güzel bir degişiklik oldu.
  • Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    cevap atmıştım home tuşuna kurulumlarda gerek olmaz
  • Arkadaslar ben cm 11 i kuramiyorum otomatik guncelleme bolumunden. Recovery ye geliyor sonra islemin yarisinda reset atiyor telefon

• Sıfır kasma, 3500 mAh ile yoğun kullanımda 3 günlük pil ömrü, normal kullanımda 5 günlük pil ömrü. Yaşayan efsane resmen bu telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESTER

Arkadaslar ben cm 11 i kuramiyorum otomatik guncelleme bolumunden. Recovery ye geliyor sonra islemin yarisinda reset atiyor telefon

Yok mu bunun sebebini bilen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Sıfır kasma, 3500 mAh ile yoğun kullanımda 3 günlük pil ömrü, normal kullanımda 5 günlük pil ömrü. Yaşayan efsane resmen bu telefon

3500 ile çok kalın olmuyormu
  • quote:

quote:

Arkadaslar ben cm 11 i kuramiyorum otomatik guncelleme bolumunden. Recovery ye geliyor sonra islemin yarisinda reset atiyor telefon

Telefonda hangi rom yüklü? Yeni CM11 yükleme işlemi mi yoksa önceki sürümden upgrade işlemi mi yapmaya çalışıyorsunuz?
    Probleminizi tam ve detaylı olarak tanımlarsanız yardım etme şansımız yükselir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekuy

quote:

quote:

Telefonda hangi rom yüklü? Yeni CM11 yükleme işlemi mi yoksa önceki sürümden upgrade işlemi mi yapmaya çalışıyorsunuz?
    Probleminizi tam ve detaylı olarak tanımlarsanız yardım etme şansımız yükselir.

Cm 10.1.3 var su an telefonda ayarlardan cm 11 nightly indirdim. Fakat kurulmuyor yani upgrade yapmak istiyorum. Otomatik olarak recovery moda geciyor ardindan yuklenmeye basliyor fakat yukleme sirasinda hata verip reset atiyor. Ancak bu kadar anlatabiliyorum kusura bakmayin maalesef pek yazma yetenegim yok

• quote:

quote:

önce 2.3 herhangi bir rom kurun sonra cm kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: goth

quote:

quote:

önce 2.3 herhangi bir rom kurun sonra cm kurun

Evimde internet yok maalesef cm11 guncellemesinide bi mekanda indirdim fakat kuramıyorum işte

• THESTER kullanıcısına yanıt
    hocam alın kablonuzu yanınıza(ya da bi flash disk) gidin bir internet kafeye, odini romu vs 5 dakkada indirsiniz
    Rom zip dosyasını cmupdater dizininden sdcard ana dizinine kopyalayın. Recovery moda girip /system dizinini formatlayın. İnstall zip seçip sdcardtan cm zip dosyasını seçin ve yükleyin.
    Cm11 zip dosyasının bir kopyasınıda her ihtimale karşı harici sdcard üzerine alın (/stroge/sdcard1). Sorun yaşarsanız tekrar recovry moda girip sdcard0 bölümünü tamamen formatlayıp bu dosyadan install edebilirsiniz.

• quote:

Rom zip dosyasını cmupdater dizininden sdcard ana dizinine kopyalayın. Recovery moda girip /system dizinini formatlayın. İnstall zip seçip sdcardtan cm zip dosyasını seçin ve yükleyin.
    Cm11 zip dosyasının bir kopyasınıda her ihtimale karşı harici sdcard üzerine alın (/stroge/sdcard1). Sorun yaşarsanız tekrar recovry moda girip sdcard0 bölümünü tamamen formatlayıp bu dosyadan install edebilirsiniz.

Çok tesekkurler sagolun :)

• quote:

Herhangi bir gapps dosyasi gerekiyor mu az once recovery moda geldim fakat gapps dosyasi yok yuklemelimiyim yoksa ilk once bi gapps dosyasi mi bulayim

Gapps kullanacaksanızhttp://wiki.cyanogenmod.org/w/Gapps linkinden cm11 için olanı indirip cm11 zip ile aynı yere koyun. Önce cm11 ardından başka birşey yapmadan gapps yükleyin. Cm11 yüklerken bootloop olursa pili çıkarıp takın recovery moda geçip aynı işlemi tekrarlayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Pm atmıştım.

• 
Sayfa: önceki 19781979198019811982
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.