Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (1975. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.977.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19731974197519761977
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lütfen yardım edin supernexus 2.0 m1 de wifi aglarını goruyor ama bağlanmıyor mobil agada baglanmıyor kaç kere tekrardan yukledim ama care olmadı
  • tele superslim yükledim imei silindi fakat imei backupu var yüklüyorum ama yine geri gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: phyzik

tele superslim yükledim imei silindi fakat imei backupu var yüklüyorum ama yine geri gelmiyor

forumdaşlar 3 yıl donra tekrar s1 dödüm beni bu kadar mutlu eden telefon olmadı abi ya.4.4 e cm11 geçin hayatı yaşayın bu kadar
  • quote:

quote:

tele superslim yükledim imei silindi fakat imei backupu var yüklüyorum ama yine geri gelmiyor

forumdaşlar 3 yıl donra tekrar s1 dödüm beni bu kadar mutlu eden telefon olmadı abi ya.4.4 e cm11 geçin hayatı yaşayın bu kadar

İmzanda ki telefonların hepsini kullanıyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

quote:

quote:

İmzanda ki telefonların hepsini kullanıyor musun ?

Telefon alip satiyordum oraya yazmadiklarimda iki haftada bir tel degistirdim ama ara verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence nokia daha iyi düşse katman kayasını kırar vallahi
  • arkadaşlar telefon %100 şarj oldu gösteriyo kabloyu çıkarınca %60-80 arası bir şarj gösteriyor sonra şarja devam edince tekrar doluyor. pil kalibrasyonu yaptım sorun çözülmedi neden olabilir?

bir de notifikasyon çubuğundaki kablosuz ve şebeke simgeleri bazen renkli oluyor bazen beyaz oluyor. bu renk değişimi neyi ifade ediyor (bunca yıldır çözemedim gitti)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goth

arkadaşlar telefon %100 şarj oldu gösteriyo kabloyu çıkarınca %60-80 arası bir şarj gösteriyor sonra şarja devam edince tekrar doluyor. pil kalibrasyonu yaptım sorun çözülmedi neden olabilir?

bir de notifikasyon çubuğundaki kablosuz ve şebeke simgeleri bazen renkli oluyor bazen beyaz oluyor. bu renk değişimi neyi ifade ediyor (bunca yıldır çözemedim gitti)

Görünen o ki, pilinizin ömrü tamamlanmış
    Renkler Rom'dan Rom'a değişmekle birlikte, renkli olduğunda aktif, renksiz olduğunda inaktif olduğunu belirtir. Yani Wifi açıksa Wifi ikonu renkli olur.

Pardon yanlış anlamışım.
    Wifi açıkken veri alış-verişi olduğunda renklenir.
    Şebeke simgesinde de download'ta aşağı doğru küçük bir ok aktif olur, upload'ta yukarı doğru küçük bir ok aktif olur. Genelde yeşil ve turuncu renkler olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 30 Kasım 2013; 22:01:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

arkadaşlar telefon %100 şarj oldu gösteriyo kabloyu çıkarınca %60-80 arası bir şarj gösteriyor sonra şarja devam edince tekrar doluyor. pil kalibrasyonu yaptım sorun çözülmedi neden olabilir?

Renkler Rom'dan Rom'a değişmekle birlikte, renkli olduğunda aktif, renksiz olduğunda inaktif olduğunu belirtir. Yani Wifi açıksa Wifi ikonu renkli olur.

Pardon yanlış anlamışım.
    Şebeke simgesinde de download'ta aşağı doğru küçük bir ok aktif olur, upload'ta yukarı doğru küçük bir ok aktif olur. Genelde yeşil ve turuncu renkler olur.

teşekkür ederim, o kadar yıl her gün rom yüklemeye her gün pil kalibrasyonu yapmaya çok bile dayandı batarya :(

Anlamadığım bir şekilde sinyal çekim gücü göstergesi (2g/3g bağlantı simgesi değil) de yer yer renkleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekuy

Öyleyse doğrudan MacKay rom kullanın. goo.gl/NEpfyL

mackay versiyonu ne jb4 ustumu ?
  • quote:

quote:

quote:

Pardon yanlış anlamışım.

teşekkür ederim, o kadar yıl her gün rom yüklemeye her gün pil kalibrasyonu yapmaya çok bile dayandı batarya :(

Anlamadığım bir şekilde sinyal çekim gücü göstergesi (2g/3g bağlantı simgesi değil) de yer yer renkleniyor.

Başka bir renklendirme durumu varsa, kullandığınız roma özgü olabilir. Pil durumunda olduğu gibi, sinyal seviyesine bağlı olarak belli seviyelerde belli renkler tanımlamıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugun itibariyle galaxy s i kayinco ile takas etmis bulunmaktayim. Karsiliginda iphone 3g 16gb ve blackberry 8520 aldim :).

İyi mi ettim kotu mu ettim bilemedim ama galaxyimi simdiden ozledim.

bu iki telefonu elden cikarip gm discovery yada s2-s3 alyim diyorum.

Bu konuda bana yardim eden butun arkadaslara, bilgi dolu mesjlari ile romun dibine vurmama saglayan herkese tesekkurler.

(cihazlar satilik uygun fiyata vericem, isteyen iletisime gecebilir :) )

• İ9000 bence efsanelerin kıralıdır 260 tl ye eşime 2 ay önce aldım s2 den daha iyi ekranı var faceye internete rahat giriyor foto vide çekimi iyi i daha ne olsun. Eşim okadar se vdiki telefonu elinden bırakmıyor. Benim s2 den daha iyi ekranı var. S2 e beyaz renkler sarıya çalıyor ama s te beyaz tam beyaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestigi10

quote:

Öyleyse doğrudan MacKay rom kullanın. goo.gl/NEpfyL

mackay versiyonu ne jb4 ustumu ?

Evet. Jb4.3 yani cm10.2 klonu.

• Data açıkken google sunucularıyla bağlantı varsa renkli gsm sinyal ikonu, yoksa standart ikon şeklinde görünür. Her iki durumda da telefon gsm hattını kullanır. Wi-fi içinde aynı durum geçerlidir. Wi-fi renksizken bile google sunucuları dışında diğer hizmetleri sağlar. Renkli olmaları sadece google servislerinin bağlı ve aktif oldukları anlamı taşır.

• quote:

Data açıkken google sunucularıyla bağlantı varsa renkli gsm sinyal ikonu, yoksa standart ikon şeklinde görünür. Her iki durumda da telefon gsm hattını kullanır. Wi-fi içinde aynı durum geçerlidir. Wi-fi renksizken bile google sunucuları dışında diğer hizmetleri sağlar. Renkli olmaları sadece google servislerinin bağlı ve aktif oldukları anlamı taşır.

Bir nevi Senkron'dayken diyebilir miyiz? Senkron haricinde yada herhangi bir Google uygulaması kullanmıyorken Google ile bağlantı kurulmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Data açıkken google sunucularıyla bağlantı varsa renkli gsm sinyal ikonu, yoksa standart ikon şeklinde görünür. Her iki durumda da telefon gsm hattını kullanır. Wi-fi içinde aynı durum geçerlidir. Wi-fi renksizken bile google sunucuları dışında diğer hizmetleri sağlar. Renkli olmaları sadece google servislerinin bağlı ve aktif oldukları anlamı taşır.

Bir nevi Senkron'dayken diyebilir miyiz? Senkron haricinde yada herhangi bir Google uygulaması kullanmıyorken Google ile bağlantı kurulmaz diye düşünüyorum.

Google servisleri gsm veya wifi data iletişimi açıkken belli aralıklarla sunucu ulaşılabiliyor mu diye ping benzeri kontrol yaparlar. Ya da tersten okursak google bizlerin ulaşılabilir olup olmadığımızı, yerimizi kontrol eder. Senkronizasyon veya biz bilinçli olarak google uygulaması kullanmamız dışında da arka planda bu işleyiş olur. Örneğin location bilgilerine izin verilmiş olması bunu bilinen türlerinden sadece biridir. Google uygulamaları hep bu tür kontrolleri - telefonlarımızın gsm şebekelerini peryodik kontrolü gibi - yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekuy -- 2 Aralık 2013; 12:57:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Google servisleri gsm veya wifi data iletişimi açıkken belli aralıklarla sunucu ulaşılabiliyor mu diye ping benzeri kontrol yaparlar. Ya da tersten okursak google bizlerin ulaşılabilir olup olmadığımızı, yerimizi kontrol eder. Senkronizasyon veya biz bilinçli olarak google uygulaması kullanmamız dışında da arka planda bu işleyiş olur. Örneğin location bilgilerine izin verilmiş olması bunu bilinen türlerinden sadece biridir. Google uygulamaları hep bu tür kontrolleri - telefonlarımızın gsm şebekelerini peryodik kontrolü gibi - yaparlar.

Çok fazla dikkat etmemiştim. Yapıyorsa bir bildiği vardır felsefesi yani.
    Teşekkürler.
  • arkadaşlar zram yapabilen, pili cyanogen gibi sömürmeyen bir rom tavsiye edebilir misiniz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok fazla dikkat etmemiştim. Yapıyorsa bir bildiği vardır felsefesi yani.
    Teşekkürler.

ben o arka planda veri aktarımı işine kesinlikle izin vermiyorum ama yine de birşeyler mutlaka kendiliğinden senkronize oluyor. çok merak ediyorlarsa arada bir arasınlar "internetiniz çekiyo mu bi sıkıntınız var mı" diye sorsunlar ona razıyım
  • 
Sayfa: önceki 19731974197519761977
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.