Şimdi Ara

Samsung Galaxy S, Ace, Iphone vs öneriler...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar uzun süredir telefon arayışı içindeyim ama hala kafama ve cebime uygun olan bir şey bulamadım.
    Öncelikle Android tabanlı bir telefon düşünüyorum (android telefon için 1000TL den fazla vermeyi düşünmüyorum), bu bağlamda Galaxy S ve Galaxy Ace üzerinde yoğunlaştım...

Aradığım model aslında tam Ace ama telefonun dahili hafızasının boyutunun düşük oluşu beni telden soğuttu. Galaxy S de biraz büyük gelio...

Ya da paraya kıyıp Avea nın kontratlı 24X99 ile Iphone 4 alacam...

Sizce ne almalıyım, Android tabanlı 1000TL i geçemeyecek önerilerinizi bekliyorum.
    Saygılarımla

• LG Optimus Black. Gerçi bu da Galaxy S gibi biraz büyüktür ama daha ince ve daha şıktır.
  • Bence de LG Optimus Black.
  • Bencede LG optimus black neden dersen eğer.. Tasarımı evet arkadasın dediği gibi büyük ama kalın ve ağır değil.. Elde çok şık duruyor bence.. İşletim sistemi android 2.2 froyo fakat 2.3'e çıkarılıcağını duydum.. Bana göre en iyi smartphone listesinde yukarılarda yer alıyor.. Ekranında bildiğin gibi nova display özelliğiyle kalitesine kalite katıyo zaten gerek dış gerek iç mekan için.. Sarjı için su an kesin bi olumlu veya olumsuz bişey duymadım.. Ön kamerasının 2mp olduğunu biliyorum wifi direckt olduğunu biliyorum.. G-key tuşu olduğunu biliyorum.. Baska baska ... Fiyat olarakda o kadar tuzlu değil 899 liraymış sanırım su an promosyon var vatandan.. Eğer almak istiyosan hafta sonu indiriminden yararlanabilirsin hocam ayrıca aldığında bircok uygulama ve oyunda içerisinde mevcut sonra korkma ikinci elmi aldım diye

• iphone al derim hocam kalite istiyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

Bencede LG optimus black neden dersen eğer.. Tasarımı evet arkadasın dediği gibi büyük ama kalın ve ağır değil.. Elde çok şık duruyor bence.. İşletim sistemi android 2.2 froyo fakat 2.3'e çıkarılıcağını duydum.. Bana göre en iyi smartphone listesinde yukarılarda yer alıyor.. Ekranında bildiğin gibi nova display özelliğiyle kalitesine kalite katıyo zaten gerek dış gerek iç mekan için.. Sarjı için su an kesin bi olumlu veya olumsuz bişey duymadım.. Ön kamerasının 2mp olduğunu biliyorum wifi direckt olduğunu biliyorum.. G-key tuşu olduğunu biliyorum.. Baska baska ... Fiyat olarakda o kadar tuzlu değil 899 liraymış sanırım su an promosyon var vatandan.. Eğer almak istiyosan hafta sonu indiriminden yararlanabilirsin hocam ayrıca aldığında bircok uygulama ve oyunda içerisinde mevcut sonra korkma ikinci elmi aldım diye

Katılıyorum, şu anda 1000 liraya kadar alabileceğiniz en iyi telefon Optimus Black'tir. Huawei Ideos X5'i de düşünebilirsiniz. Ortalama fiyatı 600 liradır. Ve şu ana kadar yurt içi-dışı forumlarda kötü bir yorumuna rastlamadım. Elbette Bir O.Black gibi Nova ekrana ya da Ace gibi Gorilla Glass'a sahip değildir. Ama fiyatına göre harika bir seçim olacaktır.

• Kesinlikle Optimus Prime pardon Black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 17 Haziran 2011; 12:19:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç düşünmediğim bi telefon önerisi geldi, tekrar sil baştan
  • paraya kıy İ4 al
  • motorola atrix'i de incelemenizi isterim
  • Optimus black'i bi test et, o fiyata bulabiliceğin en iyi smartphone bence.
  • iphone 4 sistem özellikleri ne kadar dandikleşmişde olsa artıkın genede uygulamaları ve işletim sisteminden dolayı hala lider bence... Git paraya kıy iphone al...
  • Iphone alma yolunda emin adımlarla ilerliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karateboy

Iphone alma yolunda emin adımlarla ilerliyorum..

doğru yoldasin emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: karateboy

Iphone alma yolunda emin adımlarla ilerliyorum..

Eğer alıcıysan tabi hayırlısı olsun, sikayetimvar.com'a gir bi sikayetlere bak istersen ondan sonra karar ver Yinede sen bilirsin tabi.
  • aldım, mutluyum
  • hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -mehmet- -- 5 Temmuz 2011; 22:53:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.