Kodlama İçin Bilgisayar Önerisi
Arkadaşlar ilkokul öğrencisine kodlama dersi (ve basit oyunlar oynamak) için uygun fiyatlı bir pc ya da laptop önerisi alabilir miyim?
Grafik Tasarım Sistem Tavsiyesi
Merhaba, Photoshop, illustrator, indesign tarzı grafik programları çalıştırmak için sistem gerekli arkadaşlar. Bütce olarak güzel bi şeyler çıkarabilirsiniz. Düşük bütceli bişey olmayacak yani.
Tavsiyesi olan var mı?
Teşekkürler...
3x120 vs 2x140mm Fan Önerisi
Merhaba arkadaşlar, NZXT H440 kasanın öndeki 3 fanını (FN V2 120mm) değiştirmek istiyorum. Biraz gürültülü gibi gelmeye başladılar bana, ayrıca daha iyi bir fanla biraz daha serinletmek istiyorum kasayı.
İşlemcim 5900x üzerinde Noctua D15 Black Chromax takılı, Fanların yönü arkaya bakıcak şekilde, arkada da 1 adet Be Quiet Pure Wings 2 1540 mm var. O da malumunuz egzos fanı olarak çalışıyor.
Ön tarafa da (havayı içeri alacak şekilde) 2x140 mı yoksa 3x120 mi taksam daha iyi olur?
Büyük ihtimalle yeni fanlar da pure wings 2 olacak ama bu konuda da tavsiyelere açığım.
Teşekkürler.
Alınık CSGO Prime Hesap
Merhaba arkadaşlar, csgo prime hesap arıyorum.
Sadakat rozeti ve bir iki madalyası olması ve biraz eski bir hesap olması yeterlidir.
Rütbe önemli değil. İlk sahibi olursanız daha iyi olur. İlk sahibi değilseniz de forumda eski bir üye olmanızı dilerim.
...
|
İşlemci Anakart ve Soğutucu tavsiyesi
|
Bellekler CPUZ'de Görünmüyor
|
İşlemci Soğutucusu Tavsiyesi
|
PSU Tavsiyesi (Corsair VS650)
|
|
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 316
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 4.732 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 138 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar