Şimdi Ara

Samsung galaxy note4 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yakın süre içinde telefon alıcam. Günlük kullanımda internette dolaşma, video izleme, mesajlaşma, oyun vb. için almayı düşünüyorum. Kullananlar önerir mi? Telefonun şarjı ne kadar gidiyor? Belli bir süre sonra kasma oluyor mu? + ve - leri nelerdir? Yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung bu tabikide kasacak Stabilite hız performans istiyorsan nexus almanı öneririm.Yeni nexus modeli çıkacak onu bekleyebilirsin.
  • en buyuk handıkapı sebeke sprunu ana konusuna bakın gorursunuz cekıo gosreıo ama ulasılamıo ozellıkle vodafoneda daha cok yazmıslar yınede ust segment bır cıhaz ama acıkcası ben para verıp almazdım, z3 g4 gıbı daha mantıklı alternatıfler var ve yazılımda daha sorunsuzlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBowx

Samsung bu tabikide kasacak Stabilite hız performans istiyorsan nexus almanı öneririm.Yeni nexus modeli çıkacak onu bekleyebilirsin.

Nexusun boyutu çok büyük. Hem ne zaman gelcek?

• Nexus eylül yada ekim ayında çıkacak bu seferki o kadar büyük olmaz ama nexus 6 6 inç olmasına rağmen birçok 5.5 telefonlar ile ayni boyutta sayılır.

• O kadar para vermişken iphone alınır. İllede android olucaksa g4 daha iyi bir seçim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.