Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3G li modelinde stok sıkıntısı var galiba her yerde bulunmuyor daha doğrusu teknoloji marketlerde bulunmuyor . özellikle siyahı.
  • Aldık kullanıyoruz. Tabletin gereksizligini düşünen bir insan olarak ön yargilarimi değiştirdi diyebilirim. Bu sıralar fiyatı dusmusken düşünen arkadaslara tavsiye olunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenan2255 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• 4.nesil ipad i satıp verdik siparişi beklemeye geçtik de konunun ölü oluşu beni korkutmuyor değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün Wifi'li modeli aldım. Note 10.1 ile bunun arasında kalmıştım fakat çoğunlukla yazı ve çizim amaçlı kullanacağım için bunu tercih ettim.
  • sonofrhye kullanıcısına yanıt
    Pil konusunda herhangi bir sorun yaşamadım, memnunum.
  • Deutscher kullanıcısına yanıt
    Sağ olun bilgilendirme için Büyük ihtimâlle ay başında alacağım ben de bir tane.

• Ekran koruyucu olarak güvenilen marka nedir?
    Tabii bu marka speni etkilemeyen ve elde tırtıklanma hissi uyandırmayan bir şey olmalı. Var mı böyle bir ekran koruyucu alan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueperlow

Ekran koruyucu olarak güvenilen marka nedir?
    Tabii bu marka speni etkilemeyen ve elde tırtıklanma hissi uyandırmayan bir şey olmalı. Var mı böyle bir ekran koruyucu alan?

Benimde bugün itibariyle elime geçti. İnşallah memnun kalırız.

Aksesuar bulmak biraz sıkıntı gibi. Bulunduğum AVM de bir kaç yere sordum baktım ama ekran koruyucu bulamadım sadece teknosada orijinal kılıfı vardı onun haricinde kılıf ve koruyucu bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burdur_1534

quote:

Aksesuar bulmak biraz sıkıntı gibi. Bulunduğum AVM de bir kaç yere sordum baktım ama ekran koruyucu bulamadım sadece teknosada orijinal kılıfı vardı onun haricinde kılıf ve koruyucu bulamadım.

Orjinal kılıfı bende bugun sipariş verdim gsmavm diye biyerden 109 tl ye ücretsiz kargo ve taksit seçeneği var en cazip fiyat buradı geldi bana yorumları felanda okudum sağlam yere benziyor samsung bayisi imiş orjünal kılıf alacaksanız tavsiye ederim

Edit:ekran koruyucuyuda şimdi sipariş geçtim vatandan 20 tl ye iki adet aynı ürün hepsi burada 37 tl bimekste 44 tl linkide vereyim size

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/19954-galaxy-tab-pro-122-ultra-seffaf-ekran-koruyucu--2-adet.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murlek -- 28 Ekim 2014; 23:18:45 >

• Bende kalem kalınlığında bir Spen arıyorum. Bir ara eraser diye bir model vardı. Şimdi onu mağazalarda göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan2255

Bende kalem kalınlığında bir Spen arıyorum. Bir ara eraser diye bir model vardı. Şimdi onu mağazalarda göremiyorum.

Ben kullanıyorum ondan.Blr de bamboo stylus diye blr kalem vardı sanırım.

• bende galaxy note pro kullanıyorum hiç bir sorun yoktu taa ki video oynatana kadar
    önce marketten indirdiğim playerlardan sandım ama kendi video oynatıcısındada durum aynı
    video oynatırken ekrana görüntü kesik kesik geliyor yani ekranda gri renkili çizikler oluyor hatta bunu görüp
    programdan çıktığımdada ana menüde diğer uygulamalardada kesik kesik ti gri çizgiler vardı
    bu problem yazılımsalmıdır yoksa donanımsalmıdır format atsam geçermi bu problemi yaşayan var mı cevap verirseniz sevinirim ,
    ona göre garantiye gödericem
  • Şu Note 4'deki uygulamalar gelse keşke. air command çok daha iyi çalışıyor note4'de, buna da getirsinler hemen..
  • Bluetooth Klavye yerine wireles klavye kullanıp herhangi bir sıkıntı yaşayan oldu mu ?

çok para bluetooth klavye
  • hikmaster kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bana bir kere oldu , cihazı komple kapatıp tekrar açtım daha sonra benzer bir problem yaşamadım.
  • dün akşam hard reset yaptım bugunde youtubeda video izlerken yapmaya başladı ses var ekran giditor kesik çizgili giri çizgili falan olmaya başladı garantiye göndermeden halledemeyizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmaster

dün akşam hard reset yaptım bugunde youtubeda video izlerken yapmaya başladı ses var ekran giditor kesik çizgili giri çizgili falan olmaya başladı garantiye göndermeden halledemeyizmi

Bana da olmuştu birkaç kez cihazı kapayıp açınca düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: murlek

quote:

quote:

Orjinal kılıfı bende bugun sipariş verdim gsmavm diye biyerden 109 tl ye ücretsiz kargo ve taksit seçeneği var en cazip fiyat buradı geldi bana yorumları felanda okudum sağlam yere benziyor samsung bayisi imiş orjünal kılıf alacaksanız tavsiye ederim

Edit:ekran koruyucuyuda şimdi sipariş geçtim vatandan 20 tl ye iki adet aynı ürün hepsi burada 37 tl bimekste 44 tl linkide vereyim size

http://www.vatanbilgisayar.com/19954-galaxy-tab-pro-122-ultra-seffaf-ekran-koruyucu--2-adet.html

Kılıfı ben de gsmavm'den aldım. güvenilir sitedir. ekran koruyucu geldi mi, nasıl yorumlarınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

quote:

Orijinalden alıntı: murlek

quote:

quote:

Kılıfı ben de gsmavm'den aldım. güvenilir sitedir. ekran koruyucu geldi mi, nasıl yorumlarınız?

Henüz gelmedi hocam geldiğinde uygulayıp haber veririm size

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.