Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE (N7000) [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.805
Cevap
134
Favori
1.312.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtkarademir

    quote:

    Orijinalden alıntı: taytaylan

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrtkarademir

    quote:

    Orijinalden alıntı: taytaylan

    quote:

    Orijinalden alıntı: bulentataseven

    Arkadaşlar bi sorum olacak bazı internet sitelerinde ekranın gorilla glass olduğu yazıyor ama gorilla glassın kendi sitesinde bir bilgi yok s2 ve s1 sitede var gorilla glass diye. Samsungun resmi sitesindede böyle bir bilgi yok. Hiç araştırıp kesin bir bilgi bulabilen oldumu.

    Galaxy Note un ekranı KESİNLİKLE GORILLA GLASS DEĞİL.Hayatımda gördüğün en kolay ekranı çizilen tek telefon NOTE.Hastalık derecesinde titiz kullanırım tüm elektronik cihazlarımı.Aldığımdan günden beri kılıfı ile kullanıyorum.Alalı 1 ay olmasına rağmen NOTE umun ekranı çizik doldu.Ekran kapalı iken ışık altında bakarsanız göreceksiniz çizikleri.Anlam veremiyorum,kalemli telefon yapıyorsun,ekran camını biraz kaliteli yap.Resmen soğudum telefondan.1 yılı aşkın Galaxy Tab 7" kullandım.Tek bir çizik bile yoktu.Aldığıma pişmanım.Keşke biraz bekleyip Galaxy Tab 7.7" alsaydım.Ben hayatımda bu kadar kolay camı çizilen bir cihaz kullanmadım.Aman Dikkat.Çok çok kolay bir şekilde çiziliyor ekran.Hatta çok gerekli değilse kalemi bile kullanmayın derim......

    Yurtdışı forumlarda da Note un ekranından mağdur olanlar var:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1358493

    Merhaba,

    sizi anlıyorum ama birşey sormak istiyorum:
    Mümkünse cihazınızın hangi ülke yapımı olduğunu paylaşır mısınız..
    Teşekkür ederim..


    Turkcell den aldım,kampanyalı.

    Hayırlı olsuninşallah, ama bataryayı çıkartıp içine bakar mısınız, hangi ülke imiş? Zahmet olacak ama,,





  • quote:

    Orijinalden alıntı: citylife

    walla zaten ekran koruyucusu ile kullandığım için
    ayrıca bir kere sert bir şekilde düştüğü ve hiçbirşey olmadığı için şükür etmekten gayri gorilla mı değilmi diye hiç araştırmadım.

    yerde şarj olurken görmeden üzerine basıp geçtim. bir defa da yatakta uyuyakalıp sabaha kadar üzerinde uyudum. şimdilik sorun yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtkarademir

    Arkadaşlar,

    Adamlar 64gb micro sd koymuşlar note'a ve çalışıyormuş, bilginize..

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330784

    adamın teki yazmış ''birkaç hd video çektim şimdiden 4gb '' diye
  • Benide ekleyin kadroya arkadaslar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrtkarademir

    Arkadaşlar,

    Adamlar 64gb micro sd koymuşlar note'a ve çalışıyormuş, bilginize..

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330784

    adamın teki yazmış ''birkaç hd video çektim şimdiden 4gb '' diye

    adamın anlatmaya çalıştığı, hd filmlerin zaten genelde 4gb üzerinde olduğu, fat32 ve exfat'ın 4gb üzerinde oynatmama riskinin sorun olabileceğinden bahsediyor..




  • Ben bu çizik olayında bir yanlışlık oluğunu düşünüyorum. Samsung bu kadar kaliteli malzeme kullandığı bir ürünü daha eski modellerinden daha düşük kalitede bir cam ile tehlikeye atmaz diye düşünüyorum. Başka çizik olduğunu söyleyen kimse yok. Alet 2 aydır deli gibi kullanılıyor ve satılıyor. Acaba o arkadaş kendiside farketmeden ekranını birşeyle çizmiş olabilir mi. Ne bileyim cebinde anahtarlarla falan kalmış olabilir. Biz sürü insan titizlendi şimdi bu yazı yüzünden insanların yanlış yönlendirilmesi hata olur bence. Burada yazılanları çok fazla insan okuyor. Ürünü almak için karar aşamasında olan insanlar yanlış yönlendirilmiş olmasın. Şu ana kadar sadece 1 kişi bunu söyledi. Bendede var diyende olmadı.
  • Ekran çiziliyor diyen arkdaşların hepsi çiziklerin derin olmadığını söylüyor ve bu da gerçekte ekranın değil ekranın üzerindeki oleofob kaplamasının çizildiğine dair güçlü bir göstergedir. Gorilla olsun veya olmasın her türlü ekranı kum tozuyla, elmas küpelerle vb. ummadığınız şeylerle çizebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paTRon

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

    quote:

    Orijinalden alıntı: paTRon

    şu anda sanırım 1450 liradan satılıyor en uygun. 3-4 gün önce 1150 liradan alan varken ve faturası burada forumda dururken ben 1450 liradan almam sanırım benim gibiler de almaz. fiyat 1150 liraya düşerse 1 adet siyah 1 adet de beyaz almayı düşünüyorum. ancak göz göre göre 300 lira fazla veremem 3-4 gün önce 300 lira daha aşağısına satılmışken.

    1150 liradan alan olmadıki hocam. burda adamın biri satıyorum ama ön ödemeli diyip durdu kimse güvenmedi sonra 2-3 üye ben sipariş ettim demişti onlar yeni üye olunca yine inanmadı kimse. sonra o dediğiniz arkadaş ben sipariş ettim işte faturası dedi ama 1 haftayı geçti ondan da ses yok. o fiyata satan doğru düzgün bir satıcı görmedim ben. o yüzden o fiyata beklerseniz epeyce alamazsınız gibi geliyor bana sanki.
    çünkü yurtdışındaki satış fiyatları zaten 1200-1300 lira civarında.

    bu arada beyaz modellerle siyahlar arasında da genelde 100 liraya yakın fark var. sebebi nedir bilmiyorum ama yurtdışındaki mağazalarda bu fark vardı hep.

    1150 liraya alan arkadaş yorum yapmış sizin mesajınızın altında. sonuçta kapıda ödeyeceksek kapımıza gelene kadar cebimizden parası çıkmayacaksa denenebilir. çünkü garantililerin fiyatları ile arasında yarı yarıya fark olmuş oluyor neredeyse. 1000 lira kadar bir fark oluyor.

    bu beyazı tr de garantili olarak satılacak mı ne zaman satılmaya başlanır bir tarih var mı bununla ilgili?

    bir de garantili olarak şu anda nereden alabiliriz en uygun bu cihazı?

    teşekkürler

    yok hocam kapıda ödeme değil önceden havaleyle fln ödeme yapıp baya bi sonra gönderiyorlar telefonu güya. açıkçası ben 2-3 arkadaşın alıp almadığını bilmiyorum. 2'si zaten üyeliği yeni açıp ilk msjları "ben burdan telefonu 1150ye aldım güvenin dünyasahine" olunca güvenmemiştim, şimdiki arkadaşı da tanımam etmem o yuzden kendisi de kusura bakmasın ama itibar edemiyorum yazdıklarına da. niye böylesine bir savunma moduna girdi anlamış değilim. birkaç firma örnegi verdi mesela mavibilgisayar demiş o firma yıllar önce batmıştı ve batarken de gairp bazı dolandırıcılık hikayeleri duymuştuk arkasından (emin değilim ama galiba son siparişler cebe mi inmişti öyle birşeyler işte). neyse mesele mavibilgisayar meselesi değil.

    ben dediğim gibi yurtdışında en ucuz şimdiye kadar 1200 lira civarı bulabildiğim bu telefonu 1150 liraya satmalarının mümkünatı yok. bakın hemen anlatayım yurtdışında telefonlar 1 yıl garantilidir burda fazladan 1 yıl daha garanti zorunludur bu ekstra masraftır. sonra Türkiye vergi cennetidir dünyanın hiç bir yerinde uygulanmayan vergi oranları uygulanır telefonlara yüzde 18 KDV ve yüzde 25 ÖTV zaten nerdeyse cihazın yarısı kadar bir fiyat vergiye gider. sonra gümrük kargo vs masrafı var ve kar oranı var. tüm bunlara rağmen o arkadaş nasıl oluyor da Avrupanın hatta belki de dünyanın en ucuz Note'unu satıyor anlamıyorum bunu ben. Yahu inanın çok aradım özellikle Avrupada bakmadıgım site kalmadı 1200 liradan aşağıya satılan yer yok. Ne yani bu telefonu koca Avrupada en ucuz bu arkadaş mı satıyor? hem de ürünü Avrupadan getirdiği halde? hem de KDV ÖTV kargo gümrük masrafları 1 yıl fazla garanti vs tüm bu fazladan masraflarla ve daha kar kısmını koymadım bile. bu arkadaşın telefonu avrupadan getirtme masrafı eğer 600 lira olsaydı o zaman tmm 1150'ye tüm vergi ve masrafarı artı kar yüzdesini ekler satar derim ama yok benim aklım almıyor, almayacak da galiba

    yukardaki arkadaşın gerçekten de satıcıyla bir alakası olmadığını ve telefonunu aldığını varsaysak bile bu işin altında bir iş var şeklindeki düşüncemi değiştiremiyorum. açık bir mantıksızlığı beynimin mantık yönüne kabul ettiremiyorum kimse kusura bakmasın

    beyazı Avrupada genelde Şubat başını tarih olarak vermişler Türkiye garantilileri de o aralar çıkar muhtemelen. garantili olarak en uygun zannedersem Darty'de fakat Darty'ninki de paralel ithalattı zannedersem (kendi garantileri, Genpa vs değil) emin değilim ama öyleydi sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 16 Ocak 2012; 23:11:59 >




  • su dunyasahın olayını kapasak artık dıyorum gencler.

    S2 de gorilla glass diye geldi ama catır cutur cızılıyordu. en son ortadan 2cmlık derın bır cızık oldu. ertesı gun Note landım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 16 Ocak 2012; 23:16:49 >
  • Bende aranıza katıldım arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: finansmen1

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrtkarademir

    Bu arada herkese duyuru:

    Gold high capacity şu meşhur 3030 mah'lik bataryadan siparişim bugün elime ulaştı. İçindeki %44 ile gelen şarjı bitirip sonuna kadar, şu anda şarj ediyorum. İlk izlenimim çok olumlu, bilginize.
    Ürün 14 dollar..

    Resim koymanı rica edebilir miyiz?

    http://www.ebay.com/itm/GOLD-3030MAH-HIGH-CAPACITY-BATTERY-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-GT-N7000-I9220-/120837268925?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5658527446109356754#ht_1413wt_1140

    Biraz uzun oldu ama tıklayınca görüyosun,
    Aynısı geldi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: agnaday3

    Ben bu çizik olayında bir yanlışlık oluğunu düşünüyorum. Samsung bu kadar kaliteli malzeme kullandığı bir ürünü daha eski modellerinden daha düşük kalitede bir cam ile tehlikeye atmaz diye düşünüyorum. Başka çizik olduğunu söyleyen kimse yok. Alet 2 aydır deli gibi kullanılıyor ve satılıyor. Acaba o arkadaş kendiside farketmeden ekranını birşeyle çizmiş olabilir mi. Ne bileyim cebinde anahtarlarla falan kalmış olabilir. Biz sürü insan titizlendi şimdi bu yazı yüzünden insanların yanlış yönlendirilmesi hata olur bence. Burada yazılanları çok fazla insan okuyor. Ürünü almak için karar aşamasında olan insanlar yanlış yönlendirilmiş olmasın. Şu ana kadar sadece 1 kişi bunu söyledi. Bendede var diyende olmadı.

    Yurtdışındaki kullanıcılarda da aynı sorun var maalesef.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1358493




  • selam arkadaşlar ben telefonla gelen orjinal bataryanın aynısından almak istiyorum bataryaların fiyatları konusunda bilgim yokhttp://www.ebay.com/itm/Original-Samsung-Battery-2500mAH-Galaxy-Note-i9220-i9200-N7000-EB615268VK-/250958639257?pt=PDA_Accessories&hash=item3a6e4cf099 ve dehttp://www.ebay.com/itm/Original-Samsung-Galaxy-Note-N7000-2500mAH-Battery-Battery-Charger-Cradle-/180778819889?pt=PDA_Accessories&hash=item2a1741e131 son olarak tahttp://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-NOTE-i9220-ORIGINAL-GENUINE-BATTERY-N7000-/130630780005?pt=PDA_Accessories&hash=item1e6a338465 bu 3 adresten ilanlar buldum fiyatlar çok farklı hangisinden almalıyım karar veremedim orjinal konusunda emin olamadım.yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

    quote:

    Orijinalden alıntı: paTRon

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

    quote:

    Orijinalden alıntı: paTRon

    şu anda sanırım 1450 liradan satılıyor en uygun. 3-4 gün önce 1150 liradan alan varken ve faturası burada forumda dururken ben 1450 liradan almam sanırım benim gibiler de almaz. fiyat 1150 liraya düşerse 1 adet siyah 1 adet de beyaz almayı düşünüyorum. ancak göz göre göre 300 lira fazla veremem 3-4 gün önce 300 lira daha aşağısına satılmışken.

    1150 liradan alan olmadıki hocam. burda adamın biri satıyorum ama ön ödemeli diyip durdu kimse güvenmedi sonra 2-3 üye ben sipariş ettim demişti onlar yeni üye olunca yine inanmadı kimse. sonra o dediğiniz arkadaş ben sipariş ettim işte faturası dedi ama 1 haftayı geçti ondan da ses yok. o fiyata satan doğru düzgün bir satıcı görmedim ben. o yüzden o fiyata beklerseniz epeyce alamazsınız gibi geliyor bana sanki.
    çünkü yurtdışındaki satış fiyatları zaten 1200-1300 lira civarında.

    bu arada beyaz modellerle siyahlar arasında da genelde 100 liraya yakın fark var. sebebi nedir bilmiyorum ama yurtdışındaki mağazalarda bu fark vardı hep.

    1150 liraya alan arkadaş yorum yapmış sizin mesajınızın altında. sonuçta kapıda ödeyeceksek kapımıza gelene kadar cebimizden parası çıkmayacaksa denenebilir. çünkü garantililerin fiyatları ile arasında yarı yarıya fark olmuş oluyor neredeyse. 1000 lira kadar bir fark oluyor.

    bu beyazı tr de garantili olarak satılacak mı ne zaman satılmaya başlanır bir tarih var mı bununla ilgili?

    bir de garantili olarak şu anda nereden alabiliriz en uygun bu cihazı?

    teşekkürler

    yok hocam kapıda ödeme değil önceden havaleyle fln ödeme yapıp baya bi sonra gönderiyorlar telefonu güya. açıkçası ben 2-3 arkadaşın alıp almadığını bilmiyorum. 2'si zaten üyeliği yeni açıp ilk msjları "ben burdan telefonu 1150ye aldım güvenin dünyasahine" olunca güvenmemiştim, şimdiki arkadaşı da tanımam etmem o yuzden kendisi de kusura bakmasın ama itibar edemiyorum yazdıklarına da. niye böylesine bir savunma moduna girdi anlamış değilim. birkaç firma örnegi verdi mesela mavibilgisayar demiş o firma yıllar önce batmıştı ve batarken de gairp bazı dolandırıcılık hikayeleri duymuştuk arkasından (emin değilim ama galiba son siparişler cebe mi inmişti öyle birşeyler işte). neyse mesele mavibilgisayar meselesi değil.

    ben dediğim gibi yurtdışında en ucuz şimdiye kadar 1200 lira civarı bulabildiğim bu telefonu 1150 liraya satmalarının mümkünatı yok. bakın hemen anlatayım yurtdışında telefonlar 1 yıl garantilidir burda fazladan 1 yıl daha garanti zorunludur bu ekstra masraftır. sonra Türkiye vergi cennetidir dünyanın hiç bir yerinde uygulanmayan vergi oranları uygulanır telefonlara yüzde 18 KDV ve yüzde 25 ÖTV zaten nerdeyse cihazın yarısı kadar bir fiyat vergiye gider. sonra gümrük kargo vs masrafı var ve kar oranı var. tüm bunlara rağmen o arkadaş nasıl oluyor da Avrupanın hatta belki de dünyanın en ucuz Note'unu satıyor anlamıyorum bunu ben. Yahu inanın çok aradım özellikle Avrupada bakmadıgım site kalmadı 1200 liradan aşağıya satılan yer yok. Ne yani bu telefonu koca Avrupada en ucuz bu arkadaş mı satıyor? hem de ürünü Avrupadan getirdiği halde? hem de KDV ÖTV kargo gümrük masrafları 1 yıl fazla garanti vs tüm bu fazladan masraflarla ve daha kar kısmını koymadım bile. bu arkadaşın telefonu avrupadan getirtme masrafı eğer 600 lira olsaydı o zaman tmm 1150'ye tüm vergi ve masrafarı artı kar yüzdesini ekler satar derim ama yok benim aklım almıyor, almayacak da galiba

    yukardaki arkadaşın gerçekten de satıcıyla bir alakası olmadığını ve telefonunu aldığını varsaysak bile bu işin altında bir iş var şeklindeki düşüncemi değiştiremiyorum. açık bir mantıksızlığı beynimin mantık yönüne kabul ettiremiyorum kimse kusura bakmasın

    beyazı Avrupada genelde Şubat başını tarih olarak vermişler Türkiye garantilileri de o aralar çıkar muhtemelen. garantili olarak en uygun zannedersem Darty'de fakat Darty'ninki de paralel ithalattı zannedersem (kendi garantileri, Genpa vs değil) emin değilim ama öyleydi sanki.

    Alıntıları Göster
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aicacan -- 17 Ocak 2012; 1:25:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

    quote:

    Orijinalden alıntı: paTRon

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

    quote:

    Orijinalden alıntı: paTRon

    şu anda sanırım 1450 liradan satılıyor en uygun. 3-4 gün önce 1150 liradan alan varken ve faturası burada forumda dururken ben 1450 liradan almam sanırım benim gibiler de almaz. fiyat 1150 liraya düşerse 1 adet siyah 1 adet de beyaz almayı düşünüyorum. ancak göz göre göre 300 lira fazla veremem 3-4 gün önce 300 lira daha aşağısına satılmışken.

    1150 liradan alan olmadıki hocam. burda adamın biri satıyorum ama ön ödemeli diyip durdu kimse güvenmedi sonra 2-3 üye ben sipariş ettim demişti onlar yeni üye olunca yine inanmadı kimse. sonra o dediğiniz arkadaş ben sipariş ettim işte faturası dedi ama 1 haftayı geçti ondan da ses yok. o fiyata satan doğru düzgün bir satıcı görmedim ben. o yüzden o fiyata beklerseniz epeyce alamazsınız gibi geliyor bana sanki.
    çünkü yurtdışındaki satış fiyatları zaten 1200-1300 lira civarında.

    bu arada beyaz modellerle siyahlar arasında da genelde 100 liraya yakın fark var. sebebi nedir bilmiyorum ama yurtdışındaki mağazalarda bu fark vardı hep.

    1150 liraya alan arkadaş yorum yapmış sizin mesajınızın altında. sonuçta kapıda ödeyeceksek kapımıza gelene kadar cebimizden parası çıkmayacaksa denenebilir. çünkü garantililerin fiyatları ile arasında yarı yarıya fark olmuş oluyor neredeyse. 1000 lira kadar bir fark oluyor.

    bu beyazı tr de garantili olarak satılacak mı ne zaman satılmaya başlanır bir tarih var mı bununla ilgili?

    bir de garantili olarak şu anda nereden alabiliriz en uygun bu cihazı?

    teşekkürler

    yok hocam kapıda ödeme değil önceden havaleyle fln ödeme yapıp baya bi sonra gönderiyorlar telefonu güya. açıkçası ben 2-3 arkadaşın alıp almadığını bilmiyorum. 2'si zaten üyeliği yeni açıp ilk msjları "ben burdan telefonu 1150ye aldım güvenin dünyasahine" olunca güvenmemiştim, şimdiki arkadaşı da tanımam etmem o yuzden kendisi de kusura bakmasın ama itibar edemiyorum yazdıklarına da. niye böylesine bir savunma moduna girdi anlamış değilim. birkaç firma örnegi verdi mesela mavibilgisayar demiş o firma yıllar önce batmıştı ve batarken de gairp bazı dolandırıcılık hikayeleri duymuştuk arkasından (emin değilim ama galiba son siparişler cebe mi inmişti öyle birşeyler işte). neyse mesele mavibilgisayar meselesi değil.

    ben dediğim gibi yurtdışında en ucuz şimdiye kadar 1200 lira civarı bulabildiğim bu telefonu 1150 liraya satmalarının mümkünatı yok. bakın hemen anlatayım yurtdışında telefonlar 1 yıl garantilidir burda fazladan 1 yıl daha garanti zorunludur bu ekstra masraftır. sonra Türkiye vergi cennetidir dünyanın hiç bir yerinde uygulanmayan vergi oranları uygulanır telefonlara yüzde 18 KDV ve yüzde 25 ÖTV zaten nerdeyse cihazın yarısı kadar bir fiyat vergiye gider. sonra gümrük kargo vs masrafı var ve kar oranı var. tüm bunlara rağmen o arkadaş nasıl oluyor da Avrupanın hatta belki de dünyanın en ucuz Note'unu satıyor anlamıyorum bunu ben. Yahu inanın çok aradım özellikle Avrupada bakmadıgım site kalmadı 1200 liradan aşağıya satılan yer yok. Ne yani bu telefonu koca Avrupada en ucuz bu arkadaş mı satıyor? hem de ürünü Avrupadan getirdiği halde? hem de KDV ÖTV kargo gümrük masrafları 1 yıl fazla garanti vs tüm bu fazladan masraflarla ve daha kar kısmını koymadım bile. bu arkadaşın telefonu avrupadan getirtme masrafı eğer 600 lira olsaydı o zaman tmm 1150'ye tüm vergi ve masrafarı artı kar yüzdesini ekler satar derim ama yok benim aklım almıyor, almayacak da galiba

    yukardaki arkadaşın gerçekten de satıcıyla bir alakası olmadığını ve telefonunu aldığını varsaysak bile bu işin altında bir iş var şeklindeki düşüncemi değiştiremiyorum. açık bir mantıksızlığı beynimin mantık yönüne kabul ettiremiyorum kimse kusura bakmasın

    beyazı Avrupada genelde Şubat başını tarih olarak vermişler Türkiye garantilileri de o aralar çıkar muhtemelen. garantili olarak en uygun zannedersem Darty'de fakat Darty'ninki de paralel ithalattı zannedersem (kendi garantileri, Genpa vs değil) emin değilim ama öyleydi sanki.

    Alıntıları Göster
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aicacan -- 17 Ocak 2012; 1:23:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

    quote:

    Orijinalden alıntı: paTRon

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

    quote:

    Orijinalden alıntı: paTRon

    şu anda sanırım 1450 liradan satılıyor en uygun. 3-4 gün önce 1150 liradan alan varken ve faturası burada forumda dururken ben 1450 liradan almam sanırım benim gibiler de almaz. fiyat 1150 liraya düşerse 1 adet siyah 1 adet de beyaz almayı düşünüyorum. ancak göz göre göre 300 lira fazla veremem 3-4 gün önce 300 lira daha aşağısına satılmışken.

    1150 liradan alan olmadıki hocam. burda adamın biri satıyorum ama ön ödemeli diyip durdu kimse güvenmedi sonra 2-3 üye ben sipariş ettim demişti onlar yeni üye olunca yine inanmadı kimse. sonra o dediğiniz arkadaş ben sipariş ettim işte faturası dedi ama 1 haftayı geçti ondan da ses yok. o fiyata satan doğru düzgün bir satıcı görmedim ben. o yüzden o fiyata beklerseniz epeyce alamazsınız gibi geliyor bana sanki.
    çünkü yurtdışındaki satış fiyatları zaten 1200-1300 lira civarında.

    bu arada beyaz modellerle siyahlar arasında da genelde 100 liraya yakın fark var. sebebi nedir bilmiyorum ama yurtdışındaki mağazalarda bu fark vardı hep.

    1150 liraya alan arkadaş yorum yapmış sizin mesajınızın altında. sonuçta kapıda ödeyeceksek kapımıza gelene kadar cebimizden parası çıkmayacaksa denenebilir. çünkü garantililerin fiyatları ile arasında yarı yarıya fark olmuş oluyor neredeyse. 1000 lira kadar bir fark oluyor.

    bu beyazı tr de garantili olarak satılacak mı ne zaman satılmaya başlanır bir tarih var mı bununla ilgili?

    bir de garantili olarak şu anda nereden alabiliriz en uygun bu cihazı?

    teşekkürler

    yok hocam kapıda ödeme değil önceden havaleyle fln ödeme yapıp baya bi sonra gönderiyorlar telefonu güya. açıkçası ben 2-3 arkadaşın alıp almadığını bilmiyorum. 2'si zaten üyeliği yeni açıp ilk msjları "ben burdan telefonu 1150ye aldım güvenin dünyasahine" olunca güvenmemiştim, şimdiki arkadaşı da tanımam etmem o yuzden kendisi de kusura bakmasın ama itibar edemiyorum yazdıklarına da. niye böylesine bir savunma moduna girdi anlamış değilim. birkaç firma örnegi verdi mesela mavibilgisayar demiş o firma yıllar önce batmıştı ve batarken de gairp bazı dolandırıcılık hikayeleri duymuştuk arkasından (emin değilim ama galiba son siparişler cebe mi inmişti öyle birşeyler işte). neyse mesele mavibilgisayar meselesi değil.

    ben dediğim gibi yurtdışında en ucuz şimdiye kadar 1200 lira civarı bulabildiğim bu telefonu 1150 liraya satmalarının mümkünatı yok. bakın hemen anlatayım yurtdışında telefonlar 1 yıl garantilidir burda fazladan 1 yıl daha garanti zorunludur bu ekstra masraftır. sonra Türkiye vergi cennetidir dünyanın hiç bir yerinde uygulanmayan vergi oranları uygulanır telefonlara yüzde 18 KDV ve yüzde 25 ÖTV zaten nerdeyse cihazın yarısı kadar bir fiyat vergiye gider. sonra gümrük kargo vs masrafı var ve kar oranı var. tüm bunlara rağmen o arkadaş nasıl oluyor da Avrupanın hatta belki de dünyanın en ucuz Note'unu satıyor anlamıyorum bunu ben. Yahu inanın çok aradım özellikle Avrupada bakmadıgım site kalmadı 1200 liradan aşağıya satılan yer yok. Ne yani bu telefonu koca Avrupada en ucuz bu arkadaş mı satıyor? hem de ürünü Avrupadan getirdiği halde? hem de KDV ÖTV kargo gümrük masrafları 1 yıl fazla garanti vs tüm bu fazladan masraflarla ve daha kar kısmını koymadım bile. bu arkadaşın telefonu avrupadan getirtme masrafı eğer 600 lira olsaydı o zaman tmm 1150'ye tüm vergi ve masrafarı artı kar yüzdesini ekler satar derim ama yok benim aklım almıyor, almayacak da galiba

    yukardaki arkadaşın gerçekten de satıcıyla bir alakası olmadığını ve telefonunu aldığını varsaysak bile bu işin altında bir iş var şeklindeki düşüncemi değiştiremiyorum. açık bir mantıksızlığı beynimin mantık yönüne kabul ettiremiyorum kimse kusura bakmasın

    beyazı Avrupada genelde Şubat başını tarih olarak vermişler Türkiye garantilileri de o aralar çıkar muhtemelen. garantili olarak en uygun zannedersem Darty'de fakat Darty'ninki de paralel ithalattı zannedersem (kendi garantileri, Genpa vs değil) emin değilim ama öyleydi sanki.

    kardes evet dünya sahin linç kampanyası yapmanın lüzümu yok. sen bizi tanımazsın bende seni duymadım etmedim. burada da yeni değilim ben geçmişime bakan anlar.

    bende, sabotaj06 da fatura var en kısa sürede ceker koyarım. ben 1150 den aldım pasaport kayıtlı , sabotaj06 da 1150 den pasaport kayıtlı aldı. belki baska alanda vardır bilemiyorum. ikincisi ön ödemeye takılmayın bu kadar netten yapılan tüm alış verişler ön ödeme mantığı var zaten- kapıda istersen fark öder kapıdan alırsın- sistem internette her sektörde aynı. hocam sen normal satısla , toptan satıs arasındaki farkı anlarsan 1150 mevzusunuda anlarsın fazla zor bisey değil. ikincisi sürümden kazan tekniği vardır. anlasılmayacak bisey yok tr garantili cihazaları dısındaki en uygun fiyatı bi şirket sunuyor. ha baska sitelerde aynı statüdeki tr garantisiz tel 1400-1500-1600 den satılıyorsa sorun orda aranmalı. bide adam belki zarar ediyor , az kar ediyor ama sonucta satıyor . bide telefon aynı firmanın telefonu garantili olan telefon marstan venüsten gelmiyor bi bandrol var o kadar bi farkı yok yani.
    bu firmanın bana söylediği kendilerinin de 24 ay destek vereceği. ki doğubank vs tarzındaki yerlerden kat kat daha itimat edilir bi konumda olduğunu düşünüyorum. buna ek olarakta yurt içi kargo yu aradığımda dünya sahinle iş yaptıklarını adapazındaki subeden bilgisini aldım.

    ben parayı zor denklestirdim, uzun süre bekledim firma ile ilgili seyleri, sonunda bi sıkıntı yasamadım, çelişki görmedim, şirketi her aradığım telefoon ile irtibat kurdum. baya sonra olayı diye bisey yok cuma teslimat olmalıydı ki kargoya verildi ama yurt içi kargo ürünü teslimde süreyi uzattı o kadar. yeni açılan hesaplar fake olabilir ama benim ve sabotaj06 nın fake olmadığı ortada.


    bu kadar seyi niye yazıyorum derseniz ucuz satan şirket iş yapsın piyasa fiyatı kırılsın, sömürenler piyasadan temizlensin ,milletin para cepte kalsın. 90 a satılan flip coverlar 40 a gidiyo şimdi ne değişti 3-5 günde? hiç bisey değişmedi. değişen havadan alınan 50 tl , artık alınmıyor. değişen sey bu hava parası. bende sıkıldım bu mevzudan ama root ne kadar önemlise daha yeni tel alacaklar içinde bu tarz mevzular önemli arkadas. kimse de kimseye bu konuda yazma demesin. ya ayrı derin mevzu sayfası açılsın yada burada her mevzu konusulsun.ben tel alacağım zaman o ürünün kullanıcı klubune girerim. ilk sayfalarda da genelde para/tarih konusu mevzu olur.sonra detaylanır mevzu. basta sorun olmayan para alına yer neden sonra sıkıntı olur onu da anlamıs değilim. sen root, rom olayına bak, yeni alanda fiyat, şirket, site olayına baksın. enim ol gorilla glass ekrancı, root yapan arkadaslar bizde size burada root , ekran konusmayın sıkıldık desek sizde bozulur bu kadar uzun yazarsınız .

    bende sıkıldım artık bu mevzudan belgesi olan dolandırılan varsa yazsın yoksa arkadaslar bu şirketten almakta bi sorun yok. benim yıllarca olay budur belgen varsa sonuna kadar git yoksa karalama yapmak en hafifinden güzel değil. buradanda alan arkadaslar varken bu sirket için üstü kapalı karalama yapmakta açıkcası hos olmuyor. -adı önemli değil, her sirket için gecerli yazdıklarım-




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aicacan

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

    quote:

    Orijinalden alıntı: paTRon

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

    quote:

    Orijinalden alıntı: paTRon

    şu anda sanırım 1450 liradan satılıyor en uygun. 3-4 gün önce 1150 liradan alan varken ve faturası burada forumda dururken ben 1450 liradan almam sanırım benim gibiler de almaz. fiyat 1150 liraya düşerse 1 adet siyah 1 adet de beyaz almayı düşünüyorum. ancak göz göre göre 300 lira fazla veremem 3-4 gün önce 300 lira daha aşağısına satılmışken.

    1150 liradan alan olmadıki hocam. burda adamın biri satıyorum ama ön ödemeli diyip durdu kimse güvenmedi sonra 2-3 üye ben sipariş ettim demişti onlar yeni üye olunca yine inanmadı kimse. sonra o dediğiniz arkadaş ben sipariş ettim işte faturası dedi ama 1 haftayı geçti ondan da ses yok. o fiyata satan doğru düzgün bir satıcı görmedim ben. o yüzden o fiyata beklerseniz epeyce alamazsınız gibi geliyor bana sanki.
    çünkü yurtdışındaki satış fiyatları zaten 1200-1300 lira civarında.

    bu arada beyaz modellerle siyahlar arasında da genelde 100 liraya yakın fark var. sebebi nedir bilmiyorum ama yurtdışındaki mağazalarda bu fark vardı hep.

    1150 liraya alan arkadaş yorum yapmış sizin mesajınızın altında. sonuçta kapıda ödeyeceksek kapımıza gelene kadar cebimizden parası çıkmayacaksa denenebilir. çünkü garantililerin fiyatları ile arasında yarı yarıya fark olmuş oluyor neredeyse. 1000 lira kadar bir fark oluyor.

    bu beyazı tr de garantili olarak satılacak mı ne zaman satılmaya başlanır bir tarih var mı bununla ilgili?

    bir de garantili olarak şu anda nereden alabiliriz en uygun bu cihazı?

    teşekkürler

    yok hocam kapıda ödeme değil önceden havaleyle fln ödeme yapıp baya bi sonra gönderiyorlar telefonu güya. açıkçası ben 2-3 arkadaşın alıp almadığını bilmiyorum. 2'si zaten üyeliği yeni açıp ilk msjları "ben burdan telefonu 1150ye aldım güvenin dünyasahine" olunca güvenmemiştim, şimdiki arkadaşı da tanımam etmem o yuzden kendisi de kusura bakmasın ama itibar edemiyorum yazdıklarına da. niye böylesine bir savunma moduna girdi anlamış değilim. birkaç firma örnegi verdi mesela mavibilgisayar demiş o firma yıllar önce batmıştı ve batarken de gairp bazı dolandırıcılık hikayeleri duymuştuk arkasından (emin değilim ama galiba son siparişler cebe mi inmişti öyle birşeyler işte). neyse mesele mavibilgisayar meselesi değil.

    ben dediğim gibi yurtdışında en ucuz şimdiye kadar 1200 lira civarı bulabildiğim bu telefonu 1150 liraya satmalarının mümkünatı yok. bakın hemen anlatayım yurtdışında telefonlar 1 yıl garantilidir burda fazladan 1 yıl daha garanti zorunludur bu ekstra masraftır. sonra Türkiye vergi cennetidir dünyanın hiç bir yerinde uygulanmayan vergi oranları uygulanır telefonlara yüzde 18 KDV ve yüzde 25 ÖTV zaten nerdeyse cihazın yarısı kadar bir fiyat vergiye gider. sonra gümrük kargo vs masrafı var ve kar oranı var. tüm bunlara rağmen o arkadaş nasıl oluyor da Avrupanın hatta belki de dünyanın en ucuz Note'unu satıyor anlamıyorum bunu ben. Yahu inanın çok aradım özellikle Avrupada bakmadıgım site kalmadı 1200 liradan aşağıya satılan yer yok. Ne yani bu telefonu koca Avrupada en ucuz bu arkadaş mı satıyor? hem de ürünü Avrupadan getirdiği halde? hem de KDV ÖTV kargo gümrük masrafları 1 yıl fazla garanti vs tüm bu fazladan masraflarla ve daha kar kısmını koymadım bile. bu arkadaşın telefonu avrupadan getirtme masrafı eğer 600 lira olsaydı o zaman tmm 1150'ye tüm vergi ve masrafarı artı kar yüzdesini ekler satar derim ama yok benim aklım almıyor, almayacak da galiba

    yukardaki arkadaşın gerçekten de satıcıyla bir alakası olmadığını ve telefonunu aldığını varsaysak bile bu işin altında bir iş var şeklindeki düşüncemi değiştiremiyorum. açık bir mantıksızlığı beynimin mantık yönüne kabul ettiremiyorum kimse kusura bakmasın

    beyazı Avrupada genelde Şubat başını tarih olarak vermişler Türkiye garantilileri de o aralar çıkar muhtemelen. garantili olarak en uygun zannedersem Darty'de fakat Darty'ninki de paralel ithalattı zannedersem (kendi garantileri, Genpa vs değil) emin değilim ama öyleydi sanki.

    kardes evet dünya sahin linç kampanyası yapmanın lüzümu yok. sen bizi tanımazsın bende seni duymadım etmedim. burada da yeni değilim ben geçmişime bakan anlar.

    bende, sabotaj06 da fatura var en kısa sürede ceker koyarım. ben 1150 den aldım pasaport kayıtlı , sabotaj06 da 1150 den pasaport kayıtlı aldı. belki baska alanda vardır bilemiyorum. ikincisi ön ödemeye takılmayın bu kadar netten yapılan tüm alış verişler ön ödeme mantığı var zaten- kapıda istersen fark öder kapıdan alırsın- sistem internette her sektörde aynı. hocam sen normal satısla , toptan satıs arasındaki farkı anlarsan 1150 mevzusunuda anlarsın fazla zor bisey değil. ikincisi sürümden kazan tekniği vardır. anlasılmayacak bisey yok tr garantili cihazaları dısındaki en uygun fiyatı bi şirket sunuyor. ha baska sitelerde aynı statüdeki tr garantisiz tel 1400-1500-1600 den satılıyorsa sorun orda aranmalı. bide adam belki zarar ediyor , az kar ediyor ama sonucta satıyor . bide telefon aynı firmanın telefonu garantili olan telefon marstan venüsten gelmiyor bi bandrol var o kadar bi farkı yok yani.
    bu firmanın bana söylediği kendilerinin de 24 ay destek vereceği. ki doğubank vs tarzındaki yerlerden kat kat daha itimat edilir bi konumda olduğunu düşünüyorum. buna ek olarakta yurt içi kargo yu aradığımda dünya sahinle iş yaptıklarını adapazındaki subeden bilgisini aldım.

    ben parayı zor denklestirdim, uzun süre bekledim firma ile ilgili seyleri, sonunda bi sıkıntı yasamadım, çelişki görmedim, şirketi her aradığım telefoon ile irtibat kurdum. baya sonra olayı diye bisey yok cuma teslimat olmalıydı ki kargoya verildi ama yurt içi kargo ürünü teslimde süreyi uzattı o kadar. yeni açılan hesaplar fake olabilir ama benim ve sabotaj06 nın fake olmadığı ortada.


    bu kadar seyi niye yazıyorum derseniz ucuz satan şirket iş yapsın piyasa fiyatı kırılsın, sömürenler piyasadan temizlensin ,milletin para cepte kalsın. 90 a satılan flip coverlar 40 a gidiyo şimdi ne değişti 3-5 günde? hiç bisey değişmedi. değişen havadan alınan 50 tl , artık alınmıyor. değişen sey bu hava parası. bende sıkıldım bu mevzudan ama root ne kadar önemlise daha yeni tel alacaklar içinde bu tarz mevzular önemli arkadas. kimse de kimseye bu konuda yazma demesin. ya ayrı derin mevzu sayfası açılsın yada burada her mevzu konusulsun.ben tel alacağım zaman o ürünün kullanıcı klubune girerim. ilk sayfalarda da genelde para/tarih konusu mevzu olur.sonra detaylanır mevzu. basta sorun olmayan para alına yer neden sonra sıkıntı olur onu da anlamıs değilim. sen root, rom olayına bak, yeni alanda fiyat, şirket, site olayına baksın. enim ol gorilla glass ekrancı, root yapan arkadaslar bizde size burada root , ekran konusmayın sıkıldık desek sizde bozulur bu kadar uzun yazarsınız .

    bende sıkıldım artık bu mevzudan belgesi olan dolandırılan varsa yazsın yoksa arkadaslar bu şirketten almakta bi sorun yok. benim yıllarca olay budur belgen varsa sonuna kadar git yoksa karalama yapmak en hafifinden güzel değil. buradanda alan arkadaslar varken bu sirket için üstü kapalı karalama yapmakta açıkcası hos olmuyor. -adı önemli değil, her sirket için gecerli yazdıklarım-





    arkadaş bişey yazıyoruz azcık olumsuz oldu mu anında iki kişi pat diye atlıyor ben de bunu çözemedim yine mi tesadüfen denk geldiniz yoksa birileri ikinize birden şu forumda aleyhimizde bir şey yazıldı hadi hemen el atın mı dedi? 1 dakka arayla nerden bu konuyu buldunuz da uzuuuuun uzun cevap yazdınız anlamadım neyse.

    ben dediğim gibi özellikle belirtiğim bazı noktalar yüzünden hala şüpheliyim, diyorum ya Avrupadan alınan bir mal isterse toptan on bin tane alınsın nasıl olur da o alınan Avrupadan ucuza satılır aklım almıyor. ayrıca pasaport kaydı nedir yahu ithal ediliyorsa pasaporta kaydettirilmez ki telefon. neyse kardeş lafı uzatmaya gerek yok burası yeri değil yani arkadaşın bir sorusuna cevap verdim ortalık hemen ticaret yerine dönmeden de keseyim istedim şimdi yoksa uzadıkca uzayacak biliyorum

    amacım karalama yapmak değil. ben satış mantığını anlamadığımı söyledim. satıcı arkadaş da çok iyi anlatamamıştı. hatta birkaç eleştiri sonrası kaba saba bir dil kullanmıştı. ondan dolayı mesafeliyim hepsi bu.

    edit:
    bu arada 6-7 dakka arayla niye 3 defa aynı mesajı yolladın ki, hızını mı alamadın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 17 Ocak 2012; 1:25:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtkarademir

    Arkadaşlar,

    Adamlar 64gb micro sd koymuşlar note'a ve çalışıyormuş, bilginize..

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330784

    max 32 yazıyordu ama demek 64 de oluyor. gerçi 64 gb class 10 microsd de nasıl alınır bilemiyorum bulmak ayrı dert bir de parasını denkleştirmek ayrı bir dert olur

    verilen linkte elemanın biri SanDisk.com 'da 219.99 dolara satılıyor demiş. 400 liraya yakın. 4 tane 32 gb alırım o paraya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 17 Ocak 2012; 1:29:27 >




  • @TheRecRuiT123 hocam düşüncelerinize katılıyorum ama firmanın da kendisini savunuşu malları toptan çektikleri için uygun fiyata geldiği bu da mantıklı ancak 1000 liraya mal etmeleri gerekir ki en uygun 1150 ye filan satıp sürümden kazansınlar. bende sizin gibi düşünüyorum ancak denemeden de güvenemeyiz. mesela ben 6 yıldır bu siteye üyeyim zamanında yöneticilik de yaptım ben alsam ve sorunsuz desem herkes ardımdın güvenerek alacaktır bunu da biliyorum. fiyatına gelince nereden baksanız çoğu yere göre yarı yarıya uygun, en azından garantili tr de satılan cihazlara göre 1000 lira uygun bu da ciddi bir rakam eğer bu fiyata bu ürünü alabiliyorsak 1 yerine 2 tane galaxy note sahibi oluyoruz demektir ve 2 tane getirip yarı kar ederek satsak galaxy note bedavaya gelir gibi bir şey olur ancak dediğim gibi şu anda yaşanan güven sorunu benim gibi 6-7 yıllık bir üye satın alsa ve sorunsuzca geldiğini beyan etse fotoları koysa herkes buradan alacaktır bu da bir gerçek.. fiyat 1150 lira olsa kapıda ödemeye firma tamam dese alıp deneyeceğim ve firmanın satışı çokça daha artacak ancak 1500 lira vererek bu riske girmem 1150 liradan verirlerse alır denerim sonuçta kendileri kazanır ben onay versem herkes arkamdan bu siteden alacak bunu çok çok çook iyi biliyorum daha önce böyle bir şey olmuştu ve benim ardımdan herkes o firmadan almıştı ve firmanın satışları da patlamıştı insanlar yarı fiyatına o ürünü satın da almıştı.. dediğim gibi güven meselesi ilerleyen günlerde göreceğiz beklemedeyim. eğer yurtdışı pasaport kaydı olayını halledebilsem yurtdışından aynı paraya arkadaşlara aldıracağım ancak pasaport kayıt olayı gözümü korkutuyor.. 1150 liraya inerse ve kapıda ödeme olayına firma onay verirse denerim herkes de inanmış olur..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123


    arkadas ithal lafı benden cıkmadı onu nerden çıkardın ? ikinciisi sen masaj yazınca saygıdan 1-2 gün gecmesini mi beklicez .

    sonra arkadasım kimse 1,150 den almadı , ortalarda yoklar vs vs sağlam hesaplar almadı vs diye söyliyip sonra burası yeri değil uzatmalım moduna girme lütfen. polemiği hortlatan sensin zaten . aynı telefona 300-400 fazla vermeyi istemek ayrı bisey saygı duyarız. asıl garip olan buradan alıs-veris yapmayanların bu işte var bisey, kanıt belge yok ama var bisey modundan dolayı biz sirketten alanlar savunma pozisyonuna girdik mecbur . (dikkat edersen telefonu almadan olumlu tek mesajımı göremezsin, yazmadım çünkü yazaman da alım yapmadığım yer için)

    beyler kısaca bu şirket bu dediği fiyata teslimatını sorunsuz yapıyor,aldım gördüm. alıp almamak forumu okuyan arkadasa kalmıs bisey. ha sen ilerde dolandırılan bi arkadas belgelersin bende sana destek cıkarım bole bole de satıs olmus diye.

    3 defa mesaj konusuna gelincede nette sorun oldu mesajları arka arkaya atmıs .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.