Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE (N7000) [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.806
Cevap
134
Favori
1.312.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ilk olarak hepinize hayirli geceler dilerim, tüm mesajlari sesizce takip ettim ve okudum ve düsündüm en sonunda cevap vermeye karar verdim.
    Tüm sirketimi koruyan arkadaslara tessekür ederim ve bu konulara bir aydinlik getireyim herkez menun olur umarim, süphesi olan arkadasa ilk olarak.

    Benim mantigim almiyor diyorsun ve cok iyi arastirdigini söylüyorsun ve yurtdisinda 1200 TL`den asagida fiyat yok diyorsun, ben bu yazmada simdi sana aksini ispahat edicem.
    digitec.ch gir bir zahmet bu isvicirenin en büyük satan sirketlerinden birisi ve orda vatandasa yönelik aynen su fiyat yaziyor 545.-CHF yani isvicire frangi, bunu bugünün dövizine göre x1.95 ile carp ve sonuc 1`062TL cikiyor (Bu normal vatandasa yönelik), ve yurtdisinda distribütör olayi var su an sana fiyati aciklayamam ama sadece 10% düsügüne aldigimizi varsay lütfen bu üste yazdigim fiyat`tan ve ozaman kyar yapilirmi yapilmazmi kendin görürsün.
    benim tam 6tane A.S sirketim var isvicire ve almanyada, o yüzdende bu fiyatlara aliyoruz ve tam 15 yildir bu isi yapiyorum, yani benim alis fiyatim hayle hayle daha ucuz (Birde kampanya zamanli).



    Simdi geleyim fiyat ve garanti kosullarina dogru biz adi gecen büyük sirketler degiliz yalniz farkimiz cok ve daha iyi oldugunu düsünüyorum, baska adi gecen büyük sirketlere bozuldugunda magzemeyi yoluyorsunuz ve yeri geliyor tam 4 hafta bekliyorsunuz bunu ortandan kaldirmak icinde söyle yaptik: Bizden alet aldinizmi ilk 3ayda bozulma durumunda size teke tek degisiyoruz aleti ve 3ay gectikten sonra size bir yedek yoluyoruz ve 5 gün icinde size yine aletinizi temiz ve yapilmis bir sekilde teslim ediyoruz.
    Bunu neden yapiyoruz derseniz türkiye capinda artik degisiklikler olmasi lazim diye ve vatandasimiz magdur durumda kalmasin diye. He bunu nasil yapiyoruz bizimde ona göre anlasmalarimiz var ve bir arkadas daha bu üst tarfta türkiyede mecburi 24 ay garnti var diyor, yalniz arkadasi düzelteyim söylediginde hakkli sadece apple markalari yani(i phone, yada iMac gibi ürünlerde 12ay garanti var baska hicbir markada yok).

    Geleyim fiyatlarimiza bir keren 1`150.- bir keren 1`250.-TL bir keren 1`350TL. Ticareten anliyorsaniz bilirsiniz patatesin fiyati pazarda hergün ayni degildir ve dövizde hergün ayni degildir size anlatmaya calistigim sudur, bazi yerler var yani sadece almanya ve isvicireden ortalama 289 tane sirketle calismaktayim, bir keren bunda güzel fiyat var bir keren sunda güzel fiyat var yani herzaman ayni olmasini beklemeyin bakin misal 1`150TL`lik olanda kapak yoktu yaninda ama 1`350.-TL olanda hem kapat arti bir tanede anti virüs programmi vardi hediye yaninda, ama siz bugün yarin düser diye fiyat tartismasi yapmayin lütfen. Kapan aninda kapar cünki fiyatlarimizin altina kimse kolay kolay düsemez gercekten ama buda yani senelerin tecübesi olmasi dolasiyla böyle.
    Ve size kimsenin sunmadigi bir servis sunuyoruz bunu bilin en mühimi bu zaten. Alamk gercekten kolaydir her zaman ama sonrasi cok zordur ve bizde zor anda size en büyük kolayligi sagliyoruz.

    Yalniz herkez sunuda bilsin cünki cok konusu geciyor burda biz bir online sirketiz bi nevi, isteyen hesabimiza parayi yatirir ve siparisini gelecek hemen bir kac gün icinde alir bu prensibin disina kesinlikle cikmiyorum. buda türkiyenin bana ögretigi bir ders o yüzden yapmiyoruz umarim tüm yazdiklarimla sizin tüm tartismalariniza bir son veririrm elimden geldigi kadarda güzel aciklamasini yaptim ve su sitelerden misal daha bakbilirsiniz vatandasa yönelik nekadar fiyattan yurtdisinda verildigini misal: brack.ch bir sorounuz olursa herzaman sizin icin burda oldugumuzu belirtmek isterim son olarak, kapimiz herkeze aciktir . saygilarimla engin sahin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsahin1979 -- 17 Ocak 2012; 9:32:31 >




  • 2 aydan fazladır note kullanıyorum hong kong dan sıfır 1.5 yıl garantili aldım aldığımda mat ekran koruyucu taktırdım en kalitelisinden 8 dolar verdim ama mat koruyucu renkleri solgun gösteriyor o yüzden yeni çıkardım şu anda 2-3 kere sağlam bir şekilde yere düşürdüm elimden fırladı pc ye çarptı (apple alemunyum kasa) yere düştü ekranı kırıldı diye edlime alıp kontrol ettim telefonda nokta çizik yok ve çalışmaya devam ediyor acaba yurtdışına farklı cam mı kullanıyor samsung benim telefonda tek bi çizik yok üstelik cam üzerine düştüğü halde....??????
  • Herkes ekranın çizilmesinden bahsetmiş ama benim asıl kaygı duyduğum arka taraftaki kamera kısmının çizilmesi , çünkü arka kısımla aynı seviyede yani telefonu herhangibi bir yere koyunca orasıda temasta bulunuyor. Bu konuda ne yapmak lazım , herhangibi bir kılıfta kullanmak istemiyorum çünkü telefon hem yeterince büyük hemde güzel görünmüyor.


    Bu arada 3G baglantısı için ne yapmak lazım ben ne zaman network acsam EDGE 'den baglanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SiN_ -- 17 Ocak 2012; 11:11:01 >
  • notelerini 1150 den alan arkadaşlar havale dekontunu yayınlıya bilirlermi acaba size zahmet.ve neden kapıda ödeme seceneği yok koca hepsi burada.com şirketi dahi kapıda ödeme seceneği sunarken bu ltd.şti şirket neden korkuyor.benimde ltd şirketim var ve ben kimseden peşin para talep etmiyorum irsaliyesini kesip ya nakliyeci vasıtasıyla yada kargo görevlinin vasıtasıyla parayı alıyorum.amcam dese bana para yola sana ürün yolarım güvenmem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtkarademir

    Arkadaşlar,

    Adamlar 64gb micro sd koymuşlar note'a ve çalışıyormuş, bilginize..

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330784

    güzel haber.
  • beyfendi kapıda odeme secenegimiz de var merak etmeyin. Birseyden korktugumuz yok. Merak ettiğiniz birsey olursa bizi arayabilirsiniz. Kapıda odeme ve ön ödeme de fiyat farkımız var sadece. Neden fiyat farkı oldugunu da defalarca acıkladık. İsine gelen ön ödemeli alır, isine gelen kapıda odemeli alır. Bizim icin herhangi bir sıkıntı yok. Musteri burda yayınlar yayınlamaz dekontunu, o musterinin bileceği iş
  • kapıda ödeme yaptığınızı bilseydim sizden kesin alırdım arkdaşıma 1700 liradan aldırdım yazık oldu 200 liramıza.ön ödemeli olarak korktuğum bir nokta yok havale ederken acıklama kısmına ön ödemeli galaxy note diye not düşersem bir sıkıntı yaşamam ama bu sürecten sonra olaki bir sıkıntı yaşanırsa hukuksal olarak uğraşmak ve zaman harcamak istemiyorum.dedimya olasılık olarak görüyorum ve ben bu güne kadar cok sıkıntı yaşadım en büyük örneği hepsi burada. com yaşadığım mağduriyet.adamlar benden nakit paramı aldı araç için sipariş etiğim ürünler aracımı satıktan sonra elime ulaştı.ve bir coğu iptal oldu 3. firma tedarik edemeği icin ürünleri iptal etirdiler.bende şahıslara karşı yalancı duruma düştüm.kendime istesem sorun yok ama aracı olduğum için var olan prestijimi fazla sarsmak istemedim.
  • arkadaslar ekran gorilla glass değil. güclendirilmiş ekran. cok zorlamadıkca cizilme yapmıyor.
  • sizin şirketin note haricinde satmış olduğu farklı bir ürün bulunmaktamıdır ? bir kac model telefon yada aksesuar olabilir.
  • Arkadaşlar samsungun böyle bir cihaza bu kadar kolay cizilebilen bir ekran koyduğunu düşünmek istemiyorum ama xda da bu konu almış başını gitmiş birçok kullanıcıda şikayetçi açıkcası cihazdan soğudum . Ben ekran koruyucu ile kullanıyorum şuanda bir sıkıntı yok ama psikolojik olarak insan etkilenmiyor değil hani bu kadar paraya daha iyi birşey bekliyor.
  • ekran kolay kolay cizilmiyor acıkcası. ama cizilmez bir ekran değil. sahsen cihazı kılıfsız kullanıyorum, pantolonun cebinde montun cebinde oluyor, herhangi birsey olmadı. cok az dikkat ederseniz anahtarlıkla temas etmemesine, sivri ve sert cisimlerle temas etmemesine vs herhangi bir sorun olmaz.
  • note almak istiyorum takip listeme girsin konu :)
  • Arkadaşlar,


    1350 TLye kim satıyor? kapıda ödemeliyse bana pm atın hemen alayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dunyasahin

    ekran kolay kolay cizilmiyor acıkcası. ama cizilmez bir ekran değil. sahsen cihazı kılıfsız kullanıyorum, pantolonun cebinde montun cebinde oluyor, herhangi birsey olmadı. cok az dikkat ederseniz anahtarlıkla temas etmemesine, sivri ve sert cisimlerle temas etmemesine vs herhangi bir sorun olmaz.

    sahibinden dışında yada taksitle alış veriş imkanınız var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chronos1121

    Ekran çiziliyor diyen arkdaşların hepsi çiziklerin derin olmadığını söylüyor ve bu da gerçekte ekranın değil ekranın üzerindeki oleofob kaplamasının çizildiğine dair güçlü bir göstergedir. Gorilla olsun veya olmasın her türlü ekranı kum tozuyla, elmas küpelerle vb. ummadığınız şeylerle çizebilirsiniz.

    elmas kupeyi kim bulmus hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung galaxy note n7000 sahbinden.com'dan çok uygunn fiyata alan arkadaşlarım var ilanları bende takip edip ordan almayı düşünüyorum yani yakında bende sizin aranıza katılıcamm.... :) sizin fikriniz varmı bu konuda ilanlar için????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F4RR3LL


    quote:

    Orijinalden alıntı: Chronos1121

    Ekran çiziliyor diyen arkdaşların hepsi çiziklerin derin olmadığını söylüyor ve bu da gerçekte ekranın değil ekranın üzerindeki oleofob kaplamasının çizildiğine dair güçlü bir göstergedir. Gorilla olsun veya olmasın her türlü ekranı kum tozuyla, elmas küpelerle vb. ummadığınız şeylerle çizebilirsiniz.

    elmas kupeyi kim bulmus hocam :)

    Telefonu kullanan bayanları da tanıyorum :)) Hoş küpeli erkek de rastlamak mümkün :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chronos1121

    quote:

    Orijinalden alıntı: F4RR3LL


    quote:

    Orijinalden alıntı: Chronos1121

    Ekran çiziliyor diyen arkdaşların hepsi çiziklerin derin olmadığını söylüyor ve bu da gerçekte ekranın değil ekranın üzerindeki oleofob kaplamasının çizildiğine dair güçlü bir göstergedir. Gorilla olsun veya olmasın her türlü ekranı kum tozuyla, elmas küpelerle vb. ummadığınız şeylerle çizebilirsiniz.

    elmas kupeyi kim bulmus hocam :)

    Telefonu kullanan bayanları da tanıyorum :)) Hoş küpeli erkek de rastlamak mümkün :)

    Küpe kısmı tamam zaten orda sorun yokta , elmas nasıl olcak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _SiN_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Chronos1121

    quote:

    Orijinalden alıntı: F4RR3LL


    quote:

    Orijinalden alıntı: Chronos1121

    Ekran çiziliyor diyen arkdaşların hepsi çiziklerin derin olmadığını söylüyor ve bu da gerçekte ekranın değil ekranın üzerindeki oleofob kaplamasının çizildiğine dair güçlü bir göstergedir. Gorilla olsun veya olmasın her türlü ekranı kum tozuyla, elmas küpelerle vb. ummadığınız şeylerle çizebilirsiniz.

    elmas kupeyi kim bulmus hocam :)

    Telefonu kullanan bayanları da tanıyorum :)) Hoş küpeli erkek de rastlamak mümkün :)

    Küpe kısmı tamam zaten orda sorun yokta , elmas nasıl olcak

    Tamam pırlanta olsun. Sonuçta pırlanta işlenmiş elmastır.




  • cihazı uygun bir fiyattan kapıda ödemeli verseler deneyip burada yazacağım herkes de güvenip tereddütsüzce sipariş geçecek benden sonra ama firma daha çok satacağı halde neden güven sağlama adına bunu yapmıyor böyle tartışmalarn içerisinde halen daha yer alıyor anlamış değilim ben denemeye ve onaylamaya razıyım firma eğer kendisine güveniyorsa. pm ile iletişime geçebilirsiniz eğer ki kendinize güveniyorsanız ben satın almaya razıyım ve gelince de buraya yazacağım herkes aklında soru işareti kalmadan galaxy note sahibi olabilecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 17 Ocak 2012; 15:00:15 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.