Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende world card ile 1799'a aldık kliksa'dan
    maximum kartla ödedim, oradan da 125 lira puan gelecek.
    1674 liraya geliyor ki, alacaklar kaçırmasın bence.

yapıkredi kampanyası için internet şubesine giriş yapıp size özel sekmesindeki indirim kodunu ödeme sayfasında kullanmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadr35

bende world card ile 1799'a aldık kliksa'dan
    maximum kartla ödedim, oradan da 125 lira puan gelecek.
    1674 liraya geliyor ki, alacaklar kaçırmasın bence.

yapıkredi kampanyası için internet şubesine giriş yapıp size özel sekmesindeki indirim kodunu ödeme sayfasında kullanmanız gerekiyor.

Hocam avantajix kullanmış olsanız ordanda yaklaşık 50TL civarı gelirdi.
  • o konuda bilgim yok.. alacak arkadaşlar bunu da göz önüne alsınlar=)
  • maximum geçerli olacak mı acaba?

kesin bilgi edinen var mı ?
  • vay arkadaş kliksa 2100 lira diye bugün saat 16'da ekopasajdan aldım 1900'e geldi. daha şimdi gördüm yapıkredi ve maximum kampanyasını 1674'e geliyormuş. haybeye 225 lira zarardayım. yapıkredi kodunu bi tanıdıktan bulurdum maximum kartta zaten vardı. bencede alacak olan kliksa'yı kaçırmasın.
  • Avantajix i bende unuttum fiyatı o anda çok uygun görünce akıl gitti..

Şimdi iptal etsem yeniden alsam yine yapıkredi kod isteyecek.. uğraşsammı napsam bilemedim..
  • Hocam o kadar acele aldım ki avantajixi unutmuşum :) sen söyleyince aklıma geldi gerçekten bi 50 TL gelirdi zaten içerdede (avantajixte) 35 tl vardı :( neyse artık nasip bu kadar uyguna gelince onu unuttuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

yapı kredi online işlemlere girince kliksa note 3 te geçerli %10 indirim kuponu veriyor.

çok teşekkürler. nedense internet subesine giremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkank17

Hocam o kadar acele aldım ki avantajixi unutmuşum :) sen söyleyince aklıma geldi gerçekten bi 50 TL gelirdi zaten içerdede (avantajixte) 35 tl vardı :( neyse artık nasip bu kadar uyguna gelince onu unuttuk

İkimizde atlamışız :)

İptal edip yeniden mi alsak napsak :) 50 tl de az para değil :)
  • Arkadaşlar önceden deneyip sonuca ulaşan arkadaşlar vardı sizde deneyin büyük ihtimal olur. Şimdi avantajixe üyeliğinizle girin sonra kliksayı seçip siteye gite tıklayın. Üye girişi yapın kliksaya sonra sepete note 3 ekleyin sonra çıkış yapın siteden. Sonra avantajixe tekrar girip mail atın siparişim sisteme girmedi diye. Bu şekilde ekleten olmuştu forumda. Sizde deneyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 25 Kasım 2013; 20:38:30 >
  • Denemekle hiç birşey kaybetmeyiz bi deneyelim bakalım :)

Teşekkürler
  • indirime bak be arkadaş kredi kartım olsa kaçırmazdım vallahi..
  • beyler bu N9005 olayı için ne diyorsunuz kliksa N9000Q diyor. tam bilgim yok ama N9000'e göre N9005'in çok artısı varmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Arkadaşlar önceden deneyip sonuca ulaşan arkadaşlar vardı sizde deneyin büyük ihtimal olur. Şimdi avantajixe üyeliğinizle girin sonra kliksayı seçip siteye gite tıklayın. Üye girişi yapın kliksaya sonra sepete note 3 ekleyin sonra çıkış yapın siteden. Sonra avantajixe tekrar girip mail atın siparişim sisteme girmedi diye. Bu şekilde ekleten olmuştu forumda. Sizde deneyin bence.

avantajix nedir biraz bahseder misiniz? kliksa'daki fırsat kaçmaz gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Kliksada 1999 tl ye düşmüş 200 tl ykb indirim kuponu ..

125 Tl de maxi puan verecek 1675 artık beklemeyip alıyorum :)

süper fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erturk unal

quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Arkadaşlar önceden deneyip sonuca ulaşan arkadaşlar vardı sizde deneyin büyük ihtimal olur. Şimdi avantajixe üyeliğinizle girin sonra kliksayı seçip siteye gite tıklayın. Üye girişi yapın kliksaya sonra sepete note 3 ekleyin sonra çıkış yapın siteden. Sonra avantajixe tekrar girip mail atın siparişim sisteme girmedi diye. Bu şekilde ekleten olmuştu forumda. Sizde deneyin bence.

avantajix nedir biraz bahseder misiniz? kliksa'daki fırsat kaçmaz gibi duruyor.

Hocam avantajix vb. Bu tarz Sitelerin, çoğu alışveriş sitesiyle anlaşmaları var ve her siteyle anlaşmaya bağlı olarak, alışveriş tutarınızın %3, %5 artık neyse yapılan anlaşmaya göre size geri iade ediyor. Mesela kliksa nin iade oranı %3,5. Siz avantajixe üye olup onların verdiği link üzerinden kliksaya girip alışveriş yaparsanız alışveriş tutarınızin %3,5 ini iade ediyor. Site sizden yıllık 1 seferlik 10tl üyelik aidatı alıyor. Siz yaptığınız alışverişlerde eğer alışveriş yapacağınız sitenin avantajixle anlaşması varsa her seferinde, avantajix sitesine girip ordan alışveriş yapacağınız siteye giderseniz hesabınıza paralar birikir. Umarım anlatabilmişimdir. Detaylı bilgi için sitesine girebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani kliksa'da ykb+maximum+avantajix ile 1625'e mi geliyor?

Sene sonu sene başında bu fiyatın altına iniş olmaz sanırım. Yani üst üste bu kadar kampanya koyma ihtimalimiz olur mu ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.
  • Bende aldım bir tane ama maximum mesajını alışveriş yaptıktan sonra attım bir sıkıntı olurmu bu şekilde daha önce tecrübe eden oldumu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kliksadan almak isteyip iş bankası kartı ya da ykb kodu olmayanlar için, 1700 tl ye alabilirim. İlgilenen pm atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.