Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II yada S3 almak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emany

Asus padfone u gordum fakat tablet ile beraber satiliyor galiba ve yuksek bir rakam cikiyor ortaya.

Peki noteII alsam ne kadar guncelleme gelir bu telefona? Buyukluk gercekten cok buyuk bir sorun mu? Yurtdisindan ithal alsam garantisi oluyor mu Turkiyede? Pasaport sikintim yok bu arada.

Hocam tableti almak zorunda degilsiniz..O tercih sebebi tabletsiz de alabilirsiniz yani...

Asus padfone u gordum fakat tablet ile beraber satiliyor galiba ve yuksek bir rakam cikiyor ortaya.

Peki noteII alsam ne kadar guncelleme gelir bu telefona? Buyukluk gercekten cok buyuk bir sorun mu? Yurtdisindan ithal alsam garantisi oluyor mu Turkiyede? Pasaport sikintim yok bu arada.

Hatta soyle soyleyeyim 17 kişi bir grup olusturduk toplu alım ile indirime goturmeye calisacagiz...Dusunurseniz sizi de yazarız listeye

Orijinalden alıntı: sezersunar

Ben de son bir haftadan bu yana note 2 kullanıyorum, öncesinde de s3 kullanıyordum. Eğer büyüklük sizin için sikinti olmuyorsa note2 tavsiye ederim, spen ve yapabildikleriniz sizi mest eder. Güncelleme çıktıkça alırsınız, problem olmaz, gerçi zaten cihaz jelly bean ile geliyor ve gayet stabil.

Hocam fiyatlar nasil? Siz ne kadara aldiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Note II aldım. Cidden çok iyi cihaz. Biraz büyük ama 3.5 dan sonra 2 inc büyüttüm Zamanla alışırım. Önerebileceğiniz kılıf var mı? Samsung'un sanırım orjinal kılıfı varmış. 90 TL diyorlar iyi mi o?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar Note II aldım. Cidden çok iyi cihaz. Biraz büyük ama 3.5 dan sonra 2 inc büyüttüm Zamanla alışırım. Önerebileceğiniz kılıf var mı? Samsung'un sanırım orjinal kılıfı varmış. 90 TL diyorlar iyi mi o?

Hayırlı olsun. Izlenimlerinizi bekleriz. Kapağı 70tl gibi alanlar var. Sitelerde bir bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euzun72 -- 17 Kasım 2012; 13:13:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

Arkadaşlar Note II aldım. Cidden çok iyi cihaz. Biraz büyük ama 3.5 dan sonra 2 inc büyüttüm Zamanla alışırım. Önerebileceğiniz kılıf var mı? Samsung'un sanırım orjinal kılıfı varmış. 90 TL diyorlar iyi mi o?

Hayırlı olsun. Izlenimlerinizi bekleriz. Kapağı 70tl gibi alanlar var. Sitelerde bir bakın.

Bu orjinal kapak iyi mi sizce ?

quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

Bu orjinal kapak iyi mi sizce ?

Ben kullanıcı değilim. Note2 için konulara göz gezdiriyorum. Flip kapak kenarları korumuyor düşmesi durumunda diye okudum. Bir de orjinal protective cover olan var o daha bir koruyor. Beğeni meselesi. Pda teknoloji sitesinde satılıyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

4s'den note 2'ye gecsem pisman olurmuyum..? Gecis yapan varmi..?

?

hazır konusu varken bende soru sormak istiyorum.. şuanda 4s 32gb kullanıcısıyım, bende bu sıralar samsung geçip geçmemek konusunda düşünceliyim..

4s'de yaptıklarım kısa; maillerimi kontrol ve takip, facebook, twitter, msn, whatsapp, ınstagram, tango, sahibinden, yemek sepeti, eczane, m-devlet, yapı kredi

yukarıda yazdığım uygulamaları faal bir şekilde günlük kullanıyorum ve aklımda note 2 almak var.. note 2'de bu yukarıda yazdığım uygulamaları aynı iphone olduğu gibi kullanabilir miyim..? bilgi verip yardımcı olursanız memnun olurum..

Not: elimde ipad 2 wifi+3g var ama sadece seyahatlerimde yanımda götürüyorum, günlük kullanımda kullanmıyorum..

Dediginiz uygulamalari cok rahatlikla note2 de kullanabilirsiniz bende dün ip4s telefonumu satıp note2 aldım ve çokta memnunum iyiki almışım herkesin dedigi gibi boyutu sorun değilse kesinkikle note2 alderim

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

quote:

hazır konusu varken bende soru sormak istiyorum.. şuanda 4s 32gb kullanıcısıyım, bende bu sıralar samsung geçip geçmemek konusunda düşünceliyim..

4s'de yaptıklarım kısa; maillerimi kontrol ve takip, facebook, twitter, msn, whatsapp, ınstagram, tango, sahibinden, yemek sepeti, eczane, m-devlet, yapı kredi

yukarıda yazdığım uygulamaları faal bir şekilde günlük kullanıyorum ve aklımda note 2 almak var.. note 2'de bu yukarıda yazdığım uygulamaları aynı iphone olduğu gibi kullanabilir miyim..? bilgi verip yardımcı olursanız memnun olurum..

Not: elimde ipad 2 wifi+3g var ama sadece seyahatlerimde yanımda götürüyorum, günlük kullanımda kullanmıyorum..

Dediginiz uygulamalari cok rahatlikla note2 de kullanabilirsiniz bende dün ip4s telefonumu satıp note2 aldım ve çokta memnunum iyiki almışım herkesin dedigi gibi boyutu sorun değilse kesinkikle note2 alderim

öncelikle cevapladığınız için teşekürker.. hız olarak, menü olarak, iphone'den sonra kullanılabilirlik olarak ve en önemlisi telefon olarakta yorumlayabilirmisiniz..? öncesinde bir iphone kullanıcı olduğunuz için soruyorum..

• İphone 4s-galaxy note 2 teknik farklılıklar;

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Note-II-N7100-vs-Apple-iPhone-4S

Bir de aşağıdaki videoyu sadece 1080p olarak izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 17 Kasım 2012; 17:51:01 >

• Iphone 4s kullanan biri olarak kesinlikle Note II diyorum. Cihazı biraz inceledim gerçekten mükemmel. Boyutu biraz büyük ancak s pen cidden harika bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basketbol6 -- 17 Kasım 2012; 17:51:16 >

quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

quote:

öncelikle cevapladığınız için teşekürker.. hız olarak, menü olarak, iphone'den sonra kullanılabilirlik olarak ve en önemlisi telefon olarakta yorumlayabilirmisiniz..? öncesinde bir iphone kullanıcı olduğunuz için soruyorum..

Ben daha once galaxy s1 desire hd note kullandim ama 1, 5 yıldır iphone kullanıyordum ama note 2 gibi telefon kullanmadim iphone gibi çok akıcı hiç takılma yok ve iphoneden cok cok ustun bir telefon dedigim gibi boyutu senin için sorun olmazsa dusunmeden al derim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Ben de son bir haftadan bu yana note 2 kullanıyorum, öncesinde de s3 kullanıyordum. Eğer büyüklük sizin için sikinti olmuyorsa note2 tavsiye ederim, spen ve yapabildikleriniz sizi mest eder. Güncelleme çıktıkça alırsınız, problem olmaz, gerçi zaten cihaz jelly bean ile geliyor ve gayet stabil.

Hocam fiyatlar nasil? Siz ne kadara aldiniz?

1650 tl Samsung Türkiye garantili
    VW Golf 1.4 TSi 140hp ACT, DSG, 2014 U Led BiXenon Farlar, Panoramik Açılır Cam Tavan, ErgoActive Koltuklar, Keyless Entry Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma, Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Yol Bilgisayarı, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Park Kamerası, ACC Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Asist, DCC Adaptif Şasi, Dinamik Light Asist, Yer Tasarruflu Stepne
  • Şu an Note 2 sahibiyim ve iş yerinde telefonu görenler hayrete düşüyorlar hatta telefona plazma tv diyen ler oldu...
  • Böyle konu açıp şunu mu bunu mu alayım diyen kimseye note 2 önermiyorum.

Hele ki apple kullananlara...

Note 2 alma Süreci ihtiyacla başlar. . S3 cikali onca zaman olmuş. Bunca zaman s3e geçmemiş biri şimdi neden s3e geçiyor. . Fiyat uzun zamandır aynı seviyede..

Ben s3u elime aldığım gün beğenmedim. Ama note 2yi gördükten sonra 3-4 gün sürekli inceledim. Şu mubu mu ddemedim.

Sonra da aldım.

Yani note 2 diğer telefonlar dan çok farklı. . Asus padphone da bir alternatif değildir.

DH 2005 Üyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Böyle konu açıp şunu mu bunu mu alayım diyen kimseye note 2 önermiyorum.

Hele ki apple kullananlara...

Note 2 alma Süreci ihtiyacla başlar. . S3 cikali onca zaman olmuş. Bunca zaman s3e geçmemiş biri şimdi neden s3e geçiyor. . Fiyat uzun zamandır aynı seviyede..

Ben s3u elime aldığım gün beğenmedim. Ama note 2yi gördükten sonra 3-4 gün sürekli inceledim. Şu mubu mu ddemedim.

Sonra da aldım.

Yani note 2 diğer telefonlar dan çok farklı. . Asus padphone da bir alternatif değildir.

+1

cok dogru ben de sunu mu bunu mu almaliyim demedim. e72 nokia telefondan sonra direk noteII ye gectim. bu sure icerisinde zaten es dostta ki iphone 4s, htc one x, windows mobile isletim sitemli telefonlar, nokia dan asina oldugun symbian ve s3 kurcalama sansim olmustu.

bence note 2 tum bu telefonlarin disinda kendine ozgu bir tarzi var. bu tarzin size uyup uymadigiyla ilgili karari kisi kendisi vermeli. demek istedigim br cok kisinin buyuklugunden sikayet ettigi veya senin icin buyukluk sorun degilse al gibi seyler soylenen telefonu, ben ozellikle buyuk ekran olmasindan dolayi tercih ettim. ozellikle flip kapak ile telefon apayri bir hava kazaniyor. ister is ister hobi amacli ister hepsinden dolayi tercih edilebilir. misal ben buna 64gb kart eklersem disarida oldugum zamanlarda hic bir seye ihtiyac duymam. bir anlamda notebook lari bile bitirebilecek konsepte bir telefon. pili oldukca yeterli kaldiki kocaman notebookdaki piller bile normal sartlarda max 6-7 saat goturdugu dusunulurse ayni performansi bu telefonla yakalayabilirsiniz.

• galaxy s2'den note 2'ye geçmiş biri olarak note 2 öneriyorum. zira s3 alsaydım değiştirmemin hiçbir numarası kalmayacaktı. note 2 ile insanın bütün telefon alışkanlıklarını değiştirmesi çok güzel. telefon değil, çok başka bi'şey. ;)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.