Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.557
Cevap
216
Favori
1.555.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Giriş
    Güle güle kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tgezer

Güle güle kullan

Saolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim. Öncelikle forumdaki ilk mesajım olduğu için sürç-i lisan edersem affola. Dün itibarıyla siyah renk Galaxy Note Fan Edition elime geçti ve gerçekten telefona bayıldım. Tahminimden çok daha şık, ince ve kibar duruyor. Yalnız size bir sorum olacak.

Telefonumu açar açmaz daha sim kart takmadan, internete dahi bağlamadan sadece ayarlarında özelliklerini kurcalarken elimde ısınma farkettim. Daha sonra internete bağladım temel bir iki uygulama indirdim ve ısınma hiç düzelmedi. "CPU-Z" adlı uygulamayı indirip kontrol etmeye karar verdim. Sıcaklıklar orada telefon boşta dururken dahi 40 derecenin altına inmiyor. Chrome, Youtube, Twitter gibi temel uygulamalarda anında 45 dereceye çıkıyor, çok az daha zorlarsam (basit bir oyun veya ikili pencere gibi) direkt 50 derecenin üzerine çıkıyor. Telefonu az önce fabrika ayarlarına sıfırladım, açılır açılmaz tek yaptığım "CPU-Z" indirmek oldu. Bu haliyle dahi 43 derece civarındaydı henüz yeni açılmışken.

Bu durum normal midir acaba? Elimdeyken 10 dk internete dahi bağlanmadan telefonun ekranı açık kalsa sıcaklık hissediyorum. Açıkçası telefonu çok beğendiğim için değiştirmek veya iade etmek hiç istemiyorum ama durum bu. Umarım yardımcı olabilecek birileri vardır.

Şimdiden çok teşekkürler. Hayırlı forumlar dilerim herkese.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• badmobil kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için tşk.ler dostum..

Gercekten karar vermek güç

Hala iki telefon arasında gidip gelmekteyim

Orijinalden alıntı: gizza

Bilgilendirme için tşk.ler dostum..

Gercekten karar vermek güç

Hala iki telefon arasında gidip gelmekteyim

Önemli değil ne demek. Önemli olan cihazdan beklentin hocam istediğin birşey merak ettiğin bişi varsa söyle seve seve yardımcı olurum.

Orijinalden alıntı: badmobil

Arkadaşlar soranlar ve isteyenler olmuştu hemde fikir açısından yazıyorum. Xioami mi mix 2 ile note fe arasında kalanlar için fikir niyetine yazıyorum. Her iki telefonuda kullandım. Note fe şarj ve biraz ısınmadan dolayı iade etmiştim.

Note fe artıları:

- Amoled ekran daha canlı renk sunması

- Biraz daha iyi kamera gündüz kayda değer fark yokken gece oluyor.

- Kalem artısı

- Kutu içeriği kulaklık gerekli çeviri adaptörler ve güzel kılıf çıkması

Xiaomi mi mix2 artıları:

- Daha büyük çercevesiz keyif verici ekran ayrıca beyaz renk dengesinin daha iyi olduğu ekran

- Daha yüksek hoparlör sesi ayrıca stereo

- Daha hızlı işlemci ve 2gb fazladan ram

- Daha seri hafif yazılımı

- Çok daha iyi batarya süresi resim eklicem note fe 4 ile 5 saat ekran süresi alıyordum. Xiaomi mi mix 2 ile 7 ile 8 saat arası çok güzel batarya performansı var.

- Kutudan kılıf çıkıyor. Fakat kulaklık yok.

- Hızlı parmak izi okuyucu.

- Çok serin çalışması ısınma yapmıyor. Note fe bende ısınma yapıyordu. İade etmem sebeplerimden birisiydi.

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

Özetlemek gerekirse. Note fe güzel cihaz tavsiye ederim. Fakat ya benim cihazda sorun vardı bilmiyorum. Oyunları bıraktım. İnternette 10dk gezerken bile ısınma yapıyordu. Gerçi migrosta incelemiştim teshir ürünlerini ordakilerde ısınma yapmıştı. Aynı cihazı almak istemedim. Normal oyunlarda sorun yokken ppsspp emulatör ile psp oyunları oynanayı seven birisiyim. Exynos uyumsuzluğu yüzünden bazı oyunlarda kasma oluyordu. Xiaomi mi mix2 de böyle sorun yok ppsspp gayet güzel akıcı oynatıyor. İki cihaz arasında kararsız olan varsa yazdıklarım. Yardımcı olur umarım.

Güzel bir kıyaslama olmuş, Bende de mi mix 1 vardı, mix gerçekten acayip hızlı ve serin çalışıyordu, ben mix 2 kullanmadım ama mix 1 gerçekten tam bir efsane. Günlük kullanımda beni biraz yordu, biraz ağır bir cihazdı ve kullanım ergonomisi düşüktü, büyük bir cihazdı, Fakat çerçevesiz ekrana doydum resmen, çok memnun kaldım mix den, şimdi bende telefon arayışındayım, bakalım kısmet artık. Mix 2 almam heralde, şuan note FE ye yoğunlaştım.

• @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Bende bunun blue coral olanini ariyorum ama bulamadim hocam yurticinde satilmiyor yada ben satan siteleri bilmiyorum

• rouxxx R kullanıcısına yanıt
    Merhaba Recovery moda girip wipe data factory reset ile cihazı sıfırlayıp en bastan kurulum yapıp sıcaklık degerlerini tekrar gözlemleyin.işe yaramasa en güncel romu indirip odin ile cihaza kurun buda işe yaramasa iade yada değişim isteyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 9 Mart 2018; 13:49:6 >

Alternatif olarak bu var ama...

urun.n11.com
    Samsung Galxy Note Fan Edition Kılıf Mat Kadife Dokulu Fit Rubber - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/samsung-galxy-note-fan-edition-kilif-mat-kadife-dokulu-fit-rubber-P137553367

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilginiz ve önerileriniz için. Yalnız cep telefonu yazılım konularında biraz cahil sayılırım. Wipe data factory reset, telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamaktan farklı mıdır acaba? bir de wipe data factory reset ile cihazı sıfırladığımda işletim sistemi tamamen silinecek mi? Ya da örneğin cihazla birlikte default olarak gelen MS Office, Google Play gibi uygulamalar silinecek mi? İade almalarını engelleyecek bir durumla karşılaşmak istemediğim için ve konuya sizin kadar hakim olmadığım için biraz fazla soru sordum kusura bakmayın.

Sorunsuz Alışverişlerim: AjanHaKaN; 27fatih, fırsatkampanya, Etlik, B3htin, isolayn007, Rebelyus, mesaybelf, PES_21_Murat, Erdil790, Eser- , sonerakgun, yebozkurt, hsnkrc, steinbeck0635
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Orijinalden alıntı: badmobil

Arkadaşlar soranlar ve isteyenler olmuştu hemde fikir açısından yazıyorum. Xioami mi mix 2 ile note fe arasında kalanlar için fikir niyetine yazıyorum. Her iki telefonuda kullandım. Note fe şarj ve biraz ısınmadan dolayı iade etmiştim.

Note fe artıları:

- Amoled ekran daha canlı renk sunması

- Biraz daha iyi kamera gündüz kayda değer fark yokken gece oluyor.

- Kalem artısı

- Kutu içeriği kulaklık gerekli çeviri adaptörler ve güzel kılıf çıkması

Xiaomi mi mix2 artıları:

- Daha büyük çercevesiz keyif verici ekran ayrıca beyaz renk dengesinin daha iyi olduğu ekran

- Daha yüksek hoparlör sesi ayrıca stereo

- Daha hızlı işlemci ve 2gb fazladan ram

- Daha seri hafif yazılımı

- Çok daha iyi batarya süresi resim eklicem note fe 4 ile 5 saat ekran süresi alıyordum. Xiaomi mi mix 2 ile 7 ile 8 saat arası çok güzel batarya performansı var.

- Kutudan kılıf çıkıyor. Fakat kulaklık yok.

- Hızlı parmak izi okuyucu.

- Çok serin çalışması ısınma yapmıyor. Note fe bende ısınma yapıyordu. İade etmem sebeplerimden birisiydi.

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

Özetlemek gerekirse. Note fe güzel cihaz tavsiye ederim. Fakat ya benim cihazda sorun vardı bilmiyorum. Oyunları bıraktım. İnternette 10dk gezerken bile ısınma yapıyordu. Gerçi migrosta incelemiştim teshir ürünlerini ordakilerde ısınma yapmıştı. Aynı cihazı almak istemedim. Normal oyunlarda sorun yokken ppsspp emulatör ile psp oyunları oynanayı seven birisiyim. Exynos uyumsuzluğu yüzünden bazı oyunlarda kasma oluyordu. Xiaomi mi mix2 de böyle sorun yok ppsspp gayet güzel akıcı oynatıyor. İki cihaz arasında kararsız olan varsa yazdıklarım. Yardımcı olur umarım.

Güzel bir kıyaslama olmuş, Bende de mi mix 1 vardı, mix gerçekten acayip hızlı ve serin çalışıyordu, ben mix 2 kullanmadım ama mix 1 gerçekten tam bir efsane. Günlük kullanımda beni biraz yordu, biraz ağır bir cihazdı ve kullanım ergonomisi düşüktü, büyük bir cihazdı, Fakat çerçevesiz ekrana doydum resmen, çok memnun kaldım mix den, şimdi bende telefon arayışındayım, bakalım kısmet artık. Mix 2 almam heralde, şuan note FE ye yoğunlaştım.

Aynen hocam size katılıyorum. Telefon biraz ağır 185gram. Note fe 167gram. Note fe pişman etmez. Benim beklentilerimi karşılamadı sadece her insanın beklentisi farklıdır. Ama samsung'un her yeni modelini kullandım nerdeyse. s4-s5-s6-s7-s7edge-s8 kullandım. Note fe daha yazılım olarak daha stabildi.

• rouxxx R kullanıcısına yanıt
    Arada fark cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınca bazen silinmeyen veriler olabiliyor.Recovery moda alıp oradanda sıfırlamakta fayda var. Bu şekilde rom silinmez ama cihaz hafızasında ne varsa silinir. Google play store sisteme gömulü bir uygulama olduğundan silinmez MS office silineceğini sanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 9 Mart 2018; 14:10:30 >

• Note 8 diyor...

• pashpash kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam, ürün adıyla ulaştığım için yanıldım.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.