Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.542
Cevap
221
Favori
1.482.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihaz da Türkçe mevcuttur, aksesuarına kılıfına dair herşeyi orjinaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Arkadaşlar 1gunluk kullanım sonrasi size deneyimlerimi yazayim. Öncelikle cihazi gg den new cepten aldım. Cihaz dan orjinal kilif ve sarj icin priz aparati çıkıyor. Root vs yuklenmemis knox sayaci 0 zaten orjinal stock romda Türkçe dil olduğu icin boyle birseye girişmemisler. Belki baska biyerden başka ulke menseili cihazlarda turkce dil stock olarak olmayabilir bilmiyrm benim cihazda mevcuttu.ben cihaza 5aylik s7 edge deneyiminden geçtim. Cihaz gerçekten nirvana ama zaten s7 edge de öyleydi:) neyse gecelim onlari. Ben s7 edgede sarj konusunda su hayatım da en cok memnun olduğum telefondu oyuzden benm icin en onemlisi note fe nin sarji nasıldı. Detayli pil fotigraflarini yazinin altina ekleyecegim zaten. Sabah işe giden okula giden yani aksam evde şarja takabileck birisi icin gayet ideal ama sabahtan alip geceye kadar faal olarak kullanmak imkansiz. Ben sabah okula gidiyrm aksam 7 gbi evde oluyorum hic sıkıntı olmuyor benim için.ama sunu eklim s7 edgeden pil konusunda geride bunu hissedebiliyorum. Isınma sorunu yok ilk aldığımda aşırı yedekleme filmleri atma senkronizasyon felan ısınmıştı ama bugun gün icinde hic ısınmadı.Cihazi epey yoğun kullanirim ben mobil veri wireless gps nfc senkronizasyon her daim açıktır. Sürekli hava durumu bildirimi alırım vs. İntagram facebook whatsup chrome aktif kullanıyorum hatta sabah giderken dizi yada film izliyorm mutlaka. Ona gore degerledirin derim..s7 edge Gore ekrani daha genis bu yüzden o film izlerkenki hafif kumandamsı görüntü bunda yok yani harbiden mini tv gibi..spen zaten anlatmaya gerek yok deftere yazar gibi. En sevdiğim şey ekranı açmadan kalemi çıkardığında direk note alabiliyorsunuz. Hoparlör s7 edgeden farklimi anlayamadm ama gayet yeterli ki s7 edgede bence baya iyiydi bu konuda..iris göz tarayici cok hizli yani tam yanstirmaya kalmadan okuyup açıyor kilidi. Bitek şunu anlamadm s8 lerdr bixby tuşu var. note fe de tuşu yok ama ana menüde sola geçince bixby açılıyor. Nasl kullanacağımı anlamadm. Ben onu siri gibi bişi zannediyrm yani sesle cihazi yönetmek zannediyirdm ama suan nasl kullanildigni anlamadm..ben neden s7 edgeden geçtim çünkü note 8 serisini begenmedim yani kapasitif menu tuşu olmamasi hosuma gitmedi bide kumanda gibiydi sanki ne bilim o arada s7edge benm icin en idealiydi. Haklim hep note 7 deydi açıkçası note 5ide beğenmiyordum. Bu cihaz büyük ihtimal benm icin samsung son amiral gemisi cunku tahminen bida fiziksel tuşlu bu note gelmeyecktir:)

valla hocam çok sağol gerçekten herkes böyle birşey bekliyordu ilk başta ben tabi

yani bu kullanımı 4g wifi konum herşey açık olarak ve hiçbir tasarruf modu kullanmadan yaptınız demekki konum falan kapatılsa ekran açık kalmaya 1 saatten fazla daha ekleyebiliriz gibi düşünüyorum çünkü konum gerçekten çok şarj yiyor,

s7 edge de bu şekilde kaç saat ekran süresi alıyordunuz peki tahminen yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 30 Kasım 2017; 18:10:17 >

• Metin* kullanıcısına yanıt
    Sayaca nasıl bakabiliriz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

İşler yoğun telefonla çok uğraşamadım bu kullanımda 33 saat açık kalmış ve 5 saati geçkin ekran performansı verdi. Yeter daha ne olsun :)

• mstfckmk kullanıcısına yanıt
    tasarruf modu falan açtınız mı hiç hocam siz,

4g açık kullanımda mı bu şekilde,

işler yoğundı demişsiniz ama 5 saatten fazla ekran açık kalmış :)

birde sizin cihazda exynos işlemcili mi acaba nerden hangi satıcıdan aldınız acaba

teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

@bhazer
    @turkishwizard04

Benim telefon siyah renk. Mavi çok hoşuma gitmişti ama mavi rengi olmadığından mecburen siyah aldım. Ama siyah da ağır duruyor modası hiç geçmez

Telefon hatasız ve tam Türkçe destekli. Telefonun yanında kılıf çıkmadı. (ilk partilerde çıkmadı, şimdi aynı yerden alanlar kılıflı alıyor). Şarj aleti ve kulaklık orijinal.

sagol hocam sana guvenerek bende ordan siparis verdim garanti delta mıydı ?
  • turkishwizard04 kullanıcısına yanıt
    Evet Delta garanti. Ben Delta garantiyi de aramıştım teyid için. Doğruladılar. Onlar bakıyormuş servisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishwizard04

quote:

@bhazer
    @turkishwizard04

Benim telefon siyah renk. Mavi çok hoşuma gitmişti ama mavi rengi olmadığından mecburen siyah aldım. Ama siyah da ağır duruyor modası hiç geçmez

Telefon hatasız ve tam Türkçe destekli. Telefonun yanında kılıf çıkmadı. (ilk partilerde çıkmadı, şimdi aynı yerden alanlar kılıflı alıyor). Şarj aleti ve kulaklık orijinal.

Bu arada hayırlı olsun hocam, güle güle kullanırsınız inşallah.

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Çok fazla uygulama oyun internet deneyimleme şansım olmadı bugün biraz oyun açtım. Tasarruf moduna baktım kapalı görünüyor. Türkcell kullanıyorum 4,5g aktif. İş yerinde WiFi ağı var bazı zamanlar oraya bağlı oluyor. Açıkçası ben memnunum telefonumdan iyi ki almışım diyorum. Hepsiburada dan aldım exynos işlemcili. Ekran çözünürlüğü fhd de sanırım bunun da etkisi oldu.

• quote:

quote:

quote:

@bhazer
    @turkishwizard04

Bu arada hayırlı olsun hocam, güle güle kullanırsınız inşallah.

eyw sizde sagolun telefon elıme gectikten sonra bende burdan paylasımlar yaparım :)

• quote:

Bende GittiGidiyor da newcepten aldm baya iygiliydi satıcı. Kılıf icinde mevcut sarj icin aparatta koymuş . Test isteyen varsa yaparım

metin bey çok yardımcı oluyorsunuz tesekkurler sizin ekran sürenizi görünce ve bütün özellikler acık halde o sureyı almanız beni sevindirdi sizden bi ricam olacak telefonun icinden cıkan kılıfın fotografını cekıp gösterebilirmisiniz merak ettim
  • mstfckmk kullanıcısına yanıt
    anladım hocam günlük kullanımda göz ile fark açısından fhd ile 2k arasında uçurum kadar fark olamadığını düşünüyorum gerçi 2k ekranlı tel hiç kullanmadım ben ama en azından inceleme videolarında öyle diyorlar,
  • gg newcepten mavi olanını aldım şimdi. bana ve alan herkese hayırlı olsun :)
    n11de biraz daha ucuz ama hem siyah renk ve banka puanı yok.
  • quote:

quote:

Bende GittiGidiyor da newcepten aldm baya iygiliydi satıcı. Kılıf icinde mevcut sarj icin aparatta koymuş . Test isteyen varsa yaparım

metin bey çok yardımcı oluyorsunuz tesekkurler sizin ekran sürenizi görünce ve bütün özellikler acık halde o sureyı almanız beni sevindirdi sizden bi ricam olacak telefonun icinden cıkan kılıfın fotografını cekıp gösterebilirmisiniz merak ettim

Fotograflari yükledim bakabilirsn bu arada kendi şarj başlığı çok büyük bide çevirici aparat takinca kocamn oluyordu bende kendi s7 edgemin sarj aletini kullaniyorum kutudan samsungun micro usb - teyp c dönüştürücü olmasi güzel

• Note2den note4'e kadar seriyi memnuniyetle kullandim. Note 5 hafiza arttirimi sorunu nedeni ile tercih etmeyerek ve kalemsiz hic bir telefonu artik kullanmam diyerek note7'yi beklerken sorunlari nedeni ile alternatifsizlikten s7 edge kullanmaya baslayan ve sonrasinda c9 proya gecis yapan bir kullaniciyim.

C9 pro gercekten cok basarili bir model. Ancak kalem konusu note kullanicilari icin bir aliskanlik oldugundan note fe ve note 8'i kullanici yorumlari ile izliyorum.

Note fe'nin global bir kararla tum pazarlarda olmamasi maalesef bir handikap. Daha dogrusu telefonun ozel oldugu ve samsung'un sadik musterileri icin parlayan bir deger oldugu konusunda ikna olamadim. Telefonun pilinin ticari olarak dusuk mah tutulmasi ve 1 sene once cikan c9 pro gibi 6gb hafizadan yoksun olmasi sadik musterinin beklentilerini bosa cikariyor. Belki hatirlayanlar bilir note serisinin model numaralari ilk basta ram kapasitesine isaret ediyordu ama bundam vazgecildi. Note7 cikarken ciddi bir 6gb beklentisi vardi. O zaman olmadi fun edition gibi bir modelde kullaniciya bu deger verilseydi daha iyi olurdu.

Umarim Samsung en azindan destek konusunda gercekten kendisine deger veren note kulllanicilarini gozetir ve modeli on planda tutar.

Su anfa note fe, cift hatli samsung garantisinde olmayan note8 ve garantili note8 ile noteseverler icin keselerine gore genis bir secenek var. Bu konudaki deneyim ve yorumlar eminim ki bir cok kararsiz ya da karar asamasina gelmis kullanicilar icin guzel bir kaynak olacak.

Saygilarimla.

• quote:

quote:

quote:

Fotograflari yükledim bakabilirsn bu arada kendi şarj başlığı çok büyük bide çevirici aparat takinca kocamn oluyordu bende kendi s7 edgemin sarj aletini kullaniyorum kutudan samsungun micro usb - teyp c dönüştürücü olmasi güzel

saol hocam kılıf çok hoşuma gitti temperli cam aldınız mı ?

• Hocam daha ona gerek kalmadığını düşünüyorum çünkü ne zaman bi cam koruyu vs alsam ekranin hassasiyetinin öldüğünü hissediyorum. Sanki o canli dokunma kayboluyor ekran cam felan olunca kılıf zaten kapakli gerek yok bence

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Hocam Note fe'nin kısıtlı bir pazarda satılmasını ben de yadırgadım. Fakat telefonun ram ve mAh konusunda düşük tutulması tamamen pazarlama taktiği. Eğer Note FE 6 GB ve yenilenmiş 3500 mAh çıksaydı, 'aynı fiyat dahi olsa' kullanıcıları uzun kasalı Note 8 lehine çift kamerayla çelmeleri biraz zordu. Samsung'un destek ve model konusundaki ön plan stratejisini ben de umuyorum. Bu telefon fiziksel home tuşlu son Note serisi.
  • Telefonu bugun sabahtan beri araliklarla kullandim. Sarji icin bir sey diyemicem daha ama ortalama 4-5 dkda yuzde 1 dusuyo gibi. Yalniz bugun iyi ki telefona spigen neo hybrid kilif takmisim. Normalde pek dusurmem ama bugun daha 10 dk olmadi kullanali telefon elimden yere dustu. Cok sukur bir sey olmadi kilif sayesinde. C9 pro telefonumdan uygulamalari verileri aktardim, gun icinde kullandim, kiliftan cikarip baktim ama isinma yoktu. Telefon cok guzel her seyiyle. Gecen seneden beri icimde kalmisti, iyi ki almisim diyorum. Bu arada ben bi kac ay once n11'den siyah sarj makinesi ve kablosu almistim, oyle sarj ediyorum. Kutudakileri hic kullanmadim.

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı günlerde kullanın. Çok şık gözüküyor.

Bu arada telefonu alan diğer arkadaşlarımız telefonlarının resimlerini atabilme imkanı olursa çok hoş olur. Çünkü telefonun o kadar güzel bir albenisi var ki insana al al beni diye çekiyor sanki :)

Note serisi her zaman için özeldir, samsung'un telefonları içinde bence en harikası. note 8 muhakak ki çok özelliklidir ama note fan edition dış görüntü olarak belkide en iyi note modeli olacak.

Alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun der almayı düşünen herkese iyi nasipler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.