Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.543
Cevap
221
Favori
1.488.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bataryası nasıl iyimi çok oyun oynayan birisiyim batarya performansının iyi olmasını istiyorum ekran süresi paylaşmış arkadaşlar fakat birşey anlamadım ve ne kadar sürede sarj oluyor cevaplarsanız seciniri şuan ki kullandığım telefon xperia z2 lütfen birkaç güne sipariş geçeceğimm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Camsız ve kılıfsız kullanıyorum. Tehlikeli ve bir o kadar da keyifli . İnşallah düşürmeyiz .

Aida 64 de telefon modeli Note7R Europe görünüyor bende .
    Sizlerde durum ne ?

Bende de note 7 r europe, surum 8.1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllarca iphone kullandım. en son s8 kullanıyordum. note 8 pahalı diye s8 almıştım. bu telefonu görünce ve yorumlarınızı okuyunca aldım.mavi renk ile bende aranızdayım.
    n11 gezegen gsmden sipariş verdim.
    telefonu bugün teslim aldım.
    iki sim hatta kayıtlı.
    içinden kılıf çıkıyor.
    ilk açılışta dil sorunu yaşamadım.
    ön tarafta samsung yazısı var.
    ilk kullanım çok fikir vermez ama şarjı biraz çabuk gidiyor gibi geldi bana...
    kamerayı gece denedim. bana iyi geldi.
    parmak izi okuyucu iphonedan kat kat hızlı...
    kalemi çok güzel...
    bence dört dörtlük bir telefon. inşaallah kimseyi üzmez..

sormak istediklerim..
    kılıf veya jelatin ararken note7 diye ararsak bizim telefona uyar mı?
    yurtdışından ali express dışında hangi sitelerden alışveriş yapabiliriz.
    bazı arkadaşlar aida sürüme bakmışlar. nasıl bakılıyor?
    uzun süre kullanan arkadaşların pil hakkında deneyimlerini bilmek isterim.
    iyi geceler

• Güncelleme merak edenler

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

• Ürünü tam alacağım bu sefer gezegengsm de siyah renk kalmamış. Aşağıdaki satıcı güvenilir mi? Bu satıcıdan alan var mı? Fazlaca yorum yapmışlar aslında. Hepsiburada'ya siyah renk gelmiş yani doğrudan satıcı hepsiburada olarak. Ancak n11 de kupon kullanma durumu olduğundan 75 TL daha az fiyatla olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burqa -- 5 Ocak 2018; 10:3:16 >

• farklı bir yerden sipariş verdim hb nin bir sorun olmaz inşallah satıcı puanı 9.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

Geçmiş olsun
    Mesajı aldım hocam

Hee ama desenki pişmanmısın camla kullanmadığına değilim kardeşim. Çünkü kendimizi kandırmaya gerek yok 2500lira cihaz alıyoruz ve orjinal ekran hassasiyeti inanilmaz yani sanki parmağın yada spen üzerinde akıyor. Takıyorsun bi cam ki edge erkanlarda cam yok hepsi solüsyonlu yapışma yada normal bant gibi. Hassasiyeti bana göre tamamen bitiriyorlar.Arabanin deri koltuğu yırtılmasın diye bez örtmek gibi bence. Kesinlikle bu cihaz saf şekilde kullanılmayı hakediyor. Hele ki görüyorum kimisi nükleer silah kılıfı gibi simsiyah kilif almış ki adam rengi mavi diye almıştı bunu :) Belki arka tarafa bi kaplama yapabilirsin seffaf oda masada cepte çizilmesin diye ama kesinlikle ekrana yapmayın ozaman note 7 fe kullanmanin esprisi yok

Öncelikle 2500tl az para değil, iphonex veya note 8 ile kıyaslarsan evet az ama bence seninkisi züğürt tesellisi. Az para verdik hadi kıralım :)) Ekran koruyucu düzgün oturduktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz da sorun bu ekranlara düzgün koruyucu yok o yüzden sen almışsın kendince çok ucuza, anası da ağlasa sorun değil diyorsun ama herkes senn gibi değil. Bence kılıf ve koruyucu şart parayı sokakta bulmuyoruz.

• Gezegen GSM den 2302tl'ye aldım, 100TL Worldpuan hediyeli.
    Siyah, Malezya üretimi. Kapak çıktı, açılış ingilizce.
    Her şey yolunda tek problem diyebileceğim şarjı hızlı tükeniyor, bakalım belki düzelir kullandıkça. Bir de sürekli fiyatın düşüyor olması sıkıntılı zira 5 günde 20tl daha ucuza mavi alınıyor ben maviyi alsaydım 50tl daha pahalıya gelecekti. Alacaklar bence biraz daha beklesinler.
  • Metin* kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın simsiyah kaba bir kılıf takacaksan mavi renk niye aldın o zaman siyahını alsaydın değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snuffxxx

Gezegen GSM den 2302tl'ye aldım, 100TL Worldpuan hediyeli.
    Siyah, Malezya üretimi. Kapak çıktı, açılış ingilizce.
    Her şey yolunda tek problem diyebileceğim şarjı hızlı tükeniyor, bakalım belki düzelir kullandıkça. Bir de sürekli fiyatın düşüyor olması sıkıntılı zira 5 günde 20tl daha ucuza mavi alınıyor ben maviyi alsaydım 50tl daha pahalıya gelecekti. Alacaklar bence biraz daha beklesinler.

şarj minimum cpu yüklemesinde kaç saat gidiyor
  • Benim kara yılan da dün geldi, ön yüzde Samsung yazısı var, dil ingilizce ve içinden de kılıf çıktı. Kılıfı birine satayım dedim ama çok hoşuma gitti galiba kendim kullanacam.
  • quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun
    Mesajı aldım hocam

Hee ama desenki pişmanmısın camla kullanmadığına değilim kardeşim. Çünkü kendimizi kandırmaya gerek yok 2500lira cihaz alıyoruz ve orjinal ekran hassasiyeti inanilmaz yani sanki parmağın yada spen üzerinde akıyor. Takıyorsun bi cam ki edge erkanlarda cam yok hepsi solüsyonlu yapışma yada normal bant gibi. Hassasiyeti bana göre tamamen bitiriyorlar.Arabanin deri koltuğu yırtılmasın diye bez örtmek gibi bence. Kesinlikle bu cihaz saf şekilde kullanılmayı hakediyor. Hele ki görüyorum kimisi nükleer silah kılıfı gibi simsiyah kilif almış ki adam rengi mavi diye almıştı bunu :) Belki arka tarafa bi kaplama yapabilirsin seffaf oda masada cepte çizilmesin diye ama kesinlikle ekrana yapmayın ozaman note 7 fe kullanmanin esprisi yok

Öncelikle 2500tl az para değil, iphonex veya note 8 ile kıyaslarsan evet az ama bence seninkisi züğürt tesellisi. Az para verdik hadi kıralım :)) Ekran koruyucu düzgün oturduktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz da sorun bu ekranlara düzgün koruyucu yok o yüzden sen almışsın kendince çok ucuza, anası da ağlasa sorun değil diyorsun ama herkes senn gibi değil. Bence kılıf ve koruyucu şart parayı sokakta bulmuyoruz.

Kardeşim ne alakası var.Bu telefon ekraniyla hassasiyeti ile ozellikle spen ile meşhur değilmi madem bu kadar kalite için para veriyorsun neden kalitesini düşüresin. S6 dan beri edge kullaniyorum s7edge de kullandim note edge de kullandim. Yok yani tam oturma felan hikaye kıvrımlı ekrana hassasiyeti kaybettirmeyen cepe sokup çıkardıkça kalkmayan koruyucu yok.Ben amerikada wallmart magazina gidip s7 edge icin 5.6 tane denemiş birisiyim yok yani uygun cam koruyucu bulacağını zanneden kendini kandırır :) Hem şu da var sakınan göze her zaman çöp batar hocam burda demek istediğim para var yenisini alırım değil bnde borç harç aldım :) sadece bisileri korumaya calisirken pokunu çıkarıyoruz.Forumda gördüm adam mavi renk harika diye almış simsiyah kılıf takmış bune şimdi? Ya abi telefon ekranina jelatin ok anlarimda bide başka renk cam kaplatan var. :) Herkesin kendi tercihi zaten hocam tabiki ama bu telefon korumasiz vallahi spen ekranın içine akıyor gbi:)

• 1999 olmasını bekliyorum

bu fırsatçı satıcılardan bir süre aşım olmasa direk 2000 ne düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Orijinalden alıntı: Arph

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arph

quote:

ali den sipariş ettiğim kapaklı kılıf geldi...

orjinal kapaklı kılıfın çakması cihaz tam oturuyor, kapak kapanınca ekrandaki saat değişmiyor yani kapalı iken kullanımı yk anladığım kadarıyla.

ama zaten ben yedek olarak aldım olur da orjinal kılıfa birşey olursa kılıfsız kullanmamak için.

sonuç olarak parasının karşılığını veriyor gibi...

aliexpress.com
    US $4.98 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Döner Kılıflar'de Coque kapak SFor Samsung Galaxy not 7 Samsung kılıfı Galaxy not 7 Fe Fan baskı Note7 N930 N935 telefonu arka Coque kapak kılıf AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Reflective-Mirror-5-7For-Samsung-Galaxy-Note-7-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-7-Note7-Cell/32821930442.html

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ekran koruyucu olarak birşey kullanıyormusunuz? Bu kapaklı kılıf koruma anlamında başarısız. Telefon yere düşerken genelde kapak açılıyor ve telefon yerle temas ediyor. Zaten kılıfın telefonu tutuculuğu çok iyi olmadığı için düşünce telefonda kılıftan fırlıyor. Bugün düşürdüm telefonu ve ekranda kalıcı çizik oluştu şimdi sürekli o çizik gözüme çarpıyor canımı sıkıyor.

Ekran koruyucu siparişi de verdim ama daha yolda ayrı satıcılardan sipariş verdiğimden ayrı kargolarla geliyor...

Gelince onu da yazarım...

Link atarmısınız bende sipariş vereceğim.

ben bu ürünün hem siyahını hem şeffaf rengini sipariş ettim...

alıntıda linkini verdiğim cam filmleri bugün geldi ama henüz uygulama yapmadım, sanırım akşam veya yarın denerim...

• Valla inşallah düşmez diycem hocam benim gibi yüksekten alanlar resmen kalp krizi geçirir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun
    Mesajı aldım hocam

Kardeşim ne alakası var.Bu telefon ekraniyla hassasiyeti ile ozellikle spen ile meşhur değilmi madem bu kadar kalite için para veriyorsun neden kalitesini düşüresin. S6 dan beri edge kullaniyorum s7edge de kullandim note edge de kullandim. Yok yani tam oturma felan hikaye kıvrımlı ekrana hassasiyeti kaybettirmeyen cepe sokup çıkardıkça kalkmayan koruyucu yok.Ben amerikada wallmart magazina gidip s7 edge icin 5.6 tane denemiş birisiyim yok yani uygun cam koruyucu bulacağını zanneden kendini kandırır :) Hem şu da var sakınan göze her zaman çöp batar hocam burda demek istediğim para var yenisini alırım değil bnde borç harç aldım :) sadece bisileri korumaya calisirken pokunu çıkarıyoruz.Forumda gördüm adam mavi renk harika diye almış simsiyah kılıf takmış bune şimdi? Ya abi telefon ekranina jelatin ok anlarimda bide başka renk cam kaplatan var. :) Herkesin kendi tercihi zaten hocam tabiki ama bu telefon korumasiz vallahi spen ekranın içine akıyor gbi:)

Dediğine katılıyorum, ekrana koruyucu takmak bu cihaza ayıp ama istediğin kadar kolla, o ekran bir gün çizilecek :) Ben de gaza geldim çıkardım kapaklı kılıfı harika valla ama bir yere çıkarken takacağım tekrar.

Maksimum load minimum load denemesi yapmadım adam insan gibi çıkartıp fişten kullanmaya başladım :) Sabah 8 de çıktım 100, şimdi bir iki instagram 4 konuşma ve 79 a düşmüş durumda.

• Canlı mesajı kaldırıp tekrar yükledim sorun düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: lee67

Canlı mesajı kaldırıp tekrar yükledim sorun düzeldi

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    Hocam bekliyorum yorum kullanım detaylarını özellikle kırılmazın

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun gözünüz aydın,
    bende alt üst siyah olanı vardı sağolsun forumdan bir arkadaş hediye etmişti çok dikkatli ve güzel bir uygulama yaptım ama 3 gün falan kullanabildim,
    ekranda acayip parmak izi bırakıyor, hadi onu geçtim orta kısıma dokundukça çıt çıt sesler geliyor sağlıksız oluyor yani, bunun sebebide ekrana oturan kısımlarda yapışkan olmaması diye düşünüyorum,
    sizde bir de şeffaf olanı var o nasıl acaba onda ekrana oturan kısımlarda yapışkan var mı,

birde birkaç sayfa önce paylaşılan jelatin vardı you tube de videosunuda izlemiştim daha önce önden kaplayıp telin arka orta kısmına kadar yapıştırılan birşeydi aslında onu almak istiyorum ben o daha doğru br seçim olacak gibi,
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.