Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1063. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.543
Cevap
221
Favori
1.489.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10611062106310641065
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 2.el bi note fe almayı düşünüyorum. sahibinden de buldum bi tane.18 ay daha ithalatçi garantisi var.
    Telefonu inceleyip öyle alacağım. Nelere bakmalıyım , ne gibi testler yapmalıyım ,yardımcı olabilir misiniz ?
    Bir de 2100 TL fiyat normal mi temiz bir note fe için ? (tüm kutu içeriği tamam ,çiziksiz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 25 Nisan 2019; 17:51:40 >
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    1buçuk saat kadar instagram, 1 saat oyun ve mobil veri için bu süre iyi bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saviola83 kullanıcısına yanıt
    mavi renk 1 yıl kadar garantisi var, delta garantili, ön camda kullanıma engel olmayan çatlak var üst köşede (Ekranda bişi yok), ön cam değişimi 400-500 civarı yapılıyor. başka hiç bir yerinde çizik vs bişi yok. masrafını düşüp sana cihazımı 1200 tlye bırakırım dostum iphone alacagım için satıyorum. ilgileniyorsan özelden msj at
  • Lösev'e 60 lira bağış yapana siyah orjinal kılıfını verebilirim. Bir gün kullanıldı.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Ben o bahsettiğiniz kablodan vatan computer da demedim..ve 2k ekran olduğu için telefonimfs youtube dan donmasan kasmadan tv ye bağlayıp görüntü aktardım ama ezcast programi ile .O kabloyu 200 tl ye aldım fakat kendi evimdeki tv de olmadı.ben zaten kablosuz bağlanıyorum tv nin özelliği var ama kablosuz bağlanınca görüntü iyi olmuyor. O yüzden kablo ile bağlanmak istiyorum..

Peki bizim telefonlarda diğer çeviriler çalışıyor mu. Örneğin usb type c ethernet çıkışı. Ethernet ayarlarda görmustum

• Birde bu mhl desteği yazılımsal birşey mi yoksa donanımsal bişey mi

• enis ekici kullanıcısına yanıt
    OTG aparatı ile bazı USB ethernet adaptörleri çalışıyor (Dark Gigabit Ethernetli USB3.0 çoklayıcı çalıştı, S-Link USB2.0 100mbps Ethernet adaptörü çalışmadı).
    Ayrıca daha öncede paylaşmıştım. Type-C HDMI USB3.0 converter kablo almıştım. HDMI çalışmadı, şarj ve USB OTG özelliği çalışıyor. Oysa ilan fotoğraflarında Note7 var. Ayrıca yorumlarda S8+, Note9 kullanıcıları DeX modu, Huawei kullanıcılarıda EMUI modu bu aparatla kullandıklarını yazmışlar.
    İlanın linki:
    https://urun.n11.com/cevirici-ve-donusturucu/3-in-1-type-c-to-hdmi-usb-30-cevirici-donusturucu-adaptor-bw3183-P247556833" data-href="http://3'in 1 Type-C to Hdmi USB 3.0 Çevirici Dönüştürücü Adaptör BW3183 117,41 TL yerine 79,90 TL
    urun.n11.com
    3 İn 1 Type-c To Hdmi Usb 3.0 Çevirici Dönüştürücü Adaptör Bw3183 - n11.com
    https://urun.n11.com/cevirici-ve-donusturucu/3-in-1-type-c-to-hdmi-usb-30-cevirici-donusturucu-adaptor-bw3183-P247556833
    ">3'in 1 Type-C to Hdmi USB 3.0 Çevirici Dönüştürücü Adaptör BW3183 117,41 TL yerine 79,90 TL
    urun.n11.com
    3 İn 1 Type-c To Hdmi Usb 3.0 Çevirici Dönüştürücü Adaptör Bw3183 - n11.com
    https://urun.n11.com/cevirici-ve-donusturucu/3-in-1-type-c-to-hdmi-usb-30-cevirici-donusturucu-adaptor-bw3183-P247556833

Çalışıyor kardeşim hdmi zaten ezcast programı ile çalışıyor..

Yazdıklarımı iyi okumadınız galiba kardeşim... Ezcast chipli kablo, yazılım marifeti ile çalıştırıyor dedim. Denediğimde kabloya firmware bile yaptım MHL de ise böyle özel kabloya gerek yoktur. Mesela Note 4'de multi media istasyonu kullandım, şimdi oğlum kullanıyor. Direkt HDMI kablosunu takarak kullanıyordun; bu telefonda bu yok...

Merak edenler kablo ile ilgili detaylı değerlendirmeye alttaki mesajımın linkinden ulaşabilirler:
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-note-fan-edition-ana-konu--127380783-923#136514120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 25 Nisan 2019; 22:30:20 >

• He anladım aynen doğru diyorsun eskiden direk tak çalıştır di demi aynı laptop bağlarmış gibi

Link açılmıyor tekrar atabilir misin alicam o kablodan. Bide bu mhl desteği yazılımsal bisi mi donanımsal bisi mi

• Yahu arkadaslar 8 e geri doneyim dedim ama cihazi ne kiese nede odine baglayamadim inanin herseyi denedim 2 programda gormuyor.. varmi bir onerisi olan..

• Wi-fi durduk yere neden kapanıyor anlamadım. Benden başka bunu yaşayan var mı?
    Ayrıca pil sürem çok düştü..

• Farklı odin versiyonlarını denedinizmi.
    Mesaj linkini düzeltmiştim, onda sorun yok; mesajdaki satış ilanı linkinden bahsediyorsun heralde... Ürünün ismini tekrar n11'de arattım, iki ilan çıktı, içlerinde daha uygun fiyata sahip olanın linki:
    urun.n11.com
    Swıss Charger Scv-30043 Ses Ve Görüntü Aktarım Kablosu - n11.com
    https://urun.n11.com/kablo/swiss-charger-scv-30043-ses-ve-goruntu-aktarim-kablosu-P325192081

229TL olmuş, mesajda yazdığım gibi ben görüntü aktarım kalitesini kablosuz Smart View'le karşılaştırdığımda beğenmemiştim. Sizin kullandığınız TV ve sistemi nedir bilmiyorum ama benimkide o kadarda güncel değil: LG'nin 2013 serisinden 3D'li Full HD Smart LCD, sistemide WebOS'dan önceki Netcast... TV'nin HEVC oynatma desteği olmadığından telefondan kablosuz aktarımla takılmadan filmler izledim, hatta 3D film izledim (bunun için oynatıcı olarak Kodi'yi öneririm).

MHL donanımsal bir özellik, geçtimiz yıllar içinde gelişen bir teknoloji, alternatifi ise DisplayPort... MHL'nin özellikleri, gelişimi, sürümleri arasındaki farkı öğrenmek için alttaki linkten bilgi alabilirsiniz:
    www.turkcewiki.org
    MHL(Mobile High-Definition Link) - Turkcewiki.org
    http://www.turkcewiki.org/wiki/MHL(Mobile_High-Definition_Link)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 26 Nisan 2019; 6:49:25 >

• Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için kardeşim

• Wi-fi bendede kapanıyor kendiliğinden çözemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gkslbyr kullanıcısına yanıt
    Denedim yine olmadi baska bilgisayarda denicem acaba bilgisardami bu problem var ihtimal vermiyorun ama

• İyi günler arkadaşlar. Son günlerde Pie pil süreleri paylaşımları gördüm. Bende bugünkü değerlerimi paylaşayım dedim. Nornalde %20 altına düşmeden şarj ediyorum. Ve bu yüzden genellikle günlük 4.5-5 saat arası ekran açık süresi alıyorum. Ama burda pili sonuna kadar bitirdim. Bu değerler wifi+mobil veri karışık kullanımda alınmıştır.
    Buarada Android 8.0 ve Temmuz güncellemesi kullanmaktayım.
    Siz olsanız sadece tasarımı için Pie geçer misiniz?

• 
Sayfa: önceki 10611062106310641065
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.