Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu hakkinda kullanici tecrubelerini bekliyorm yardimci olrsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar habire bir sorunla karşınızdayım ama bi yardım edin lütfen... Tuş sesleri ve titreşimi gitti bi anda, ayarlardanda açamadım sesler açık titreşimler açık hoparlörde ses diğer herşeyde çalışıyor ama klavye ses ve titreşimi yok Lütfen yardım edin...

• quote:

Orijinalden alıntı: RoMM3L

Arkadaşlar habire bir sorunla karşınızdayım ama bi yardım edin lütfen... Tuş sesleri ve titreşimi gitti bi anda, ayarlardanda açamadım sesler açık titreşimler açık hoparlörde ses diğer herşeyde çalışıyor ama klavye ses ve titreşimi yok Lütfen yardım edin...

Cihazı kapatıp komple tekrar açınız düzelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kamerayı açtığımda odaklama geç başlıyor, bu sadece bende mi böyle?
    Yani kamerayı ilk açtığımda bulanık duruyor ve ancak 5-10-15saniye sonra netleşme başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Arkadaşlar habire bir sorunla karşınızdayım ama bi yardım edin lütfen... Tuş sesleri ve titreşimi gitti bi anda, ayarlardanda açamadım sesler açık titreşimler açık hoparlörde ses diğer herşeyde çalışıyor ama klavye ses ve titreşimi yok Lütfen yardım edin...

Sorunu Kika Emoji keyboard içindeki ayarlar kısmından çözdüm. Zor oldu biraz keşfetmem ama artık kolay kolay unutmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet0689

Arkadaşlar kamerayı açtığımda odaklama geç başlıyor, bu sadece bende mi böyle?
    Yani kamerayı ilk açtığımda bulanık duruyor ve ancak 5-10-15saniye sonra netleşme başlıyor

Bende de aynı hocam.bu cihazda yaşadığım tek sorun kamera odaklamasinin geç olması.

• quote:

quote:

Sorunu Kika Emoji keyboard içindeki ayarlar kısmından çözdüm. Zor oldu biraz keşfetmem ama artık kolay kolay unutmam

• Arkadaşlar selam,

Henüz 1 ay olmadı cihaz türkiye garantili, S6 ön siparişim var, yarına kadar elden çıkacağım, 2000 TL verene vereceğim.İzmir içi elden teslim, il dışı istemeyin çünkü parayı bugün yada yarın almam lazım.

Cihaz ile ilgili bir sıkıntım yok ancak alışmışız küçük telefon kullanmaya biraz büyük geldi.

Renk siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisacar

Arkadaşlar selam,

Henüz 1 ay olmadı cihaz türkiye garantili, S6 ön siparişim var, yarına kadar elden çıkacağım, 2000 TL verene vereceğim.İzmir içi elden teslim, il dışı istemeyin çünkü parayı bugün yada yarın almam lazım.

Cihaz ile ilgili bir sıkıntım yok ancak alışmışız küçük telefon kullanmaya biraz büyük geldi.

Renk siyah

Fiyat süper gerçekten. ..almayi düşünen kaçırmasın.
    Bu arada hocam forum 2. El kısmına da ilan açın isterseniz o fiyata hemen gider bence.
    Yalnız diğer telefonlar gözünüze küçük gelecek. umarım sattığınıza pişman olmazsiniz.Saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisacar

Arkadaşlar selam,

Renk siyah

İzmirin neresindesiniz. ?
  • Arkadaşlar Samsung ile iletişime geçtim lollipop için ama halen bir sonuç yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalwartMan89 -- 9 Nisan 2015; 11:17:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet0689

Arkadaşlar kamerayı açtığımda odaklama geç başlıyor, bu sadece bende mi böyle?

Bende de aynı hocam.bu cihazda yaşadığım tek sorun kamera odaklamasinin geç olması.

Cevabın için teşekkür ederim

Bu arada buraya resim nasıl ekleyebilirim?

• Selamlar herkese;) ikincil el aldigim edge ile aranızda katılıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: charsaf21

Selamlar herkese;) ikincil el aldigim edge ile aranızda katılıyorum :)

Hayırlısı olsun hocam.ne renk ve kaç paraya aldınız mrk ettim.

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    1.450 tl siyah renk :) alışmaya çalışıyorum iphone sonrası biraz zor oldu alıcı var olmadı satarım :) birisi zor durumda kalmış hemen aldım bende :)

• quote:

1.450 tl siyah renk :) alışmaya çalışıyorum iphone sonrası biraz zor oldu alıcı var olmadı satarım :) birisi zor durumda kalmış hemen aldım bende :)

Hocam bu forumdan mi aldınız cihazı 1450TL bedava bu telefon için.garantisi var değil mi hocam.

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Kendi çevremde satan kişi bedava sayılır valla :) samsung tr garantili ve 1 aylık cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charsaf21 -- 9 Nisan 2015; 22:45:48 >
  • quote:

Kendi çevremde satan kişi bedava sayılır valla :) samsung tr garantili ve 1 aylık cihaz

Şaşırıyorum bu insanlara. Cihazi sen 2750tl den aşağıya satın alama git 1450TL neredeyse yarı fiyatına sat.para kazanmak bu kadar kolay olmamalı ya.neyse hocam iyi günlerde kullanın

• Cihaza alışamadım :( iPhone ile yoluma devam edeceğim. Satıyorum cihazı ya da iPhone 6 Plus ile takas seçeneğini düşünüyorum.
  • charsaf21 kullanıcısına yanıt
    Ne kadara satacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.