Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.521
Cevap
148
Favori
442.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Telefonu ayın 19'unda aldım. Şu ana kadar, pili neredeyse tamamen bitecek şekilde kullanarak (hatta birinde tamamen bitip kapandıktan sonra) 3 kez falan şarj ettim. Gece yattığım saatteki pil durumu ile sabah kalktığımdaki pil durumu en fazla %2 veya %3 farketmiştir. Son birkaç gündür mesajlarınızı okudum, ciddi bir memnuniyetsizliğiniz var ve yaşadığınız durumu düşününce hak veriyorum. Ancak tüm Note 9'lar böyle değil buna eminim. Sizin cihaza has sorun olabileceğini düşünüyorum.

Bence Note 9 gayet başarılı ve kullanışlı bir telefon. İlla ki eksikleri vardır ama bütününe bakınca iyi ki almışım diyorum.

• ben kalemin bu kadar işe yaradığını bilseydim 30 defa note serisine geçmiştim.harika bir şey buyuk rahatlık sağlıyor.Note 9 harbiden her açıdan gayet iyi bir cihaz çok memnunum.
    Zaten note serisi başka diğer telefonlar başka dememizin sebebi de bu..gerçektende kalem ile birlikte kullanıma acılan özelliklerin sayesinde note serisi bambaska bir havaya bürünüyor. Kullanıcısına çok farklı bir kullanıcı deneyimi sunuyor..güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu mesaj silindi.
    Bence hocam siz yeni Iphone almak istiyorsunuz ve bundan dolayı kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. Çünkü sorunu çözmek için uğraşmıyorsunuz. Bende böyle bir tüketim yok beklemede zira.

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Galaxy Note 9 kullanıcıları telefonlarından ne kadar memnun!
    https://shiftdelete.net/galaxy-note-9-kullanicilari-telefonlarindan-ne-kadar-memnun

• Arkadaslar 40 gün oldu bu iconx2018 kampanyasına başvurum. Ne telefona ne maile herhangi bir dönüş olmadı. Aynı sorun yaşıyan varmı acaba?

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben alışkanlık olarak kapatıyorum sizin de dediginiz gibi %3 gidiyor.

Biraz uğraşırsanız eminim bu da çözülür. Sorun size özel değil ama android de mutlaka çözümü vardır ama öyle ama böyle.

Binlerce farklı model telefona aynı ışletim sistemi çıkınca malesef böyle şeyler kaçınılmaz. Ios bile model sayısı artınca özellikle eski modellerde sapıttı bu zor bir iş. Burada görev samsung a düşüyor android i kendi cihazlarına daha iyi uygulayacaklar veya daha iyi uygulayan bir firma çıkacak serbest rekabet neticede.

Bu telefonun ve genel olarak samsung ların çekim gücü düşük yerlerde çok ciddi şarj sıkıntıları oluyor malesef bilinen ama henüz çözülemeyen bir durum. Şimdilik mobil veriyi kapatmak gayet güzel bir çözüm bence :)

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tabi denerim bu gece yatarken. Ben gece mobil bağlantıya yada wifi bağlantısına ihtiyaç duymadığımdan özellikle kapatıyorum. Biri gecenin 3'ünde bana ulaşmak istiyorsa araması gerekir yoksa whatsapp vs hayatta duymam zaten Ama tabi kullanım gereklilikleri ve ihtiyaçlar farklıdır.

Uygulama, oyun vs ne kullanıyorsunuz, zararlı yazılım vs olabilir mi? Ben genelde son yüklediğim uygulamaları not ederim ki sisteme olumsuz etkisi varsa onu kaldırıp geri dönebileyim.

Ayrıca gece interneti neden açık bırakıyorsunuz?

IOS te de bu çok farklı olmuyor, 8 plus da da kapatırdım interneti, %100 olarak kalsa bile (kaç kaşdığından emin değilim) kullanmaya başlayınca hızlı bir tükeyim olurdu, %5-%7 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradaisu. -- 25 Eylül 2018; 12:37:34 >

Fikirler Ölmez....
  • Açıkçası ben şarjdan çok memnunum.
    Çift hat çalıştıran, sürekli Samsung saate bağlı ve arada bir bluetooth kulaklığa bağladığım telefonum ofiste sürekli hücresel veri kullanmasına rağmen eve gitmemi ve hatta akşam saat 22 ye kadar da şarja takmamamı sağlayacak yeterlilikte bir şarj süresi sunuyor. WiFi ağ olsa demek ki ikinci günün yarısına kadar çıkaracak. Bu arada parlaklık otomatik ve AOD sürekli açık.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam Android cihazların hemen hemen hepsinde var bu olay, stabil değil pil durumu;bazen az bazen çok gidiyor. İPhone, sony, samsung, htc den bolca telefon kullandım. Pilin stabil olmaması olayını en çok samsung da yaşadım. Bu konuda htc ve sony samsung dan iyi. İPhone 7 plus kullandım oda istikrarlıydı pil konusunda

• Gece sarji fazla tukenen arkadsslar greenify diye bir program var deneyebilirler mi?Onceki android telefonlarimda pil ve ram sorunu nedeni ile kullanmistm ama bahsetrmtiginiz gibi bi pil sorunu yasamadigim icin kurmadim.Wifi ile ortalama 7 sebekenile 6saate yakin ekran suresi aliyorum.

Android sistemlerde bazen ugulamalar kendi kafasina gore uyaniyor.Bu program bunlari uykuya aliyor.Ozellikle mobil veri acikken senkronize etmeye calisiyor olabilir.

Bir de facebook uygulamasini neden kullaniyorsunuz?Mobilden girince de gayet konforlu.Uygulamanin gereksiz bir pil tuketimi soz sonusu.programsiz Instagrama girsebilsem onu da silecegim.

Dikkatimi ceken Facebook servisleri absurt asiri pili somurmus. Facebook ve onunla alakali uygulamalar ne yuklu ise sizde o sorunlu anlasilan . O yuzden bataryasi cok daha iyi gittigi iddia edilen ( ne(ler) pahasina ise o apayri bir konu ... ) P20 Pro dan bile size hayir gelmemesi sanirim cok dogal :/

Pil tuketimi aslinda birazda kullanilan programlar ve ne SIKLIKTA oldugu ile de ilintilidir ...

Normal sekilde .apk dosyasini indirip kurulmasi kafidir .

AndroidFileHost
    com.sec.android.app.launches_10.0.00.51.apk | by xda-developers.com for Utilities
    https://androidfilehost.com/?fid=1322778262904013658

Haberin kaynagi :

https://www.xda-developers.com/download-samsung-experience-10-launcher/

Daha once de S9 Plus ta sizdirilan gorsellerdeki gibi bircok arayuz yenilikleri bu uygulama ile aktiflenmiyor. Sanirim baska bilesen uygulamalar vs de gerekli. Simdilik merak edenler icin . Denedim birkac saattir de kullaniyorum bir sorunla karsilasmadim .

Merak edenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEARTH1977

çok iyi çıkmamış olabilir ama birebir ekran tonuyla aynı
    Geyet iyi cikmis, simsiyah ya Boyle cam var mi suan piyasada?

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Dostum ios a geç sen de kurtul bizde kurtulalım , dandik note 9 boşver gitsin kullanma sen bu cihazı sana göre değil deli dehşet pil yiyor

Pil ayarlari kisminda pil tuketen uygulamalar ve ne kadar sureler ile diye onun ekran goruntusu paylasilmali aslinda.

Bu tur degerler baskalarinki ile birebir kiyaslama pek yapilamaz...

Pazarlama Bilgieri, Samsung tan promosyon almalar ile ilgili cikan uyarilari onaylamak ta pili asiri tuketebilmektedir. Cihazdan kaldirilabilen ama her kurulumda mecburi yuklenen Bizz ve Galaxy Firsatlari uygulamalarini da derhal kaldirin derim .

Arama kisminda da " Pazarlama Bilgileri " diye aratin secili ise kaldirilsin .

Cihaz bakimindan da bakimini yapin.

Yedekleme geri yuklemesi daha once ozellikle uygulama ve oyun kurulum dosyalari yedeklenmisse de onlari kaldirip tekrardan temiz kurulum ile elle bahsedilen uygulamalari Samsung Magazasindan ve veya Google Playstore dan indirilmesi daha dogru olacaktir .

GPS surekli acik mi ? NFC acik mi ?

Sonucta yine tatmin edici sonuclar ve deneyimler elde edemezseniz servise yollayin incelensin .

Kamera gece cekimlerinde pastel gibi olmasi cok dogaldir her markad az cok vardir.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Flood yapıyorsunuz. Devam ederseniz, şikayet edeceğim. Anladık. Memnun değilsiniz telefondan ama bunu sürekli burda yazarak amaçladığınız şey nedir hocam sizin? Iphone 2g den beri Iphone kullanıyorum ben, Iphone X de var bende. Note 8 i bile tercih etmem Iphone X e. Tercih meselesi bu.

Ne zaman alıyorsunuz Iphone'u? Tarih verin, şafaksayar kuracağım telefona.. Fenalık geldi sizin mesajlardan.

Orijinalden alıntı: smart1978

Paylastiginiz gorsellerden sadece yuklu ve devre disinda olanlarin listesi sadece.

Pil ayarlari kisminda pil tuketen uygulamalar ve ne kadar sureler ile diye onun ekran goruntusu paylasilmali aslinda.

Bu tur degerler baskalarinki ile birebir kiyaslama pek yapilamaz...

Pazarlama Bilgieri, Samsung tan promosyon almalar ile ilgili cikan uyarilari onaylamak ta pili asiri tuketebilmektedir. Cihazdan kaldirilabilen ama her kurulumda mecburi yuklenen Bizz ve Galaxy Firsatlari uygulamalarini da derhal kaldirin derim .

Arama kisminda da " Pazarlama Bilgileri " diye aratin secili ise kaldirilsin .

Cihaz bakimindan da bakimini yapin.

Yedekleme geri yuklemesi daha once ozellikle uygulama ve oyun kurulum dosyalari yedeklenmisse de onlari kaldirip tekrardan temiz kurulum ile elle bahsedilen uygulamalari Samsung Magazasindan ve veya Google Playstore dan indirilmesi daha dogru olacaktir .

GPS surekli acik mi ? NFC acik mi ?

Sonucta yine tatmin edici sonuclar ve deneyimler elde edemezseniz servise yollayin incelensin .

Kamera gece cekimlerinde pastel gibi olmasi cok dogaldir her markad az cok vardir.
    Dostum, bu arkadaş ne derseniz deyin kafasına koymuş cihazı değiştirecek. Ona böyle şeyler demeyin, XS le yapacağı değişimin ne kadar muhteşem bir değişim olduğundan falan bahsedin. Android'in daha çok yolu olduğunu, IOS a dönmenin en mantıklısı olduğunu, imkanınız olsa, bütçeniz elverse sizinde oraya geçeceğinizi falan söyleyin, içi rahatlasın, alsın gitsin Iphone'nunu , hepimiz rahat edelim.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.