Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19.361
Cevap
168
Favori
370.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    Ucretsiz combination firmware dosyalari ile kendiniz de cihazinizi kalici olarak Turkiye yazilimini atabilirsiniz . Kalicidan kastim KNOX sifir kaliyor ve klasik odin ile atilan baska ulke romlari bile kismen kalici olsa da bu bahsedecegim metodla daha da kalici olarak ulke degisimi yapilmaktadir. Yine ayni metodla orjinal ulke yazilimina da donulebilir KNOX sifir kaliyor root filan yok.


    Bircogumuzun bildigi klasik firmware ile yapilanlar aslinda kalici degildir ve OTA dan guncelleme alamaz cunku tam manasiyla gerekli ayarlarla yazilim atilmamistir .

    Multi CSC li olanlarda ise yine Turkiye ise Turkiye veya hangi ulkenin ki ise o ulkenin CSC kodu degismeyerek te guncelleme alabilmektedirler .


    CSC ( Ulke satis kodu ) multi CSC dahi olsa sonucta cihaz formatlanirken acildiginda bir ulkeyi sececektir iste o secimi degistirmek gerek multi CSC li firmware / yazilim olsa dahi.



    Bahsettiginiz seyler bankacilik uygulamalari calismamasi cok tuhaf sonucta cihaziniz root lu degil . Uzucu cozumu de var


    En kisa zamanda en sade net gorsel olarak nasil yapilir paylasimi DH de yapacagim. Hazirlayacagim genel Samsung cihazlarin herhangi birine uyarlanacak sekilde yapacagim .

    DH de veya baska forumlarda suan ucretsiz uyelik vs ile erisilebilecek sekilde anlatanlar var midir bilmiyorum ona da bakarim .


    Ben bu sekilde gecen yil Note8 cihazima Andorid 8.0 ilk cikan Fransa ulke urun koduna gecis yaparak OTA dan Android 8.0 update islemini yapmistim ki o zamanlar en az 1 ay Turkiye ye gec cikmisti diye hatirliyorum ki degerdi de ....


    Combination firmware ile daha derin ve kapsamli donanim bilesen testleri de yapilmaktadir .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: standalone

    19 ağustosda doldurduğum formdan hala ses seda yok ama 22 sinde eşim için doldurduğumuz form renk pembe olduğu için sanırım elimize ulaştı.
    sanırım siyah ve gri renkler ellerinde yok bu konuda bilgi vermiyorlar aradığımda başvuru sırasına göre gönderiliyor diyorlar.
    ama 19 undaki başvuru yerinde dururken 22 sindeki başvuru teslim edildi ve rengi pembe ise başka bir mantıklı açıklama gelmedi.
    sizin başvuru tarihleriniz neler forumdaşlar.
    teşekkürler.
    Ben de ayın 20'sinde başvurdum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hatipoglu

    YKB'ye bu konuyu ilk yazanlardanım. Çok gereksiz bir geri dönüş yaptılar; bazı uygulamalar bazı cihazlarda çalışır dediler.
    ÖnSipariZede olup hala note9 larımıza kavuşamadık ama , YKB na googledan, mobil uygulamadan, bireysel bankavılıktan, müşteri hizmetleri vip platinum dan ve şubeme gittiğimde mutlaka gündeme getireceğim. YKB mobil çalışmıyor diye duyum aldım diye konuyu açıp gerekli şikayet ve temmeniler için BAŞVURACAĞIM bende , belki çoğunluk olursa hızlanır.
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Hayır YKB mobilde sorun yok. YKB Cüzdan çalışmıyor.
  • hatipoglu kullanıcısına yanıt
    Yeni Iphone'larda çalışmasa hemen güncelleme yapar YKB. Ama Android olunca, cık.
  • Selam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaman5855

    Selam
    Aleyküm selam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ENDERES-5441

    Note 8 bile Eylül ayı güvenlik güncellemesini aldı yetmedi ağır çekim modu emoji desteğini aldı, bizde Note 9 almasamıydık acaba
    Bugün de gelmedi şu güncelleme yaw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blueDr

    Bugün de gelmedi şu güncelleme yaw

    Alıntıları Göster
    Gelsede sadece güvenlik güncellemesi olacak değişik birşey yok ama neden geç veriliyor orası malum Ülkemiz 3. Dünya ülkesi statüsünde halâ.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: carman1tr

    Merhaba arkadaşlar. Almanya çıkışlı dual sim bir Note 9 ile aranıza katıldım. Bekledim ama sanırım ithalatçı garantili cihazlar gelmeyecek :(



    Şu Yapıkredi cüzdan başta olmak üzere bazı uygulamalar "cihazınız bu sürümle uygun değil" diyerek yüklenmiyor. Diğer uygulamaları apk bulup yüklemek mümkün oldu. Ama Yapıkredi apk bulsam da çalışmıyor. Başka Google hesap kurdum yine aynı sorun çıktı. Ön bellek temizledim yine olmadı. Reset attım yine olmadı. Wipe cache Yaptım sonuç hüsran :(

    Çözümü bilen var mı acaba?
    @hatipoglu uyarınca az kalsın YKB Mobil diye ortalığı ayyuka kaldıracaktım :P YKB CÜZDAN uygulaması imiş.

    Yeri gelmiş iken konuyu açsak , Cüzdan harici hangi programların Note9 lar ile sıkıntısı var veya hiç çalıçmıyor YKB Cüzdan örneği üzere.

    Belki çoğunluk olursak başvurular yaparsak hızlanır süreçler.


    Note8 N9500 ithalatcı serilenrinde android7 den android8 e geçince VoLTE vebenzeri sıkıntılar olmuştu. @carman1tr ama sizdeki Almanya üzerinden ise muhtemelen N960F(FD duos) dur, denedinizmi operatörünüzde TR den farklı çalışan, çalışmayan özellik vs veya sıkıntı yaratan tarafları var mı aceba. Burda fiyatları gecen haftalarda sorduğumda ( güncel fiyatı bilmiyorum) 1450-1530 YSD demişlerdi Note9 SnapDragon 8/512 olanlar için. Hatta ben metalik bakır rengi istiyorum oda gelecek yakında demişlerdi. Siz umarım uygun fiyata almışsınızdır. Yurt dışında indirimli buldursam benimde niyetim var dediğiniz gibi ithalatcı garantilileri beklesek bile kur sebebli karmarjı vergi vs yüksek olacak gibi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ß@R!$

    https://www.youtube.com/watch?v=8xl1t1ly9-4

    Arkadaşlar videoda Shop Samsung uygulamasından Fortnite için işlemleri yapıyor. Ben oyunu indirip oynadım skini aldım ancak Shop Samsung uygulamasını bulamadım hiçbir yerden. 15.000 Papel'i ordan alıyomuşuz. Yardımcı olabilecek var mı?




    Buldum anca böyle diyor?
    Hocam o sadece amerikaya özeldi onlara gelen bi teklif nasıl bizde gear icon x vs teklifleri geldiyse




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paradaisu.

    Hocam o sadece amerikaya özeldi onlara gelen bi teklif nasıl bizde gear icon x vs teklifleri geldiyse

    Alıntıları Göster
    Amerika ya gelen tekliflere bak bi de bizimkine bak... Admalara AKG nin en iyis kulaklığını sunmuşlar 15 papel sunmuşlar vs vs
  • Ho0k kullanıcısına yanıt
    Merhaba,



    Bestsuit'i denedim az önce. Uygulama olarak ben beceriksiz olmama rağmen kolay uyguladım. Ancak gerçekten ele hamur gibi yapışıyor. Belki biraz kullandıktan sonra etkisi geçer diye ümit ediyorum. Yansıtmalı bir film kullanmışlar. Ekranın parlaklığını engellemedi. Kenar metal çerçevelerin olduğu bölgeyi kaplamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy watch'u teslim aldım. Yanında hediyelerini göndermemişler. Umarım Iconx mağdurlarına dönmem :)
  • Arkadaşlar virüs koruma programı kullanan var mı not 9 larda mcafee tabanlı bir güvenlik modu zaten var ancak bir de Samsung kullanıcılarına özel ücretsiz deneme sürümü var Ne dersiniz sizce virüs koruma programı yüklemeye gerek var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasancalis kullanıcısına yanıt
    ben almak istiyorum ulaşmak isdesen tek yer whatsapp dan yaza bilirsin

    Numaram +994558969961 ismim Penah

    pm ata bilmiyorum kapali burda çünki sadece whatsapp akdive bende

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRAVEHEARTH1977

    Arkadaşlar virüs koruma programı kullanan var mı not 9 larda mcafee tabanlı bir güvenlik modu zaten var ancak bir de Samsung kullanıcılarına özel ücretsiz deneme sürümü var Ne dersiniz sizce virüs koruma programı yüklemeye gerek var mı
    Ben norton kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim mükemmel koruma sağlıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim saat de geldi ancak iki hafta haber bekleyecegim samsungtan, hediyelerden haber gelmezse iade edecegim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]



    Her kamerayı açtığımda bu hatayı alıyorum artık bıktım. Başka yaşayan var mı böyle bir sorun ? P20 Pro ya laf yapıyordum ama bi kere şöyle sorun yaşamadım. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 9 ile birlikte gelen v-bucks ve skini nasıl alıyoruz, alabilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 20 Eylül 2018; 21:48:51 >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.