Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9'a zam geldi: 8000TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
8.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş mesajı silmiş sanırım ama ben genede cevap vermek istedim.

berk768 @ 7 Eylül 2018 13:01:26
    Yazdığın fiyatların çoğu şişirme fiyatlar en pahalısını seçip yazmışsın nasıl çıktıysa inmesinide bilir bu fiyatlar.

cidden anlayacağını bilsem çok uzun ve örneklerle anlatırım ama artık açıklama yapacak hal kalmadı bizde, o yüzden sen haklısın arkadaşım.
  • retro61 R kullanıcısına yanıt
    Haberler de gördüğümü söylüyorum. Neyi sallayacağım acaba?
  • 1300 TL'ye Meizu M6 Note aldım rahatım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    AZ SALLA AZ 200 DESEYDİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 7 Eylül 2018; 14:16:11 >
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Alın size az salla! Gündemi takip edin gündemi!

"Dolar ve Euro’nun artışı ile un fiyatları iki katına çıktı. Daha önce 95 liraya satılan 50 kiloluk un çuvalının fiyatı 175 lira oldu. Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu, “Yapılan zamların ardından fırıncıların giderlerini karşılayabilmesi için ekmek fiyatının 2 TL olması lazımdır” açıklaması yaptı."

https://indigodergisi.com/2018/09/ekmek-fiyati-2-tl-olmali/
  • Bu sadece dolar mevzusu degil bi kac yil once en kral cihaz 2000 liraya alinabiliyordu simdi orta seviyeler bile o fiyati aşmiş durumda.Yukarda arkadasin dedigi gibi firmalarin dolar disinda cikarttigi rakamlar cok yuksek.

Ya kardesim Allah askina birisi soylesin 9000 liraya aldigin telefon ne yapacak ? Telefon ihtiyac iken luks olmus durumda.Sacma sapan seyler yok diyafram acikligi su kadar yok islemci bu kadar ram bu kadar ne yani telefonda yapacagin seyler kisitli.

Hadi diyelim ki burdan biri cikti dedi ki ben telefonu oyunlari ek yuksek ayarda oynamak icin aliyorum.Tamam aldin kardesim fps oyunlarini da en yuksek seviyede oynuyosun ne kadar zevk aliyorsun ? Telefonu hic elinden dusurme surekli oyun oyna film izle 6 7 ay sonra amoled yanigiyla karsilasicaksin ips ekranlarda da sararma olayiyla karsilasicaksin.Cihazi goturuceksin yuksek ihtimal kullanici hatasi diyecekler hadi demediler gittin yaptirdin.2 sene gecti garantisi bitti yine ayni sorun olustu ha bide batarya mevzusu var onun disinda cihazin baska yerleride bozulabilir.Verdigin 9000 lira noldu çöp oldu 2 senede.

Allah akıl vermiş kullanın bunu gidipte operatorlere taahhut vermeyin birilerine hava atmak icin kendinizi keriz yerine koydurmayin.Adamin elinde iphone x var metrobuste kart basiyor ne anladim bundan ? Afedersin bi tarafinda don yok hala marka hava civa pesindeler..

"Bir uIus ne kadar düşmüşse, süsIü ve gösterişIi şeyIerIe o kadar savurgandır."

• Beyler... dünyadan TIME_OUT oluyoruz. Farkındamısınız?

• GMT +3 den mesajı almıştım zaten

• "Onların Iphone'u varsa bu tarafta Samsung var"..
    "Samsung alma Vestel venus var"...
    Sahi Venus kaç para?
  • İyi olur ohhh oy verin daha siz bunlara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Bunların değil dünyadan daha yaşadıkları ülkeden haberi yok..
  • bu telefon arkadaşlar, insanların ne yapmasını bekliyorsunuz. yok adam en fazla alo diyecek, yok sosyal medyada gezecek.

Evet sadece bunları yapacak. Ve bunları yapmak için de o 8000 bini verecek.

Çünkü 1 milisalise programın erken açılması onun için orgazm nedeni.

kim ne yaparsa yapsın, yargılamamak lazım.
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Bu yazılanlara imzamı atarım.

• Son model telefonlar genelde 1.000 $ civarında.

Telefon fiyatları artmadı.

Paramızın değeri ve doğal olarak alım gücümüz düştüğü için pahalı geliyor.

ABD de 1.000 dolar asgari ücret 2.000$ desek adam maaşının yarısıyla alabiliyor.

Şimdi Türkiyede Note 9 = 800 TL dersek ucuz mu olur pahalı mı siz karar verin
  • pspoor P kullanıcısına yanıt
    her dönemin sıkıntısı, o devrin partisinden çıkarıcaksak, çok konuşma bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Almayın olsun bitsin.Artık dolar hikaye firmalar kafalarına göre zam yapar olmuş. Afedersiniz kıçımdan kan alsalar gidip bu telefona bu parayı vermem alternatifsiz kalsamda gidip Vestelin telefonlarınada para vermem.Eskiyle idare edin gitsin satamayınca bakın nasıl fiyatlar iniyor.Bizim millette gösteriş olmasa gidipte 1600 lira maaşla telefona 8 9 bin tl para vermez ama bi moda trendidir gidiyor işte.
    Dostum yanlış yere kafa yoruyorsun.
    Telefon pahalı hak etmiyor almayalım ama

Peynir en ucuzu 22 tl
    yoğurt 11 tl (2kg dı sanırım )
    700 gr kaşar 26 tl
    tuvalet kağıdı 40 tl
    yumurta 18 tl un ucuz yerde.
    Bunların arasında fiyatını hak eden kaç tane ürün var. Ev araba fiyatlarından konuşmuyorum bile. Onu alma bunu alma diyerek
    bir yere varamayız. Alma demek çözüm değil ,paramız neden sürekli değer kaybediyor asıl sorun bu. O zaman parkta yatalım ev kiraları pahalı , yemek yemeyelim pahalı?

• III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Burda konu telefon oldugu için böyle yazdım yanlış olan bişey yok.Fiyatını haketmeyen çok şey var elbet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt
    Var hocam var da gerçeklerin ortaya çıkmasını, her nedense istemiyorlar gibi geliyor bana. Ekmek 2TL olursa hepimiz 2TL'den alacağız sonuçta. Bizi seviniyorlar mı sanıyorlar ne yapıyorlar.
  • firmalar fırsatçılık yapıyorlar yapsınlar çoğu insan o parayı vermez.hadi 1000 dolar olsa tlf iki ay önce 1000 dolar 4,700 tl ydi şimdi ise 6,500 bu arada tlf nun fiyatı zaten 800 dolar civari nasıl oluyor 8000 tl açıklasınlar.umarım çoğu satamazlarda ellerinde kalırlar zarar ederler bu kadar fiyat yükselirmi birden.ürünün dolar fiyatı belli daha niye zam yapıyorlar.ama daha iyi en azından ülkemiz insanları çin firmalarına yönelir xiaomi huwai zte ve diğer firmalarda bu pazar payından iyi iş çıkarırlar.iki tane mi8 s edition alıcan o fiyata.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.