Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9'a zam geldi: 8000TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
8.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Bu mesaj silindi.
    Sabah sabah ne güldüm yaaa
  • Karşılaştırmaya gel. Adam yatak odası takımıyla telefonu kıyaslayıp birinde çok malzeme var biri 15cm diyerek fiyat eleştirisi yapıyor
  • - Amerika satış fiyatı 1250$, Amerika asgari ücret 1600$, Asgari ücret çalışma oranı %2, Nüfus 325 milyon
    - Türkiye satış fiyatı 1415$, Türkiye asgari ücret 244$, Asgari ücretle çalışma oranı %80, Nüfus 90 Milyon

Amerika'yı sevdiğimden değil, oradaki insanlar benden çok daha iyi şartlarda yaşıyor. (Sokakta yaşayan evsiz kalan insanları örnek gösterip çok iyi olsa onlar neden dışarıda diye hemen atlamayın, gidin araştırın)

• Türkiyenin önde gelen bilim insanları chrome un şeytan işi olduğunu çözdüler, google bu yüzden haramdır, android telefonlar günahtır 👳🏻‍♂️

Samsung Galaxy Note 9'a zam geldi: 8000TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniko1

Amerika satış fiyatı 1250$, Türkiye satış fiyatı ise onca vergiye rağmen şuan itibari ile 1415$'a tekabül eden telefona yapılan zama çok da bir şey diyemiyor insan tabii
    bize gelen cihazlar euro üzerinden geliyor. almanya üzerinden örnek verirsek: Almanya mediamarkt' ta satılan 128 GB note 9 kdv dahil 1000 euro şuanda.

1000 / 1,19 = 840 EURO almanyadaki vergisiz note 9 ücreti.

aynı fiyattan bize gelse bu cihaz:

840*1,1 = 924 EURO %10 Trt bandrollü fiyatı. bizdeki vergi sistemi bindirmeli olduğu için bu fiyat üzerine ötv geliyor.

924*1,25 = 1155 EURO %25 ÖTV fiyatı. yine aynı şekilde bu fiyata %18 kdv biniyor.

1155*1,18 = 1363 EURO

Şuanki kurla cihaz:

1363*7,7 = 10.494 TL yapıyor. Ama cihaz bizde 8000 TL.

samsung avrupa satış fiyatından ucuza getiriyor yani bize ürünü. bi tarafını kıpırdatmadan aldığımız ürünün yarısını kendilerine yontanlar, gasp edenler utansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar. yapi kredi bankası samsung ile işbirligi yapmis cihaz kredisi adi altinda vade farksiz 6 taksitle 6500 tl note 9 satiyor. subede katalogdan gördüm note 9 u.

https://www.yapikredi.com.tr/m/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/cihaz-kredisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StackOverflow -- 7 Eylül 2018; 10:0:38 >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sen sonuca bak. Asıl söylemek istediğimi iyice belirrmişim. Samsung, fırsat bu fırsat demiş ve köklemiştir. Neden başka bir noktaya takılıp kalıtorsun? Tamam düzepteyim, aynı özellikteki çinli telefonlar çok daha ucuzken samsung neden bu kadar pahalı? Birçok parçayıda krndisi üretiyor. Not 9un maliyeti taş patlasa 150 doları geçmez....

• 5 bin de vermem bu ne ya parayı çöptenmi topluyoz kurmuş yemişim kurunu, android bir telefona 2 bin den fazla vermem, yobaz sanmayın sakın ama çalıştığımız emeğinde bu kadar hiçe sayılmasını ben kabul etmiyorum param olsada almam, kur kur da bir yere kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 7 Eylül 2018; 10:22:17 >
  • Benzin 10 lirada olsa yetmez ama evet.

https://youtu.be/epCbpA6hVco

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

5 bin de vermem bu ne ya parayı çöptenmi topluyoz kurmuş yemişim kurunu, android bir telefona 2 bin den fazla vermem, yobaz sanmayın sakın ama çalıştığımız emeğinde bu kadar hiçe sayılmasını ben kabul etmiyorum param olsada almam, kur kur da bir yere kadar
    Bizim millet boyle iste %40'i zekidir diyorlar ya gercekten cok dogru.

Bizim milletin dusuncesi bu kadar iste olayin ana fikri zamlar bizim milletin anladigi Android telefona bu kadar para vermem.

Bilal'e anlatir gibi anlatacaksin bunlara ha ondada anlamiyorlar cunku yeterli seviye yok malesef fabrika cikis bu sekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Ben vermem gerçekten niye vereyim 2 bin liralık android ile 8 bin liralık android arasında fiyatı kadar deneyim farkı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: no1_teknoloji

Arkadaş sen sonuca bak. Asıl söylemek istediğimi iyice belirrmişim. Samsung, fırsat bu fırsat demiş ve köklemiştir. Neden başka bir noktaya takılıp kalıtorsun? Tamam düzepteyim, aynı özellikteki çinli telefonlar çok daha ucuzken samsung neden bu kadar pahalı? Birçok parçayıda krndisi üretiyor. Not 9un maliyeti taş patlasa 150 doları geçmez....
    Note 9'un maliyeti taş patlasa 150 dolar mı? S9 Plus'ın birim maliyeti 380 dolar zaten. Kaldı ki telefonun yanında kablosuz şarj ünitesi, bluetooth kulaklık ve power bank de veriyor. iPhoneX 390 dolar birim maliyeti, fiyatı 7500 tl. Yanında da bir kulaklık bir şarj aleti geliyor.

Sorun Samsung değil, ülkenin durumu.
  • Fiyat artisina sebep TL in deger kaybetmesi Dolar Avro Sterlin hatta Suriye para birimi savastaki ulkedekine karsi TL in suratle dramatik deger kaybetmesi boyle olayacagini ben aylar oncesinden ifade etmistim... Daha da artacaktir ...

Turkiye ihracat odakli ozellikle markalasip katma degerli urunlerini acilen artirmasi gerekiyor. Lakin Turkiye yabancilari icin ucuz tatil ucuz is guuc ucuz mal olarak ic piyasa asiri pahali disariya da asiri ucuz yerli mallari gordukce bu tur gelismeler direk veya dolayli kacinilmaz olmaktadir.

• Erduvan ermiş ermiş.. bak bi konuşmasıyla neler oluyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

Note 9'un maliyeti taş patlasa 150 dolar mı? S9 Plus'ın birim maliyeti 380 dolar zaten. Kaldı ki telefonun yanında kablosuz şarj ünitesi, bluetooth kulaklık ve power bank de veriyor. iPhoneX 390 dolar birim maliyeti, fiyatı 7500 tl. Yanında da bir kulaklık bir şarj aleti geliyor.

Sorun Samsung değil, ülkenin durumu.

Alıntıları Göster
    Niye cevap veriyorsun hocam ?

Konunun altindaki yorumlar zaten ulkenin halinin ne kadar dramatik oldunu gosteriyor.

Sanki bonzai afyon cekmis gibi hepsi ucuyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ÜLKEMİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM. TEŞEKKÜRLER TÜRKİYEM

• StackOverflow S kullanıcısına yanıt
    Bi yalnışın olmasın aylık %2.80 diyor oran

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

Bi yalnışın olmasın aylık %2.80 diyor oran
    daha bu sabah subede katalogdan baktim. geri ödeme 6499 tl yazıyordu. cok eminim. disarda ykb subesi sana yakinsa sorabilirsin.

• Dış güçlerin oyunu bu zam yapmak, nede olsa dış güç Koreli.
    Aynı şeyleri bim yapmadı mı? Onlarda zam yaptı. Dış güçler dış güçler.
    Çepleriniz parayla dolacak dediler,
    Donunuzu alacaklar donunuzu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.