Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.599.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi bu testlerde iphone 7 plusın bir yıllık cihaz olduğunuda akıldan çıkarmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 plus ın 5.5" Note 8 in de 6.3" ekranlı olduğunu unutmamak lazım.

1 yıllık 7 plus kullanma tecrübeme göre cihazımda yoğun tarayıcı kullanımı ile beraber ilk zamanlarda 7+ saat son zamanlarda ise zaman zaman 8+ saat ekran süresi alıyordum.

Note 8 in bu sürelere yaklaşması bile bu derece büyük ekranlı bi telefon için yeterli bi süre bana kalırsa. En azından 'bataryası küçük' - 'böyle batarya mı konulur' tarzı eleştiriler için günlük kullanım süreleri iyi bir cevap olmuş. Ayrıca doğruysa Samsung un belirttiğine göre 2 sene sonunda batarya performansı %95 seviyesinde korunacakmış.

• bir videoya bakıp yorum yapmak ne kadar doğru bimiyorum ama, mi mixx e 4400 mah batarya sığdırılabiliyorken, boyutlar vesaire farkı da yok, koskoca samsung neden 3300? kalem var diyelim 4000 mah a fitleyelim? Bu mi mix android evreninin en iyi batarya süreli cihazlarından biri bu arada, insanlar note gibi cihaz aldığında bu performansı görmek isteyecek elbet, özellikle sizin bizim gibi bu konulara hakim kullanıcılar ve tabi ki bu durum bizi cihaza ön yargılı yapacak, bu demek değil note 8 alınmaz isteyen gider alır harika bir cihaza sahip olur, tek kalemli cihaz bu bile kafi mesele almaksa evvela cihazlara bir paket gözüyle bakan insanlara ve fikirlerine de saygı göstermek lazım mantık ve gerçeklerle ile uyuştuğu sürece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksesuarlar icin Amazon.com dan Turkiye ye gonderilenler olacak sekilde listesi :

• quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

Almak zorunda değilsin parası olan alır

para var şükür ama bilinçli harcamak lazım firma tilkiyse sende tilki olacan ki 2 hafta sonra kendini enayi hissetmeyesin
  • telefonu 2 dk bugün media markta elime aldım telefon iyi ama dex istasyonla muhteşem olmuş. ayın 10 unda eğer hala saat kampanyası devam ederse sipariş ediyorum eğer saat kampanyası sona erdiyse on sipariş yerine nerede bulursam oradan alırım on sipariş yerine dex ile.

• Tükeniyormuş gibi çek SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]
  • Bu tarz cihazlar heves işidir. Ürün tanitildiktan 1 bucuj ay sonra raflara cikiyor. Iphone tanitilacak 1 haftaya satisa sunulacak. Urunler bu sekilde hemen satisa cikmadikca musteri kaybediyor.

Samsung yanlis yapti, hemen satisa cikarsa millet diger modelleri gormeyecekti.

Mix 2, mate 10 ve iphone 8 i gorunce, fiyatlari da beklentilerin altinsa cikarsa note 8 satmaz.

Hiçbir beklentimuz olmayan v30 tanitilinca bile note 8 den daha yenilikci ve donanimli bir cihaz olarak gozuktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 3 Eylül 2017; 13:18:4 >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Hikayeden yaziyorlar. Hala 500 siparis gelmediyse zaten Samsung dukkani kapasin gitsin.

Cihaz mi kötü, fiyat mı uçuk diye düşünsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 3 Eylül 2017; 13:19:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Telefonu dün bir Samsung mağazasında denedim. Gerçekten çok beğendim. Baştan aşağı teknolojik bir cihaz olduğu çok belli.

Tek tereddütüm pil noktasında.

Ben hala cihazı görmedim yalnız ilk günden beri sipariş verdim bakalım bekliyorum hayırlısı

• Ankara Ankamall da teshirde ürün var mı, hangi mağazada ?

• Gerçekten bir ürünü tanıtıp neredeyse bir buçuk ay sonra piyasaya sürmek pazarlama hatası gibi geliyor bana da.

İlk günler cihaz ilgimi daha çok çekiyordu. Şimdilerde v30 tanıtıldı, iphone 8, huawei'nin yeni modelleri tanıtılacak. Bu cihaz bir de 5000 tl iken ilgi kaybediyor gün geçtikçe.

3 Eylül tarihindeyiz. Tanıtılalı 15 gün olmuş daha cihazın gelişine 20-25 gün var.

Enteresan politika gerçekten.

Normalde Samsung bu kadar bekletmezdi ama bu defa ne gibi sıkıntılar var bilemiyorum..

• ABD bazı operatör ler dağıtıma başlamış bile

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

• bugün samsung mağazasından siyah + kasko + gear s3 ile 5398 tl ödeyerek ön sipariş verdim artık bekliyoruz note 4/7 den sonra biraz tuhaf olacak tuşsuz telefon :) özellikle ikizlerim video seyrederken tuşa basmayı

not: eşim aldı:)) yoksa 10 eylülü bekleyecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 3 Eylül 2017; 14:49:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

bugün samsung mağazasından siyah + kasko + gear s3 ile 5398 tl ödeyerek ön sipariş verdim artık bekliyoruz note 4/7 den sonra biraz tuhaf olacak tuşsuz telefon :) özellikle ikizlerim video seyrederken tuşa basmayı

Samsung mağazaları da saat hediye verebiliyor mu sadece internete özgü saat hediyesi deniliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

Bu tarz cihazlar heves işidir. Ürün tanitildiktan 1 bucuj ay sonra raflara cikiyor. Iphone tanitilacak 1 haftaya satisa sunulacak. Urunler bu sekilde hemen satisa cikmadikca musteri kaybediyor.

Samsung yanlis yapti, hemen satisa cikarsa millet diger modelleri gormeyecekti.

Mix 2, mate 10 ve iphone 8 i gorunce, fiyatlari da beklentilerin altinsa cikarsa note 8 satmaz.

Hiçbir beklentimuz olmayan v30 tanitilinca bile note 8 den daha yenilikci ve donanimli bir cihaz olarak gozuktu.

Apple her koldan saldiriyor, adamlar pazarlamayi cok iyi yapiyorlar. Dedikleri tarihte urunu mitlaka buluyorsun. Ha az geldigi donemler oluyor ama satisa cikisi cok geciktirmeden onceden az stok bile olsa lansmandan max. 1 hafta icinde satista oluyor iphonelar.

Daha sonra operator reklamlari uzerinden,youtubeda ve cok tuklanan sitelerde iphone goruyoruz. Viral reklam calismasi da cabasi. Once merak uyandiriyor, sanki bu modele sahip olmazsan dunya basina gecer gibi bir algi yaratiyor ve satisi arttiriyor. İos kitlesi zaten fiyat etiketine bakmaz, gider alir.

E musteri memnuniyeti de iyi olunca isler iyi gidiyor.

Tanitimin uzerinden 15 gin gecti, daha ortada reklam yok. Gerci satista olmayan bir urunun reklamini yapmak da gereksiz olur ancak cihazin vaad ettigi ile fiyati arasinda ucurum olunca ragbet de ilgi de az oldu tabi. Ben de iphonelarin tanitilmasini bekleyenlerdenim mesela.

Ki gecen senelerde on siparis verenler bircok sorunla ugrastilar. Cihazlari istenildigi tarihte kargolanmadi, yanlis hediye ile geldi (vr gozluk veriyordu mesela note un bir modelinde, gozluklerle urunu bir gondermedi, gozlugu sonra gonderdi). Bunlar olunca da millet beklemeyi tercih etti.

Son olarak bu fiyat bu cihaza fazla. Saat hediyesi falan da hikaye. Eski model saati veriyor cunku. Kendimizi kandirmaya gerek yok, iste 1200 saat, dus 5.000den al sana telefonun asil fiyati falan bunlar bos ve on siparis veren arkadaslarin kendilerini kandirmasindan ibaret.

Biraz sert yazdigimin farkindayim ama yukarida bir arkadas da acik acik soylemis, enayi hissetmek istemiyorsan 1 ay bekle diye. Ben de bircok kullanici gibi ayni fikirdeyim.

Hal boyle olunca o 500 adetlik saat elinde kalmistir

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    samsung bayileri veremiyor ama samsung turkiye ye ait mağazası verebiliyormuş. tabi yine s-world üzerinden kod gerekiyor.

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    V30 görsel olarak piyasanın en güzel cihazı, en boy kasa muntazam, incelemelere bakarsanız görenin aşık olduğu bir cihaz. Mobil teknolojiyi takip edenlerin beklentileri büyüktü.

Diğer modelleri görmeden satis yapan iPhone var, kapısında dünya kadar kuyruk oluşuyor, satın almak için randevu alıyorsun vs ama diğer telefonlar böyle degil.

Note 8 lanse edilir edilmez temin edilseydi yine büyük satışlar yapamazdi, şuan on sipariş yapanların çoğu hediye veya aceleci olduğu için yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

bugün samsung mağazasından siyah + kasko + gear s3 ile 5398 tl ödeyerek ön sipariş verdim artık bekliyoruz note 4/7 den sonra biraz tuhaf olacak tuşsuz telefon :) özellikle ikizlerim video seyrederken tuşa basmayı

Yavaştan telefonları da kaskolama zamanı geldi haklısınız aslında ama ben bir 10 bin papeli görelim öyle bu işe kalkışırım.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.