Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
187
Favori
1.598.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu cihazlara stereo hoparlör neden koymazlar anlamış değilim yaa. Sırf bu yüzden iphone 8,LGv30,Huawei Mate10 bekleyeceğim.. Sonra karar vereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

hocam peki bunu ödeme yapmadan önce anlayabiliyor muyuz, fiyat düşümünü, birde sözleşme tarzı durumlar olabilir genelde okumuyoruz öyle şeyleri, mesela yakın zamanda telefon fatura tarifem 11 lira zam yemiş, bana fiyat artması olmayacak 12 ay kalma sözünüze denmişti evvela sözleşmede fiyat değişimi operatörün insiyatifindedir yazıyormuş değişik işler. Aslında şuan son nesil iwatch kullanmaktayım saat olmazsa olmazım değil, muhtemeln hediye edecektim bir özel günde birine, mi mixx ve iphone 8 i görmeden hareket etmek istemiyorum, huaweinin de bomba işler yapacağı söyleniyor ama tanıtımları ekimi bulur onun, hatta note yerine s8 plus da alabilirim, benim için biraz daha beklemek en hayırlsı gibi, geçen yıl en beğendiğim cihazlar note 7 ve mi mixx idi, batarya olarak müthiş bir yapıt ve yenilikçi bir cihazdı lakin ilk olduğu için bazı konularda kusurları vardı hatta benim aklıma yer eden kamera konusunda biraz güven vermiyordu, 2. nesil ile o kusurlardan arınıp üzerine eklemiş bir cihaz gelme ihtimali çok yüksek ve iddialarda bu yönde, 6 inç ekran ve 4500 mah batarya deniyor? note 6.3 ve 3300 mah düşünün, bu da heyecan verici, onu görmeden karar vermek içime sinmeyecek gibi, umarım siz memnun kalırsınız seçiminizden.

Merhaba. Siz 7 Plus kullanmıyor muydunuz?

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar hayırlı aksamlar saat hediyesi yazısı orada durduğu müddetçe herkes saat hediyesini alacak saat kampanyası sona erdiğinde sadece hediye çeki görülecektir. Bilginize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, evet hocam ama ekran-kasa oranı daha iyi bir cihaza geçeceğim, android e şans vermek istioyrum ama yeni tasarımlı iphone u görmeden hareket etmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 31 Ağustos 2017; 22:01:49 >
  • Kalemi önemsemeyenler için lg v 30 süper cihaz olmuş bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın hocam dışarıdaydım, tabiki görebiliyorsunuz hocam, telefonu ve saati seçip sepete ekliyorsunuz, daha sonra sepete gidip s-world uygulamasındaki kodu hediye çeki yazan kısma yazıyorsunuz, hem saat hem telefon sepette görünürken 4999 TL'ye düşüyor, ödemeyi bu şekilde yapıyorsunuz, hem saat, hem telefon sepette olduğu sürece gönderilmek zorunda.

Ama dediğiniz gibi sizin içiniz rahat etsin, diğer ürünlerin tanıtılmasını bekleyebilirsiniz, ben yıllardır Samsung kullanıyorum, daha doğrusu note serisini kullanıyorum, s8+ aldım, note serisine alıştığım için ona geçiş yapıyorum tekrardan, ama bakarsınız mükemmel bir telefon tanıtılır, daha çok hoşuma gider 25 eylüle kadar iptal ettirme hakkım mevcut, onu geçtim 25 eylülde kargoya verilse, bana 27 sinde teslim edilse 27 eylülden sonra kutuyu açmadan 14 günlük cayma hakkımda mevcut,(kutuyu açsam bile telefonun ön ve arka yüzündeki bantları çıkarmadan yine iade edebiliyorum), o nedenle ben hemen sipariş vermiştim :)

• Şu ana kadar Iphone 8 sızıntıları aslında %99.8 fikir vermeye yeter bence. O ekran tasarımını şansen ben hiç beğenmedim. hatta Mickey Mouse gibi kulaklarına benzettim o uset kısmı huawei den daha fark yaratan birseyler gelebilir.ama onlarda 4-5bin bandında olacaktır. Dolayısı ile ben note 8 altın sarısı siparişimi verdim. Siparişte s3 fiyatı kodu girince düştü. Eğer saçmalayıp da saati göndermezlerse iade ederim yalnız 5bin hiç bir telefon etmez. ama bunun için hiçbir üreticiyi suclayamayız. Dolar Eur 1-2 lira olduda adamlar pahalı satiyor HAYIR değil tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Kalemi önemsemeyenler için lg v 30 süper cihaz olmuş bilginize.

+1
    Bende çok beğendim, bu sene şimdiye kadar çıkan en iyi telefon bence.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Ses özellikleri dışında note 8 den iyi olan hicbir yanını goremedik nedense. Bir ton da eksiği var, kavisli ekrandan tut ram e kadar

• Zaten internetten almak koşulsuz iade seçeneği ile çok güzel bir hareket olmaya başladı, teşekkürler hocam

@Revolutions Apple sitesinde cihaz alırken dikkatimi çekmişti, cihazın 1200 küsür liralık kısmının direk vergi odluğunu yazıyordu, bu 7 serisi ilk çıktığı zamanlardaydı sonra başka zamlar da yedi cihaz 3600 e almıştım nakit, 4500 oldu vergi de o derece artmıştır haliyle, yani biz ortalama 2000 lira fazladan ödüyoruz diyebiliriz kur vergi, trt vergisi, ötv saçma sapan bir çok şey ama devletin belki tek ve en büyük geçim kaynağı bu, birde kaçak yollarla yaşayan tiplerin ödemedikleri de ödeyen kesime fatura ediliyor derken note 8 5000 liraya çıkıyor, kur vesaire de tuz biber tabii, maalesef yapacak bir şey yok, iphone konusuna gelirsek gördüğümüz prototipler büyük ihtimal gelecek cihazı yansıtıyor, 7 seriside çıkmadan önce internete düşmüştü ve bu gelmez dediğimiz cihaz aynı şekilde tanıtılmıştı, günümüzde gizlilik yok gibi bir şey hele ki elektronik aletler vesaire olunca Kağıt üstünde iyi bir izlenim bırakmasa da bir canlı görmekte yarar var, mi mixx 2, mate 10, gerçekten güzel seçenekler var tabii fiyatı yurt dışından alırsak makul buradan alırsak pahalı olacak sonuçta burada herkes dibine kadar herkesi soyma derdinde, bakalım bir tanıtılsınlarda sonra tüm cihazları bir karşılaştırırız bu konuda da, note 8 in tek kusuru bence bataryası, geri kalan her alanda üstüne koymuş bir cihaz lakin batarya tek başına büyük bir kıstas olduğu için benim gibi bir çok kişi için itici etmen oldu.

Yukarıda bir arkadaş saat fiyatı düşülmüş olan herkese hediyelerinin geleceğini söylemiş, olması gerekende bu gibi görünüyor yanii hediyeleriniz mutlaka gelecekti umarım cihazla birlikte gelir de bekletmezler, hayırlı olsun şimdiden cihazınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

Ses özellikleri dışında note 8 den iyi olan hicbir yanını goremedik nedense. Bir ton da eksiği var, kavisli ekrandan tut ram e kadar

f değerinde minik bir oynama var ama buna rağmen düşük ışık performansı çok çok daha iyi Note 8'e oranla.
  • Teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için, Note 3'ü de gear hediyesi ile almıştım, şu ilk gear :) kare olan, yaklaşık 2 ay sonra gelmişti cihazdan, Samsung'a onu sordum telefon ile saat birlikte mi gelecek yoksa, yine bekleyecek miyiz diye, aynı kargoda gönderilecek dediler, ne kadar doğru kargolar gelince göreceğiz.
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    V30da da stereo hoparlör yok bu arada.

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim öncelikle.
    Evet, Note 1 den beri sadece NOte serisi kullandım ve hala da ısrarla devam ediyorum :)

Sizi de görmek güzel oldu.
    Umarım yine bir arada oluruz.

Saygılarımla...
  • ilhanergincan kullanıcısına yanıt
    Sevgili @ilhanergincan a herkesin huzurunda çok teşekkür ederim.
    Tabiri caizse devreye en üst perdeden girerek kimsenin cevabını veremediği durumu çözdü.

Gün boyu yakın ilgisi ile ciddi bir adım attık ve bayram sonrası çözüleceğine eminim artık ama ne yalan diyeyim kart hamili yakinimdir durumu ile çözülmemeli böyle durumlar.
    Böyle bir global markaya hiçte yakışmayan hareketler ki umarım bundan sonra kimsenin başına böyle bol soru işaretli durumlar gelmez ve dünya üzerinde neredeyse en pahalıya satın alınan ürünlere
    layıkı ile de satış sonrası hizmet verilir.

İyi bayramlar herkese.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 1 Eylül 2017; 0:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Note 8 alsam mı almasam mı arada kaldım :)

Yakisir scream hocam. Cihazin birkac kusuru var ve bunlarin basinda pil kapasitesinin dusuk olmasi geliyor. Bu kadar para verip bir gunu zor cikarabilecek bir cihaz almak bana pek mantikli gelmedi. İphone plus serileri,ortalama kullanimda iki gun batarya onru sunuyor mesela.

Bence 2 hafta bekleyip iphone 8i gormekte fayda var. Bakalim Apple beycigim dersine iyi calismis mi? Eger iyi calismissa iphone tercih edilebilir. S plusi 2 yila yakindir kullaniyorum,cok cok memnunum. Beni hic yariyolda birakmadi.

Eskiden note kullanirdim, note 4teki kronik sorunlardan sonra iphone tarafina gectim ve "oh be" dedim. Her yil ana surum guncellemesinde yeni telefon kullaniyor gibi oluyorsunuz. Zira her yil, yeni ve bambaska ozellikler ekleniyor iphonelara. Ama spen de baska. Sahsen s peni bazi zamanlarda ciddi ariyorum (ornegin acil not alacaksam) ama o zaman da imdadima siri yetisiyor. " siri not al" deyip, istedigimi söylüyorum,olay bitiyor. Kalemi cok nadir zamanlarda aradim. O da genelde maillerin ekindeki pdfler varsa,o pdflerin bazi kisimlarini kesmek iphoneda imaknsiz ama noteda cok kolaydi, o zamanlarda aradim.

Siz note 8i satin alirsaniz,goruslerinizi eksik etmeyiniz lutfen. İyi bayramlar diler, mutlu ve huzurlu bir tatil gecirmenizi umut ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

Şu ana kadar Iphone 8 sızıntıları aslında %99.8 fikir vermeye yeter bence. O ekran tasarımını şansen ben hiç beğenmedim. hatta Mickey Mouse gibi kulaklarına benzettim o uset kısmı huawei den daha fark yaratan birseyler gelebilir.ama onlarda 4-5bin bandında olacaktır. Dolayısı ile ben note 8 altın sarısı siparişimi verdim. Siparişte s3 fiyatı kodu girince düştü. Eğer saçmalayıp da saati göndermezlerse iade ederim yalnız 5bin hiç bir telefon etmez. ama bunun için hiçbir üreticiyi suclayamayız. Dolar Eur 1-2 lira olduda adamlar pahalı satiyor HAYIR değil tabiki

Bende batarya testlerini bekliyorum 7 Plus ve 8 ile. Telefon çıkınca göreceğiz. Sırf bataryası için şu an almama sebebim :))

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Note 8 alsam mı almasam mı arada kaldım :)

Yakisir scream hocam. Cihazin birkac kusuru var ve bunlarin basinda pil kapasitesinin dusuk olmasi geliyor. Bu kadar para verip bir gunu zor cikarabilecek bir cihaz almak bana pek mantikli gelmedi. İphone plus serileri,ortalama kullanimda iki gun batarya onru sunuyor mesela.

Bence 2 hafta bekleyip iphone 8i gormekte fayda var. Bakalim Apple beycigim dersine iyi calismis mi? Eger iyi calismissa iphone tercih edilebilir. S plusi 2 yila yakindir kullaniyorum,cok cok memnunum. Beni hic yariyolda birakmadi.

Eskiden note kullanirdim, note 4teki kronik sorunlardan sonra iphone tarafina gectim ve "oh be" dedim. Her yil ana surum guncellemesinde yeni telefon kullaniyor gibi oluyorsunuz. Zira her yil, yeni ve bambaska ozellikler ekleniyor iphonelara. Ama spen de baska. Sahsen s peni bazi zamanlarda ciddi ariyorum (ornegin acil not alacaksam) ama o zaman da imdadima siri yetisiyor. " siri not al" deyip, istedigimi söylüyorum,olay bitiyor. Kalemi cok nadir zamanlarda aradim. O da genelde maillerin ekindeki pdfler varsa,o pdflerin bazi kisimlarini kesmek iphoneda imaknsiz ama noteda cok kolaydi, o zamanlarda aradim.

Siz note 8i satin alirsaniz,goruslerinizi eksik etmeyiniz lutfen. İyi bayramlar diler, mutlu ve huzurlu bir tatil gecirmenizi umut ederim.

Teşekkür ederim sevgili @nightsoldier hocam :)

Bende sizin gibi düşünüyorum. 11 gün sonra iPhone 8 tanıtılacak zaten. O zamana kadar Note 8 de piyasaya sürülmeyeceği için iPhone 8 i görmeden karar vermek istemiyorum... Eğer iPhone 8 istediğim gibi olmazsa ve Note 8 deki şüphelerim devam ederse hali hazırda kullandığım S8 Plus ile yoluma devam ederim...

Sizin ve tüm sevgili forum üyelerinin Kurban Bayramı kutlu olsun... Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilerim...

• Arkadaşlar iphone 8 in bu cihazı bırakın v 30 la bile rekabet etmesi mümkün değil. Gelecek özellikleri belli hepsinden yavaş kablosuz şarj, Şafilli bir yüz tanıma oled ekran. Bence tek faydası diğer markaların fiyatını geri çekmesi diyeceğim ama öyle bir tepeden fiyat çıkarırsa diğerleride fiyat kırmaz.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.