Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
124.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertugrul29

...
    Not: Sim olarak eş karta sahibim birisi telmaşa xperia neo v de diğeri not 8 de telefon özelliği içinde mw600 kulaklık la kullanıyorum genelde.
    İyi forumlar

Bu eş SIM kart olayını nasıl yaptın? Bahsettiğin SIM data kartı mı, sesli görüşmelere açık kart mı? Opreratörün hangisi? Ben AVEA'dan bir kaç bayiiye sordum bön bön bakıp olmaz öyle şey dediler; kayıp, çalıntı veya bozulma sonucu anca ikinci bir SIM kart çıkartabiliriz dediler. Ve nasıl kullanıyorsun, detaylı bir bilgi verir misin?

quote:

Orijinalden alıntı: moebiousss

Note 8 kalemini nerden ve kaca bulabilirim

Eğer kalemi çok kullanıyor ve gömlek cebinde kalem taşımakda sorun olmayacaksa benim tavsiyem Wacom'un Note serisi tabletler için ürettiği Bambo Stylus feel kalem'lerinden al. Ben çok aradım Türkiye'de bulamadım, eBay aracılığı ile Japonya'dan getirttim. Uzun süreli kullanımlar için çok ideal, gerçek kalem formunda, ele güzel oturuyor. Wacom teknolojisini kullanan Windows tabanlı Samsung Smart PC Pro XE700T1C bilgisayarım ilede uyumlu her ikisinde beraber kullanıyorum
    Wacom Bamboo Stylus Feel Black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 29 Aralık 2015; 12:36:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

quote:

...
    Not: Sim olarak eş karta sahibim birisi telmaşa xperia neo v de diğeri not 8 de telefon özelliği içinde mw600 kulaklık la kullanıyorum genelde.
    İyi forumlar

Bu eş SIM kart olayını nasıl yaptın? Bahsettiğin SIM data kartı mı, sesli görüşmelere açık kart mı? Opreratörün hangisi? Ben AVEA'dan bir kaç bayiiye sordum bön bön bakıp olmaz öyle şey dediler; kayıp, çalıntı veya bozulma sonucu anca ikinci bir SIM kart çıkartabiliriz dediler. Ve nasıl kullanıyorsun, detaylı bir bilgi verir misin?

quote:

Eğer kalemi çok kullanıyor ve gömlek cebinde kalem taşımakda sorun olmayacaksa benim tavsiyem Wacom'un Note serisi tabletler için ürettiği Bambo Stylus feel kalem'lerinden al. Ben çok aradım Türkiye'de bulamadım, eBay aracılığı ile Japonya'dan getirttim. Uzun süreli kullanımlar için çok ideal, gerçek kalem formunda, ele güzel oturuyor. Wacom teknolojisini kullanan Windows tabanlı Samsung Smart PC Pro XE700T1C bilgisayarım ilede uyumlu her ikisinde beraber kullanıyorum

Merhaba yaklaşık 7-8 senedir eş sim karta sahibim operatör türkcell ben aldığım zaman araç ruhsatı sormuşlardı şimdi soruyorlar mı bilmiyorum.
    Bir arkadaşım vodafone dende aldı ama avea da yok bildiğim kadarı ile. Çalışma şekli birisi aktif diğeri pasif en son hangisi ile görüşme yaparsan
    çağrı ona geliyor yani aktif oluyor. Ben genelde uçak moduna geçiyorum diğerini uçak modundan çıkarıyorum. Data hattı değil yani sesli
    görüşme hattı.Aşağıdaki linkde bu konuyla ilgili iyi akşamlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_48268589/tm.htm

• Erdal_FB E kullanıcısına yanıt
    telefondan bağlı olduğunuz modemin dns'ini değiştirip deneyin.eğer modeme virüs bulaşmışsa telefon her tarayıcıda istenmeyen sitelere yönlendiriyor.
  • Note 8üyeleri bende 2 yıldır tablet olmasına rağmen sanıyorum pek kullanmaxığımdanolsa gerek tableti kulup olacağını düşünmemiştim. Acil ve önemli ir ihtiyaç olduğunu bunu araştırmak için kullanıcılara sormam gerekti.sorum şudur TELEVİZYON SANSUNG PLAZMA ÖYLE SMART FALAN YOK BENDE DARK MARKA BİR AKTARI SAĞLAYAN DLNA TÜREVI BİR CIHAZ ALDIM ALCATEL VE HUVAI TELEFONLARI SORUNU EKRANI PAYLAŞABILDIM TELEVİZYON AMA BİR TÜRLÜ NOTE 8 IMLE YAPAMI BAÜLANI HEMEN ALIYOR.YARDIMCI olacak arkadaşların cevabını alırsam çok sevinirim . evde zaten boş duruyor şayet bu ilede yaramaz ise satayım mı sizce
    r

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baki69 B kullanıcısına yanıt
    merhaba. sizin aldiiniz aparat ezcast midir. oyleyse dlan olmasina gerek yok. playstoreden ezcast programi var indiriyosunuz. aparatla iletiseme gecip istediiniz video goruntuyu aktarabilirsiniz. bende lg 42 inc lcd var. ben bu programin icindeki tarayiciyla netten istediim videoyu filmi icerii aktariyorum tvye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu durumda sadece cihazdaki yani note 8 deki görüntüler aktarılıyor sorun yok ama cihaz nete bağlanınca olmuyor aynı şeyi huwai marka cep telefonu ve alcatel marka cep telefonu ile yapıyorum sorunsuz note 8 de olmuyor sansung desteği aradım hikaye anlattılar daha güncellem almmaış alınca düzelebilirmiş cihazı alalı iki yıl oldu neden bahsettikleri bellei değil samsung telefonlardan hep uzak durmuştum note 8 hoşuma gitmişti.
    samsung televizyonu dışında alınmaz imajı bende fazlasıyla oluştu.ilginiz için tşk ederim
  • fuzuli-79 F kullanıcısına yanıt
    evet aldığım cihaz ezcast bu durumda sadece cihazdaki yani note 8 deki görüntüleri ve sesi sorunsuz olarak ezcast arayüzü ile sorunsuz aktarılyor. ama cihaz nete bağlanınca olmuyor aynı şeyi huwai marka cep telefonu ve alcatel marka cep telefonu ile yapıyorum sorunsuz note 8 de olmuyor samsung desteği aradım daha güncelleme almamış alınca düzelebilirmiş cihazı alalı iki yıl oldu neden bahsettikleri belli değil samsung telefonlardan hep uzak durmuştum note 8 hoşuma gitmişti.
    samsung televizyonu dışında alınmaz imajı bende fazlasıyla oluştu.ilginiz için tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baki69 -- 11 Ocak 2016; 16:17:42 >
  • Ham-Solo kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Ben çok artmısmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: programci003

Note 8 N5105 tabletim i hiçbir şekilde bilgisayar görmüyor ve şarjda olmuyor farklı kablolar denedim ama sonuç aynı daha önce başına gelen var mı?

Usb girişini de değiştirdim sonuç hala değişmedi bir fikri olan var mı acaba?
  • Arkadaslar power tusum bozuldu tableti acamiyorum. Ne yapabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 8 in bataryasını harici bir şekilde şarj edebileceğim bir cihaz var mı?
  • programci003 P kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bende de aynı sorun olmuştu, USB kabloyu değiştirince sorun çözüldü. Yalnız iki türlü kablo var, sıradan 10Tl satılan işe yaramıyor, iki ay sonra oda aynı problem yaptı. Orijinal olan 20Tl almıştım uzun zamandır sorun yok. Kablosu daha ince ve tablete takılan tarafı daha oturaklı ve sağlam diğerine göre. Telefoncularda satılıyor. Bendeki sorun usb kablonun tablete giriş yerinin bozulmasından ve kablonun dip kısmında deforme olmasından kaynaklandı. Sanırım sizin durumda aynı. Eğer sorun tablet girişinde ise 40Tl civarında değiştirebilirsiniz. Kabloyu almadan önce orada deneyebilirsiniz. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acaliyptica -- 2 Şubat 2016; 21:40:35 >
  • Bugün gördüm ve aldım.

Kılıf ihtiyacı olanların işine yarar belki.

Otterbox galaxy note 8 kılıf siyah 31,14 TL ücretsiz kargo.

Amazon'da Otterbox 13,49 dolara satıyor.

http://urun.n11.com/canta-kilif-aski/samsung-galaxy-note-80-otterbox-defender-kilif-siyah-P93778657

Şirket hakkında olumlu yorumlar vardı. Telefon ettim Genpadan aldıklarını söylediler. Ben güvendim sipariş verdim. Almayı düşünenler kendi değerlendirmelerini kendi yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myndos

Bugün gördüm ve aldım.

Kılıf ihtiyacı olanların işine yarar belki.

Otterbox galaxy note 8 kılıf siyah 31,14 TL ücretsiz kargo.

Amazon'da Otterbox 13,49 dolara satıyor.

http://urun.n11.com/canta-kilif-aski/samsung-galaxy-note-80-otterbox-defender-kilif-siyah-P93778657

Şirket hakkında olumlu yorumlar vardı. Telefon ettim Genpadan aldıklarını söylediler. Ben güvendim sipariş verdim. Almayı düşünenler kendi değerlendirmelerini kendi yapsın.

İlana baktım da tableti kullanmadığımız zamanlar ekranı örten bir kapak olup olmadığını anlayamadım. Kılıf elinize ulaştığında bilgi verirseniz ben de almayı planlıyorum. Teşekkürler..

• quote:

quote:

...
    İyi forumlar

quote:

Hocam ne kadara almıştınız kalemi ? Şurda da var ama fiyat çok gibi sanki
    ŞURDA

• chemxxx C kullanıcısına yanıt
    Kılıf geldi. Görsellerinde göremeyince satıcıya sormuştum. Ve dediği gibi kapak ile geldi. Kapağı aynı zamanda stand olarak da kullanabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myndos

Kılıf geldi. Görsellerinde göremeyince satıcıya sormuştum. Ve dediği gibi kapak ile geldi. Kapağı aynı zamanda stand olarak da kullanabiliyorsunuz.

Teşekkürler.. Güle güle kullanın...
  • Amazon da 40 dolar Kargo içinde 5.3 dolar isteniyor toplam 45 dolar 135 tl. civarına geliyor.
    bilginize
  • eBay alışveriş geçmişime baktım 21 Mayıs 2015'te "Free international shipping" olarak 31,99 Dolar'a almışım.
  • quote:

eBay alışveriş geçmişime baktım 21 Mayıs 2015'te "Free international shipping" olarak 31,99 Dolar'a almışım.

İyi almışsın hocam. Şimdi gözüme çok pahalı geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.