Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bişey bilmiyorum ben büyük ihtimalde yoktur pil değişimide 150 200 den aşağı olmaz zaten 4600 mah batarya bu cihaz için yetersiz note 2ye baktığımızda 3100 mah var bu cihaz note 2nin 2 katından fazla ve daha fazla enerji tüketir ama batarya fazla gelişmemiş bence android 4.2.2ye geçin eğer cihazınız 3gli model ise 4.2.2 kullananlar pil ömrüm uzadı diyor 4.2.2 4.2.1e göre çok daha az güç tüketiyor ve çok daha performanslı çalışıyormuş birde samsung firmasını bu kadar kötülemeyin adamların 50 tane galaxy modeli var bunları alanlar apple kullanıcılarından fazla ve sorunlarda apple göre daha fazla olur appleın modellerini topu topu en fazla 30 tane samsung 50den fazladır bundan dolayı sorunlar artıyor ve insanlar servisteki kişiler meşgul olduğundan böyle muameleler yapıyorlar adamlar orada milyonca cihazla uğraşıyırlar burada tamir bekleyen tek sizin cihazınız değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

quote:

Orijinalden alıntı: EgeBryant

arkadaşlar bu üründe telefon fonksiyonu var diyor translate den çevirin.şimdi ben bunu alsam %100 kesin olarak telefon görüşmesi yapabilirmiyim ?http://www.saturn.de/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-Note-8.0-3G-16GB-WHITE-GT-N5100,48352,286916,625126.html?langId=-3

Bende de N5105 modeli var.Bu modele telefon ozelligi kazandirilabiliyor.Ben denemedim denemeyi de düşünmüyorum ama aşagıdaki linkte , genisce bahsedilen islemi yapıp kullananlar var.
    http://forum.shiftdelete.net/tablet-bilgisayarlar/325495-samsung-galaxy-note-8-0-telefon-gsm-ozelligi-nasil-acilir-anlattik.html

yani sormak istedigim turkiyedeki 3g li modelden bir artisi var mi ?

• pil garanti kapsamında değil mi, neden fiyattan bahsediyorsunuz, 3 aylık cihaz daha

sorun pilde değil çünkü pil bitmiyor, sadece %1 seviyesine düşüyor ve kendini bitmiş gibi gösteriyor, ama üstüne saatlerce oyun dahil kullanabiliyorum. tabi ekranı kararmış parlaklığı ayarlıyamıyorum

servis konususunda haksızsınız. bir firma sattığı ürüne destek vermek zorundadır. büyüklüğün göstergesidir bu.
    kaç model kaç tane sattığı gibi konuların servis kalitesiyle alakası yoktur.
    büyük firma bir mal satıyorsa desteğini vermek zorunda.
    samsungu kötülemek derdim değil. samsung en üst model tv leri dahil 10un üstünde ürünüm var

ama basit bir sorun için bile ürün vermek zorundamıyız. madem vericeğiz servisi nerde. benim bulunduğum yerde yok mesela. şehirler arası note nasıl göndereceğim. ya yolda bişey olursa. para yolda mı toplanıyor, masrafları kim karşılayacak. hadi onu geçtim zaman kaybı ne olacak. bir ürün için hayatımdan kaç gün vericem. verdiğim tonla para yetmedi mi kaliteli servis almaya.

o yüzden firmayım diyen bir firma önce telefon desteğiyle sorunu halletmeye çalışmalı. hem kendi zamanını hem bizim zamanımızı boşa geçirmemek için. artı benim zamanım samsungun zamanından niye değersiz olsun. hayatta en değerli şey zaman ve samsung telefon desteği vermeyerek zamanımızı çalıyor. ki ben birsürü firmadan detek almış biriyim ve çoğu firma elinden gelen yardımı yapmaya çalışmıştır. bir çok samsung ürününe sahip biri olarak samsungu kınıyorum. bir tüketici olarak ürünüm ve sorunum hakkında birinci elden bilgi almak niye bize lüx. klasik geri kalmış ülkenin geri kalmış hizmeti bu. müşteriye gerekli saygıyı göstermeyen devlet yerlerine alışığızda özel firmalarda mı böyle olacak. bence sizde tüketici tarafında olun biraz.

• ilhan78 kullanıcısına yanıt
    bir umut herşeyi yedekleyip fabrika ayarlarına döndüm ama olmadı.
    root yetkisi rootlamak gerekir mi demek, garantisini bozar mı

googleplayde varmı bu programlar bir isim verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİ2

pil garanti kapsamında değil mi, neden fiyattan bahsediyorsunuz, 3 aylık cihaz daha

sorun pilde değil çünkü pil bitmiyor, sadece %1 seviyesine düşüyor ve kendini bitmiş gibi gösteriyor, ama üstüne saatlerce oyun dahil kullanabiliyorum. tabi ekranı kararmış parlaklığı ayarlıyamıyorum

servis konususunda haksızsınız. bir firma sattığı ürüne destek vermek zorundadır. büyüklüğün göstergesidir bu.
    kaç model kaç tane sattığı gibi konuların servis kalitesiyle alakası yoktur.
    büyük firma bir mal satıyorsa desteğini vermek zorunda.
    samsungu kötülemek derdim değil. samsung en üst model tv leri dahil 10un üstünde ürünüm var

ama basit bir sorun için bile ürün vermek zorundamıyız. madem vericeğiz servisi nerde. benim bulunduğum yerde yok mesela. şehirler arası note nasıl göndereceğim. ya yolda bişey olursa. para yolda mı toplanıyor, masrafları kim karşılayacak. hadi onu geçtim zaman kaybı ne olacak. bir ürün için hayatımdan kaç gün vericem. verdiğim tonla para yetmedi mi kaliteli servis almaya.

o yüzden firmayım diyen bir firma önce telefon desteğiyle sorunu halletmeye çalışmalı. hem kendi zamanını hem bizim zamanımızı boşa geçirmemek için. artı benim zamanım samsungun zamanından niye değersiz olsun. hayatta en değerli şey zaman ve samsung telefon desteği vermeyerek zamanımızı çalıyor. ki ben birsürü firmadan detek almış biriyim ve çoğu firma elinden gelen yardımı yapmaya çalışmıştır. bir çok samsung ürününe sahip biri olarak samsungu kınıyorum. bir tüketici olarak ürünüm ve sorunum hakkında birinci elden bilgi almak niye bize lüx. klasik geri kalmış ülkenin geri kalmış hizmeti bu. müşteriye gerekli saygıyı göstermeyen devlet yerlerine alışığızda özel firmalarda mı böyle olacak. bence sizde tüketici tarafında olun biraz.

Benim note 8 şu an şarzda şarzı biter bitmez size çözüm yolu bulacağım buna emin olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİ2

bir umut herşeyi yedekleyip fabrika ayarlarına döndüm ama olmadı.
    root yetkisi rootlamak gerekir mi demek, garantisini bozar mı

googleplayde varmı bu programlar bir isim verebilirmisiniz

Root garantiyi bozar tabi unroot yapmadan servise verirseniz.
    Framaroot ile hem root root yapabilirsiniz hemde unroot yapabilirsiniz.

• MERHABA. CİHAZI İLK ALDIGIMIZDA KAÇ SAAT SARZ ETMELİYİZ.TESEKKURLER
  • herkese merhaba n5110 modeli sahibiyim cihaza yakışan ve uygun fiyatlı bir kılıf arıyorum. önerileriniz nelerdir? teşekkürler.

• Günaydın,

Sabah tableti servisten aldım, fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar yazılım yüklemesi yapmışlar.
    1 haftaya yakın bir süre stand by süresi ve sürekli kullanım süresini test etmişler, eskisi gibi olduğunu söylediler.

Bende 9'dan beri kesintisiz bir şekilde Wi-Fi ile program indirip surf yaptım, %30'da olan şarj şu anda %7'ye düştü, normal geldi bana.
    Pili şarja takıp dolmasını bekleyeceğim, sonra tekrar süre konusunda bilgi veririm ama eskisi gibi olsaydı 15 - 20 dakika içinde pil biterdi.

Sorunun kaynağına gelince kurulan programlardan birinin pile ait yazılım dosyasını modifiye etmiş olabileceğini söylediler.
    Zaten benimde tahminim bu yöndeydi.

Tabletsiz kalmak zormuş, iPad ile bileklerime ağrı girdi tatilde. Note 8'e kavuştuk sonunda. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Günaydın,

Sabah tableti servisten aldım, fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar yazılım yüklemesi yapmışlar.
    1 haftaya yakın bir süre stand by süresi ve sürekli kullanım süresini test etmişler, eskisi gibi olduğunu söylediler.

Bende 9'dan beri kesintisiz bir şekilde Wi-Fi ile program indirip surf yaptım, %30'da olan şarj şu anda %7'ye düştü, normal geldi bana.
    Pili şarja takıp dolmasını bekleyeceğim, sonra tekrar süre konusunda bilgi veririm ama eskisi gibi olsaydı 15 - 20 dakika içinde pil biterdi.

Sorunun kaynağına gelince kurulan programlardan birinin pile ait yazılım dosyasını modifiye etmiş olabileceğini söylediler.

Tabletsiz kalmak zormuş, iPad ile bileklerime ağrı girdi tatilde. Note 8'e kavuştuk sonunda. :)

Gözünüz aydın.
    Servisin yaptığını siz de yapardınız, servisler yazılım atmayı iş sanıyorlar.

• m.gittigidiyor.com/urun/93551943

ben şurdan aldım kılıfı gayette memnunum şu mıknatıslı olaydanda var kapatınca ekranda uykuya giriyo fln artı ekran koruyucusuda kaliteli otg kablosuda çok güzel çalıştı işime baya yaradı yanında kalemde veriyo ama noteda pek gerek yok ama kalemide güzel ve kaliteli kullanmı hoşuma gitti ama spen varken büyük ihtimalle kullanmazsınız fiyatıda başka yerlere göre baya uygun gelmişti bana bunun dışında şayet yurtdışından sitelerde ebuyda fln bu paketler maksimm 10-13 dolara fln satılyo ordanda alınabilir ama ordan kargo uzun sürüyo benm aldığımda sipariş verdiğim günün ertesi günü öğlen ürün elime ulaştı istanbul içine kısaca güzel kullanışlı ve kaliteli tavsiye ederim.. sorunuz olursa yazarsanız seve seve cevaplarım

• Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Ben ingilizce essayler okuyorum adobe reader'dan veya ezpdf'den pdf formatında doğal olarak.
    Bazı metinlerin üzerine kalemle not almam gerekiyor ve fakat alamıyorum, kilitli, korumalı çıkıyor.
    Bunu teker teker internet üzerindeki bazı sitelere dosyayı upload edip, kırdırıp, tekrardan tabletle okumaya yazmaya devam ettirmeden; yani daha kolay bir yöntemle veya programla aşabilir miyim?
    Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Günaydın,

benim problemim sizinki ile aynı. tam da bu yüzden samsung servisi kızıyorum beni basit bir işlem için günlerce uğraştıklarıcaklar.üstelik kargo ile şehirlerarası göndererek.

• quote:

Orijinalden alıntı: niyetsizadam

herkese merhaba n5110 modeli sahibiyim cihaza yakışan ve uygun fiyatlı bir kılıf arıyorum. önerileriniz nelerdir? teşekkürler.

bimeks'te 140 lira dedikleri kılıfı geçen hafta samsung'un sitesi nde 80 liraya aldım beyaz olanı.

daha önce mobile cadde sitesi üzerinden örümcek tutucu ve çanta aldım ama çantayı 8 inç değil 10 inç göndermişlerdi bencee en kullanışlı olan samsung'un orjinal kılıfı

• Ben de iyi bir kılıf arıyorum. Şu anda kullandığım kılıftan hiç memnun değilim. Daha önce telefonum için nillkin marka kılıf kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Note 8.0 için olanını da buldum.

http://nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=13&id=3322&page=1

Umarım temin etmek mümkün olur.
  • Az önce tamamen gırgır amaçlı OTG kabloyu tablete taktım.
    Amacım hafıza kartı ile bir iki dosya göndermekti.
    Sonra Samsung TV için aldığım Logitech klavyenin USB aparatını OTG kabloya bağladım acaba ne olacak diye.

Note 8 ekranında klavye bağlandı ve mouse bağlandı yazısını görünce şok oldum desem yeridir.

Şu anda bu mesajıda kablosuz klavye üzerinden yazıyorum.
    Klavyemin modeli Logitech K400r size de tavsiye ederim.
    Klavye üzerinde bulunan ses açma ve kapama gibi kısayol tuşları da çalışıyor.

• Merhaba
    E Mecmua sitesine uye oldum.Fakat Pdf formatindaki dergiler malesef tabletten rahat okunmuyor.
    Ucretlide olabilir bir program var mi acaba bu tur dergileri daha iyi okuyabilmek için? Yada bu tur yayinlar , tablette kesinlikle iyi olarak goruntulenemiyormu?

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Adobe reader ve moon reader pro

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.