Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekranı gorilla glassmı ?ekran koruyucuları pek sevmemde
  • hayır gorilla glass kullanmıyor sanırım ve gorilla glasada pek güvenmeyin yinede çizilebilir ekranı
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Peki tableti aldığımızda hangi oyunlar ve uygulamalar yüklü olarak geliyor ve iyi bir performans testi yanılmaz

Oyun yüklü gelmiyor. google play'den yükleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailtt

quote:

Orijinalden alıntı: bilkan

Mobilcadde.com dan ayın 10' unda vermiş olduğum siparişim dün elime geçti arkadaşlar.

Stoktan teslim ve aynı gün kargo yazmasına rağmen ertesi gün kargoya verilmesini de deri kılıf ile ilgili çıkan ufak bir sorun şeklinde açıklamışlar. Neyse sağlık olsun, neticede hafta sonundan önce elime geçti ürünler.

Ekran koruyucu montajının ne kadar gıcık bir iş olduğunu unutmuşum. Ne kadar dikkatli yapmaya çalışsam da biraz da titizliğim yüzünden birkaç geri dönüş yaptığım için tam başarılı olamadım. Hava boşluğu kaldı diyemem ama koruyucunun altından birkaç toz zerreciği bana bakıp bakıp, sen koruyucu aldın ama biz buradayız hala ve zamanla kılcal çizikler oluşturacağız burada hehe, der gibi duruyorlar. Koruyucu kenardan kenara tam dolduracak şekilde tasarlanmamış. Ben montajı yaparken üst ve sağ kenarı referans aldığım için haliyle sol ve alt kenarda boşluklar oluştu. Ön kamerayı da yarım milim kaçırmışım. Daha fazla bu gıcık işle uğraşmamak için bunların üzerinde fazla durmayıp bitirdim işi, olduğu kadar artık dedim.

Kılıfa gelince;

Görüntü olarak fena değil, işçilik kalitesi olarak idare eder. Aşırı bir para vermeden yeterli bir ürün aldığımı düşünüyorum. Resimlerde de görüldüğü gibi kılıf cihazı her yönden kavrıyor. Herhangi bir kayma durumu yok. Kapak mıknatıslı. Ancak şu var, yine resimden görüldüğü gibi stand haline getirirken bükülen kısım zamanla deforme olabilecekmiş gibi duruyor. Tekrar kapatıldığında bu mıknatısın yerine tam oturmamasına neden oluyor. Bu nedenle de kapak kısmı baş aşağı gelecek şekilde tutulursa kapak açılıyor kendiliğinden. Aşırı sıkıntı yaratacak bir durum değil elbette. Mıknatıs yerine tam oturtulursa da gayet güzel tutuyor zaten. Kalemi takmak için yan tarafında ufak bir kulakçık var ve kalem, kalınlık bakımından oraya tam uyuyor. İster cihaz üzerindeki bölmede tutar isterseniz de bu kulakçığa takıp kullanırsınız.

Ben artık cihazımı rahatça kullanabildiğim için aldığım ürünlerden şimdilik memnunum. Keşke koruyucu montajını da güzel yapabilseydim ama sağlık olsun.

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

kardeş hayırlı olsun birşey sorcam
    mikro sim va hafıza kart girişlerinide kapatıyormu kılıf yani sim kartı takıp çıkartırken kılıftan çıkartmakmı gerekiyor tableti
    bide okadar gün kullanmışın memnunmusun hala inş bi sıkıntı yoktur:)

Kılıf sim ve kart yuvasını kapatıyor. Tak-çıkara uygun değil. Ama note 8'in 16 GB belleği yetersiz kaldığı için rootlayıp micro Sd kartı ana bellek gibi kullanmanız gerekecek. Bu yöntem forumun önceki sayfalarında anlatılmıştır. Ben öyle yaptım. 64 GB microSD kartı ana bellek olarak 35 GB boş kullanıyorum. sim kart için ise ben tel'den ayrı data hattı kullanıyorum, çıkarmaya gerek yok.

• Arkadaşlar ekran koruyucu kullanmaya gerek var mı? Ben s pen i daha kullanmadım. Ekran koruyucu alan nereden aldığını yazabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tt82

Arkadaşlar ekran koruyucu kullanmaya gerek var mı? Ben s pen i daha kullanmadım. Ekran koruyucu alan nereden aldığını yazabilir mi?

http://www.mobilcadde.com/arama.asp?kelime=n5100+ekran+koruyucu

kardeş burdan alabilirsin ben ikitane sipariş ettim kargo parası almıyorlar ozaman. cihazla tam uyumlu
    ekran koruyucu filmi parlak gönderiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

Hafiza kartını cihaz hafızası olarak kullanma.
    SD kart telefon hafıza olarak gözükmektedir telefon hafızasına sd kart olarak gözükmektedir.cihaz rootlu olmalıdır.
    1-playstoredan busybox ve script manager programlarını yükleyin.
    2-busybox i çalıştırın root yetkisi verin ve install tuşuna basın.
    3-linkten Scripti indirin.
    4-script manager açın,browser basın ve root yetkisi verin.
    5-indirdiğiniz scripti seçin ve Açılan ekranda su ve boot seçeneklerini seçiniz script seçin.run basın.
    6-cihazının yeniden başlatın.acildiginda biraz bekleyin.
    7-ayarlarını hafıza kartının kartını telefon hafızasına ile yer değiştirdiğini göreceksiniz.
    8-oyunlarının artık hafıza kartınızın yükleyebilirsiniz.
    Güle güle kullanın.
    http://downloadandroidrom.com/file/GalaxyNote2/app2sdNote2

arkadaşlar k.bakmayında bir kaç sorum olacaktı

sayılan maddeleri cihaz rootlu olduktan sonramı uygulayacağız
    yoksa bu maddeleri uygulayarak cihaz hem rootlu olacak, hemde sd kart telefon hafızasınamı dönüşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Peki tableti aldığımızda hangi oyunlar ve uygulamalar yüklü olarak geliyor ve iyi bir performans testi yanılmaz

abi sen teste takmışın valla diyecek hiç bir sözüm kalmadı... s note ve hd note programları var ayrıca bazı diğer cihazlarında olduğu gibi smart remote falan...
  • Yahu ben performanssız tableti ne yapıyım ben aldığım tabletin kasmasını ve takılmasını asla istemem 1 milyar para veriyoruz sonuçta en küçük oyunda takılırsa ne yapacağız at çöpe gitsin benim tabletten beklediğim şeyler takılmasın internet performansının iyiliği tüm oyunları çalıştırabilmesi (günümüzdeki) hızlı wifi bağlantısı e bu kadar yani fazla bişey istemiyorum
  • quote:

quote:

SD kart telefon hafıza olarak gözükmektedir telefon hafızasına sd kart olarak gözükmektedir.cihaz rootlu olmalıdır.
    5-indirdiğiniz scripti seçin ve Açılan ekranda su ve boot seçeneklerini seçiniz script seçin.run basın.
    7-ayarlarını hafıza kartının kartını telefon hafızasına ile yer değiştirdiğini göreceksiniz.
    Güle güle kullanın.

yoksa bu maddeleri uygulayarak cihaz hem rootlu olacak, hemde sd kart telefon hafızasınamı dönüşüyor

evet root yetkisi şart. Zaten ikinci satırda yazılmış. root olmadan mümkün değil.

• bayramdan önce alıyorum inşallah

3glisini alıp telefon özlelliğini açıp bluetooth kulaklıkla kullanmayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilkan

Mobilcadde.com dan ayın 10' unda vermiş olduğum siparişim dün elime geçti arkadaşlar.

Stoktan teslim ve aynı gün kargo yazmasına rağmen ertesi gün kargoya verilmesini de deri kılıf ile ilgili çıkan ufak bir sorun şeklinde açıklamışlar. Neyse sağlık olsun, neticede hafta sonundan önce elime geçti ürünler.

Ekran koruyucu montajının ne kadar gıcık bir iş olduğunu unutmuşum. Ne kadar dikkatli yapmaya çalışsam da biraz da titizliğim yüzünden birkaç geri dönüş yaptığım için tam başarılı olamadım. Hava boşluğu kaldı diyemem ama koruyucunun altından birkaç toz zerreciği bana bakıp bakıp, sen koruyucu aldın ama biz buradayız hala ve zamanla kılcal çizikler oluşturacağız burada hehe, der gibi duruyorlar. Koruyucu kenardan kenara tam dolduracak şekilde tasarlanmamış. Ben montajı yaparken üst ve sağ kenarı referans aldığım için haliyle sol ve alt kenarda boşluklar oluştu. Ön kamerayı da yarım milim kaçırmışım. Daha fazla bu gıcık işle uğraşmamak için bunların üzerinde fazla durmayıp bitirdim işi, olduğu kadar artık dedim.

Kılıfa gelince;

Görüntü olarak fena değil, işçilik kalitesi olarak idare eder. Aşırı bir para vermeden yeterli bir ürün aldığımı düşünüyorum. Resimlerde de görüldüğü gibi kılıf cihazı her yönden kavrıyor. Herhangi bir kayma durumu yok. Kapak mıknatıslı. Ancak şu var, yine resimden görüldüğü gibi stand haline getirirken bükülen kısım zamanla deforme olabilecekmiş gibi duruyor. Tekrar kapatıldığında bu mıknatısın yerine tam oturmamasına neden oluyor. Bu nedenle de kapak kısmı baş aşağı gelecek şekilde tutulursa kapak açılıyor kendiliğinden. Aşırı sıkıntı yaratacak bir durum değil elbette. Mıknatıs yerine tam oturtulursa da gayet güzel tutuyor zaten. Kalemi takmak için yan tarafında ufak bir kulakçık var ve kalem, kalınlık bakımından oraya tam uyuyor. İster cihaz üzerindeki bölmede tutar isterseniz de bu kulakçığa takıp kullanırsınız.

Ben artık cihazımı rahatça kullanabildiğim için aldığım ürünlerden şimdilik memnunum. Keşke koruyucu montajını da güzel yapabilseydim ama sağlık olsun.

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

kardeş hayırlı olsun birşey sorcam
    mikro sim va hafıza kart girişlerinide kapatıyormu kılıf yani sim kartı takıp çıkartırken kılıftan çıkartmakmı gerekiyor tableti
    bide okadar gün kullanmışın memnunmusun hala inş bi sıkıntı yoktur:)

Şu ana kadarki kullanımdan dolayı memnunum, bir sıkıntım yok çok şükür. Tableti bir defa haricinde evden çıkarmadığım için dışarıda kullanımı hakkında pek birşey diyemem ama sıkıntı olacağını da sanmıyorum.
    Bende wifi modeli olduğu için sim kart girişi hakkında bilgim yok. Micro sd kart girişini ise engellemiyor kılıf. Sim kart kapağının üstünü örtüyor gibi görünse de kullanımı zorlaştıracak şekilde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilkan -- 2 Ağustos 2013; 5:50:48 >

• quote:

quote:

Güle güle kullanın.

Cihaz rootlu olmalıdır.

• sa bana flashlı iyi bir browser önerebilirmisiniz note 8 için
    tşkrlr..
    bu kılıf uyarmı peki?
    http://www.gold.com.tr/flaxes-fdk-800s-8-deri-tablet-kilifi-siyah-_u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungfors3 -- 2 Ağustos 2013; 22:01:33 >
  • Yandex Navigator da menüler Türkçe olabiliyor mu? Yoksa kril alfabesi ve rusça mi öğrenmek gerek?

• bu cihazdan televizyon yada projeksiyona görüntü aktarımı mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _köle_

bu cihazdan televizyon yada projeksiyona görüntü aktarımı mümkün mü?

Smart tv ye görüntü aktarımı kablosuz olarak yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilkan -- 3 Ağustos 2013; 15:07:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungfors3

sa bana flashlı iyi bir browser önerebilirmisiniz note 8 için
    tşkrlr..
    bu kılıf uyarmı peki?
    http://www.gold.com.tr/flaxes-fdk-800s-8-deri-tablet-kilifi-siyah-_u

kendinden flashlı browser yok ... kendi browserı flashı destekliyor ...

gittigidiyor da farklı kılıflar var oradan bakabilirsiniz... samsungavm.com da orjinal kılıf var 79 tl

• 3g li modeli teknosa'da 1.099-TL , 100 TL de hediye ceki veriliyor.

• Arkadaşlar cihazı kullananlar aşırı ısınma oluyormu sizdede. Oyun falan oynamıyorum. 10 Dakikalık internet kullanımından sonra el yakacak derecede ısınma oluyor. Normalmidir.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.