Bildirim
SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (1214. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic
quote:
Orijinalden alıntı: Zampara1234
quote:
Orijinalden alıntı: tumen48
Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım sizce g5 mi yoksa note5 mi almalıyım?
Note 5; yeni çıkan G5, S7edge ve HTC10 dan daha iyi. Üstelik fiyatı oturmuş, piyasası oluşmuş bir telefon.
Şaka mı yapıyorsunuz? 3000 mah pil, eski işlemci, sd cart yok, su geçirmezlik yok, kamera s7ye göre bazı yerlerde mp avantajı dışında geride nasıl böyle bir yorum yaptınız merak ettim.
Şimdi su geçirmezlik hoparlör kalitesini düşürmüş, kaldı ki denizde yüzerken yanımda bulunduramadıktan sonra hiç bir anlam ifade etmiyor benim için. Kamera gece çekimleri daha iyi desek bile yüksek mp sebebiyle gündüz Note5 öne geçiyor. Zaten Samsung da tatmin olmamış olacak ki Note 6 için çift kameraya geçiş planları yapıyor.
Sd kart avantaj, ama otg desteği sayesinde Note5 de bir alternatif çözüm üretmiş. İşlemci olarak Note5 zaten çok güçlü bir işlemciye sahip. Altından kalkamadığı bir oyun yada uygulama var mı? Geriye de kala kala 600mAH fazla batarya kaldı. Pardon aradaki fiyat farkı neydi?
Son olarak ben burada "Spen'i" çıkartırım. Ve yukarıda adını saydığım üç telefonun da üstünü çizerim.
Kısaca Note5 den daha iyi diyebilecek tek model Note 6 dır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kusura bakmayın ama sahibi olduğunuz telefonun bu kadar kölesi olmanın manası yok, 5.7 inç ekranda 3000 mah olduktan sonra açıkçası fasa fiso kalıyor gerisi. Note 5 f/p olarak en iyi telefon deseniz size %100 katılırım, ama siz en iyi telefon diyorsunuz. S7 kamerası bariz üstün teknoseyirde kıyaslaması var zaten açıkça görülüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic
Kusura bakmayın ama sahibi olduğunuz telefonun bu kadar kölesi olmanın manası yok, 5.7 inç ekranda 3000 mah olduktan sonra açıkçası fasa fiso kalıyor gerisi. Note 5 f/p olarak en iyi telefon deseniz size %100 katılırım, ama siz en iyi telefon diyorsunuz. S7 kamerası bariz üstün teknoseyirde kıyaslaması var zaten açıkça görülüyor.
Bu tartışmaların sonu yok. Forumda yüzlerce kişi hergün bu şekilde birbirine giriyor. Hiç gerek yok. Bana neye dayanarak iyi diyorsun diye sordun ben de açıkladım. 3000mah batarya ile 6 saatten fazla ekran açık süresi alıyorum ben. Eski mesajlarıma bak profilim açık resimlerini paylaştım.
Sadece Spen olması yeter de artar bile. Gerisi teferruat benim için. İyi forumlar...
-
S7 güzel telefon ama samsung note serisi her zaman s serilerinden iyi olmuştur s7 yeni telefon olduğu halde benim acimdan batarya dışında bir avantajı yok mesut çevik abinin bir video açık bir yorumu var note 5 s7 ve s7 edge arasında hiçbir farkı yok note 5 in varsa s7 almanıza hiç gerek yok note 6 bekleyin diye yorum yapmıştı erdi abide aynen onaylamisti son olarak eğer s7 edge falan alacaksanız biraz daha bekleyip note 6 alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atisaca283
quote:
Orijinalden alıntı: Umitbjk
Eşofman cebinde sustalı araba anahtarıyla birlikte olan telefonumun ekranı derin bir şekilde, 1cm çapında çizilmiş
Anahtar üzerinde çizecek herhangi bir sivri yerde olmamasına rağmen çok şaşırdım.
Yapılan onca drop testlerinin yalan olduğu da kanıtlanmış oldu böylece.
4 yıldır farklı marka telefonumu da aynı şekilde taşırdım nokta çizik yoktu.
Sırf bu ihtimal yüzünden aynı cebe telefon ile başka hiç bir şey koymuyorum genelde alışkanlık yapmışımdır anahtar bozuk para sağ cepte telefon sol cepte durur. Bu mesajınız ne kadar doğru birşey yaptığımı gösterir nitelikte. Ekranda koruyucu herhangi bir şey yolmuydu.
Bende dalgınlıkla aynı cebe koymuşum.Ekran koruyucu ile kullanmayı sevemedim bir türlü.His kaybı parmak izi vs yüzünden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: turbetfur2
Hocam bu uygulamaya güncelleme gelip gelmediğini nasıl takip edeceğiz? Kendi update oluyor mu olmuyorsa galaxy appsdamı playstoredemi?
Attığım linki takip et en günceli her zaman orada. -
quote:
Orijinalden alıntı: alabanda74
Facebook messengerda baloncuk acikken kopyaladigim bir seyi yapistirmak icin basili tuttugumda yapistir cikmiyo. Ama baloncuk acik degilken direk messenger uygulamasina girince yapistir yapabiliyorum. Programi silip tekrar kurdum duzelmedi. Sorun hakkinda fikri olan var mi acaba ?
6.0.1 kullanip facebook messenger kullanan yok mu ? Sunu denemek cok mu zor ?
quote:
quote:
quote:
Eşofman cebinde sustalı araba anahtarıyla birlikte olan telefonumun ekranı derin bir şekilde, 1cm çapında çizilmiş
Anahtar üzerinde çizecek herhangi bir sivri yerde olmamasına rağmen çok şaşırdım.
Sırf bu ihtimal yüzünden aynı cebe telefon ile başka hiç bir şey koymuyorum genelde alışkanlık yapmışımdır anahtar bozuk para sağ cepte telefon sol cepte durur. Bu mesajınız ne kadar doğru birşey yaptığımı gösterir nitelikte. Ekranda koruyucu herhangi bir şey yolmuydu.
Bende dalgınlıkla aynı cebe koymuşum.Ekran koruyucu ile kullanmayı sevemedim bir türlü.His kaybı parmak izi vs yüzünden.
His kaybı olmayacak diye ekran komple gitti şimdi. Gözünüze batıp duracak şimdi o çizik belkide satacaksınız telefonu tüm bunla his kaybı olmasın diye başınıza geldi.
Ben his kaybına hatta kalın kılıflara razıyım yeterki telefon sağlam dursun
-
quote:
quote:
quote:
quote:
His kaybı olmayacak diye ekran komple gitti şimdi. Gözünüze batıp duracak şimdi o çizik belkide satacaksınız telefonu tüm bunla his kaybı olmasın diye başınıza geldi.
Ben his kaybına hatta kalın kılıflara razıyım yeterki telefon sağlam dursun
Söylediklerinizde tabii ki haklısınız ama problem yok benim için böyle kullanmaya devam edeceğim.Çok problem edecek bişey değil.
-
Hocam sizde haklısınız diğer arkadaşta haklı ama en iyi demek biraz iddialı olmuş biz onu f/p kralı olarak değiştirelim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S7edge in de üstün olduğu yerler var. Yok demiyorum, en bariz olanı yüksek batarya. Bunun getirisi 85 saate karşı 98 saatlik batarya dayanıklılık süresi gsmarena test sonucu. Fark %15, devrim değil sonuçta. Geri kalan işlemci vs gibi konular küsürat zaten kullanırken hissedemezsiniz bile.
Sonuç olarak S7edge Note5 e üstünlük kurabilecek bir telefon değil. Daha iyi diyebilmek için +Spen, +5.7" ekran, +yüksek ses çıkışı, +16mp, konularında geride kalmaması gerekiyor.
F/p olarak zaten uçurum var. Şuan S7edge e verilen paraya acıyorum, gerçekten yazık. Üstelik Note 6'nın çıkmasına 2,5ay kala.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 3 Haziran 2016; 18:55:12 >
Hepsiburada dan ithalatçı garantili note 5 alan arkadaşlar burda mı acaba cihazla ilgili biraz bilgi versinler de aydınlanalım bizde alacağız sonuçta.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: matrisintranspozu
Arkadaşlar hepsiburada axess kampanyası varmış hangi renk daha güzel? Beyaz olmasın kullandığım telefon beyaz zaten diğerli arasında
Altın güzel bende alacağım da hesap kesim tarihini bekliyorum yani ayın onunu bende axess yok malesef.
Bende senin gibi ayın 10'unu çok heycanlı bir şekilde bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: hsyncb15
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: matrisintranspozu
Arkadaşlar hepsiburada axess kampanyası varmış hangi renk daha güzel? Beyaz olmasın kullandığım telefon beyaz zaten diğerli arasında
Altın güzel bende alacağım da hesap kesim tarihini bekliyorum yani ayın onunu bende axess yok malesef.
Bende senin gibi ayın 10'unu çok heycanlı bir şekilde bekliyorum
hafıza kartı olmaması pek mühim değil Micro usb var cepte de benim hâlâ 3000 mah dan endişelerim var malesef ekran büyük ve 2k günde iki kere şarj etmek zorunda kalıp aldığıma pişman olmaktan korkuyorum onun dışında süper 👍 Cıhaz.
Siz nerden alacaksınız bilmiyorum da hepsi burada bu gün sipariş ver en geç 9 unda kargoda diyor 10 unda verirsem ancak yirmisinde gelir tabi stokta kalırsa.
Son olarak da istediğim kılıf spigen in sitesinde stokta yok ne zaman gelir bilemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca283 -- 3 Haziran 2016; 19:44:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ottorehagel
quote:
Orijinalden alıntı: teknolojisa
İşte insan bunuda düşünmüyor degil benım şuanki telefonum ıphone 5s samsung kullanmadım, teknik servisi garantisi iyimi değer mi ? onu bilmiyorum
İki kez servis tecrübem oldu. Note 3 varken ekran çerçevesi siyahlasmisti. Telefonu servise verdim batarya batarya soketi ekran ve çerçeve dahil değiştirip geri verdiler. Note 5 aldım şarj aleti bozuldu servise verdim yine değiştirip geri aldım. Servise verecek arkadaşlara tavsiyem servis için Ankara maltepedeki destek bilişimdir. İşini en iyi yapan Samsung servislerinden biridir.
Şarj aleti değişimi ne kadar sürdü hocam? Aynı gün verdiler mi yenisini?
-
Aynen bende şarj ve düşürmekten korkuyorum. Şuan kullandığım telefon (s4 mini) 100'ü aşkın her türlü zemine düşmesine ve ekran koruyucu olmamasına rağmen milim çizik yok fakat tel. kafayı yemiş, şarjı musluktan su akar gibi tükeniyor. Ama memnun kalıcağımdan emin gibiyim. (geldiğinde deep sleep ve knox sayacı sorunu olmazsa (ne olduklarını da tam bilmiyorum)) -
Ben de ek kampanya bekliyorum. 1800'ün altına inmedikçe almam. Ayın 10'u ile 15'i arasında bir HB çek kampanyası yapabilir Axess 'e ek.
Axess kartınız yoksa başvurun haftasına çıkıyor arkadaşlar. Axess free kart başvurusu yaparsanız yıllık aidat ücreti de yok. 100tl az değil.
quote:
Orijinalden alıntı: hsyncb15
Aynen bende şarj ve düşürmekten korkuyorum. Şuan kullandığım telefon (s4 mini) 100'ü aşkın her türlü zemine düşmesine ve ekran koruyucu olmamasına rağmen milim çizik yok fakat tel. kafayı yemiş, şarjı musluktan su akar gibi tükeniyor. Ama memnun kalıcağımdan emin gibiyim. (geldiğinde deep sleep ve knox sayacı sorunu olmazsa (ne olduklarını da tam bilmiyorum))
Deep sleep i bende bilmiyorum da knox sayacı paralel de sorun olmuyor diye okudum önceki sayfalarda zaten sıfır telefona kim kime root yapsın ki belki farklı ülke için üretilmiş cıhaza Türkiye roomu kurulup Türkiye pazarına sokulmuş olabilir
hepsi buradadan alan arkadaşlar ın knox sayacı ve Deep sleep ne demekse artık ne durumda bilgi verirlerse seviniriz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X