Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosa 230 tl cek ve 50 tl worldpuan veriyor. Fiyat iyi Ama sadece beyaz renk var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar n11 de 2000/200 kupon yayınladı almak isteyen alsın ayrıca 11/11 i bekleyin birde maximum kartınız varsa tadından yenmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

arkadaşlar n11 de 2000/200 kupon yayınladı almak isteyen alsın ayrıca 11/11 i bekleyin birde maximum kartınız varsa tadından yenmez..

Kuponu nereden görüyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

quote:

arkadaşlar n11 de 2000/200 kupon yayınladı almak isteyen alsın ayrıca 11/11 i bekleyin birde maximum kartınız varsa tadından yenmez..

Kuponu nereden görüyoruz

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: gokhan1500

quote:

Orijinalden alynty: resulalan

arkada?lar n11 de 2000/200 kupon yayynlady almak isteyen alsyn ayryca 11/11 i bekleyin birde maximum kartynyz varsa tadyndan yenmez..

Kuponu nereden görüyoruz

http://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim

• quote:

quote:

Orijinalden alynty: gokhan1500

quote:

Orijinalden alynty: resulalan

arkada?lar n11 de 2000/200 kupon yayynlady almak isteyen alsyn ayryca 11/11 i bekleyin birde maximum kartynyz varsa tadyndan yenmez..

Kuponu nereden görüyoruz

http://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim

Teşekkürler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bence teknosanın ki sıcak sayılmaz. birde 230 liralik sonradan ürün almanız gerekiyor.
    teknosadaki çogu ürün zaten pahalı. n11'deki daha sıcak duruyor.
  • N11 ereyon mağazasından 10 gündür kargolama bekliyorum, siparişi de onaylamadılar. Card finansla alışveriş yapmıştım, henüz provizyonda olduğu için 111 TL puan da yanacak belki.

ereyon'dan almayın. Bilginiz olsun...
  • tık hızında indirimler gelince şipşakı kaldırdılar sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

N11 ereyon mağazasından 10 gündür kargolama bekliyorum, siparişi de onaylamadılar. Card finansla alışveriş yapmıştım, henüz provizyonda olduğu için 111 TL puan da yanacak belki.

sizin dediğiniz doğruysa zaten yandı o zaman çünkü ekim ayinda alışverişi yapmış olmamız lazımdı. ya bende onlardan aldım hala bekliyorum nasıl yapsak bilemedim ki. müşteri hizmetlerine sorsak mı yanar mı 110 tl diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkilic25

quote:

N11 ereyon mağazasından 10 gündür kargolama bekliyorum, siparişi de onaylamadılar. Card finansla alışveriş yapmıştım, henüz provizyonda olduğu için 111 TL puan da yanacak belki.

sizin dediğiniz doğruysa zaten yandı o zaman çünkü ekim ayinda alışverişi yapmış olmamız lazımdı. ya bende onlardan aldım hala bekliyorum nasıl yapsak bilemedim ki. müşteri hizmetlerine sorsak mı yanar mı 110 tl diye?

Öyle şey olur mu ya; önümüzdeki hafta bile gönderseler para puan yüklenir hesaplara ama göndermeyeceklerine emin olabilirsiniz

• edi1907 E kullanıcısına yanıt
    Bu arada parapuanların yüklenme günü gelecek ve yüklenecek. puanları kullansanız sonra işlem iptal edilince puanda borç yansıtılacak. kullanmazsanız silinme gününde silinecek ve işlem iptal edilincede bir daha borç yansıtılacak. şimdiden siparişinizi sağlama bağlamanız en iyisi. finansbank ile uğraşmak zordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

Bu arada parapuanların yüklenme günü gelecek ve yüklenecek. puanları kullansanız sonra işlem iptal edilince puanda borç yansıtılacak. kullanmazsanız silinme gününde silinecek ve işlem iptal edilincede bir daha borç yansıtılacak. şimdiden siparişinizi sağlama bağlamanız en iyisi. finansbank ile uğraşmak zordur.

Ayın 13 üne kadar bekleyip göndermezlerse iptal etmek en mantıklısı o zaman.

• quote:

quote:

iptal edersek para ne zaman yatacak acaba? hemen yatarsa bir Maximum bulup yeniden samsungavm den sipariş vermek lazım. nasıl olsa aynı fiyata gelecek. zaten hep beni bulur böyle yamuk firmalar.

• quote:

kullanmzsak niye borç olarak yansilitisin ki? sonuçta harcamiyorum o parayı.

• quote:

quote:

quote:

iptal edersek para ne zaman yatacak acaba? hemen yatarsa bir Maximum bulup yeniden samsungavm den sipariş vermek lazım. nasıl olsa aynı fiyata gelecek. zaten hep beni bulur böyle yamuk firmalar.

Samsungavm firması da aynı mantıkta hareket ediyor. Soru cevap bölümüne bakarsanız 13 gündür kargo bekleyen öfkeli müşterilerle dolu olduğunu göreceksiniz. Fakat samsungavm en azında önsipariş diye yazmış. Düzenbaz ereyon ön sipariş olduğunu da yazmıyor ilanda. Ha olur da ereyon gönderirse cihazı negatif yorumu döseyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Samsungavm firması da aynı mantıkta hareket ediyor. Soru cevap bölümüne bakarsanız 13 gündür kargo bekleyen öfkeli müşterilerle dolu olduğunu göreceksiniz. Fakat samsungavm en azında önsipariş diye yazmış. Düzenbaz ereyon ön sipariş olduğunu da yazmıyor ilanda. Ha olur da ereyon gönderirse cihazı negatif yorumu döseyeceğim.

Evet en azından dürüstçe belirtmiş hatta telefonla iletişime geçtim samsungavm den Gökhan beyle şuan beklediğimizden fazla stok gelirse aynı gün kargo bile yapıyoruz dedi mesela bugün beyaz gelecek ve fazla gelecek yarın alabilirsiniz dedi ama biz beyaz istemiyoruz genede siparişi geçtim siyah için erken gelirse hemen telefonla arıyoruz sizi bilgilendiriyoruz dedi... 1957 tl ye geldi...

• su anda Maximum kredi kartı bulsam hemen iptal edip samsungavm den alacağım ama ne yazık ki yok. şimdi iptal etsem para hesaba hemen yatar mi? var mi bu konuda bilgisi olan?

• Selam arkadaşlar,

Samsung garantili note 4 ü bir tanıdığım vasıtasıyla 2.148,00 TL ye 6 taksit şeklinde buldum sizce cazip bir fiyat mı ?
  • N11 siparişi geciken kargolama olarak gözüküyor. Eğer firma göndermezse kupon geri yatıyormu?

• mehmetgs1111 kullanıcısına yanıt
    Bende bu aralar note 4 için kampanya araştırıyorum. Bence aldığınız fiyat hemde taksitli olarak çok iyi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.