Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (3874. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79.383
Cevap
390
Favori
2.804.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38723873387438753876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Batarya sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem direk Samsung Türkiye mağazasından orjinal batarya almaları. Orjinal diye satılan bir dünya bataryadan sonra N11'de Samsung Türkiye'nin ilanını görmem ve sipariş vermem sonucunda telefonum ilk aldığım günlere geri döndü. Fiyatını da indirmişler, 129 TL.https://urun.n11.com/batarya/samsung-galaxy-note-4-pil-3220-mah-eb-bn910b-P218106524



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 9 Aralık 2018; 2:5:26 >
  • Elimde 6 ay önce servis ten gelen orijinal batarya var note4ün . 1 2 sefer kullandım deneme amaçlı. Telefona uygun çıkma ekran bulamazsam batarya elimde kalacağına uygun fiyata birisine verebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa Dümen

    Elimde 6 ay önce servis ten gelen orijinal batarya var note4ün . 1 2 sefer kullandım deneme amaçlı. Telefona uygun çıkma ekran bulamazsam batarya elimde kalacağına uygun fiyata birisine verebilirim.
    Hangi şehirdesin ve fiyatına ne düşünüyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar kılıf önerisi alabilir miyim? Silikon olsun lütfen :)
  • Değerli arkadaşlar benim bir sorunum var. Yabancı forumlar dahil olmak üzere herhangi bir çözüm bulamadım. Yardım edeceğinizi umarak anlatıyorum.
    Note 4 N910c modelini 4 yıldır kullanmaktayım. Stock rom yüklü. Yaklaşık 1 hafta önce telefon görüşmelerinde karşı taraf sesimin kesik kesik geldiğini söyledi. Telefon çekmiyor belki dedim fakat farklı yerlerde de farklı hatlar ile denedim ve gerçekten ses karşı tarafa dalgalı bir şekilde gidiyor. Yani ses bi yükseliyor bi alçalıp derinden gidiyor. whatsapp görüşmesinde böyle bir sorun yok. Telefona format attım, polonya stock yükledim , 4 parçalı stock rom yükledim, nemesis custom rom yükledim ve hiç birinde sorun çözülmedi. En son n7 refined nougat romu yükledim ve bu sorun çözüldü. Sesim karşı tarafa net bi şekilde gitmeye başladı. Ama bu romunda eksikliklerinden dolayı (gps, buluetooth konuşma vs) stock rom kullanmak istiyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Daha önce başına gelen var mı? Telefon herhangi bi şekilde yere düşmedi, sıvı teması olmadı. durduk yere bu sorun çıktı. anakart değişmeli diyen oldu ama dediğim gibi nougat romda konuşma sıkıntısı çözülüyor. Yardım ederseniz sevinirim.




  • Telefon, ayarlar, parazit azaltma. Parazit azaltma açıksa kapatıp deneyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Pay Türkiye'de kullanıma sunulması hakkında Change.org'a kampanya açmayı düşünüyorum fikirleriniz nelerdir ortak bir metinde tüm Samsung kullanıcıları birleşip Samsung Türkiye'ye sesimizi duyuralım istiyorum başarılı oluruz olmayız denemek denememekten iyidir.Yoksa Samsung Pay'ın Türkiye'ye geleceği yok.





    2015 yılında Galaxy S6 tanıtılırken Samsung'un ödeme servisi olan Samsung Pay tanıtıldı.Bu hizmetin Türkiye'de hizmete alınma tarihini Samsung Türkiye cephesi 2017 Ocak ayları olacağını lanse ettiler.Fakat verilen söz tutulmadı.Ekim 2017 tarihinde Note8 tanıtımının akabininde Samsung Pay ile ilgili bir twitter kullanıcısının o zaman ki Samsung Türkiye Kıdemli yöneticisi Tansu Yeğen'e Samsung Pay Türkiye'de ne zaman kullanıma açılacak sorusuna 2018 bahar aylarına yetiştirilmeye çalışılıyor dendi.Bahar ayları bitti 2019'a geldik tekrardan verilen söz tutulmadı.Samsung Türkiye'de ciddi bir pazar payına sahip(%40+) fakat SVoice(Türkiye'ye sunulamadan piyasadan silindi)Bixby,Samsung Pay gibi servisleri kullanıma açmıyor sürekli tüketicilere yalanlar söyleyerek oyalıyor.Samsung Türkiye'nin bu konuda açıklama yapmasını Samsung Pay hizmetinin en azından Galaxy S10 lansmanında Türkiye'de kullanıma açılmasını istiyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • k@llone kullanıcısına yanıt
    Batarya bakiyorum bende Samsung kendi sitesinde hala 169 yazıyor orda 130 nası oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce bu parazit azaltma ayarı açıkmı değilmi onu kontrol edin.Eğer o ayarla sorunu çözemezseniz yükkemiş olduğunuz custom romda kullanılan radio sürümünü öğrenip eğer o radionun çalıştığı bir stock rom varsa önce o romu sonrada o radio yu kurun. Ama tahminim sorununuz yazılımsal değil donanımsal...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 11 Aralık 2018; 18:30:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizdede ekran sarımtrakmı? Yoksa telefonun ekranı değişmiş olabilirmi? Renkler güzel gibi ama note 8 daha beyaz bunda soluk gibi beyaz. Yoksa orjinali bumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowN -- 11 Aralık 2018; 18:51:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KnowN

    Sizdede ekran sarımtrakmı? Yoksa telefonun ekranı değişmiş olabilirmi? Renkler güzel gibi ama note 8 daha beyaz bunda soluk gibi beyaz. Yoksa orjinali bumu
    Bende de ekran sarımtırak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsbs1995 kullanıcısına yanıt
    Bende batarya bakıyorum. Gittigidiyorda genelde daha uygun.orjinal olduğu söylenen yorumlarda memmun olunanhttps://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-4-orjinal-batarya-pil-n9100-note4-ithal-urun-386269166 ürünü gözüme kestirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kallus

    Bende batarya bakıyorum. Gittigidiyorda genelde daha uygun.orjinal olduğu söylenen yorumlarda memmun olunanhttps://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-4-orjinal-batarya-pil-n9100-note4-ithal-urun-386269166 ürünü gözüme kestirdim.
    Yanında hediyeleri de var...
  • İyi günler arkadaşlar note 4 telefonumda 3 gündür bir uyarı çıkıyor bir çok ayar kurcaladım ama bir türlü sorunu çözemedim

    Çözemessem abrika ayarına döücem :(

    SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada)




  • Kayrabey kullanıcısına yanıt
    bu batarya pek orjinale benzemiyor geldi bana ama, yinede siz bilirsiniz arkadaşlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kayrabey

    Yanında hediyeleri de var...

    Alıntıları Göster
    Kendi servisi ya da kendi sitesi dışında alınan bataryaların, orjinal olmama ihtimali, orjinal olma ihtimalinden çok daha fazla bence..
  • Arkadaşlar note4 kullanıcısıyım. Otomatik parlaklık ayarında ekran fazla ışık geldiğinde aydınlanıyor ama karanlık ortama geçince kendi otomatik olarak kararmıyor. Güç düğmesi ile kapatıp açınca olması gerektiği gibi kısık şekilde devam ediyor. parlaklığı artırdığı gibi azalsın istiyorum. Bilgisi olan var mı acaba?
  • kkeremalbayrakk K kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bulursanız bizi de aydinlatin... Üç buçuk senedir kullanıyorum, hala bulamadım o ayarı. Sanırım sensör kalitesiyle alakalı. Ipadde anlık olarak yapıyor bu işi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, şu an için bu Telefonda en son firmware sürümü hangisi? Benim telefonda Ağustos 2017 yazıyor Güncelleme denetlemesi yapıncada başka bir yeni sürüm yok diyor. Bazı sitelerde Türkiye hariç 2018 li yıla ait güncellemeler var anlayamadım. Teşekkürler
  • Baya bisi var bunda bi sikinti olmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 38723873387438753876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.