Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (3386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
79.394
Cevap
389
Favori
2.821.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33843385338633873388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orada başka satıcılar da var. Orjinalinde şarj aleti, batarya ve batarya taşıma kılıfı oluyor.Kablo çıkmıyor.Satıcılarla iletişime geçip kutu içeriğinde bu üç parçanın olup olmadığını sorabilirsiniz ve ona göre sipariş verebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUST@F M kullanıcısına yanıt
    Orjinal değil diyen varmıki. Alıp iade falanda uğraşmak istemiyorum açıkçası.

• Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUST@F -- 13 Eylül 2016; 15:05:00 >

• Buna bir bakın isterseniz orjinal gibi geldi bana
    urun.n11.com
    Cep Telefonu Bataryası - Yedek Parça - n11.com
    http://urun.n11.com/batarya/samsung-galaxy-note-4-nfcli-batarya-kit-sarj-aleti-P119516619

• Denemekte fayda var. Ürünün orijinal olup olmadığını ancak ürün elinize ulaştığında anlayabilirsiniz. NFC çipi batarya üzerinde olduğu için orJinal olup olmadığı konusunda sizin için bir faktör. NFC çalışıyorsa orjnaldir diyebilirsiniz

• Telefonu alalı 1 ay oldu. Nisan 2016 uretimli. Samsung digital center dan aldim. İlk defa arkadaş çarşıdan beni aradı. Telefon kapalı görünüyor dedi . Yeni uretimli cihazlarda bu sorun yoktu diye biliyorum.

Durumun tekrarlanmasını mı beklesem yoksa garantiye mi gondersem

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Telefonu alalı 1 ay oldu. Nisan 2016 uretimli. Samsung digital center dan aldim. İlk defa arkadaş çarşıdan beni aradı. Telefon kapalı görünüyor dedi . Yeni uretimli cihazlarda bu sorun yoktu diye biliyorum.

Durumun tekrarlanmasını mı beklesem yoksa garantiye mi gondersem

Note 4 ün eski sorunlu serisi yeni sorunsuz serisi diye birşey yok daha öncede yazdık pekçok kez.
    Hangi operatörü kullanıyorsunuz avea ise note 4 kullanmayın demekki çekmedi telefon olduğunuz yerde yapacak birşey yok.

• Turk telekom hattım. MM yüklü. Operatör kaynaklı diyorsunuz yani anladım.

Cihazı samsung mobile center larda ayaküstü teste sokma gibi imkanları var mi biliyor musunuz? İstanbula gecicem hafta sonu.

• Note 4 lerin çekim gücü düşük zaten piyasadaki çoğu telefona göre birde tt hat ile birleşince sıkıntı oluyor ben 1 yıl vodafone ile kullandım hiç sorun yaşamazken tt ye geçtim şebekeden durduk yere kopuyordu telefon ve kapatıp açmadan yada uçak modunu açıp kapatmadan düzelmiyordu bunun telefondan kaynaklanmadığını biliyordum tabi daha önce yaşamadığım ve tt ye geçince olduğu için şimdi turkcell deyim vodafone gibi buda sorun çıkarmıyor.

Tekrarlıyım turk telekom hattında note 4 şebekeden kopuyor ve tekrar bağlanması için kapatıp açmak gerekiyor.

• TT kullanıyorum bir sorun yaşamadım şebekeden kaynaklı. Yer ve şartlara göre hatlarda sorun her şebekede olabilir anlık veya kronik. Note 4'lerin son serilerı kesinlikle sorunsuz genelde. Bendeki de nisan 2106 üretim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUST@F

Şimdi baktım hepsiburada ya. orıinal diye satıyor ama orginal olmayabilir.

Benim daha önce gittigidiyor üzerindeki satıcdardan ilk aldığımda kutudan pil ve şarj aleti çıktı ama batarya taşıma kutusu çıkmadı.Ayrıca telefonumdaki batarya ile kutudan çıkan batarya birebir aynı değildi.
    İkinci alışverişimde de kutudan hiç batarya çıkmadı.
    Hepsi burada dakindede kutudan batarya çıkmıyormuş. Ürün altında yorum yazanlar böyle yazmış

kit te kesin batarya var.HB tam uc kagitci. bu urunleri samsung kendisi getirtmiyor. HB tedarikcilerden aliyor fakat ben %99 eminim HB nin sattigi urun orjinal degil. Diger saticilardan bahsetmeme bile gerek yok.

birisi sikayet dahi yazmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Benimde bu yaz HB' den aldığım bir batarya sahte çıktı. ürünü aldıktan sonra tatile çıktığım için ürünü geri iade edemedim. Şimdi evde. ölçü aleti ile bataryayı ölçtüğümüzde 3,7V gösteriyor. OrJinal batarya ise 4.2V gösteriyor

• Minimum 1 ay sonra telefonu değiştiriyorum malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Hayır ola. Nedendir?

• quote:

Orijinalden alıntı: sevince1971

quote:

Orijinalden alıntı: king of metal

Arkadaşlar gözünüzü seveyim orjinal batarya nerede bulunur bilen var mı? Tam bir Samsung çakallığı,telefonu bataryası değiştirilebilir üret kısa süre sonra batarya bulunmasın piyasada. Yaklaşık 6 aydır orjinal batarya araştırıyorum yok oğlu yok. Samsung bayiilerinde bile bulamadım. Telefonun bataryası değiştirilebilir diye seviniyoruz orjinal batarya bulmak altın bulmaktan zor.

http://urun.n11.com/batarya/samsung-galaxy-note-4-n910-orjinal-batarya-pil-garantili-gonderim-P110165355
    alanların yoruımlarına goz atabılırsın.bayagı bır yorum yapılmıs sahte olması ımkansız gıbı bır durum zaten urunu alır almaz test eder o sekılde onaylarsın sahte ıse onay vermezsın paran gerı ıade olur.bak ıncele ıstersen.

Bu batarya orijinal değil, yurtdışı fiyatı bile bu değil. Orijinal batarya arayan ya Samsung servislerden, ya da avmlerdeki Samsung mağazalarından alsın, geriye kalan hepsi sahtedir, bunu biliniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Tavsiye not alma uygulaması alabilir miyim? Ve telefonu kullanışlı hale getirecek hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?

Inkpad. Gmail hesabınızla senkronize olur, kullanımı basit ve pratik, notları gmail hesabiniza yukler. Format vs attığınızda notlarınızı gmailden cekilip geri getirilir, uzun yıllardır favorimdir :) Daha kapsamli dersenis evernote var ama bence karmaşık, ve hantal.

• Colornote var

• teşekkürler arkadaşlar.

• selamlar telefon cepteyken ekranının açılmaması için bi uygulama var mı ?
    3 defa başıma geldi ekran açık kalma süresi 30 saniye olduğu halde sürekli dokunuyor saydı heralde 2 saat civarı açık kalıp birilerini aramış mesaj atmış :)
  • omeryasin O kullanıcısına yanıt
    ben google keep kullanıyorum çok pratik ve güvenli google hesabinla da senkronizasyon var silinme gibi bir durum yok

evernote dediğiniz gibi çok hantal

• 
Sayfa: önceki 33843385338633873388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.