Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 Suya Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonumu 1 kaç gün önce sabunlu suya düştü. 5 saniye bile olmadan telefonu aldım, bataryayaı her şeyi içinden çıkardım ve kuruladım. Sonra bi pirincin içine yatırdım. 3-4 saat kadar bekledim. 3-4 saat sonrada açtım telefonu gayet normal çalışıyor telefon. Ama ne olur ne olmaz diye tekrardan kapattım telefonu tekrardan koydum pirince. Ertesi günü açtım telefonu güzel çalışıyor falan derken sarja taktım, sarj olmuyor.
    Telefonu da alalı 1 sene olmadı. Babam duyarsa gebertir zaten beni.. Gittim bizim orada bi Teknik Servise, içinin sıvıyla dolu olduğunu ilaçlı suya yatırmamız gerektiğini ve soketin değişmesi lazım dedi. Tamam dedim 120TL tuttu verdim adama. Ertesi günü verdi zaten.
    Bir kaç gün sorunsuz kullandım derken yine bu sarj olmuyor. Tekrardan gittim. Bakmamız lazım dediler. Akşam aradılar. Adam batarya değişmesi lazım dedi. Tamam dedim değiştirin. 90Lira daha ona verdim. Etti 210TL. (Bugun aldım telefonu)
    Eve geldik. Teknik Servis ile bizim evin arası toplasan 100metre. Teknik Servisten çıkarken sarj %49du. Eve geldim baktım %40, biraz oyalandım falan baktım %29 oldu. Sarja takayım dedim. Taktım. Sarj oluyor gözüküyor ancak telefonum sarj olmuyor. Dolmuyor yani. Üstelik o kadar hızlı sarj gidermi? Lütfen yardım edin..

• Bataryada bir sıkıntı olabilir başka batarya deneyin.

Edit:Kız iseniz(ki irem yazdigina gore kesin kızsınız) birazdan size sulanmaya başlarlar.Keşke isminizi yazmasaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 3 Şubat 2015; 20:45:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: İremOzer

Merhaba arkadaşlar.
    Telefonumu 1 kaç gün önce sabunlu suya düştü. 5 saniye bile olmadan telefonu aldım, bataryayaı her şeyi içinden çıkardım ve kuruladım. Sonra bi pirincin içine yatırdım. 3-4 saat kadar bekledim. 3-4 saat sonrada açtım telefonu gayet normal çalışıyor telefon. Ama ne olur ne olmaz diye tekrardan kapattım telefonu tekrardan koydum pirince. Ertesi günü açtım telefonu güzel çalışıyor falan derken sarja taktım, sarj olmuyor.
    Telefonu da alalı 1 sene olmadı. Babam duyarsa gebertir zaten beni.. Gittim bizim orada bi Teknik Servise, içinin sıvıyla dolu olduğunu ilaçlı suya yatırmamız gerektiğini ve soketin değişmesi lazım dedi. Tamam dedim 120TL tuttu verdim adama. Ertesi günü verdi zaten.
    Bir kaç gün sorunsuz kullandım derken yine bu sarj olmuyor. Tekrardan gittim. Bakmamız lazım dediler. Akşam aradılar. Adam batarya değişmesi lazım dedi. Tamam dedim değiştirin. 90Lira daha ona verdim. Etti 210TL. (Bugun aldım telefonu)
    Eve geldik. Teknik Servis ile bizim evin arası toplasan 100metre. Teknik Servisten çıkarken sarj %49du. Eve geldim baktım %40, biraz oyalandım falan baktım %29 oldu. Sarja takayım dedim. Taktım. Sarj oluyor gözüküyor ancak telefonum sarj olmuyor. Dolmuyor yani. Üstelik o kadar hızlı sarj gidermi? Lütfen yardım edin..

Öncelikle geçmiş olsun

Telefonu kapalı bir şekilde takın bakalım şarz olacak mı. o kadar hızlı şarz gitmemesi lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim. Gittim adamın yanına tekrardan 8 saat durması gerekiyormuş telefonun. Geldim eve sarja taktım bu sefer de sarj olmuyor o işaret yok. Deliricem heralde. Kapattım telefonu hala da sarjda, sarj olmuyor ancak sabaha kadar beklicem artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: İremOzer

Babam öğrenir diye ödüm koptu valla. Pişmanımda ama sıvı teması olduğu için almazlardı zaten değil mi?

Alırlar ama ücret baya kabarır yüksek olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    GALAXY S5 BATARYA PATLADI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 200'den fazla para gitti zaten... Ne telefonmuş öyle ya..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.