Bildirim
Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı !

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şık duruyor. -
Samsung'un ön tasarımını seviyorum. Ama arkası bozuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Balawitz
Samsung'un ön tasarımını seviyorum. Ama arkası bozuyor
aynen hocam katılıyorum :) -
Bunun aynısını 2 sene önce galaxy s2 adı altında almıştım . Çevirip çevirip aynı şeyleri sunmaya başladı . Aynı Nokia'nın çöküş dönemindeki halini hatırlatıyor bana Samsung . -
Note 2 nasıl S3'ün çekiştirilip uzatılmış haliyse bu da S2'nin oklavayla açılmışı olmuş. S4 ve Mega'nın tasarımı bile bundan kat iyiydi. 4-5 sene öncesinin ilkel tasarımlarına geri dönülmüş. Donanımı nasıl olur bilemem, ancak eğer böyle gelirse tasarım konusunda sınıfta kalacağı kesin. -
gene aynı tasarım gene aynı dandik kalite.abi o kadar para verip onu alacağıma gider htc one falan alırım.hemde alüminyum ohhh.ama bu benim tercihim sizi bilemem -
Bildigin note 2 bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aman tanrım kasa hep ayni kasa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar tasarımda ve malzemede S5'le farklılığa gideceğiz dediler, hala burada Note 3'ün görünümüne şaşıranlar var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- internetsiz görüntülü konuşma
- oyunlarda reklam izlemeden ödül almak
- telefonda null ne demek
- sim karttaki numaraları görme
- uygulama indirirken şifre istesin
- snapdragon 8 gen 3
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- samsung s26 ultra
- good lock
- s23 ultra kamera özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X