Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görünüşe göre samsung biraz daha köşeli bi yapı kullanacak note serisinin 3. versiyonunda. Buyrun sızıntı fotoğraflar.

Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı ! Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı ! Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı ! Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı ! Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı ! Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı ! Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı !

kaynak: gsmarena, sammobile
     Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı ! Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı ! Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı ! Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı ! Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı ! Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı ! Samsung Galaxy Note 3 paneli sızdı !

• Şık duruyor.
  • Samsung'un ön tasarımını seviyorum. Ama arkası bozuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Samsung'un ön tasarımını seviyorum. Ama arkası bozuyor

aynen hocam katılıyorum :)
  • Bunun aynısını 2 sene önce galaxy s2 adı altında almıştım . Çevirip çevirip aynı şeyleri sunmaya başladı . Aynı Nokia'nın çöküş dönemindeki halini hatırlatıyor bana Samsung .
  • Note 2 nasıl S3'ün çekiştirilip uzatılmış haliyse bu da S2'nin oklavayla açılmışı olmuş. S4 ve Mega'nın tasarımı bile bundan kat iyiydi. 4-5 sene öncesinin ilkel tasarımlarına geri dönülmüş. Donanımı nasıl olur bilemem, ancak eğer böyle gelirse tasarım konusunda sınıfta kalacağı kesin.
  • gene aynı tasarım gene aynı dandik kalite.abi o kadar para verip onu alacağıma gider htc one falan alırım.hemde alüminyum ohhh.ama bu benim tercihim sizi bilemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildigin note 2 bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman tanrım kasa hep ayni kasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar tasarımda ve malzemede S5'le farklılığa gideceğiz dediler, hala burada Note 3'ün görünümüne şaşıranlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.