Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 mi HTC One Max mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay önce note 3 + gear aldım ancak HTC One Max çok hoşuma gidiyor sizce geçiş yapsam note 3'ü arar mıyım?
    Birde HTC'nin telefonda snapdragon 600 kullanması beni düşündürüyor.

• Performans olarak fark çok olur. Hız vb. Yani htc arayüzünde stabil ama işlem gücü yok. Uçaktan inip arabaya binmiş gibi olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle düşünüyorum ama One Max'in özellikle kasası çok güzel
  • Windows phone dusunursen lumia 1520. Sahsi gorusum ikisinden de iyi. O isletim sistemi ve s800 ile cihaz ucar.

• Her hafta telefon değiştiren bir insan olarak iphone ve samsung dışında bir telefon kullanmadım bunun dışına htc one max ile çıkmak istemiştim ama pek memnun etmeyecek gibi windows arayüzü bana karışık geliyor onun için hiç kullanmadım
  • Htc nin kasaları gerçekten kaliteli alınır bence

• kadirkrl kullanıcısına yanıt
    Htc one da bana aynı şekilde beni al diyor ama performans konusunda aralarında dağlar var. Keşke şu samsung donanımı htc'nin içinde olsa. Direk alacağım telefon olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • donanim anlaminda samsung. ses, kasa kalitesi olarak htc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'un donanımını Htc'nin kasasını İphone'nin dokunmatiğini bir telefona koysalar 3500 tl vermeye razıyım
    Iphone dokunmatiği bence samsung'tan iyi değil ama şöyle, hassaslık olarak. Tabi Ios kadar çabuk tepki vermediği için bu bir tercih olabilir.
    Tw'nin multitasking'i olsun ama arayüz sense tarzı olsun :D

• Aynen sense arayüzü on numara beş yıldız bende onu kullanıyorum apex launcher kurmuşum
    Ama blinkfeedi falanda olucak gayet akıcı da ama biraz renkleri açmak lazım.

• blinkfeedi nasıl kurabilirim note 3'e ben hiç bakmadım ona?
  • Htc one max da spen olsa koşa koşa alırım malum büyük telefon insan yanında kalemde istiyor.
    Kurulmuyor olsa gerek. Kurulda sense tabanlı romlar olur.

• Evet galiba dediğin gibi başka yolu yok
  • Günlük kullanımda farkı hissetmessin hatta one max sense den dolayı note3 den daha akıcı olcaktır ama iş oyun performansına geldiğinde note3 ün ezici bi üstünlüğü var bence geçmeye değmez.
    Telefondan sıkıldıysan ve htc hoşuna gitti ise htc nin yeni telefonunu tanıtmasını bekle derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 26 Ocak 2014; 22:29:17 >
  • atp96 kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacağım galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.