Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy note 3 fiyatı suan icin fazla ama fiyatı ne zaman 1700 Tl ye düser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GangsterPRO kullanıcısına yanıt
    Samsung''un paralel ithalatı engellemek için sim kilit yoluna başvurduğunu da düşünürsek seneye bu zamanlar belki.
  • Seneye bu zamanlar diyosun note 2 suanda 1300 tl ? Note 2 de note 3 le aynı tarihte cıktı

Note 2'nin fiyatının düşmesindeki ana etken paralel ithalat telefon satan firmalarla rekabet edebilmek içindir. Sim kilit yoluyla paralel ithalata engel olunduğundan bundan sonraki Samsung telefonların fiyatları daha yapışkan olacaktır.

Benimkisi sadece tahmindi bir sene sonra belki 100-200 TL daha fazla düşebilir. Ancak Samsung telefonlarda artık eskisi gibi fiyat düşmesi beklemeyin.
  • Bence S5 cıkmasına kısa bir süre kala 1800 civarına düser

Note 3'ün rakibi S5 değil. Umarım dediğin gibi olur, ancak Note 3 segmentinde rakipsiz olduğundan ben fiyatının fazla düşmesini beklemiyorum. Note 3'ün asıl rakibi Note 4 olacaktır. Note 4 çıktığında fiyatı kayda değer şekilde düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 27 Ekim 2013; 18:08:08 >
  • Haklısın aynı segmentde deyiller fakat Samsung bir süre sonra fiyat düsürüyorlar ben yılbasında cihazı almak istiyorum fakat daha alamıcam gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden Samsung Note 5
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben de elimdeki telefonu çıkardıktan sonra Note 3 almayı düşünüyorum. Ancak telefonu satamadığım gibi Note 3'ün fiyatı da çok yüksek. Bakalım bekleyeceğiz.
  • s4 ilk çıktığında 1999'du. Şuanda 1699 hatta 1649 yapan yerler de var. Bence en geç 3 ay sonra 1999'a düşer fiyatı.
  • İlgilendiniz için teşekkürler suanda s2 kullanıcısıyım gayet memmunum fakat artık deyistirme zamanı geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.