Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (1740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62.816
Cevap
340
Favori
2.541.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17381739174017411742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: catik

dead trgr 2 eklemmssn hocam

oynadin begenmedin mi.... mesut cevik note 3 incelemsinde bi sure oynadi bayagda bi ovdu

bende o oyundan baslayayim diyordm

Yok hocam yazmadim ben onu bikerek yoksa oda oynadigim bir oyun..
    bende cok begeniyorum.
    level atlatikca zor olmasi cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Ben de bugün aldım uzun bir düşünme sonucunda bu telefonu. Nexus 4 vardı memnundum ama ekranı kırıktı ve artık değiştirmek istedim.

Beyaz versiyonunu vatandan 2bin tlye aldım.

Buna en kullanışlı ve koruyucu kılıf hangisidir ?

Harici batarya almak mı daha mantıklı yoksa sarj üniteli kılıflardan almak mı?

SPİGEN NEO hybrit alarak son derece güzek koruyabilirsin. Artısı estetik, sağlam koruma ve güzel olması eksisi telefonu kalınlaştırıyor.

en ucuz nereden temin edebilirim. Bir de düşme ve darbede ekranın patlamasını engellemeye yeterli olur mu acaba ?
  • Hic mi yok yoksa sonuk bir sekilde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mmwwlltt

Elden+taksit ile alıcaksan parayı neden olmasın?

Dediğim gibi adamların çalışma şekli bu elden+taksit. Ürünün fiyatı haliyle artıyor. Nakit okadar çıkamam :(

anlıyorum seni kardeşim.fakat bu adamların yaptığı resmen dolandırıcılık.elden taksit yapıyo diye 1000 TL fiyat farkı koymak da nedir.
  • Ya arkadaslar sizin kactanre uygulama calisiyir telefinun icinden cikan programda uygulama kapatma yeri var ya hani , orda rem e tiklayinca 42 tane bisi kapatiyor rem 2.3 falan k7llanirken 1.6 lara dusuyor bu programlarin ne oldugunu merak ettim acikcasi sizde boyle mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: trknasln

Herkese merhaba bugün bişey farkettim geçiş efektleri birden kayboldu bu sorunu nasıl düzeltebilirim bir de bi yavaşlık söz konusu yardımcı olursanız sevinirim.

Yok mu böyle bi sorun yaşayan?

• quote:

quote:

Herkese merhaba bugün bişey farkettim geçiş efektleri birden kayboldu bu sorunu nasıl düzeltebilirim bir de bi yavaşlık söz konusu yardımcı olursanız sevinirim.

LAUNCHER kullanıyor musun?
  • quote:

Elden+taksit ile alıcaksan parayı neden olmasın?

Dediğim gibi adamların çalışma şekli bu elden+taksit. Ürünün fiyatı haliyle artıyor. Nakit okadar çıkamam :(

Dostum sana soyle bir fikir vereyim kredi kartin varsa karttan cek. Kartin yoksa turkcelleden kontratli alabilirsin. Turkcel finans bankla calistigi için vermeyede bilir. Mesela bana vermemisti bende iptal ettiğim k.kartimi tekrar çıkardım ve nakit avans cektim 1600e forumdan aldim

• Whatsapp kişilerinizin profilinde bulunan resimler arama geldiğinde yada arama yaparken ekranda gözüksün isterseniz bu programı öneririm.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fyg.whatsprofile

buna benzer bir app daha var, işte linkedin ve facebook gibi sosyal ağlarda kayıtlı kişilerin resimlerini aktarıyordu. ama onu çok kullanışlı bulmadım.
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    efsane_300 E kullanıcısına yanıt
    haklısın kardeşim vazgeçtim zaten bi haftalık not3ü 1600e alıyorum anlaşmalar tamamdır :) sence bu fiyat uygun mu? şöyle bişey var telefonu alacağım kişi vodafonda çalışıyor bi arkadaşına 2 tane not3 siparişi vermiş taahhütlü. birini almış ikincisini almayınca 800 lira arkadaşı ceza yemesin diye kendisi almış telefonu ve kendisi 5S kullanıyor. Hiç kullanmadım desem yeridir diyor. Bende alıyorum...@yokyere@efsane_300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmwwlltt -- 21 Nisan 2014; 15:21:01 >
  • quote:

haklısın kardeşim vazgeçtim zaten bi haftalık not3ü 1600e alıyorum anlaşmalar tamamdır :) sence bu fiyat uygun mu? şöyle bişey var telefonu alacağım kişi vodafonda çalışıyor bi arkadaşına 2 tane not3 siparişi vermiş taahhütlü. birini almış ikincisini almayınca 800 lira arkadaşı ceza yemesin diye kendisi almış telefonu ve kendisi 5S kullanıyor. Hiç kullanmadım desem yeridir diyor. Bende alıyorum...

çok iyi denk getirmişsin.fiyatda çok iyi bence.
    almak istiyorsan garanti durumunu, imei numarasını ve cihazın çalışmayan bi aksamı varmı diye kontrol ettikten sonra bence kaçırma cihazı.

ama bana soracak olursan nacizane fikrim bu kadar beklemişsin note 4 ü bekle.
  • quote:

quote:

Gecis efektinden kastin tam anlamadim ama dediğin buysa. gelistirici seceneklere gel Pencere animasyonu ve Gecis animasyonu 1 yap
    Telefonun agirlasmasi bir program yuklemissen o etki etmiş olabilir.

Aklima geldi belki bundan bahsediyorsun Gelisririci seçeneklerden "arkaplan Islemlerini sinirla" var onu standart yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_300 -- 21 Nisan 2014; 15:38:00 >
  • power bank öneririm. telefonu değiştirsen de yine kullanırsın ilerde.

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]

buda 22000 mah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 21 Nisan 2014; 15:28:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: AppleCeo

quote:

Arkadaslar selam

Halen aranızda google camera uygulamasını kullanmayan varsa mutlaka hem denesın.

Uc gundur hıc kullanmadıgım note 3 kamera ozellıgını adeta elımden dusuremedım.

panoramık, lens bulanıklıgı, derınlık agırlık resım cekme gıbı ozellıklerı ıle tek kelıme ıle dort dortluk bır uygulama

uygulama su an ıcın cıhaza uyumlu degıl ama yınede ınternetten apk sını bulup ındırebılırsınız

Merhabalar siz note 3 un hangi versiyonunu kullaniyorsunuz birde ben sizi s4 kullanici kulubu kurucusu olarak biliyordum burayida siz kurmussunuz hayirli olsun

Tesekkur ederım oncelıkle, n9000q modelını kullanıyorum

s4 kulubude bende her ıkısı ılede ılgılenıyorum

Peki 9005 ile sralarında çok fark varmı sonuçta 4 g yok ve türkiye bu yıl 4g ye geçicek diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fb168

arkadaşlar akıllı saat almayı düşünüyorum, gear 2 alacağım olursa yurtdışından çünkü 800 etmez . şimdi siteleri dolaşırken 4 tane çin malı saat gördüm şunlar:

1)http://www.kliksa.com/urun/to-watch-t-1000w-bluetooth-beyaz-akilli-saat-/901984814
    incelemesihttp://www.mobil13.com/to-watch-akilli-saat-incelemesi-4734.html

2)http://www.kliksa.com/urun/appscomm-p1-siyah-bluetooth-akilli-saat/901994943

3)http://www.kliksa.com/urun/appscomm-l8-siyah-kolye-akilli-saat/901993482

4)http://www.kliksa.com/urun/appscomm-l6-siyah-small-akilli-saat/901993161

çok kararsızım çin malı diye ama fiyatlar şahane gear 2 yerine 4 ünü al gibi bir şey. bir de note 3 ile uyumlu çalışırlar mı? sizin düşünceleriniz almak istedim. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Şahsi fikrim, tavsiye etmem.

Saygılarımla...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagalan61

slm. ya benim note 3 ü bilgisayar görmemeye başladı. sürücüyü sildim tekrar yükleyim dedim bu seferde cep telefonu takılı olmadığı halde teli çıkarın öyle kurun diyo . herseferinde aynı hata yardım edebilecek varmı

Bilgisayara bağladıktan sonra telefonu kamera moduna alıp dener misin.

olmuyor samsung sürücüyü yükleyemiyor bilgisi olan var mı. telefonum takılı değil neden böyle uyarı veriyor anlamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

slm. ya benim note 3 ü bilgisayar görmemeye başladı. sürücüyü sildim tekrar yükleyim dedim bu seferde cep telefonu takılı olmadığı halde teli çıkarın öyle kurun diyo . herseferinde aynı hata yardım edebilecek varmı

Bilgisayara bağladıktan sonra telefonu kamera moduna alıp dener misin.

olmuyor samsung sürücüyü yükleyemiyor bilgisi olan var mı. telefonum takılı değil neden böyle uyarı veriyor anlamıyorum.

Sürücüleri kaldir pc yeniden baslat son sürüm kiesi yükle.
    Bu arada işletim sistemin nedir..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar selam

Halen aranızda google camera uygulamasını kullanmayan varsa mutlaka hem denesın.

Uc gundur hıc kullanmadıgım note 3 kamera ozellıgını adeta elımden dusuremedım.

panoramık, lens bulanıklıgı, derınlık agırlık resım cekme gıbı ozellıklerı ıle tek kelıme ıle dort dortluk bır uygulama

uygulama su an ıcın cıhaza uyumlu degıl ama yınede ınternetten apk sını bulup ındırebılırsınız

Merhabalar siz note 3 un hangi versiyonunu kullaniyorsunuz birde ben sizi s4 kullanici kulubu kurucusu olarak biliyordum burayida siz kurmussunuz hayirli olsun

Tesekkur ederım oncelıkle, n9000q modelını kullanıyorum

s4 kulubude bende her ıkısı ılede ılgılenıyorum

Peki 9005 ile sralarında çok fark varmı sonuçta 4 g yok ve türkiye bu yıl 4g ye geçicek diyorlar

9005 de root yapıcaksan cok daha fazla secenek bulursun o kadar

bana gore hcı bır farkları yok hatta ıslemcı olarak exynos kagıt ustunde daha ıyı sonuclar verıyor

9005'dekı 4k vıdeo cekım ıse bence asırı mantıksız bır olay, kımsenın evınde 4k tv olmadıgı ve ayrıca 32gb bır telefonda bır kac uzun vıdeo ıle hafızanın yarısını kaplayacagı ıcın su an ıcın gereksız bır sey

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

power bank öneririm. telefonu değiştirsen de yine kullanırsın ilerde.

buda 22000 mah

Çinden bir çok şarj cihazı getirdim. Kesinlikle orijinal dışı almayın. Orijinal dediğim sony samsung vs dışı... Gp duracell vs varsa onlarıda alın.

• katılıyorum. kaliteli olması önemli bu cihazın.
  • 
Sayfa: önceki 17381739174017411742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.