< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (518. sayfa)

-
-
-
Hocam cevap için teşekkürler. Dex modu kablosuz çalışıyor benim problemim sizin gönderdiğiniz 2. resimdeki gibi yansitma yapamıyorum daha önce sorunsuz baglaniyordu hdmi kablosu ile de sorunsuz baglaniyordu ama şimdi olmuyor maalesef sadece galerideki resim ve videolari açıyor smart view ile onun haricinde siyah ekranda kalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Çok garip bir durum... Şimdilerde pek çok telefon ekran yansıtmayı destekliyor, başka bir telefonla daha test edin. TV'niz yeni nesil, güncelleme almış olabilir mi, bir bug durumu olabilir. Güncelleme otomatikte ise sizden habersiz TV'ye yüklenen son bir güncelleme ile bu durum oluşmuş olabilir. Telefona yapmışınız, birde TV'yi fabrika ayarlarına döndürün isterseniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: tayaydin
Çok garip bir durum... Şimdilerde pek çok telefon ekran yansıtmayı destekliyor, başka bir telefonla daha test edin. TV'niz yeni nesil, güncelleme almış olabilir mi, bir bug durumu olabilir. Güncelleme otomatikte ise sizden habersiz TV'ye yüklenen son bir güncelleme ile bu durum oluşmuş olabilir. Telefona yapmışınız, birde TV'yi fabrika ayarlarına döndürün isterseniz.
-
Evet, öyle gözüküyor ama bizde neden olmuyor. Yapmasını biliyorsanız Recovery moda girip Wipe Cache Partition yapın (önbellekteki eski uygulama, güncelleme artıklarını temizler) bir de öyle deneyin. Olmaz ise fabrika ayarlarına resetleyin tekrar...
https://www.youtube.com/watch?v=tWBrgKKJpCI&feature=youtu.be -
quote:
Orijinalden alıntı: tayaydin
Evet, öyle gözüküyor ama bizde neden olmuyor. Yapmasını biliyorsanız Recovery moda girip Wipe Cache Partition yapın (önbellekteki eski uygulama, güncelleme artıklarını temizler) bir de öyle deneyin. Olmaz ise fabrika ayarlarına resetleyin tekrar...
https://www.youtube.com/watch?v=tWBrgKKJpCI&feature=youtu.beBu durum okuldaki faz2 vestel marka akıllı tahtaya hdmi kablosu ile 4. defa bağladıktan sonra oluştu. Kablosuz bağlantı ile kablolu ekran yansıtmanın birbiri ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama yanılıyo da olabilirim. Fabrika ayarlarına resetleyi yedeklemeyi kurmadan denemiştim ama bi değişiklik olmamıştı. Önerilerinizi tekrar deneyeceğim ama. Yardımın için sağolasın hocam.
-
Arkadaşlar merhaba. 2 sorum olacak bilenler yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
1. Sammobile da yayınlanan resmi romları eskiden samfirm ile indiriyordum ama programda sıkıntı var galiba artık indiremiyorum onun yerine daha önce kullanmadığım frija isimli uygulamayı kurdum onunla da indirmeyi beceremedim. Soru şu bu romları indirebileceğimiz en kolay ve güvenilir yol nedir?
2. S pen ile ekran görüntüsü aldığımızda görüntü üzerine düzgün çizim yapabileceğimiz bir yol yok mu? ( samsung notes içindeki düzgün şekil eklentisi gibi birşey arıyorum yani bir bölgeyi kare yada daire içine aldığımda yada ok ile bir bölgeyi göstermek istediğimde düzgün şekiller çizebileyim. Ben çizdikten sonra program çizileni otomatik tanısın ve şekli düzeltsin)
Samfirm in Yeni versiyonu var eski olan işe yaramaz oldu yeniyi bul indir yada yarın sana vereyim -
quote:
Orijinalden alıntı: wendor11
Samfirm in Yeni versiyonu var eski olan işe yaramaz oldu yeniyi bul indir yada yarın sana vereyimWhat is the latest version of the samfirm?
Edit: i found it, i ll try later thanks
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 2 Mart 2021; 19:59:24 >
Arkadaşlar not 10 plus imei atilmis güncelleme alirmi -
Root ile mi Server ile mi? Server ise alır. -
Robot ile nasıl alırım veya nasil yapturabilirim -
Uzaktan yapan varmi bildigin -
Ustad, root ile güncelleme almaz. Tavsiye de edilmiyor. Bilginiz olsun. Benim bildiğim yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: gokay6154
Arkadaşlar not 10 plus imei atilmis güncelleme alirmihttps://drive.google.com/file/d/1K86YSpOihF9Z58LmVnz06cYEvs3YJ3cC/view?usp=sharing
Samfirm 0.3.7.1 - KF Host
samfirm yeni sürüm
-
Dosya acmiyor -
Sağ üstteki indir işareti var indirip deneyin hesap bana aittir link sağlam telefon da açmaya çalışıyor san açmaz bilgisayar da kullanacaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wendor11 -- 3 Mart 2021; 7:57:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X