Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni sürüm yükleyince fabrika ayarı daha iyi oluyor hocam. O yüzden söyledim. Yoksa bir sıkıntısı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: At_Adam

quote:

Orijinalden alıntı: john ronald reuel tolkien

quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

Hafta sonu n8010 alarak araniza katildim :)
    Cihazi okulda not almak ve tramvayda giderken ders calismak icin almistim. Gercekten kalemi cok basarili. Papyrus diye bi uygulama buldum, not almasida paylasmasida cok kolay.
    Ben tableti genelde ders icin kullanicam, bunun icin onerebiliceginiz programlar neler acaba?
    Pdf acma ve ustunde kalemle kolayca degisiklik yapilan bi program iyi olurdu veya artik notlari fotokopi cektirmiyorum, resimlerini cekip tablete atiyorum bu konu hakkinda resimleri kolayca pdf'e ceviren bi programda tavsiye ederseniz cok iyi olur :)
    Farkli onerilerede acigim,
    bide bu arada tableti sifir aldim, ustunde jelly been yuklu geldi. Bi ara kitkat cikti diye duymustum sizce guncelliyimmi?

Ķies yoluyle guncelleyebilirsin. 4.4 çok degistiriyor cihazı.

Ben de deneme amaçlı biyoloji dersinde kullanayım dedim. Çok hızlı yazabiliyorsunuz ve cok rahat gerçekten rakipsiz bu konuda. Ben kendi S note uygulamasını kullanıyorum yeterli geldi bana.
    (yeni nesiler hariç tabi)

Bu arada autodesk sketchbook ve script calculator uygulamalarını tavsiye ederim.

N8010 mu kullanıyorsun eğer kullanıyorsanız nasıl 4.4 e guncellediniz

Yok hayır n8005 kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

quote:

Cihazi okulda not almak ve tramvayda giderken ders calismak icin almistim. Gercekten kalemi cok basarili. Papyrus diye bi uygulama buldum, not almasida paylasmasida cok kolay.
    Ben tableti genelde ders icin kullanicam, bunun icin onerebiliceginiz programlar neler acaba?
    Pdf acma ve ustunde kalemle kolayca degisiklik yapilan bi program iyi olurdu veya artik notlari fotokopi cektirmiyorum, resimlerini cekip tablete atiyorum bu konu hakkinda resimleri kolayca pdf'e ceviren bi programda tavsiye ederseniz cok iyi olur :)
    bide bu arada tableti sifir aldim, ustunde jelly been yuklu geldi. Bi ara kitkat cikti diye duymustum sizce guncelliyimmi?

Ben de deneme amaçlı biyoloji dersinde kullanayım dedim. Çok hızlı yazabiliyorsunuz ve cok rahat gerçekten rakipsiz bu konuda. Ben kendi S note uygulamasını kullanıyorum yeterli geldi bana.

Bu arada autodesk sketchbook ve script calculator uygulamalarını tavsiye ederim.

güncelledikten sonra beğenmezsek tekrar eski sürüme dönebilir miyiz?

Bu konuda bir fikrim yok ama begenirsin emin ol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güncelleme sonrası birde fabrika ayarlarına dönüş yaptım. Performans konusunda kesinlikle iyileşme olduğunu söyleyebilirim. Zaten 2 GB sistem belleği, 4 çekirdekli işlemcisi ile oyun oynamıyorsanız yada güncel oyunları takip etmiyorsanız geri kalan işler için hiç bir sıkıntı çıkarmıyor.

Güncelleme sonrası alışmak zurnda kalacağım şeyler şöyle. Ekranın üstüne konumlandırılan bildirim çubuğu ve ortaya alınan geri, ev ve açık uygulamalar kısayolları. Üstteki bildirim çubuğu gereksiz alan işgal ediyor. Ayrıca aşağıdayken daha kullanışlı buluyordum (Windows masaüstü kullanımı havası vardı). Telefon tipi kullanım tablete uymamış.

Ortaya alınan geri, ev ve açık uygulamalar kısayollarına ulaşmak zor oluyor. Önceden geri ve ev kısayollarına sol elimin başparmağı ile tableti tek elime almaya gerek duymadan dokunabiliyordum. Sıkça kullandığım uygulamaların kısayıllarınıda ekranın iki yanına dizince (büyük ekranlı telefonlardaki tek elle kullanım olayı gibi) artık yeni modellere göre hatırı sayılır ağırlıkta olan bu tableti kullanmak daha kolay oluyordu.

Ayrıca fabrika ayarlarına dönünce yeniden yükleme sırasında bir kaç samsung uygulamasına ait servislerin 15 Aralık itibariyle kapatılacağını öğrenmiş oldum. Bunlardan biri öğrenme merkeziydi (aldığım ama hala kapağını açmadığım bir kaç kitap vardı içinde) diğer(ler)ini şimdi hatırlayamadım.

Eksi yönlerinden biriside güncellemenin yaklaşık 1 yıl geç gelmiş olması. 4.1.2 ile bana 1 yıl boyunca çile çektirdiği için bir daha samsung ürünü almayı kesinlikle düşünmüyorum. Zaten satın aldığım ve önümüzdeki haftalarda elime geçecek olan Kindle kitap okuyucu sonrasında pekte ihtiyacım kalmayacak. Tableti kitap okumak için açtığımda İnternet siteleri, youtube, filmler derken kitap okumama engel oluyordu :D .

• Tab s cok hafif ve ince gorunce kendi tabletimi firlatip atasim geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resler

quote:

quote:

quote:

quote:

Güncelleme sonrası birde fabrika ayarlarına dönüş yaptım. Performans konusunda kesinlikle iyileşme olduğunu söyleyebilirim. Zaten 2 GB sistem belleği, 4 çekirdekli işlemcisi ile oyun oynamıyorsanız yada güncel oyunları takip etmiyorsanız geri kalan işler için hiç bir sıkıntı çıkarmıyor.

Güncelleme sonrası alışmak zurnda kalacağım şeyler şöyle. Ekranın üstüne konumlandırılan bildirim çubuğu ve ortaya alınan geri, ev ve açık uygulamalar kısayolları. Üstteki bildirim çubuğu gereksiz alan işgal ediyor. Ayrıca aşağıdayken daha kullanışlı buluyordum (Windows masaüstü kullanımı havası vardı). Telefon tipi kullanım tablete uymamış.

Ortaya alınan geri, ev ve açık uygulamalar kısayollarına ulaşmak zor oluyor. Önceden geri ve ev kısayollarına sol elimin başparmağı ile tableti tek elime almaya gerek duymadan dokunabiliyordum. Sıkça kullandığım uygulamaların kısayıllarınıda ekranın iki yanına dizince (büyük ekranlı telefonlardaki tek elle kullanım olayı gibi) artık yeni modellere göre hatırı sayılır ağırlıkta olan bu tableti kullanmak daha kolay oluyordu.

Ayrıca fabrika ayarlarına dönünce yeniden yükleme sırasında bir kaç samsung uygulamasına ait servislerin 15 Aralık itibariyle kapatılacağını öğrenmiş oldum. Bunlardan biri öğrenme merkeziydi (aldığım ama hala kapağını açmadığım bir kaç kitap vardı içinde) diğer(ler)ini şimdi hatırlayamadım.

Eksi yönlerinden biriside güncellemenin yaklaşık 1 yıl geç gelmiş olması. 4.1.2 ile bana 1 yıl boyunca çile çektirdiği için bir daha samsung ürünü almayı kesinlikle düşünmüyorum. Zaten satın aldığım ve önümüzdeki haftalarda elime geçecek olan Kindle kitap okuyucu sonrasında pekte ihtiyacım kalmayacak. Tableti kitap okumak için açtığımda İnternet siteleri, youtube, filmler derken kitap okumama engel oluyordu :D .

Dediklerinize harfiyen katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GÜNCELLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN ÖNERİ

ODİN 3.07 İNDİRİN.
    buyrun http://www.gezginler.net/indir/i/34321/662/

N8010XXUDNF3 BUNU GOOGLE DA ARATIN İNDİRİN.
    http://dl2.sammobile.com/OlBZQlkrLD0hICNELCZRREVYJjk_NzouVjExIiFGEx0EUlNAUUVFUQ../N8010XXUDNF3_N8010OJVDNF3_TUR.zip

indirdikden sonra odini açın. cihazı kapayın. açma tuşu+ (açma tuşuna yakın olan ses tuşuna) birlikte basın, ve de gelen menüde diğer ses tuşuna basın. yani odin menüsü gelsin. cihazı usb ile bağlayın. odin de PORT diye görülür sol da . PDA ye tıklayın ve de N8010XXUDNF3 bu indirdiğiniz dosyayı seçin. starta basın ve de tabletin açılmasını bekleyin.

Alıntı değildir, baktım çok soru var güncellemeyle ilgili yazmak istedim, hiç kies le felan uğraşmayın çünkü samsung serverlarında sorun var galiba hep yarıda kalıo yükleme. yarıda kalırsa da uyarı veriosa cihaz, yine aynı şekilde yükleyebilirsiniz. sorunuzu pm sorabilirsiniz arkadaşlar.

• Arkadaşlar, kitkat a güncellenmiş n8005 im var. Gelin görün ki note uygulamasına girdiğimde parlaklık otomatik full oluyor ve kıstırtmıyor hergele. 1 seneyi aşkın derste not tutmak için kullanıyordum, sağ-soldaki adamları rahatsız etmesin+pil uzun gitsin diye en düşük parlaklıkta kullanıyordum. Fakat bu güncelleme bunu yapmamı engelliyor. Ben mi bir şeyi kaçırıyorum bileniniz var mı?
  • Arkadaşlar ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz. 4.4.2 gelmeden önce ayarlarına girip homes tusunun sagindaki tuşu aktiflestirip uzun basınca yakaliyordu. Şimdi bir türlü ayarliyamiyorum.

• Selam arkadaşlar. Yurt dışından gelen n8010 cihazı rootlayıp custom rom kurdum. Fakat arada reset atıyor. Orjinal stock romu nasıl kurabilirim?
    Araştırdım ama hem custom rom yükleme rehberleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geryeon

Selam arkadaşlar. Yurt dışından gelen n8010 cihazı rootlayıp custom rom kurdum. Fakat arada reset atıyor. Orjinal stock romu nasıl kurabilirim?

Sammobile sitesinin firmwares bolumunden uygun romu inidirip odin aracılığıyla yükleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkan33

quote:

Orijinalden alıntı: geryeon

Selam arkadaşlar. Yurt dışından gelen n8010 cihazı rootlayıp custom rom kurdum. Fakat arada reset atıyor. Orjinal stock romu nasıl kurabilirim?

Sammobile sitesinin firmwares bolumunden uygun romu inidirip odin aracılığıyla yükleyebilirsiniz.

Şu an son cikani indiriyorum hocam. Tablet secip direk yukluyorum degil mi ekstra dosyaya gerek yok?

• afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Kalemin düğmesine basarak ekrana dokunup bekleyin, ekran görüntüsünü alacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfisti_35900

Kalemin düğmesine basarak ekrana dokunup bekleyin, ekran görüntüsünü alacaktır...

"güç+ses açma" tuşuna aynı anda basınca da çekiyormuş.
    deneme yanılma yoluyla buldum.

ancak eskiden daha pratikti, sizin söylediğiniz yol da benim bulduğum yol da uğraştırıyor
  • Dun n8010 tabletimi kies ile guncelledim, yalniz acikcasi pek begenmedim. Emin degilim ama sanki yavasladi gibi geldi. Bide tuslar onceden sol taraftaydi simdi ortaya gelmis. Tuslarin yerini degistirme imkanimiz varmi acaba ??

Eski surume nasil donebiliriz? Servise gotursem eski surumu yuklerlermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyahmet -- 27 Kasım 2014; 13:23:01 >
  • Arkadaşlar tablet jellybeandeyken multiwindow penvereleri her uygulama sayfasının alt kısmında görünürdü. ama şimdi böyle bir durum yok. sadece sayfa ikiye ayrılıyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı.
  • Kitkati ota yoluyla indiremiyor muyuz hala.

• Arkadaşlar cihazı notebook uma usb yoluyla bağladığım zaman pil üzerinde çarpı gibi bir kırmızı işaret çıkıyor bu şarj olmuyor anlamına mı geliyor.yani bu cihazı bilgisayara bağlayarak usb yoluyla şarj edemez miyiz o kırmızı çarpı işaretinin anlamı nedir teşekkürler
  • atillagur kullanıcısına yanıt
    cihaz açıkken pc üzerinden şarj olmuyor. tablet kapalı iken şarj edebiliyorsunuz.
  • Tabletimi kitkat a güncelledim fakat yukarıda da yazıldıgı gibi ben de begenmedim yeni sürümü. Bildirim çubuğunun tasarımı çok kötü. Tablet sürekli kasmaya başladı. Eski sürümüne geri dönme imkanımız var mı ? Nasıl yapacağımızı bilen bir arkadas yardımcı olursa sevinirim. Benimle aynı fikirde olan arkadaslar için de faydalı olacagını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.