Teşekkürler. Peki kameranın olduğu yerde boşluk var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam. Ancak herhangi bir dezavantajı yok aynı şekilde çekebiliyorsunuz fotoğraf. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eyvallah dostum ben de önümüzdeki günlerde telefonculara bir sorayım en azından idareten kullanırız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam etkilemiyor denedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple ve Çin, Uygur işçilerine nasıl eziyet ediyor ve vazgeçmemek için nasıl direniyor okuyun. Çin'de ki telefon üretimini 2 sene önce sonlandırmış G.Kore'li dostlarımız Samsung'a bir kez daha saygı duydum. Samsung telefonlar tasarımından üretimine Çin malı değildir ve öylede kalacaktır. Bu bike Samsung kullanıcısı olmak için bir neden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 22 Kasım 2020; 19:19:26 > |
Kullandığınız uygulama ile işiniz bittiğinde, Tümünü Kapat diyebilirsiniz, veya Arka Plan İşlem Sınırı koyabilirsiniz. ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk fotoğraftaki yere nasıl girebiliriz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |