< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
karanlık moda alırsan daha da uzar süre. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaskartali571 -- 15 Kasım 2020; 16:13:30 > |
Selfie de aynısı söz konusu mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
11 kasım saat 00:30 ve 01:30 civarlarında sırasıyla m31s ve m51 siparişi verdik onlar, kargolandı ve elimize ulaştı. Fakat 11 Kasım 14:30 civarında ise m21 siparişi verdik. m21 siparişi onaylandı fakat kargolanmadı. |
Spigen'in kendi sayfasında var |
Selfie ve video için ayrı video çekeceğim. selfie de gcam başarılı değil. karanlık ve sarı çekiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Olması lazım, tekrar kontrol edin isterseniz. Ayarlar - Genel Yönetim - Dil Ve Giriş - Ekran Klavyesi - Samsung Klavye - Klavye Düzeni Ve Geri Bildirim - Tuş Vuruşu Geri Bildirimi menüsü içinde Ses ve Titreşim ayarı var. |
Telefonla ne yapıyorsunuz peki genelde video oyun vs olarak ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben 20.30 da 3649 a düştüğü dakika sipariş verdim en geç kargoya verilme tarihi 1 Aralık yazıyordu ama cumartesi günü kargoya verildi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim gibi daha erken saatte sipariş verip hala kargolanmayan var mı acaba aramızda ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |