|
teşekkürler, gün içinde siyah olanını aldım. destekleriniz için teşekkürler |
|

|
teşekkürler, gün içinde siyah olanını aldım. destekleriniz için teşekkürler |
|
|
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 17 Nisan 2021; 13:56:7 > |
|
teşekürler |
|
m31s e android 11 yükledim 10 a dönmeye çalışıyorum odin programını yükledim romları tanıttım telefonu download mode aldım internetten baktığım kadarıyla "Reboot to bootloader" i seçip güç tuşuna basın diyor. yapıyorum "entering fastboot" yazıyor odin den starta basıyorum. ama ilerlemiyor öylece ekran kalıyor. nerde hata yapıyorum yada nasıl andorid 10 a dönecem birisi yardım edebilir mi? |
telefonu dovloder moda aldıysanız hazır konumda,, com adresınıde gorun pc baglantısı ıcın odıne dosyaları ekleyın 4 dosya olarak sonrasında odınden start yapın hem telefondan hem odın programdan ılerler 5 dak sabredın..telefona ön yukleme bıtınce odın programı pas yazar pc ıle işi bittti telefn reset atar sonrası bekleyın telefondan devam eder. hıc bır sekılde ılerlemıyorsa bir yerde hata veya sorun var |
Download mode alıyorum odinde com adresinde bağlantı görünmüyor. normal açınca telefonu odin de bağlantı görünüyor. odin de görünmemesinin sebebi nedir acaba? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 17 Nisan 2021; 20:2:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sorun Türkcell bizce uygulamasındaymış. 3. Girişimde çözdüm geç oldu biraz :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bu telefonu almak istiyorum ama eksi yönleri nelerdir bilemedim. Telefon deiştirme huyum pek olmadığı için şu an kullandığım telefon 5.0 inch bu telefon o yüzden gözüme baya büyük geldi. Bir de telefonu teknoloji marketlerde hiç görmedim elimde inceleme fırsatı bulursam alacağım ama. |
|
bulunduğunuz bölgede 3 M kipa market ve metro market varsa m31s ve aynı ölçü ve özelliklerde olan m31 modeli telefon satılan teşhir yerlerinde var ben izmirdeyim hem m51 hem m31'i kipa ve metro da inceledim |
Önceden internetsiz telefon hattı üzerinden görüntülü görüşme yapamıyordum. Birçok ayar kurcaladım ondan mı oldu yoksa sim kartı çıkarıp 2. bir sim kartla beraber takmıştım ondan mı oldu yoksa telefon uygulaması güncellenince mi oldu nedir bilmiyorum. şu an görüntülü görüşme yapabiliyorum. |
|
Ben de yapamıyordum bir deneyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
merhaba, bu telefonu almayı düşünüyorum. eşim arayüzü nedeniyle samsung'tan başka telefon kullanmıyor. gün içinde kablolu kulaklıkla yoğun olarak konuşma yapıyor. cızırtı problemi her telefonda var mı? çok rahatsız ediyor mu? bir de çift sim kullanan var mı? burada aklıma takılan 2 konu var.
teşekkürler. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|