Şimdi Ara

★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
33
Favori
98.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Cızırtı sorunu nedir tam olarak hepsinde varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kablolu kulaklık taktığınızda mesela müzik dinlerken müzikler arası geçişte sessizlik olan yerde dip ses şeklinde bir ses geliyor. Cızırtı demek tam doğru değil. Bazı telefonlarda da vardır hatta şarjda iken kablolu kulaklıkta şarja takılınca bir ses gelir cızz şeklinde :) Aynen öyle bir ses.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt

Kablolu kulaklık takılmayınca sorun yokmu hocam

Bluetooth kulaklık ile sorun yok. Sanırım kronik jak girişinde bir sorun. Ama kablolu ve kablosuz kulaklık kullanıyorum. Artık alıştım o sesi duymuyorum bile kafaya takmıştım ilk günlerde ama artık hissetmiyorum alıştı kulak.

Kablolu kulaklıkla konuşurken yada müzik dinlerken rahatsız edermi çok az kullanırım kulaklık toplantı vs olunca[sm=alala.gif]

Saolun hocam

Günlük kullanımda takılma donma ısınma vs sıkıntı varmı? Ağırlığı uzun kullanımda eli bileği yoruyormu?

Kamera kalitesi iyimi(hafıza ram kamera geçme sebebim)

A52 S20fe S10lite düşünüyordum ama bütçeyi yormamak için bu cihaz bana daha uygun gibi geldi

M30s ten geçmeye değermi sizce 850lira civarı para koyucam üstüne

Zaten m30s ten farkı dedikleriniz. Kamera açısından aşırı fark olmaz. Hafıza ve ram sizi rahatlatır. Ağırlık olarak m30s ten geçeceğiniz için size fark etmez ben çok küçük cihazdan geçmiştim ağır gelmişti ama alıştım. Donma takılma genelde hafıza dolunca oluyor cihazlarda tabi benim 64gb sd card var ve bu cihazın da 75gb ancak doldurabildim 50gb boş neredeyse kasma yok o yüzden. 850 liraya değer mi? Daha güncel ekran tipi, 1 yıl daha fazla yazılım desteği, ayrıca 4G için band çeşitliliği daha fazla, ram ve hafıza da daha üstün bence değer. Ama kamera açısından çok fark olacağını sanmıyorum biraz ön kamerada fark eder. Arkada da birkaç nüans farkları olur.

• Tasarım ram hafıza kamera en güzel artılar. Birde şuan 8ay garantim kalmışken tekrar 24ay garantili cihazım olacak
    Acelem yok fiyatın biraz daha inmesini bekliycem. Belki bu arada a52 indirimle 3500e kadar gelirse onuda tercih edebilirim
    3500üstü cihazlara 3taksit sınırlaması dolayı çıkmıyorum

• dün farkettim kulaklıktaki cızırtıyı.

telefon internetini bilgisayarda kullanmak için telefonu kablo ile bilgisayara bağlamıştım.

kabloyu çıkarmadan kulaklık ile aram yaptığımda cızırtı geliyordu. acaba hattan mı diye düşünüp müzik uygulaması ile müzik dinledim. müzik dinlerken de cızırtı var. fabrika ayarlarına dön(sıfırlama değil) yaptım.

biraz ayarları da kurcaladım. fayda etmedi.

usb kabloyu söktüğümde cızırtı kesildi.

• Tekrardan merhaba çok ilginç bir şey farkettim teyide muhtaç mesela kablolu kulaklık takılıyken youtube den video izliyorsunuz ve cızırtı gelıyor. ardından yorumlara tıkladığınızda cızırtı biraz kesiliyor , bir şey daha var yine video izlerken yukarıdan bildirim panelini çekerseniz yine cızırtı birazcık azalıyor nedenini anlayamadım siz de deneyip yazarmısınız ne olduğunu .

• başka kulaklık denediniz mi ? bir şu cızırtıyı ben duymadım ama kutusundan çıkan kulaklığı kullanmıyorum (kutusunun içinden dahi çıkartmadım) eski telefonum s9plus dan kalan akg kulaklıklarla kullandım , arada logitech hoparlörlerimi de 3.5mm den bağladığım oldu hiç cızırtı cozurtu yok.

aile büyüklerimizden biri için alacağım.

Merhaba özellik karşılaştırması için linkte her özelliğin karşılaştırmasını attım. Yorum isterseniz aile büyüğünü için çok fark etmez m21 de kullanılabilir çok altında değil.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/415599-585582/samsung-galaxy-m21_samsung-galaxy-m31s/

m31s yi kendime almıştım. eşime uygun fiyatlı telefon araştırırken m21 siparişini dün amazondan verdim. 2.315 TL

axess'e 75 TL chip para veriyor. bugün(15 Nisan) son gün.

şimdi fiyatını kontrol ettim fiyat yükselmiş.

aslına bakarsanız, daha çok kronik problemleri var mı?

örneğin kulaklıktaki cızırtı rahatsız edecek seviyede mi gibi bilgiler oldukça kıymetli benim benim için

aslına bakarsanız, aradaki 600 tl lik fark kullanmayacak olduğumuz özellikler için verilecek bir rakam mı? Kamera özellikleri bana göre m21 de bile yeteri seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaneyck -- 15 Nisan 2021; 9:59:31 >

2.315 TL, 64 gb olan için miydi? şimdi de 2.360 olmuş, büyük bir fark yok aslında. 128 gb da değişir tabi, o zaman üzülebiliriz kaçırdığımıza:-)

yeşil, 64 GB. Şu an 2.366 ₺

mavisi 2.334 ₺

m21 128 GB yok sanırım

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.