< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Kablolu kulaklık takılmayınca sorun yokmu hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kablolu kulaklıkla konuşurken yada müzik dinlerken rahatsız edermi çok az kullanırım kulaklık toplantı vs olunca[sm=alala.gif] < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Saolun hocam Günlük kullanımda takılma donma ısınma vs sıkıntı varmı? Ağırlığı uzun kullanımda eli bileği yoruyormu? Kamera kalitesi iyimi(hafıza ram kamera geçme sebebim) A52 S20fe S10lite düşünüyordum ama bütçeyi yormamak için bu cihaz bana daha uygun gibi geldi M30s ten geçmeye değermi sizce 850lira civarı para koyucam üstüne < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
dün farkettim kulaklıktaki cızırtıyı. telefon internetini bilgisayarda kullanmak için telefonu kablo ile bilgisayara bağlamıştım. kabloyu çıkarmadan kulaklık ile aram yaptığımda cızırtı geliyordu. acaba hattan mı diye düşünüp müzik uygulaması ile müzik dinledim. müzik dinlerken de cızırtı var. fabrika ayarlarına dön(sıfırlama değil) yaptım. biraz ayarları da kurcaladım. fayda etmedi. usb kabloyu söktüğümde cızırtı kesildi. |
|
Tekrardan merhaba çok ilginç bir şey farkettim teyide muhtaç mesela kablolu kulaklık takılıyken youtube den video izliyorsunuz ve cızırtı gelıyor. ardından yorumlara tıkladığınızda cızırtı biraz kesiliyor , bir şey daha var yine video izlerken yukarıdan bildirim panelini çekerseniz yine cızırtı birazcık azalıyor nedenini anlayamadım siz de deneyip yazarmısınız ne olduğunu . |
|
başka kulaklık denediniz mi ? bir şu cızırtıyı ben duymadım ama kutusundan çıkan kulaklığı kullanmıyorum (kutusunun içinden dahi çıkartmadım) eski telefonum s9plus dan kalan akg kulaklıklarla kullandım , arada logitech hoparlörlerimi de 3.5mm den bağladığım oldu hiç cızırtı cozurtu yok. |
|
|
Merhaba özellik karşılaştırması için linkte her özelliğin karşılaştırmasını attım. Yorum isterseniz aile büyüğünü için çok fark etmez m21 de kullanılabilir çok altında değil. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/415599-585582/samsung-galaxy-m21_samsung-galaxy-m31s/ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
m31s yi kendime almıştım. eşime uygun fiyatlı telefon araştırırken m21 siparişini dün amazondan verdim. 2.315 TL axess'e 75 TL chip para veriyor. bugün(15 Nisan) son gün. şimdi fiyatını kontrol ettim fiyat yükselmiş. |
|
öncelikle her ikinize de teşekkür ederim. aslına bakarsanız, daha çok kronik problemleri var mı? örneğin kulaklıktaki cızırtı rahatsız edecek seviyede mi gibi bilgiler oldukça kıymetli benim benim için aslına bakarsanız, aradaki 600 tl lik fark kullanmayacak olduğumuz özellikler için verilecek bir rakam mı? Kamera özellikleri bana göre m21 de bile yeteri seviyede. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaneyck -- 15 Nisan 2021; 9:59:31 > |
|
|
|