dediklerinize aynen katılıyorum bu fiyat bandında kronik sorunu olmayan telefon ben karşılaşmadım beğenmeyen diğer alternatiflere yönelebilir çevremde cin markalı kullananları görüyorum hepsi dertli belli bir kullanımdan sonra telefon sabıtıyor veya çekmiyor imkanı olan zaten bu modelle uğraşmaz ne kadar para o kadar köfte hesabı |
SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (47. sayfa)
-
-
dostlar m51 kulllanıcısıyım malum biz daha güncelleme almadık, android 11 güncellemesinden sonra samsung klavye ye pano özelliği geldi mi? gboard panosu malesef pek kullanışlı değil, samsung klavyeye pano özelliği geldiyse bize de gelir diye soruyorum
-
Güncellemenin tek eksisi bazı uygulamalarda mesaj kutucuğu ile klavye arasında mesafe kalıyor veya bi düzensizlik oluyor. Onun dışında yağ gibi akıyor. Harika olmuş -
Güncellemeyi yükledim. Şimdilik büyük bir sıkıntı görmedim. Kamera menüsü aynı değişiklik olmamış fazla. Görsel olarak değişiklikler olmuş göze daha hoş gelen bir hale gelmiş. Ram kullanımı artmış doğal olarak. Önce 3gb boş Ram oluyordu şimdi 2gb boş Ram oluyor. Sıfırlama falan yapmadım üzerine kurdum klasörlerim, yazı tipi, simge paketi falan hepsi duruyor. Sıfırlama yapmadan da sorunsuz yükleniyor yani. Ben memnun kaldım genel olarak. Eskiye dönmeyi düşünmüyorum. -
arkadaşlar samsung klavye ye pano özelliği gelmiş mi? biriniz bakın lütfen
-
Nerden bakılıyor ben bilmiyorum tarif et bakayım -
Dayanamadım ben de yükledim 11i. Güzel değişimler olmuş sadece tek beğenmediğim bildirim titreşimi biraz uzamış. Normalden 1 saniye filan daha uzun sürüyor gibi geldi. Ekran kapalıyken nereden bildirim geldiğini görmek güzel olmuş. Edge panel sayesinde de bmlünmüş ekran kullanmak daha kolaylaşmış. Umarım pil tüketimi iyidir şimdilik bir şey anlayamadım pek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni yazılımın pil kullanımını test edebilen var mı?
-
Ben de resetlemeden geçtim. Uygulamalarda bir sorun çıkmadığı sürece de resetlemeye gerek yok.
Ancak eski telefonumda mesela facebook indirilmiyordu. Öyle garip bir sorun yaşıyordum. Uzun zaman öyle kullandım telefonu. Sonra bir kere telefonu resetlemiştim ve bir kez de o zaman yüklemeyi denedim ve gayet sıkıntısız şekilde çalışmıştı. Yani uygulamalarda bazen sıkıntı çıkabiliyor tek mevzu o. Sıkıntı yoksa resetlemeye de gerek yok.
Ama wipe cache yapmanızı tavsiye ederim. Telefonda herhangi bir şey silinmiyor ve kayıtlara vs hiçbir şey olmuyor. Sadece her güncellemeden sonra wipe cache yapın.
Aynen hocam. Wipe cache yaptım onu yazmayı unutmuşum. Yalnız m31'in recovery mode'a girmesi tuhaf. Pc'ye kapalı iken bağlayıp power up+power'a basıyorsunuz.
Android 10dayken kabloya bağlamadan yapılıyordu. Android 11 ile artık kablo bağlantısı gerekiyor. Değiştirmişler onu. Ben recovery menüsüne gelmek için klasik yöntemle yaptım açılmayınca bozuldu sandım sonra samsung forumda gördüm.
Cift tikla uyandirma vardi ama uyutma yoktu diye biliyorum. Guncellemeyle mi geldi bu ozellik? Cift tik yapinca kapaniyor ekran, en sevdigim sey
Sd kartımı görmedi güncellemeden sonra. Formattta attım pc de görüyor*. Ama telefona takınca bozuk diyor.
-
Geldi hocam ben de bekliyordum
Ben de baya uğraştım. En son xda'da bir yolu vardır diyip baktım böyleymiş meğer.
Güncelleme öncesi uygulama menüsüne geldiğimizde arka plan kararıyordu, şuan ise mavi bir renk var. Tekrar arka planı karartmanın bir yolu var mı arkadaşlar?
Bir de sol alttaki tuşa basıp uygulamalar arası geçiş yaomak istediğimde, otomatik olarak bir önceki uygulamayı ön izleme olarak gösteriyor. Eskiden içinde bulunduğumuz uygulamayı ön izleme olarak gösterirdi. Bu bir hata mı yoksa yenilik mi acaba? Ben bu tuşa basıp içinde bulunduğum uygulamayı yukarı göndererek kapatıyordum. Şimdi tekrar sağa kaydırıp sonra yukarı atmam gerekiyor. Küçük ama sinir bozucu bir ayrıntı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 7 Mart 2021; 22:31:12 >
arkadaşlar güncelleme öncesi tam çentiğin üstünden kaydırınca bildirim paneli geliyordu aşağı doğru fakat artık uygulama menüsünü açıyor bildirim panelini orta çentikten kaydırarak açamıyorum. Kullandığım kılıftan dolayı ortadan açmak işime geliyordu. Benimle aynısını yaşayan var mı telefonlarınızda çentik üzerinden bildirim panelini açmayı deneyip sonucu söyler misiniz lütfen bayağı kullanışsız oldu benim için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reazst.v2arkadaşlar güncelleme öncesi tam çentiğin üstünden kaydırınca bildirim paneli geliyordu aşağı doğru fakat artık uygulama menüsünü açıyor bildirim panelini orta çentikten kaydırarak açamıyorum. Kullandığım kılıftan dolayı ortadan açmak işime geliyordu. Benimle aynısını yaşayan var mı telefonlarınızda çentik üzerinden bildirim panelini açmayı deneyip sonucu söyler misiniz lütfen bayağı kullanışsız oldu benim için.
Çentikten aşağı inmiyor.
Ses tuşlarına basılınca açılan menüyü normal olarak herhangi bir yerden açabiliyormuyuz. İos'taki gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X