Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.518
Cevap
29
Favori
106.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sugar23

Elimde bir sürü kılıf oldu ama en iyisi bu

Sert mi kılıf? Birde nereden aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumaş kılıf olarak geçiyor arkası kumaş ama sert,aliexpresten aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar23 -- 11 Ocak 2021; 9:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt

Detaylı kullanıcı yorumlarınız için teşekkürler.

Fiyat konusunu bir kenara bırakırsak, M51'le karşılaştırma yapabilir misiniz?

M51'de bazılarının yaşadığı wifi sinyal kaybına M21'de denk geldiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ksph

Detaylı kullanıcı yorumlarınız için teşekkürler.

Fiyat konusunu bir kenara bırakırsak, M51'le karşılaştırma yapabilir misiniz?

M51'de bazılarının yaşadığı wifi sinyal kaybına M21'de denk geldiniz mi?

Wifi konusunda M51 e oranla bir tık daha iyi ama öyle ahım şahım fark yok. Evde m21 8 tane wifi ağı görürken m51 6-7 tane görüyordu yan yana gelince.
    Wifi kopması vs hiç yaşamadım ama çok zayıf ağları sanırım bunlarda görmez

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt

teşekkür

• yapılandırma güncellemesi gelmiş

• M21 İçin kırılmaz cam ve kılıf önerisinde bulunabilir misiniz ?

• lazye kullanıcısına yanıt

Spigen M30s kılıfı var kendimde kullanıyorum, spigen bu işin piri bilmeyen için söylüyorum m21'ile uyumlu bu arada görsellerde de bu detay belirtilmiş. zaten 2 modelde birebir aynı hiç fark yok

https://www.amazon.com.tr/Spigen-Rugged-Serisi-AirCushion-Teknoloji/dp/B07V8LG9BV/

ekran koruyucu olarak microsonic bu modeli var tempered glass biraz kalın bunu kullanıyorum

https://www.amazon.com.tr/Microsonic-21927-Kaplayan-Temperli-Koruyucu/dp/B081H2QQDV

nano versiyonu da var temeperede göre tek fark biraz ince

https://www.amazon.com.tr/Microsonic-Samsung-Galaxy-Ekran-Koruyucu/dp/B0872WDL9P

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Bende Nano var kenarlari siyah ekranı daraltti sence alttaki nano iyimi acaba. Temperli olan cokmu kalın

• Elimde yurtdışından aldığım fazlalık kılıflar var ilgilenirseniz paylaşıyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-samsung-galaxy-m21-kilif-893761558/detay

• Konu sahibi ekleyebilir samsung member de bildirilmis subat mart ayinda android 11 verilicek m21 e Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]
  • sunset58 S kullanıcısına yanıt

Başlığa ekledim. Eline sağlık.

• 11 geleceği garantiydi bakalım ne değişecek

• Valla ben sunu fark ettim bildirim attimda bunun yuzunden kamerasi video cekiminde odaklanma sorunu yaşıyor bulanik cekiyor hareket halinde halbuki gcam kullaninca bunun cok daha azaldini hissettim
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

Eskisi kadar heyecanlandırmıyor yeni sürümler. Tek beklentimiz performansının etkilenmemesi. Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]  Şu anki halinden memnunum. Stabil çalışsın yeter.

• Beyler Google Asistan kullanan var mı?

Ben bir kaç problem yaşıyorum, bu telefonla mı yoksa Asistan'ın kendisiyle mi alakalı bilemedim. Bir şekilde ses eşleştirmesini yapmayı başardım ama tuş kilidi açıkken ne kadar "hey google" desem de asistan açılmıyor. İlla alt tuşa basılı tutup açmam gerekiyor. Açtıktan sonra da bir şey istedim diyelim, ikinci kez bir şey isteyeceğiz " hey google" diyorum yine aktif olmuyor. Mikrofon tuşuna basıp öyle konuşmam gerekiyor. Bu "hey google" dediğimde açılmayacaksa hiçbir şekilde ne demeye bu özellik var? Bu telefonuma özel bir sorun mu asistanın bir sorunu mu?

• ekran kaydedici gelecek bixyb gelecek mi acaba

• TV ve ses sisteminden sonra telefonu da Samsung'a taşımaya karar verdim mağazada kontrol ettikten sonra iş telefonu yanına günlük kullanmak için en güzel M21'i layık gördüm Fit2 bilekliği de kurcalarken hoşuma gittj yanına aldım. Kullanmaya başlayınca bir şeyler karalarım buraya. Mart güncelleme haberi de güzel olmuş.

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]

• Dün kuzenimin Samsung televizyonunda ekran paylaşma özelliğini denedim. Çok kurcalama fırsatım olmadı ama youtube videosu açıp deneyeyim dedim, ses senkronizasyonu kaydı hemen. Problem nedir, çözümü var mı?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.