Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kumaş kılıf olarak geçiyor arkası kumaş ama sert,aliexpresten aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar23 -- 11 Ocak 2021; 9:40:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Detaylı kullanıcı yorumlarınız için teşekkürler.
Fiyat konusunu bir kenara bırakırsak, M51'le karşılaştırma yapabilir misiniz?
M51'de bazılarının yaşadığı wifi sinyal kaybına M21'de denk geldiniz mi?
Wifi konusunda M51 e oranla bir tık daha iyi ama öyle ahım şahım fark yok. Evde m21 8 tane wifi ağı görürken m51 6-7 tane görüyordu yan yana gelince.quote:
Orijinalden alıntı: ksphDetaylı kullanıcı yorumlarınız için teşekkürler.
Fiyat konusunu bir kenara bırakırsak, M51'le karşılaştırma yapabilir misiniz?
M51'de bazılarının yaşadığı wifi sinyal kaybına M21'de denk geldiniz mi?
Wifi kopması vs hiç yaşamadım ama çok zayıf ağları sanırım bunlarda görmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür
-
yapılandırma güncellemesi gelmiş
-
M21 İçin kırılmaz cam ve kılıf önerisinde bulunabilir misiniz ?
-
Spigen M30s kılıfı var kendimde kullanıyorum, spigen bu işin piri bilmeyen için söylüyorum m21'ile uyumlu bu arada görsellerde de bu detay belirtilmiş. zaten 2 modelde birebir aynı hiç fark yok
https://www.amazon.com.tr/Spigen-Rugged-Serisi-AirCushion-Teknoloji/dp/B07V8LG9BV/
ekran koruyucu olarak microsonic bu modeli var tempered glass biraz kalın bunu kullanıyorum
https://www.amazon.com.tr/Microsonic-21927-Kaplayan-Temperli-Koruyucu/dp/B081H2QQDV
nano versiyonu da var temeperede göre tek fark biraz ince
https://www.amazon.com.tr/Microsonic-Samsung-Galaxy-Ekran-Koruyucu/dp/B0872WDL9P
-
Bende Nano var kenarlari siyah ekranı daraltti sence alttaki nano iyimi acaba. Temperli olan cokmu kalın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde yurtdışından aldığım fazlalık kılıflar var ilgilenirseniz paylaşıyorum
-
Başlığa ekledim. Eline sağlık.
-
11 geleceği garantiydi bakalım ne değişecek
-
Valla ben sunu fark ettim bildirim attimda bunun yuzunden kamerasi video cekiminde odaklanma sorunu yaşıyor bulanik cekiyor hareket halinde halbuki gcam kullaninca bunun cok daha azaldini hissettim -
Eskisi kadar heyecanlandırmıyor yeni sürümler. Tek beklentimiz performansının etkilenmemesi.
Şu anki halinden memnunum. Stabil çalışsın yeter.
-
Beyler Google Asistan kullanan var mı?
Ben bir kaç problem yaşıyorum, bu telefonla mı yoksa Asistan'ın kendisiyle mi alakalı bilemedim. Bir şekilde ses eşleştirmesini yapmayı başardım ama tuş kilidi açıkken ne kadar "hey google" desem de asistan açılmıyor. İlla alt tuşa basılı tutup açmam gerekiyor. Açtıktan sonra da bir şey istedim diyelim, ikinci kez bir şey isteyeceğiz " hey google" diyorum yine aktif olmuyor. Mikrofon tuşuna basıp öyle konuşmam gerekiyor. Bu "hey google" dediğimde açılmayacaksa hiçbir şekilde ne demeye bu özellik var? Bu telefonuma özel bir sorun mu asistanın bir sorunu mu?
-
ekran kaydedici gelecek bixyb gelecek mi acaba
-
-
Dün kuzenimin Samsung televizyonunda ekran paylaşma özelliğini denedim. Çok kurcalama fırsatım olmadı ama youtube videosu açıp deneyeyim dedim, ses senkronizasyonu kaydı hemen. Problem nedir, çözümü var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X