Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim J730G/DS kodlu cihazıma 8.1 geldikten sonra bir güncelleme daha geldi. 21,71 mb
  • Polynkies P kullanıcısına yanıt
    Ekran dokunmatiğinde gelişme var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J7 2015 bile daha hassas dokunmatiğe sahip bundan. Uzun bir şeyler yazacakken harf atlamaktan bıktırdı.ekranın en köşe kısımları neredeyse algılamıyor. Mesela imleci en sola alamıyorum kolay kolay.

• İspanya romunu yüklemek istiyorum fakat, Türkiye romu çıktığında onu odinle yüklesem tekrar garanti kapsamına girer mi cihazım?

@iche iche Bu cihaz fabrika özürlü bir cihaz olmuş, eski j1, 3, 5 kullananların ellerinde alır işlemlerine yardımcı olurdum ama böyle mideye ağrı sokacak abuk subuk bir sorunla karşılaşmadım. Bu nedir yaw. işaret parmağımla hiç kullanamıyorum cihazı.

Edit : ispanya romunu yukledim, dokunmatikte gelisme var. Masaustunde ilk defa midem agrimadi. :)

Edit 2; şarjı şimdilik hızlı harcıyor. Indexleme bittikten sonra normale döner umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 18 Kasım 2018; 17:29:57 >
  • SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

Güncelleme içeriği bu şekilde. Mesaj yazarken biraz daha akıcı geldi ama 8.1 den sonra mı oldu son güncelleme ile mi yoksa bana mı öyle geliyor bilemiyorum.
  • brboros kullanıcısına yanıt
    Hocam bende paket ayrıştırmasında sorun oluyor sebebi nedir acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guncelleme ile telefon a basınca 1saniye telefon yaziyor sonra ekran geliyorya o düzeltildimi acaba?

• Polynkies P kullanıcısına yanıt
    Ilk fırsatta tr romunu yükleyeyim, güncelleme gayet güzel olmuş hocam. Ben samsunun klavyesinde bile hiç yazamazken şimdi gayet iyi olmuş.

• egemen_e kullanıcısına yanıt
    O devam ediyor ama daha kısa bir anlık görünüyor oda ilk çalışmasında sonra ram temizleme falan yapmazsanız bir daha çıkmıyor..

• savage038 S kullanıcısına yanıt
    İndirdiğiniz dosya hatalı inmiştir yeniden denemeniz lazım..

• Türkiye güncellemesi geldi. Şimdi yüklüyorum.
  • Hadi hayırlı olsun. TR cihaz.

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

• hadi hayırlı olsun. akşam çakarım bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun çok şükür yani

• yorumları alalım arkadaşlar. j7 pro da en çok hoşuma giden pil süresi idi. umarım oreo ile en azından aynı kalmıştır. tabii daha iyi olması tercih edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelledim telefon hafifledi ve ekranı biraz büyüdü

• SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

• Dokunmatik sorunundan kurtulduk arkadaşlar.

• Bende biraz önce yükledim . Dokunmatik ve tuş takimi vs şimdilik belirgin düzeltmeler

• Ekstra bir kaç özellik söyleyeyim aod düzenlenebiliyor. Kilit ekranı duvar kağıdı olarak video seçilebiliyor tabi birkaç saniye. Bildirim simge sayıları görünüyor. Cihaz bakımı widget olarak ana ekrana atın çok kullanışlı. Ram kullanımı 7.0 a göre daha az. Video oynatıcı da parmak hareketleri ile ileri geri ses ve ışık ayarları vs.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.