Şimdi Ara

Samsung galaxy j5 almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
3
Favori
105.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bende samsung galaxy e5 model telefon var 1.5 ay önce aldım. Bügün ablama telefon almak için vatan a gitim j5 model cıkmış 900 lira fiyat. Elime aldım ekranı bana soluk geldi görevliye sordum super amoled değil heralde dedim lafı dolandırdı. Sonra masaya e5 i de koyunca aradaki fark açıkça görüldü görevli de kabul etti. Neyse dedim kamerası 13mp bunun aynı mekanı e5 ve j5 le çektim benim 8 mp e5 daha iyi çekti inanamadım tekrar tekrar çektim sonuç aynı. Gorevliye dedim e bunun kamera 13mp değil mi neden e5 ten kötü çekiyor diye. Adam heralde lensleri farklı fln dedi. Birkaç müşterinin de kameradan şikayetçi olduğunu soyledi . bende 800tl ye e5 aldım. Yani arkadaşlar kamera kotü, ekran süperamoled değil ve e5 ten daha kalın sadece ön kameraya flash koyulmuş 100tl fazla. Telefondan pek fazla anlamam ama alacak arkadaşlara nacizhane önerilerim bunlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• J5 in tipini de begenmedim, E5 daha premium duruyor. J5 in artıları 4g destegi, 2600 mah pil ve değiştirilebilir batarya, 13 mp kamera, ön flaş ama değdiniz gibiyse değmez.
  • ekranı e5 ile aynı. super amoled.
  • Ekranı e5 ile aynı arkadaşlar bende samsung sitesinden baktım super amoled yazıyor. Bende e5 alacaktım vodafone dan büyük ihitimal j5 alacağım heralde takıldığım tek nokta hafızasının 8 gb olması.Bir de telefonun kronik sorunları var mı acaba onu merak ediyorum. Mesela hoparlörü e5 ten iyi mi ?
  • megapixel kaliteyi ölçmez, lensi ve alıcısıdır kaliteyi belli eden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J5 kullanan yok mu arkadaşlar ?

• J5 8 GB dahili hafızası var,E5 alın bence.E5 16 gb.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.gsmarena.com
    Compare Samsung Galaxy J5 vs. Samsung Galaxy E5 - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7184&idPhone2=6906

Hemen hemen hiç farkı yok Storage (8 - 16 GB), Gorilla glass dışında.

Ben olsam J5 tercih ederdim. 5.1.1 ile geliyor.
  • J5 gibi benzer bir telefon var mı ki ?

• J5 aldım. 16GB Class10 sandisk taktım. Gayet güzel çalışıyor. Çok seri. Android 5.1.1 yüklü
    Pili E5 den daha güçlü. Arka kapak açılıyor. İleride pil zayıflayınca kendiniz değiştirebilirsiniz.
    Ön ve arka kamerada flash var ya...
    Kullanmayı beceremeyenlerin yorumlarına aldırmayın...
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Hocam hoparlörü nasıl ? Kronik sorun bulabildiniz mi ? Yazılım stabil mi ? Birde 8 gb hafızası yeterli mi acaba benim önceden discovery vardı anca hata veriyordu yer olmadığı için bu uygulama yüklenemez filan diye :)

• turoktr kullanıcısına yanıt
    Benim gözümde iki rahatsız edici sayılabilecek kusuru var

Biri home tuşu iki yanındaki tuşların arka aydınlatmasının olmaması,

öteki de Auto-brightness olmaması.

Ha kim takar bunlara derseniz çok iyi bir cihaz bence de.
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Hoparlör yeterli düzeyde. Kulaklıkla daha iyi.
    3 gündür standart uygulamalarında ve sonradan yüklediğim android uygulamalara donma kasma vs. olmadı.
    8 GB nin yaklaşık 4 GB sini sistem kullanıyor. Seri çalışmasını istediğim uygulamaları cihaza kurmak daha iyi.
    Cihaz 128 GB ta kadar micro kart destekliyor. Class 10 kartlar hızlı çalışır. Ben şimdilik 16 GB SandDisk taktım,15 TLye HB den aldım.Hemen mp3 arşiviminden seçmeleri yükledim.5-6 GB tuttu. İleride 32 ya da 64 lük alırım. Ama 128 lik çok fazla gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 21 Ağustos 2015; 9:12:15 >
  • Telefondan pek fazla anlamayanlara aldırış etmeyin.
    800 tl'ye alınabilecek en iyi telefonlardan.
    ekran daha önce de yazdığım gibi super amoled. gayet yeterli.
    pil ömrü inanılmaz.
    samsung'un yazılım konusunda en iyi optimize ettiği modellerden biri.
    http://www.sammobile.com/2015/08/18/samsungs-android-5-1-1-devices-are-very-optimized-in-terms-of-battery-life/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

Telefondan pek fazla anlamayanlara aldırış etmeyin.
    800 tl'ye alınabilecek en iyi telefonlardan.
    ekran daha önce de yazdığım gibi super amoled. gayet yeterli.
    pil ömrü inanılmaz.
    samsung'un yazılım konusunda en iyi optimize ettiği modellerden biri.
    http://www.sammobile.com/2015/08/18/samsungs-android-5-1-1-devices-are-very-optimized-in-terms-of-battery-life/

Ekranda gorilla glas olsa düşünmüden alınması gereken bir model birde 16lıksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1099 Tl ye J7 alın snapdragon 615 işemci var. Aynı işlemcinin oldugu A8 1799 TL
  • telefonun fiyatına zam gelmiş.
    899'dan çıkmıştı satışa, 949 yapmışlar.
  • Arkadaşlar g3 16 gb dan , samsung j5 e geçtim . Şundan emin olun telefon performans olarak akıyor gidiyor.G3 gibi amiral gemisi bir modelden geçipte bu kadar memnun olabilecegimi zannetmiyordum ama cihaz cidden orta sekmentte süper olmuş.

Tek sikintim yıllardır cihazlarımda spigen markalı kılıflar kullanıyorum bu cihaza spigen kılıf üretmiyormuş ona çok üzüldüm başkada bir eksikligi yok gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar g3 16 gb dan , samsung j5 e geçtim . Şundan emin olun telefon performans olarak akıyor gidiyor.G3 gibi amiral gemisi bir modelden geçipte bu kadar memnun olabilecegimi zannetmiyordum ama cihaz cidden orta sekmentte süper olmuş.

Tek sikintim yıllardır cihazlarımda spigen markalı kılıflar kullanıyorum bu cihaza spigen kılıf üretmiyormuş ona çok üzüldüm başkada bir eksikligi yok gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar,

Acaba bu telefonda operatör üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor mu?
    (yazılım aracılığıyla internet üzerinden değil de doğrudan şebeke üzerinden)

İlginize teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.