Şimdi Ara

Samsung galaxy j2 j200f model cihaz yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iyi forumlar dilerim mesajımı okuyan herkese başlıkta belirttiğim j2 var ODIN üzerinden tek dosyalı AP bölümünden stock rom flashladim telefonda Samsung yazısı gelmiyor direk downgrade ekranı açılıyor ses kısma home açma kapama tuşuna basıldığı gibi ekran gelmiyor ama sadece downgrade yazıyor 3 dosyalı olan yazılımı denedim direk faild veriyor 4 olanı denedim yine aynı şekilde faild veriyor tek dosyada yüklüyor ama telefonda hiç bir türlü Samsung yazısı gelmiyor açılmıyor recovery mode girmiyor yardımcı olursanız sevirim teşekkür ederim iyi günler dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:28:22 >
  • Hocam öyle yaptığım halde açılmıyor telefon ekranı güç tuşuna basınca direk downgrade yazısı geliyor Samsung yazısı bile gelmeden

• doctrin2 kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:28:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    denedım sw rev check faıl yazıyor
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:28:26 >
  • quote:

bu mesaj silindi
    hocam buradada bı arkadas yasamıs aynısını ordakı denılen her seyı yaptım yıne aynı
    GSM TÜRKİYE
    Yardım - Samsung Galaxy J2 SM-J200F Downloand Ekranın'da Kalıyor
    https://gsmturkey.net/threads/samsung-galaxy-j2-sm-j200f-downloand-ekraninda-kaliyor.9556/page-2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:28:29 >
  • quote:

bu mesaj silindi
    Hocam hata ayıklama muhtemelen kapalı idi linkteki arkadaş ile durumlar aynı sabaha kadar denemedigim şey kalmadı

bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:28:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.