Şimdi Ara

=> Samsung Galaxy i7500 Ana Konu <= (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
17.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: St.RapLéz


    quote:

    Orijinalden alıntı: _-TaicHi-_


    quote:

    Orijinalden alıntı: juveline


    quote:

    Orijinalden alıntı: _-TaicHi-_


    quote:

    Orijinalden alıntı: juveline

    Selamlar,

    bluetooth olayı herhalde genel bir sıkıntı, tam yetki almadan eşleşme yapmıyor. ben bir de kameranın flashının çalışmadığını farkettim, bu da yazılımsal bir problem midir acaba ? telpa yı arıyorum ama telefona çıkan kimse yok.




    Versiyonu 2.2ye yükseltince bluetooth ile ilgili hiç bir sıkıntı kalmıyor. Flash ise donanımsal da olabilir bir göstermenizde fayda var yetkili servise. Eğer yazılımsal ise güncelleme yapınca düzelir zaten.


    Hocam versiyon 2.2 demişsin ama benim cihaz i7500 , bu cihaz için son versiyon 1.6 galiba ben mi yanlış okudum ? bilgilendirirsen sevinirim.


    Resmi olarak 1.6 ancak sorunsuz bir şekilde 2.2 oluyor. Flash ve Multitouch eksik gerçi.

    Telefona multitouch desteği gelmeyecek.Driverı yok.


    Htclerden convert ediyorlar. Multitouch için yeterli donanıma sahip olduğunu okudum yabancı forumlarda dönüştürme işlemide sürüyormuş drakaz(amatör Galaxy yazılımcısı) tarafından.




  • Bu arada dün i7500'ümü 2.2 galaxo yaptım ama bilmiyorum ben mi çok şey beklemiştim - zamanında htc desire kullanmıştım, herhalde o yüzden beklentim yüksekti - ama öyle aman aman bir hız farkı da görmedim. başka 2,2 yapanların tavsiyesi var mıdır biraz daha hızlandırmak için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mair

    Bu arada dün i7500'ümü 2.2 galaxo yaptım ama bilmiyorum ben mi çok şey beklemiştim - zamanında htc desire kullanmıştım, herhalde o yüzden beklentim yüksekti - ama öyle aman aman bir hız farkı da görmedim. başka 2,2 yapanların tavsiyesi var mıdır biraz daha hızlandırmak için?


    710 Mhz OC yaparsan + 32 Mb Swap alanını açarsan Hız artar. (Ocde ısınma sorunu olmuyor)
    DSP managerden compression u kaparsan ses artışı gözlersin(Çok yetersiz gelmişti bana)
    Root Manager ile amazon vb. gereksiz programları kaldırırsan hızlanır.(Default olan adw launcherı da kaldırırsan iyi olur launcher pro yada marketten güncel ADW önerimdir.
    Gaosp managerden launcher programı task içerisinde tutulsun dersenizde home'a giderken takılma yaşamazsın.




  • yani bu telefona 2.2 ile flash video desteği gelmiyormu ? hani 2.2 froyo da flash 10.1 standarttı ? birde 2.2 froyo değil mi galaxo ne oluyor acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fyilmaz

    yani bu telefona 2.2 ile flash video desteği gelmiyormu ? hani 2.2 froyo da flash 10.1 standarttı ? birde 2.2 froyo değil mi galaxo ne oluyor acaba?

    Resmi 2.2 değil resmi olarak son güncelleme 1.6 ve öyle kalacak. Flash üzerinde çalışmalar devam yabancı forumlarda çıkar 1-2 ay içerisinde max. Galaxo da kullandığım roma verilen isim.
  • @taichi: bahsettiğin OC tekniği standart galaxoda var mı yoksa ayrı bir program mı kurmam lazım? bir de şu, OC sonrası şarj süresi ne kadar değişiyor, ona bilgin var mı?
  • 2 gün kullanıyorum ben 710 Mhz OC ile. Standart galaxo derken neyi kast ediyorsun bilmiyorum sadece Tcell rom-Orjinal 1.6 ve şimdi de 2.2 kurdum eski galaxoları bilemiyorum yani.
  • standrt derken, 2,2 olan galaxo işte. son sürümdür tahminim. bu arada o bahsettiğin programların sanırım ücretsiz sürümleri yok. yoksa aramayı mı bilmeliyim? ;)
  • 2.2 bazı yerlerde froyo diye geçiyor biz custom rom kuracağımız içinmi acab adı farklı?
  • 2.2 galaxo da var DSP manager ve OC. Oc için Gaosp Configurationdan 614 Mhz ve 710 Mhz OCleri işaretlemen yeterli. Eğer bu 2 program yok ise Gapps kurman gerekebilir.

    Launcherlar = Adw yada Launcher Pro marketten indirebilirsin.
    Root Manager'i ise pmle yollayabilirim istersen.

    Froyo Google'ın verdiği sürümün adı. Galaxo ise bu romu Htcden i7500'e uyarlayanların vermiş olduğu isim diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-TaicHi-_ -- 5 Eylül 2010; 23:41:48 >
  • Launcher proya androidlib'ten baktığımda paralıydı. root manageri ise pmden alırsam sevinirim. dediğin galaxo progrmlarına bakarım sonra, tomarla detay vardı. onlar da vardır büyük ihtimal.
  • hımm anladım sanırım bu rom da i7500 kullananlarda kamera çalışmaması veya bazı özelliklerin hata vermesi gibi problemler aslında bunun htc ye ait bir romun samsung 7500 e sonradan uydurulmuş olmasından kaynaklınıyor o zaman.
  • O hatalar olsa yüklemezdim 1.6 ile idare ediyordum ama gayette kullanıyorum kamerayı. 1.6dan eksiği yok fazlası var anlayacağınız.

    @Mair Pm attım. Market uygulaması kullanıyorsun değil mi? Ücretsiz versiyonunu indir oradan aralarında basit farklar var sadece
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31495280/mpage_23/f_/key_//tm.htm#42776173

    burda biri yapmışta açılmamış ondan dedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fyilmaz

    http://forum.donanimhaber.com/m_31495280/mpage_23/f_/key_//tm.htm#42776173

    burda biri yapmışta açılmamış ondan dedim


    Gapps kurmayınca yanına eksik driver ve uygulama olabiliyor. Driverın eksik olması demek Wi-Fi, Kamera vs.'den yararlanamamak demek.
  • Gapps ne bu arada ? ben pek bilmiyorum da kusura bakma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fyilmaz

    Gapps ne bu arada ? ben pek bilmiyorum da kusura bakma.


    Açılımı Google Apps oluyor sanırsam. Aynı rom gibi kurulan ufak bir dosya sadece.
  • teşekkürler. son bi soru daha sorayım sana, bana htc wildfire mı tavsiye edersin 7500 mü? wildfire kullanıcı flash desteği ile facebook tan falan videoları izleyebiliyorlar ve yakında da resmi 2.2 desteği gelecekmiş. ne diyorsun ? gerek varmı onu almaya yoksa bu da aynı işi yaparmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fyilmaz

    teşekkürler. son bi soru daha sorayım sana, bana htc wildfire mı tavsiye edersin 7500 mü? wildfire kullanıcı flash desteği ile facebook tan falan videoları izleyebiliyorlar ve yakında da resmi 2.2 desteği gelecekmiş. ne diyorsun ? gerek varmı onu almaya yoksa bu da aynı işi yaparmı ?


    İşlemcisi ve rami daha iyi wildfire'ın ancak ekran çözünürlüğü yetersiz geliyor bana i7500'ün harika bir ekranı var. Flash ve Multitouchdan umutluyum ben geleceğinden eminim gibi.(Multiden çok emin değilim). Ses kalitesi olarakta değerlerde 7500 daha iyi görünüyor Wildfireda müzik dinlemedim bilemiyorum o yüzden. Yalnız Wildfire'da 1300 Mah. pil var 1500lük galaxy'yi yerden yere vuranlar olduğunu düşünürsek bunun daha az dayanacağını düşünebiliriz. İyi kötü yanları bunlar karar yine de senin benim önerim 7500.




  • bende sırf ekranı için 7500 alayım diyorum ama wildfire a 2.2 desteğinin gelecek olması ve flash desteği kafamı karıştıroyor. wildfire dada aynı 528 mhz işlemci var sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.