Şimdi Ara

Samsung İ7500 : Samsung'un Android İşletim Sistemli Yeni Canavarı (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.199
Cevap
4
Favori
193.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: St.RapLéz

http://www.androiddestek.com/samsung-i7500-galaxy/8-samsung-galaxy-froyo-yukleme.html adresinde froyo yüklemeyi anlattım.

2.2 Froyo yükleyince tr dili gitmiyor degil mi hocam?
  • arkadaşlar forumun bütün sayfalarını okudum ama kafam karıştı.. Öğrenmek istediğim şu an için en stabil ve sorunsuz rom hangisi fazla problem yaşamak istemiyorum. özellikleri daha az olabilir ama market olsun ve sorunsuz olsun yeterli. Hangi romu tavsiye edersiniz?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_42579312/mpage_1/f_y/key_//tm.htm#42579312

telefonla ilgili güzel ve temiz bir çalışma yapılmış.
    daha temiz ve düzenli olacağına inandığım için i7500 hakkındaki paylaşımlar oradan devan etsin lütfen.

herkese anlayışı için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • valla bende ikilemde kaldım 3.2 inçlik ekranda 5 mp süper olur ama bi yandanda hızlı da olsa güzel olur

i7500

flaş
    boyut
    şekil
    kamera

i5700

işlemci
    şarj

acaba i7500 omnia kadar hızlı degilmi valla ikilemde kaldm aslında fazla takmam alırım birisini fakat artık tel degiştirmekten bktım:D

omni,omnia lite, iphone 2g,5730xm,lg arena . artık bu son olur inşallah onun için ince eleyip sık dokuyorum birisi Allah rızası için yardı etsin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

valla bende ikilemde kaldım 3.2 inçlik ekranda 5 mp süper olur ama bi yandanda hızlı da olsa güzel olur

i7500

flaş
    boyut
    şekil
    kamera

i5700

işlemci
    şarj

acaba i7500 omnia kadar hızlı degilmi valla ikilemde kaldm aslında fazla takmam alırım birisini fakat artık tel degiştirmekten bktım:D

omni,omnia lite, iphone 2g,5730xm,lg arena . artık bu son olur inşallah onun için ince eleyip sık dokuyorum birisi Allah rızası için yardı etsin bana

Galaxy i7500 omnia'dan daha hızlı bir telefon.
    i7500'ün artılarına mükemmel dokunmatik ekranı da eklemelisin

• i7500 ün şarjında sorun oldgunu kim söyledi orjinal 1.5 romunda evet bana 5-6 saat gidiyordu ben 2. telefon olarak kullanıyorum ekranının hip kapandığı yok mesaj çekmekten
    yarım saate yakından nete giriyorum daha doğrusu marketten yeni bişiler indirip kuruyorum bakıyorum ne var 2 gün rahat gidiyor bana

ama dediğim gibi romunuzu 2.2 yapmanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

i7500 ün şarjında sorun oldgunu kim söyledi orjinal 1.5 romunda evet bana 5-6 saat gidiyordu ben 2. telefon olarak kullanıyorum ekranının hip kapandığı yok mesaj çekmekten
    yarım saate yakından nete giriyorum daha doğrusu marketten yeni bişiler indirip kuruyorum bakıyorum ne var 2 gün rahat gidiyor bana

ama dediğim gibi romunuzu 2.2 yapmanız lazım

merhaba,

rom'u 2.2 yapınca kamera, gps'de vs.. sorun oluyor mu? program navigasyon cihazı gibi de kullanmak istiyorum. bir sorumda oyunlarda sorun çıkarıyor mu? son çıkan oyunlarda oynanabiliyor mu? yada 3 boyutlular?

şimdiden teşekkürler.
  • hayır hiç bir sorun yok kamerada ve gps de sorunsuz kullanıyorum. oyunlarda 1.6 da kurulu olan oyunların hepsini tekrar yükledim gayet akıcı takılma yok. 3 boyulu hiç denemedim
  • arkadaşlar selam, bir kaç gün uzak kaldım aranızdan. bu bir kaç gün içinde cihazı telpa'ya yolladım, neden mi ? yazılımın güncel olmadıgını, markete giremediğimi, bluetooth üzerinden dosya aktarımı yapılamadıgını, şebeke sinyalini çok zayıf aldığını ve şarj sorununu iletip yolladım. cihazı salı günü servise aldılar ve bugün cihaz geldi.

yazılım güncellendi ve vida değiştirildi. diye yazılmış servis formuna. arkaya bir garanti etiketi vurmuşlar. cihazın yazılımı ise beni ŞOK ETTİ. hani samsung'un son firmware i i7500xejc6 idi ? bu samsung'dan yayınlanan firmware ise neden bana i7500jtii3 firmware'li 1.5 turkcell rom yükleyip gönderdiler. ? nasıl yazılım güncelleme bu anlamadım :( ya telefondan tiksindirecekler beni. böyle güzel bir telefondan soğutacaklar.

şimdi bu cihazın bu halini nasıl full yedeklerim ben. nandroid olmadan yapılabilirmi ? şuanki içerisindeki orjinal yazılımı yedeklemem için ne yapmalıyım. rom+firmware i yedekleyeceğim. sonra bakarım başımın çaresine, samsungdan hayır gelmeyecek gibi.

• 1.5 rom yazuk o telefona vallahi porche ye 1.4 dizel motor takmak gibi bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

1.5 rom yazuk o telefona vallahi porche ye 1.4 dizel motor takmak gibi bişi

keşke porche'ye 1.4 motor taksalar , adamlar resmen dalga geçiyor heralde.
    telpanın elindeki son güncel yazılım bu ise firmayı kapatıp gitsinler.

yedek aldıktan sonra özüme döneceğim zaten, 2.2 yükleyecem.
  • Arkadaşlar merhaba,

Telefonu recovery mod da başlatmak istiyorum,recovery mode yazısı geldikten sonra bir adet dikkat iconu ve altındada telefon resmi ile beni 1-2 dakika bekletiyor ve telefon yeniden başlatılıyor.bir türlü recovery mode a ulaşamıyorum.Lütfen bana yardım edin,

Şimdiden teşekkür ederim...
  • 2.2 froyo kuran arkadaşlar acaba cihaza adobe flash player 10.1 desteği de geliyormu flash cvideoları sorunsuz izleyebiliyormusunuz, birde 2.2 yi kaldırabiliyormu cihaz sorunsuz ve seri, takılmadan kullanabiliyormusunuz. Valla eğer stabil değilse htc wildfire a resmi olarak 2.2 desteği geliyormuş ondan almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 4 Eylül 2010; 16:11:50 >
  • arkadaslar selam herkese iyi aksamlar

Cihazin servis tarafindan yuklenmis full yedegini nasil alirim. Nandroid kullanmadan full yedegi almak mumkunmu. Yedekten sonra 2.2 yukleyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokgun84

Arkadaşlar merhaba,

Telefonu recovery mod da başlatmak istiyorum,recovery mode yazısı geldikten sonra bir adet dikkat iconu ve altındada telefon resmi ile beni 1-2 dakika bekletiyor ve telefon yeniden başlatılıyor.bir türlü recovery mode a ulaşamıyorum.Lütfen bana yardım edin,

Şimdiden teşekkür ederim...

arkadaşlar hiç kimse karşılaşmadımı bu sorunla ?
  • selam arkadaşlar bu telefona internete bağlanmadan uygulama atabilirmiyiz.ben yeni aldımda telefonu galaxoyuda yükledim herşey tamam ama kablosuz modem yok nette uygulama ve oyun atmak için app installer mı ne varmış onu yüklemek lazımmış marketten. İnternete bağlanmadan bu app installer ı kuramıyomuyuz acaba ? teşekkürler
  • @fyilmaz flash için çalışmalar devam ediyor,diğer her şey güzel
    @cihan_s onun imkanı yok henüz.bende turkcell'in telefona yüklediği çtar uzantılı dosyalar var ancak paylaşmayı düşünmüyorum
    @gokgun84 recovery'i flashlamamışsındır.fastboot işlemlerini yaptıgına emin misin?
    @ruthless kuramazsın.internetten astro,app installer tarzı uygulama indirmen gerek.
  • Forumda biraz göz gezdirdiğim kadarıyla yazılım güncelleme sorunu var.
    Arkadaşlar bir soru soracam şimdi biz bu telefonu aldık güncellemeden market falan çalışmıyor güncellersek Türkçe olmuyor. Şimdi biz bu telefonu Türkçe olarak daha üst Android işletim sistemine yükseltemiyormuyuz?
    Saygılarımla...
  • Ve ürün şuan itibariyle HB dede temin edilemiyor hadi hayırlı, alalım almayalım derken mal gitti bitti işte..
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.