Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.135.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BenTamBirHayvanım

bu telefon için çok heveslendim ancak onca sayfada olumlu tek birşey göremedim herkes birşeylerinden rahatsız cihazın yok tuşu basmıyor yok fw yaparken brick oldu yok wireless error veriyor yok oyunlarda donma oluyor 570 lira buna vereceğime 600e ipod touch alacağım sanırım

Ben uzunca süredir kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Tuşları basıyo, zaten 3 tane tuş var üstünde basmıyosa göndersinler garantisi var, wi-fi ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Abuk subuk romları yüklerken telefonun pertingen olması sadece gio'ya özgü bir durum değil, ki benim telefon da birçok kez brick oldu kurcalarken, pili çıkartıp telefonun geçici belleğinin silinmesini bekleyip sonra download modunda başlatıp kurtardım. Konuya hakim olmadan kalkışmamak lazım. Neyse 450 liraya alınabilecek en über telefon gio'ydu zamanında, şimdi kaç para oldu, o paraya hangi modeller var bilmiyorum.

• telefonda bir problem yok, android işletim sistemideki eksiklikler her telefonda olduğu gibi hissediliyor, galaxy s2 dede baksanız eski sürümlerde yeni sürümlerde herkez android'in bazı hatalarını beğenmiyor donanımsal bir problem yok!!
  • Galaxy serisinde en iyi Ace seçildi , Galaxy S serisi değil , galaxy serisinde
  • arkadaşlar oyunlar vs ücretsizmi anroid markette bu telefonu alacağım artık kararımı verdim bide teli alınca versiyon ile falan oynamalımıyız yoksa hiç karıştırmamalımıyız bi yardım edin hele
  • quote:

arkadaşlar oyunlar vs ücretsizmi anroid markette bu telefonu alacağım artık kararımı verdim bide teli alınca versiyon ile falan oynamalımıyız yoksa hiç karıştırmamalımıyız bi yardım edin hele

Markete internet bağlantın olmadan giremezsin . Wi-Fi ile bağlanırsan bağlandığın interneti kullanır . eğinde kablosuz ağ varsa herşeyi yapabilirsin . Versiyonla oynayıp oynamaman sana kalmış . ben ace yi aldığımda 2.2 Froyo kuruluydu sanırsam . Ben ilkin gingerbread yani 2.3.4 kurmuştum . sonra Ace için 2.3.7 çıktı . Cyanogen Mod 7 diye bi sistem . onu kurdum daha da hızlı oldu ama unutmayın ki bunlar TELEFONUN GARANTİSİNİ YOK EDER ... Ben bunu göze alarak yaptım , sorun olmayacağını düşünerek , ve hiç bir sorunum yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matexa

quote:

arkadaşlar oyunlar vs ücretsizmi anroid markette bu telefonu alacağım artık kararımı verdim bide teli alınca versiyon ile falan oynamalımıyız yoksa hiç karıştırmamalımıyız bi yardım edin hele

Markete internet bağlantın olmadan giremezsin . Wi-Fi ile bağlanırsan bağlandığın interneti kullanır . eğinde kablosuz ağ varsa herşeyi yapabilirsin . Versiyonla oynayıp oynamaman sana kalmış . ben ace yi aldığımda 2.2 Froyo kuruluydu sanırsam . Ben ilkin gingerbread yani 2.3.4 kurmuştum . sonra Ace için 2.3.7 çıktı . Cyanogen Mod 7 diye bi sistem . onu kurdum daha da hızlı oldu ama unutmayın ki bunlar TELEFONUN GARANTİSİNİ YOK EDER ... Ben bunu göze alarak yaptım , sorun olmayacağını düşünerek , ve hiç bir sorunum yok :)

tşk ederim android marketteki herşey ücretsizmi acaba? ya ace çok güzel ama bütçemi aşıyor ya mecbur gio alacağım çok git gel yaptım şu topikte gerekli bilgiler kadar çok gereksiz paylaşımlarda var telefonunun inciğini cinciğini kurcalamışlar

• quote:

quote:

quote:

tşk ederim android marketteki herşey ücretsizmi acaba? ya ace çok güzel ama bütçemi aşıyor ya mecbur gio alacağım çok git gel yaptım şu topikte gerekli bilgiler kadar çok gereksiz paylaşımlarda var telefonunun inciğini cinciğini kurcalamışlar

Aslında yurtdışından getirtme imkanı olsa galaxy 500-600 tl lere kadar düşebiliyor . S 1 ler ise 700 civarına kadar . Ama ben Türkiye den almak zorunda kaldım Ace yi , paraya değdi ama . Wifi ile bağlanırsan ve sınırsız internetin varsa herşey beleş gibi düşün :)

• quote:

quote:

quote:

versiyonu kies ile yükseltmeniz garantiyi bozmaz. arkadaşın bahsettiği root işlemidir. o tamamen size kalmış. şu an için ücretli oyunlar Türkiye 'de yok. detaylı program-oyun,vs için:

https://market.android.com/?hl=tr

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında yurtdışından getirtme imkanı olsa galaxy 500-600 tl lere kadar düşebiliyor . S 1 ler ise 700 civarına kadar . Ama ben Türkiye den almak zorunda kaldım Ace yi , paraya değdi ama . Wifi ile bağlanırsan ve sınırsız internetin varsa herşey beleş gibi düşün :)

netim 4 gb kotalı :D ama çoktandır sınırsızı düşünüyordum teli alırsam bahane olacak işte :D tşkler bilgilerin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

netim 4 gb kotalı :D ama çoktandır sınırsızı düşünüyordum teli alırsam bahane olacak işte :D tşkler bilgilerin için

Rica :) Android market zaten kotayı aşmaz gibi desem yeridir pek yüksek MB li bişey yok :) ama indirmenize bağlı tabi

• Arkadaşlar bildiğiniz gibi android telefonlara çok uygulama yükleyince yavaşlıyor silsenizde düzelmiyor. Ben bir sürü uygulama denedim aldıktan beri şuan telefonum yavaşladı. Hangi programları kuracağımı biliyorum artık format atmak istiyorum bu hard formatla soft format arasında ne fark var ve gizliliğe girip fabrika ayarlarına döndür demekle 3 tuşa basıp format atmak arasında ne fark var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Arkadaşlar bildiğiniz gibi android telefonlara çok uygulama yükleyince yavaşlıyor silsenizde düzelmiyor. Ben bir sürü uygulama denedim aldıktan beri şuan telefonum yavaşladı. Hangi programları kuracağımı biliyorum artık format atmak istiyorum bu hard formatla soft format arasında ne fark var ve gizliliğe girip fabrika ayarlarına döndür demekle 3 tuşa basıp format atmak arasında ne fark var acaba?

Fabrika ayarlarına geri döndürmen senin için çözüm olacaktır ;) İŞletim sistemini yeniden kuruyor...
    Hard format bildiğim kadarıyla yanılıyor olabilirim içerisinde ne var ne yok komple siliyor :) (Android yazılımı dahil!!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 25 Ekim 2011; 19:33:24 >
  • quote:

Arkadaşlar bildiğiniz gibi android telefonlara çok uygulama yükleyince yavaşlıyor silsenizde düzelmiyor. Ben bir sürü uygulama denedim aldıktan beri şuan telefonum yavaşladı. Hangi programları kuracağımı biliyorum artık format atmak istiyorum bu hard formatla soft format arasında ne fark var ve gizliliğe girip fabrika ayarlarına döndür demekle 3 tuşa basıp format atmak arasında ne fark var acaba?

Madem sıfırlamak istiyorsun ayarlardan girip fabrika ayarlarına dönder, ilk gün aldığın gibi olur. Öteki türlü işlere çok bulaşma bence ağrımayan kafanı durduk yere ağrıtma. Bir de çok güvenilmeyen uygulama yüklemeyin. Yani en azdından 50-100 bin kişinin indirmiş olduğu uygulamaları indirin daha sağlıklı olur.
  • cacheleri, artık program dosyalarını kaldırırsanız ve söylendiği gibi mantıklı ve güvenilir programları indirdiğiniz sürece yavaşlama olacağını sanmıyorum. en azından bende olmadı diyeyim.
  • vazgeçtim arkadaşlar bu telefonu almaktan biraz daha biriktireyimde ace alıcam telefoncuda ace ve gioyu elime aldım inceledim malesef gio malzeme olarak ace karşısında vasat bir cihaz
  • kılıf soranlara resimdeki kılıfı tavsiye ederim fiyatı da uygun 10TL ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

2.3.4 S5660XXKQG gerçekten iyi bir firmware 2.3.5 de wifi problemi var. 2.3.4 e geri döndüm.

Evet bende bir iki tane denedikten sonra bahsettiyin firmwarede karar kıldım. Çok stabil çalışıyor. Tek sorunu Türkçe klavye desteği olmaması. Bunu sen çözebildin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezilen

quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT
    quote:

Orijinalden alıntı: sezilen
    quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT
    Rootlu telefonlar spam ve torojan cenneti olur. Rootlu ve kaynağından emin olamadığınız romlu telefonunuzla bilgileriniz güvende değildir. Bilginize.
    ben root yapmadım ama root yapılmayan telefonlarda da spam ve trojan olur diye biliyorum? rootlu olup olmadığı ne değiştirecek, hatta Bilim ve Teknik dergisinin son sayısındaki bir makalede, güvenlik yazılımları kullansanız dahi trojanların, telefonun sensörlerinden gelen bilgileri uzun zaman izleyerek, yazdığınız şifreleri çalabildiğinden bahsediliyor(telefonu sabitleyip yazıyorsanız bilmem ama çoğu kişi elinde tutarak yazar).

Alakası yok. Root'lu telefon kullanmak her zaman risklidir. Bunu tüm *nix kullanıcıları bilir.

bu sektörlerin içerisinde olmadığımdan, demek istediğinizi tam anlamadım! şöyleki:
    kişisel bilgisayarımda win7 yüklü ve daha önce winxp yüklü idi, her ikisinde de ben sistem yöneticisiyim, dolayısıyla kolay küçük bir trojanla benim internet bankacılık şifrelerim çalınıp, hesaplarım boşaltılabilir olması gerekiyor; ve benim gibi milyonlarca kullanıcı aynı durumda. veri giriş çıkışı ve program kurup kaldırma işlemleri, yeni programları deneme işlemleri açısından bir "kişisel bilgisayar" bir "akıllı telefondan" çok daha sık kullanılıyor, eee o zaman kişisel bilgisayarımda çalamadıkları hangi bilgiyi "root" yaptığımda çalacaklar? basit kullanıcılar bile rootlu telefonlara erişebilir diyorsun ama basit kullanıcılar kişisel bilgisayarıma zaten erişebilir, ama şu ana kadar(18yıllık bilgisayar kullanıcısıyım) ne msn şifrem ne banka hesap şifrelerim v.s. çalınmış değil(diğer milyonlarca kullanıcının %99u gibi). Eğer kastın reklamcıların kişisel bilgileri çalıp reklam politikalarını güncellemeleriyse, bunu zaten legal çoğu program yapıyor(ms ofisler, antivirüsler, indirme yöneticileri...), programları geçtik zaten genel email sağlayıcılar %ler olarak kullanıcı profillerini(kişisel değil istatistiki olarak) v.s. satıyorlar, ayrıca trojanlara felan gerek yok yani.
    kısacası windowsta çalınamayan ama rootlu telefonda çalınabilecek ne var bende ?

ek: flash çalışan romlar çıkmış, o yüzden root yapıp rom yüklemek istiyorum onun için soruyorum, yoksa garanti bitene kadar root işine girmeyecektim ama flash içerikli siteleri görebilmek varsa işin ucunda garantinin yanması pek umurumda olmaz.

Benim anlamadığım tek şeyi sizinle paylaşmak isterim. *nix erişim sistemi ve dosya sistemlerinden bir haber olduğun halde, neden bilmediğin bir konu hakkında inatlaşıyorsun. Bunu ben anlayamıyorum.

Windows'dan bahsetmişsin. Windows'un yapısı ile Android'in yapısı arasında en ufuk bir benzerlik yok.Büyük temel farklılıklar var. Dosya sistemleri de farklıdır. Biri NTFS kullanır diğer ext3 veya ext4 kullanır. Her şeyi farklıdır.

Neyse bu konu hakkında daha başka bir şey yazmıyacağım.

• quote:

Arka planda çalışan programlar genellikle telefonu ağırlaştırıyor. Onları kontrol ettin mi? Mesela Skype arka planda telefonu ağırlaştırıyor.

Hangi sürümü kullanıyorsun merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodies01

arkadaşlar 2.3.3 sürümü var bende veri ağı modunu açamıyorum bunu nasıl açabilirim ne ayarı yapmam gerekiyor..???

Ne yapıyorsun da açamıyorsun? Ayrıntılı bilgi ver bize.. Açtığında hata mı veriyor ?
  • 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.