Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Veya Çizilme dayanıklılığı olarak GIO ve MONTE aynı mıdır?
    quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Gorilla Glass epey dayanıklı arkadaşlar. Gio'nun ekranıyla bir tutmak doğru mu sizce? Ki burada alan birçok arkadaş bir gün geçmeden kılcak çiziklerin oluştuğunu, ekranın çizilmeye müsait olduğunu belirtmişti.

http://www.youtube.com/watch?v=1nNJSGR2m0U
  • hocam çok zorladın bi bant yapıştırırsın olur biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: xJorfan
    Arkadaşlar 0.facebook a nasıl giriyoruz bu aletle. bir türlü beceremedim varmı bir püf noktası ? Birde sarjım cok cabuk bıtıyor gıbı geldı bana 3gyi kapattım bıraz yavasladı wifiyide acmıyorum artık fazla. varmı bununda bir püf noktası falan kapatılması gereken şeyler vs ?

takın da benide

• quote:

Orijinalden alıntı: pogomania
    sbp shell kurdum ama birşey değişmedi gio çalışıyor mu yada akdtif hale getirmek için ne yapmak gerek?

up
  • Vatanbilgisayar da ACE tekrar 750+ olmuş. Artık alternatifte kalmadı. GIO alıcaz gibi. Seni fazla zorlamıycaz artık ;) :)) (ama insan almadan önce tam olarak ne aldığını bilmek istiyo. 2-3 günde oluşan kılcal çizik can sıkar..)

Neyse bende tam olarak deneyimlerimi yazarım yakında. isteyen, istediğini istediği kadar sorabilir elime geçince arkadaşlar. Ekranla ilgili hertürlü, deneyim ve önerinizide takip ediyorum..vs.

quote:

Orijinalden alıntı: pogomania

hocam çok zorladın bi bant yapıştırırsın olur biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 19 Nisan 2011; 0:34:27 >
  • galaxy gio da ekran titreşimi varmı yani dokunma titreşimi ? tüm sayfaları okuyamadım yazıldıysa kusura bakmayın ama ben bu titreşim olayını bulamadım
  • Herkese selamlar...Onca zaman sonra forumu takip etmem yine bir teknolojik alet yüzünden oldu.
    Baştan belirteyim sıkı bir Sony Ericssoncu idim. Ta ki GİO ile tanışana kadar. Çok bekledim SE bize uygun bir android çıkarır diye baktım olmuyo emektar W910i'mi kardeşime verip. Cumartesi günü GİO'ma kavuştum.
    Büyük konuşmamak gerek. Ben dokunmatik kullanmam yahu derken, baktım geçenlerde misafirimiz olan İsveç'li guruptaki 60'lık abilerin elinde birer İPhone anladım ki ben de kullanabilirim. Yaş da 30'a dayandı ama olsun çok da geç kaldık sayılmayız. Neyse çok uzatmadan;
    Samsung Galaxy GİO'nun
    ARTILARI
    Fiyat performans canavarı
    Android 2.2 haddinden fazla hızlı
    Ekranı inanılmaz parlak ve net . (Arkadaşa Vodafone 945 aldık aynı gün, inanın GİO'nun yanında sönük kalıyo) ve Galaxy FIT'e de fark atar.
    Ele tam oturuyor. Ne çok büyük, ne de minnacık. Hem cebe çok kolay sığıyor, hem de ekranı video izlemek için yeterli.
    Dokunmatiği çok hassas. Hemen tepki veriyor.
    Androidmarket büyük kolaylık.
    GPS çok iyi çalışıyor. IGO'dan tam verim aldım. Giresun'u bile sokak sokak eklemişler
    WIFI anında bağlanıyor. (Yeter ki şifreyi bil). Hatta internete artık GİO'dan giriyorum. Mailler için bilgisayar açmıyorum.
    SKYPE sorunsuz çalşıyor.
    Bluetooth sorunsuz çalışıyor.
    Ses kalitesi. (Hoparlör ve dahili gayet net ve yüksek)
    Müzik için ses çıkışı 5.1 mükemmel (yanılmıyorsam). Bugün Creative EP- 630i kulaklık sipariş ettim. Tavsiye ederim. Bir SE'ci olarak müzik önemli. Kulakiçi kulaklık şart.

Eksileri
    1- Şarj az gidiyor. Yoğun kullanımda 20 saat civarı. GPS- WIFI- Bluetooth kapalı olursa 40-60 saat arası. Lakin bu gayet normal. Taskkiller ve görev yöneticisi ile arka planda çalışan programları kapatın faydası olacaktır. Tabii ekran parlaklığını da azaltın. Zaten haddinden fazla parlak
    2- Görüntülü görüşme yok. Yani önde kamera yok. Ben çok düşündüm alırken ki 2 yıl önce aldığım SE W910i'de bile var. Ama çok da önemli değil.
    3- Birlikte verilen kulaklık vasat düzeyde. Tavsiyem, şayet benim gibi, müziksiz olmaz diyorsanızsağlam bir kulakiçi kualklık almanız. Creative EP-630i (iPhone için )tavsiyemdir. Yanlımıyorsam bu kulaklığı telefon görüşmerinde mikrofon olarak da kullanıyorsunuz. Elime geçince yazarım.
    4- Birlikte verilen 2 GB kart yetersiz. Ben 8 GB Hizlial.com'dan Team Micro SD 8 GB Class 6 sipariş ettim.
    5- Ekranı çizilecek gibi duruyor. Yine gittim Ebay.co.uk'den ekran koruması sipariş ettim 6'lı paket.

YAzacak çok şey var. Ama şunu belirtmek isterim. Sıkı bir Sony Ericssoncu olarak ben bu telefona bayıldım

Bir de sorum olacak. Çağrı kayıtları ekranına gelince mesajlar da görünüyor listede. Bunu kaldırmanın bir yolu var mı.
    Sağlıcakla kalın

• quote:

quote:

Arkadaşlar 0.facebook a nasıl giriyoruz bu aletle. bir türlü beceremedim varmı bir püf noktası ? Birde sarjım cok cabuk bıtıyor gıbı geldı bana 3gyi kapattım bıraz yavasladı wifiyide acmıyorum artık fazla. varmı bununda bir püf noktası falan kapatılması gereken şeyler vs ?

takın da benide

Android marketten facebook uygulama indir.
    İnternet paketin olması lazım, ya da WIFI üzerinden bağlanmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: tripolis
    Herkese selamlar...Onca zaman sonra forumu takip etmem yine bir teknolojik alet yüzünden oldu.
    Baştan belirteyim sıkı bir Sony Ericssoncu idim. Ta ki GİO ile tanışana kadar. Çok bekledim SE bize uygun bir android çıkarır diye baktım olmuyo emektar W910i'mi kardeşime verip. Cumartesi günü GİO'ma kavuştum.
    Büyük konuşmamak gerek. Ben dokunmatik kullanmam yahu derken, baktım geçenlerde misafirimiz olan İsveç'li guruptaki 60'lık abilerin elinde birer İPhone anladım ki ben de kullanabilirim. Yaş da 30'a dayandı ama olsun çok da geç kaldık sayılmayız. Neyse çok uzatmadan;
    Samsung Galaxy GİO'nun
    ARTILARI
    Ekranı inanılmaz parlak ve net . (Arkadaşa Vodafone 945 aldık aynı gün, inanın GİO'nun yanında sönük kalıyo) ve Galaxy FIT'e de fark atar.
    Ele tam oturuyor. Ne çok büyük, ne de minnacık. Hem cebe çok kolay sığıyor, hem de ekranı video izlemek için yeterli.
    GPS çok iyi çalışıyor. IGO'dan tam verim aldım. Giresun'u bile sokak sokak eklemişler
    WIFI anında bağlanıyor. (Yeter ki şifreyi bil). Hatta internete artık GİO'dan giriyorum. Mailler için bilgisayar açmıyorum.
    SKYPE sorunsuz çalşıyor.
    Müzik için ses çıkışı 5.1 mükemmel (yanılmıyorsam). Bugün Creative EP- 630i kulaklık sipariş ettim. Tavsiye ederim. Bir SE'ci olarak müzik önemli. Kulakiçi kulaklık şart.
    Eksileri
    1- Şarj az gidiyor. Yoğun kullanımda 20 saat civarı. GPS- WIFI- Bluetooth kapalı olursa 40-60 saat arası. Lakin bu gayet normal. Taskkiller ve görev yöneticisi ile arka planda çalışan programları kapatın faydası olacaktır. Tabii ekran parlaklığını da azaltın. Zaten haddinden fazla parlak
    2- Görüntülü görüşme yok. Yani önde kamera yok. Ben çok düşündüm alırken ki 2 yıl önce aldığım SE W910i'de bile var. Ama çok da önemli değil.
    3- Birlikte verilen kulaklık vasat düzeyde. Tavsiyem, şayet benim gibi, müziksiz olmaz diyorsanızsağlam bir kulakiçi kualklık almanız. Creative EP-630i (iPhone için )tavsiyemdir. Yanlımıyorsam bu kulaklığı telefon görüşmerinde mikrofon olarak da kullanıyorsunuz. Elime geçince yazarım.
    4- Birlikte verilen 2 GB kart yetersiz. Ben 8 GB Hizlial.com'dan Team Micro SD 8 GB Class 6 sipariş ettim.
    5- Ekranı çizilecek gibi duruyor. Yine gittim Ebay.co.uk'den ekran koruması sipariş ettim 6'lı paket.
    YAzacak çok şey var. Ama şunu belirtmek isterim. Sıkı bir Sony Ericssoncu olarak ben bu telefona bayıldım
    Bir de sorum olacak. Çağrı kayıtları ekranına gelince mesajlar da görünüyor listede. Bunu kaldırmanın bir yolu var mı.
    Sağlıcakla kalın

Ben de aynı kulaklıktan almayı düşünüyorum. EP-630i 'de mikrofon ve bir adet cevaplama tuşu var. Bende mikrofonsuzu var şuan (EP-630)
    Yalnız EP-630i iphone'a göre yapıldığı için GİO'ya uymayabilir. Elinize ulaşınca durumu bir zahmet yazıverin, uyarsa bende alacağım.
    Bir de kaça aldınız?

• Çok objektif ve açıklayıcı bir yorum olmuş. Teşekkürler.

ebay'den hangi sayfadan ve kaça aldın jelatini? ve daha önemlisi= ortalama kaç günde geliyor?
    quote:

Orijinalden alıntı: tripolis

Herkese selamlar...Onca zaman sonra forumu takip etmem yine bir teknolojik alet yüzünden oldu.
    Samsung Galaxy GİO'nun
    ARTILARI
    SKYPE sorunsuz çalşıyor.

Eksileri

Sağlıcakla kalın

• arkadaşlar ben birşey sorucam ebay.com dan ekran koruyucu aldım ben kargo ücreti ne kadar olur çok fazla olurmu bi yerde 30 euro filan yazıyordu :D
  • @ozdemiralp
    http://cgi.ebay.co.uk/6-x-screen-protector-guard-Samsung-S5660-Galaxy-Gio-/280651926018?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item4158288a02#ht_1343wt_782
    Forumda bir arkadaş burdan almış bende burdan aldım . Benimki 1 hafta icinde geldi
    jelatin cuk diye oturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ablay -- 19 Nisan 2011; 10:06:57 >

• evet jelatin cuk diye oturuyor. baloncuklara dikkat
  • BU tur ürünlerde kargo ücretsizdir genelde. Posta ile gelir.
    Ürünü alırken orda yazar sanırım dikkat etmediniz..
    quote:

Orijinalden alıntı: semamca_07

arkadaşlar ben birşey sorucam ebay.com dan ekran koruyucu aldım ben kargo ücreti ne kadar olur çok fazla olurmu bi yerde 30 euro filan yazıyordu :D
  • ilk defa aldığım için bilmiyorum google a yazdım en az 30 euro filan yazınca korktum sonuçta yurtdışından geliyor vaybe 10 liralık ürün kargosuz geliyor işe bak türkiyedeki sitelerden alsak 10 lirada kargo veriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: semamca_07

ilk defa aldığım için bilmiyorum google a yazdım en az 30 euro filan yazınca korktum sonuçta yurtdışından geliyor vaybe 10 liralık ürün kargosuz geliyor işe bak türkiyedeki sitelerden alsak 10 lirada kargo veriyoruz

Bazı ürünlerin gelmesi de neredeyse 10 günü bulabiliyor ilgi alakaya bağla olarak. ha bugün ha yarın derken benim hb den 17 gün ürün beklediğim oldu. adamların telefon numarası bile yok arayıp bilgi alabileceğin...

neyse...
  • Arkadaşlar size bir kısa yol söyleyim. son arama listesinde ve rehberde arama yapmak için ismin üstünde parmağınızı sağa doğru sürükleyin ve sonucu bana söyleyin
  • 2-3 saat sonra teknosaya gidip alacağım.ayırttım telefonu bakalım ilk deneyimlerimi yazarım telefonu denemiştim önceden beğenmiştim inş ilerdede sorun çıkarmaz önerdiğiniz program oyun vs varsa yazabilirsiniz..
  • ücretli uygulamaları applanet'ten ücretsiz indirebilirsiniz. applanet sunucu bazen kapalı olabiliyor ama daha sonra açılıyor. #blackmarket

applanet'in son sürümü:
    http://www.googleandroid.gen.tr/attachment.php?aid=2498
  • bu telefonu kullanan başka telefon kullanamaz bu fiyata bağımlısı oldum hele birde ps1 oyunu olan silent hill 1 türkçe oynayınca
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.