Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.950
Cevap
33
Favori
156.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eminburak18

    öncelikle bu konu için üyelik aldım. 2-3 gün oldu sanırım alalı. 4g yok. kasa kaliteli ve batarya isteneni karşılar durumda. kamera güzel çekimler yapıyor. en beğendiğim özelliği ise açık olan uygulamaları kapamak için home tuşuna uzun basmıyorsunuz. alışıla gelmiş sol taraftaki seçenekler tuşu yerinde açık olan uygulamalar tuşu var. çok hoşuma gitti. kılıf konusu çok sıkıntılı olmadı, gittigidiyordan 17 liraya her renk 0.3 mm silikon kılıf bulabiliyorsunuz. ben şeffaf tercih ettim. telefon da aklıma takılan tek şey şarj soketine ekstra özen gösterilmesi gerekiyor. çok narin ve kırılacak gibi duruyor. şimdilik iyiyiz. he son olarak sim ve kart yuvasını sormuşsunuz. kaliteli. test masasında kontrol ederken ben açtım iphone dan farkı yok kaliteli. tam bir fiyat performans ürünü. düşünen arkadaşlara öneririm. güzel telefon.

    Biri 4g var diyor sen yok diyorsun ..çift Hatlı olanlardan mi seninki acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ya şimdi Snapdragon 410 un en onemli özelliği 64 bit desteklemesi ve 4G lte destegidir. Yani kısılmıs bazı versiyonları da olabilir mesela 32 biti de var ama ikisi de 4g destekli ,bu cihazın bir düşük versiyonu var 799 TL ye Samsung Galaxy Grand Prime onda da Snapdragon 410 var ve türkçe versiyon incelemelerinde üzerinde LTE çıkartması var yani 4g destekli.. Asıl önemli olan bundaki snapdragon 410 32 bit mi 64 mü
    Yoksa ikisinde de Integrated 4G LTE var yani, 4g gömülü geliyor.

    https://www.qualcomm.com/#/products/snapdragon/processors/410
  • vallla araştırırken hiçbir sitede bulamadım 4g ibaresini. sm-e500hq benim model. belki farklılıklar vardır ama varsa da şahane olur açıkçası. :)
  • olmayabilir de samsungun sitesinde A5 icin 4g yazarken e5 icin bir türlü göremedim ama snapdragon sitesinde de bu işlemci icin bütünleşik 4g var diyor. Ilginç
  • alan arkadaslar baksın , cihazın üzerinde LTE etiketi var mı.
  • etiketin var olduğunu daha önce belirttim.
  • hocam her hangi bir 4g ibaresi yok bende.
    edit: fotoğraflar e5 ile aşırı titreme varken çekildi. fotoğraf kalitesi hakikaten iyi
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminburak18 -- 10 Mart 2015; 14:44:45 >




  • arkadaşlar sirasiyla .ayarlar .Diğer ağlar. Mobil ağlar. şebeke modunda ne yaziyor ekran görüntüsü alip bir paylasabilermi acaba. lte gozukuyor mu ?

    a5 forumdan alıntı

     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★




  • durum bu hocam. yok sanırım.
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★
  •  ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★
    A5 forumda bazıları boyle.
  • demek ki 4g yokmuş :)
  • Bu telefonda metal çerçeve var mı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • metal çerçeve var. Samsung Yeni nesil TouchWiz Arayüzü de var onu yazmamışım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminburak18 -- 10 Mart 2015; 17:05:00 >
  • o metal çerçeve değil. metal görünümlü plastik. a5'de metal çerçeve var.

    4g olayında cihazın hemen üstünde mikrofonun yanındaki sticker'a bakın.
    hindistanda satılanlar hspa+, benim aldığım cihazda 4g
    http://images.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2015/02/Samsung-Galaxy-E5-vs-Galaxy-E7_fonearena-07.jpg
  • arkadaşlar selam..çok muhabbeti geçmiyor ama bu son çıkan a-3 a-5 ve e-5 e-7 telefonlaın hiç birinde bildirim ışığı olmadığı yazılıp söyleniyor.ama bence tlfların olmazsa olmazlarından biridir bildirim ışığı yani..bazen saatlerce eline almadığınız durum olduğunda o ışık sizi uyarıyor bişey var alda bak diye..bu telefonlarda başka türlü bi uyarı sistemimi koydular aca bilen varsa paylaşırsa sevinirim..keza e-5 çok hoşuma gitti ama bildirim ışığı yoksa ve onun yerine başka bir uygulamada yoksa bence bu 4 tlfda alınmaz yani...
  • bildirim ışığı yok kardeşim. kendinden gelen bi uyarı özelliği de yok fakat play store da alt taraftaki home vs tuşlarının yanıp sönmesini sağlayan çok uygulama var. onlarla giderilebilir.
  • Bende bunun beyazını almak üzereyim yakından görmedim telefonu ancak videolarda gördüğüm kadarıyla telefonun ön kısmı simli pullu gibi böyle bayan telefonu gibi sanki yakından görüntüsü nasıl acaba o simler pullar parıltılar göze batıyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastmustaine

    Bende bunun beyazını almak üzereyim yakından görmedim telefonu ancak videolarda gördüğüm kadarıyla telefonun ön kısmı simli pullu gibi böyle bayan telefonu gibi sanki yakından görüntüsü nasıl acaba o simler pullar parıltılar göze batıyor mu ?

    bende beyazı var kardeş. sim pul tarzı bişey göremedim. için rahat olsun bir o kadar da erkeğe gidebilecek bi ürün. ama içim rahat olsun diyorsan git bi teknoloji marketinde incele, kurcala.
  • eminburak18 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için videolarda vs. parlak falan görünüyor ön yüzü o yüzden telefondan vazgeçmiştim artık alacağım sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastmustaine

    Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için videolarda vs. parlak falan görünüyor ön yüzü o yüzden telefondan vazgeçmiştim artık alacağım sanırım

    hacı abi netten alma bide. bi marketten al. aldığın anda test et. sıkıntı çıkarsa anında değişim yapıyorlar. kılıf konusunda gittigidiyor da satıcılar bayaa bi ürün kataloguna sahipler bakmanı tavsiye ederim. hayırlı olsun şimdiden :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.