Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.417
Cevap
41
Favori
292.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • barbarturk B kullanıcısına yanıt
    delta nın prosedürünü bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

    hızlı şarj adaptörü kullanıyorsanız belki bozulmuş olabilir
    Orjinal sarj cihazım kayboldu,eski normal samsung sarj adaptörü ve type c kablo ile kullanıyorum.Hızlı sarj şu şekilde ediyordum baya bi bastırıyodum kabloya sarja takarken o şekilde hızlı sarja geçiyodu.Artık bastırsamda olmuyo.Kablo ile alakalı sorun olduğunu zannetmiyorum.Zamanında orjinal adaptör varken gene bu tarz şeyler yaşadım gene sorun vardı.Cepportla iletişime geçtim,oradan almıştım cihazı.Onlarda teknik servise yönlendirdiler.Aradım cihazı kargoyla gönderin dedi onlarda.Telefonu göndersem başka telefonda yok hat takıcak.Bilmiyorum nasıl olucak.Yeni telefon alsam zaten bütün maaşımı versem bile alcağım telefon bunun yarısı özelliğinde olcak.Birde bi arıza için telefonda değiştirmek istemiyorum.Ama telefonsuzda kalamam iş yerinde çok lazım oluyor.Nası olcak anlamadım.




  • hızlı şarj yapan bir adaptör bulup deneyebilirsiniz.telefoncularda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Pay Türkiye'de kullanıma sunulması hakkında Change.org'a kampanya açmayı düşünüyorum fikirleriniz nelerdir ortak bir metinde tüm Samsung kullanıcıları birleşip Samsung Türkiye'ye sesimizi duyuralım istiyorum başarılı oluruz olmayız denemek denememekten iyidir.Yoksa Samsung Pay'ın Türkiye'ye geleceği yok.





    2015 yılında Galaxy S6 tanıtılırken Samsung'un ödeme servisi olan Samsung Pay tanıtıldı.Bu hizmetin Türkiye'de hizmete alınma tarihini Samsung Türkiye cephesi 2017 Ocak ayları olacağını lanse ettiler.Fakat verilen söz tutulmadı.Ekim 2017 tarihinde Note8 tanıtımının akabininde Samsung Pay ile ilgili bir twitter kullanıcısının o zaman ki Samsung Türkiye Kıdemli yöneticisi Tansu Yeğen'e Samsung Pay Türkiye'de ne zaman kullanıma açılacak sorusuna 2018 bahar aylarına yetiştirilmeye çalışılıyor dendi.Bahar ayları bitti 2019'a geldik tekrardan verilen söz tutulmadı.Samsung Türkiye'de ciddi bir pazar payına sahip(%40+) fakat SVoice(Türkiye'ye sunulamadan piyasadan silindi)Bixby,Samsung Pay gibi servisleri kullanıma açmıyor sürekli tüketicilere yalanlar söyleyerek oyalıyor.Samsung Türkiye'nin bu konuda açıklama yapmasını Samsung Pay hizmetinin en azından Galaxy S10 lansmanında Türkiye'de kullanıma açılmasını istiyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

    hızlı şarj yapan bir adaptör bulup deneyebilirsiniz.telefoncularda var
    Dün öğlen telefoncuya gönderdim cihazı bu sabahda aldık,bulunduğum yere yakın bir yerde yaptırdım.Garantiye gönderemedim,zaten net birşey söylemediler garantiden tamir olcağına dair.Kullanıcı hatasıda diyebilirlerdi.Bende kendim yaptırdım 200 lira karşılığında ve orjinali gibi oldu cihaz.Elimdeki kablo ve adaptörü takıyorum direk hızlı sarj alıyor.Hiçbir problem kalmadı.Telefonunda ekranında ortasında komple bir çatlak vardı yanlamasına.Telefoncu telefonun ekranı çatlak açarken dağılabilir dedi cihaz.Ama birşey olursa sorumluluk bize ait dedi.Ve sorun olmadı güzelce tamir edip toplamışlar.Samsung c9 pro çok güzel bir telefon,keşke samsung türkiye garantili gelseydi.Ama o zamanda bu fiyatlara alamazdık işte öyle birşeyde var.




  • yaptırdığınıza sevindim. nazar değmesin bende c9 pro dan çok memnunum. 14 ay oldu. tık demedi.dolar yükselmeden önce almıştım bu fiyata samsung garantili bulamazdık gerçekten kaliteli telefon.aldığıma hiç pişman değilin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

    yaptırdığınıza sevindim. nazar değmesin bende c9 pro dan çok memnunum. 14 ay oldu. tık demedi.dolar yükselmeden önce almıştım bu fiyata samsung garantili bulamazdık gerçekten kaliteli telefon.aldığıma hiç pişman değilin
    Aynen bende dolar uçmadan önce almıştım geçen sene 2017 de.O zamanki fiyatına göre tam f/p ürünüydü.Şimdi dolar uçtu cihazda tuttu fiyatı baya artmış.Ben 1750 liraya mal etmiştim ekran koruyucusuyla beraber(knox 0x0 siyah renk).Şu an 2000 lira versem telefona hem 1 aylık maaşım gidicek hemde bunun yarısı özelilikte bir cihaz alıcam.Ve bence bu telefonun verdiği keyfi kesinlikle veremiycek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet aynen öyle hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar,



    Bu telefondan yeni aldım çoğu uygulamaya girdiğimde "uygulama durdu" hatası veriyor. Hata veren uygulamaları kapatmaya zorladım olmadı uygulama verilerini sildim olmadı baştan kurdum olmadı. Format kaldı bir tek.

    Başına gelen oldu mu? Bunun çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar rehberden iki tane numara silmem gerekiyor,ama silemiyorum.Sil yazan yer çıkmıyor nasıl bir saçmalık anlamadım
  • M e h m e t M kullanıcısına yanıt
    benim başıma hiç denk gelmedi.cache temizliği yapın ve hard reset atın
  • Son çare öyle yaparım artık.



    Örnek Google keep uygulamasına giriyorum açılıyor fakat yeni not yazmaya çalıştığımda ya da var olan herhangi bir nota tıkladım an uygulama durdu diye hata verip kapanıyor.



    Aynı şekilde başka uygulamalar da var. Anasayfadaki Google Arama barına tıkladığım an klavye çıkmadan hata verip kapanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M e h m e t -- 14 Aralık 2018; 11:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M e h m e t M kullanıcısına yanıt
    cache temizliği yapmayı unutma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hard reset attım telefon recovery modda kaldı.



    Tuşlar işe yaramıyor.

    Seçenekler çıkmış ama tuşlar görev görmüyor.



    fail to open recovery_cause(No such file or directory)#



    Reboot Recovery Cause is [UNKNOWN]# No Support SINGLE-SKU



    File Based OTA



    Supported API: 3



    MANUAL MODE v1.0.0#



    Sucessfully verified dmverity hash tree



    Ekranda da şu var.

    Dosya falan silinmiş diyor ama bir şey silmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılmıyor sa usb ile download moddan yazılım atmayı deneyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 yıldır co pro siyah kullanıyorum ekranı hızı bataryası mükemmel çok memnunum benim için kamera çok önemli değil diyorsun ama önemli olduğunu anladım kamera zayıf hemde çok sırf bu yüzden istemesemde yeni tif arıyorum 4000 5000 tl vrmekte zor.biliyorumki kamera harici bu tif gibi asla olmayacak hem 19/9 ekranda kalmadıgoogle kamera tam olarak yüklenmedi belki kurtarırım dedim bir çaresi varmı yoksa mi 8 s9plus yada p20 pro ya bayılacam lütfen yardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • co pro.16/9

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumu Delta Servise vermiştim, 10. iş gününde geçici telefon verdiklerini burdan paylaşmıştım. Birde google da servis deneyiminizi paylaştığınızda hediye paketi gönderiyorlar. Delta servis logolu 5 çakmak, 5 tükenmez kalem, 5 kurşun kalem, 1 not defteri ve 1 adet C9 pro kırılmaz cam geldi. Bu servis işinden baya memnun kaldım. Verilen iyi hizmetin reklamından zarar gelmez
  • Arkadaşlar telefonun Oreo sürümüne twrp recovery yükleyebilen oldumu. Ben nougat ta yapabilmiştim. Ama oreoyla ilgi hic kaynak bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pie gelecekmi c9 proya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.